Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla acikca soylemen gerek.

Hayatta bazen malesef acikca konusmak gerekiyor.

..canim kusurabakma ama ben cok fazla gidip gelmekten hoslanmiyorum ben arada yalniz kalmak istiyorum kirilmaca yok.seni yakin gordugum icin acikca soyluyorum..
Falan de.

Bozulmaz bence.
Bozulursa da bozulsun.
Anlamayana acik olmak gerekiyor

direk söylemedikçe siz yıpranırsınız.Uzun zaman böyle gider en sonunda keşke o kadar katlanmasaydım dersiniz bence,çünkü böyleleri bencil, cahil,umursamaz ,işine gelmediğinde de anında size düşman olacak insanlar..Baştan bitirin derim.daha fazla başınız ağrımadan.

Kusturun gitsin, bu ne boyle , yuzsuzluk .

Çok sevdiğim ve kesinlikle işe yarayan bir taktik var kapınız çaldığında kim olursa olsun montunuzu giyip kapıyı açın sevdiğiniz biriyse yeni gelmiştim bende dersiniz sevmediğiniz biriyse tam çıkıyodum kusura bakma dersin bunu bi kaç kez yapmanız yeterli olacaktır diye umuyorum bende işe yaradı denemeye değer

Çekilir çile değil, ben açık açık söylerdim komşum ara sira görüşelim ama ben her gün her gün müsait olmuyorum, mizacım annemle pek benzemez ben evde yalniz takilmayi seviyorum diye.

Küstürmeniz sizin için en hayırlısı

Seni çok iyi Anlıyorum . Aynısı biZşm başınıza da gelmişti kaftan anlamıyorlar malesef

Ben çözümü kapıyı açmamak ve soğuk davranmakda buldum. Telefonları açmadım. Çoook ısrar ederse ki mutlaka ederdi çok ters bi şekilde uyuyordum çok mı bi şey mi var diye tersledim hep bahane uydurddum. Yoksa kusecek. Ama o da kötü oluyor. Bi dönem bana küstü karşılaşmak falan istemiyor insan karsilasinca konuşsak olmuyor konusmasak olmuyor.

Ayyy cocuklugum geldi aklıma anneminde böyle birkaç komşusu oldu, annemde kimseyi kırmayan bir tip babamda misafiri baş tacı eder düşünün halimizii iyyyy ne çektik

Vallahi ben bunaldim. Bir de böylesi çatmadı bana Allahtan. Zaten komşu derdim çok. Bir de böylesi gelse ne yaparım onu bilemiyorum.
Ölü taklidi yapın.

Benimde apartmanda samimi oldugum arkadaslarim var fakat ben hamileyim kayinvalidemle birlikte oturuyoruz. Ben genelde uyuyorum. Kayinvalidemde evden gidiyor ben rahat uyuyayim diye . Bazen kapi caliyor inanki acmiyorum. Gozumu acmaya halim olmuyor. Gelende geri gidiyor yapacak birsey yok. Sende acma canim oyle insanlardan hic hazetmiyorum. Ben misafirlige gittigim zaman en fazla 1.5 saat oturuyorum yani sonrasi benide sıkıyor. Komsuluk tabiki iyidir ama sizinkisi biraz seyini cikarmis neyse :)

Sende şunu söyle "kuz yarın da ben sana geleyim 5 çayına felan de "bur kaç kere öyle yaparsan belki iş cikiyo hemdw ben gittikce oda bana gelicek durmadan hazirlim yapmam lazim diye sana sık sık gelmeye cesareti olmaz

Şöyle manyak bir konşum olmadı gitti.
Def et gitsin. Böyle birinin arkadaşlığına mı ihtiyacın var? Git gide dozu arttırıyor.

Işe girdim deyin

Bana da kimse gelmiyor alt komşuyu çağırıyorum (75 yaşında) gelmiyor bn de artık çağırmıyorum,her gün de gelinmez ama demekki sizi çok sevmiş sizin yerinizde olsam sevinirdim bu açıdan bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…