Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İki gündür okuyorum bu konuyu nacızane tavsıyem artık öyle bir duruma gelmıssınız ki bu ısın kırmadan akarı kokarı yok bugün geldiğinde acık acık eşim artık bu durumdan rahatsız geliyorsun saatler cr oturuyorsun ısım aksıyor ve aksam esımle sorun yaşıyorum bende yanlızlıgı seven bir insanım bu kadar beraberliği kaldıramıyorum eğer boyle devam edersek seni daha fazla kurmaktan korkuyorum haftada bir görüşelim bana kafi de..yoksa sen bu komşudan kurtulamazsın...net olmadığın ve acık konusmadıgın surece.insanlar bunu kayınvalıdesıne eltısıne gorumcesıne söylüyor beyden cekınıyorsunuz kusersede kussun bu kadar sızı bunaltan insan küsse ne olur..

anne ve iki kızı gezmeye gidecek
sen de karaçalı gibi atlayacaksın "ben de gelcem" diye
teallamm

davet edilmeyen yere bende gelcem demek nasıl bi yüzsüzlük. kırmadan çözülmez bu iş, tüm bğlar kopcak başka yolu yok

O ne ya yapışık ikiz gibi. Ağdayı bile birlikte yapmak istiyor
O bu kadar yüzsüzse siz de doğruca söyleyeceksiniz. Cama bile taş atıyor, imadan bir şeyden anlamaz ki.

Son düzenleme:
gürcü demeseydin iyiydi
2011 de ki haberlerde üvey çocuğunu parçalayıp bovula koyan gürcü olayından sonra Gürcü lere önyargım oluştu
Pardon???
Sanki her yıl bizim ülkemizde vahşet olayları yaşanmıyor, kadınlar öz çocuklarını çöpe atmıyorlar.. Ne kadar anlamsız bi yargı.

Bunu göğsünü gererek söyleyeni ilk kez görüyorum...

bununla övündüğümü nereden çıkardın
sizde önyargılısınız
göğsümü gererek söylediğimi düşündüğünüze göre sizde bendensiniz
benim problemim seni ilgilendirmez

bununla övündüğümü nereden çıkardın
sizde önyargılısınız
göğsümü gererek söylediğimi düşündüğünüze göre sizde bendensiniz
benim problemim seni ilgilendirmez
İkidir ön yargılıyım ben diyorsunuz, bundan gocunan insan düzeltmeye çalışır.
En azından ben öyleyim.
He he sizdenim, hadi iyi günler.

Bunu yapmam lazim evet ama bisey beni bagliyor sanki. Zile basinca anneme paslayacagim isim var diyecegim.Bugun anneme soyledim tamam kizim dedi.Kapiya geldiginde bunu yapmak daha kolay geliyor. Evime gelen birine acik acik gelme diyemiyorum

** bu mesaji yazarken cama tas atiyor delirecegim.

Bu cam sonunda kırılırsa ödeyecek misin diyin

ben önyargılıyım maalesef
Benim de Gürcü ve Azeri iki Komşum vardı aynen katılıyorum onlara karşı bir önyargım var.Biri (Azeri)evimden çıkmak bilmiyordu diğeri(Gürcü)kaynanası ve çocuğunu dövmekten komaya sokmuştu.Daha sonrasında görüşmek istmediğimi söylememe rağmen yüzsüzlük yapıp ikide bir geliyorlardı .ikisi çok anlaşıyordu ama azeri olana misafirliğe gittiğimizde bir bardak su bile vermiyordu.Onun evine gittiğimiz bir gün Gürcünün 5 yaşındaki kızı masada kek görüp istemişti Azeri olan kaldırmıştı ve şu cümleyi kurmuştu “benim çocuğum çok seviyor senin anan sana yapar”dedi.Bir keresinde bir kaşık çay istemiştim Azeri’den (ona bir kilo vermiştim ve parasını vermedi ben de hediyem olsun dedim)cevabı şu oldu “misafirim gelecek onlar çok çay içer versem nasıl olur bilemedim”dedi.Aradan bir ay geçti yine çaydan istedi bir kilo ben de parasını verirse istetirim demiştim.Çok pahalıymış durumu müsait değilmiş.Not:Azeri olan doktordu Gürcü ise eczacıydı.

Canım kendin çocukların akıl sağlığın için bu şart ..inan seni anlıyorum eve gelene gelme demek çok zor hele bizim kültürümüzde bizim için de çok zor ama artık karşıdaki oyle bir hal aldı ki gece sizde kalayım kocam yok bu gece diyecek kadar rahat ve geniş ..bir şekilde onunu kapatmak için acık acık konuşmaktan başka çare bırakmamış..

Bütün Türkler bir olmadığı gibi bütün Azeri veya Gürcüler de aynı olamaz hanımefendi. Yaptığınız neredeyse nefret söylemine doğru gidecek. Gürcü kimseyi tanımıyorum ama Azerilerin çok iyi insanlar olduğunu biliyorum. Dikkatli yorum yapın bence

Gürcü olan komşumu polise ben ihbar ettim kızını ve kaynanasının hallerini görmeniz lazımdı.Kızı dayaktan sonra gözlerinden birini yüzde 30 kaybetti dayaktan sonra(5 yaşında dünya akıllısı bir kızdı).Ben ordan taşındım ama haberleri geliyor hala o kıza dayak atıyormuş

Önyargımın olduğunu söylüyorum hanımefendi yaşadığım olaylardan

Kizlar cama tas atinca bakmadim sonra seslenmeye basladi mecbur baktim.Agliyordu cocugun atesi varmis nolur gelin kipirdayamiyor dedi. Kostur kostur geldik,sadece grip geciriyor. Bebegi ince giydirdik kadini rhatlattik suan onun evindeyiz

Kizlar cama tas atinca bakmadim sonra seslenmeye basladi mecbur baktim.Agliyordu cocugun atesi varmis nolur gelin kipirdayamiyor dedi. Kostur kostur geldik,sadece grip geciriyor. Bebegi ince giydirdik kadini rhatlattik suan onun evindeyiz
Tembihleyin sonra işim var deyip çıkın evinize gidin bebek iyiyse.

Yeter ya şunu tersle açık açık istemiyorum yeter de. Yüzsüz kadınnnn!!! Sinirlendim
Annemle kardeşimle de görüşmesini istemem aramıza giriyo resmen ya
Kızına da kötü davranmış üstelik
Gebertirim onu
Çocugu hastaysa babasına söylesin ne camı taşlıyo ya

Son düzenleme:
Tembihleyin sonra işim var deyip çıkın evinize gidin bebek iyiyse.
Benimkinin uyku saati, eve geldim. Ya agladigini gorunce korktum firladik annemle.Ilk cocugu,tecrubesiz.Azicik atesle halsizlikle hastaneye goturmeye kalkiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…