Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz küçükken vardı bi komsu çocukları .Artık annem takmıyordu .Çocuklar girip mutfaktan biseyler alıp alıp gidiyorlardı. Bide bir kadın vardı kapıyı acar acmaz adımını atardı birtek ben iceri almazdım .Annem ayıp kızım yapma derdi....Bence bastan hiç canınızı sıkmadan yüz vermeden hallolabilirdi .Samimiyet oluşmuş .

Bende kendi başıma kalmayı severim. Bunun bi değişiği bende vardı. Zorla çocuğunu bırakmaya çalışıyordu. Bakkala gidecek çocuk bende işi var çocuk bende. Dedim seni uyardım bana bırakma çocuğunu bu son sonra çocuk zaten durmuyo çığlık çığlığa hemen geri döndü aldı çocugu. Hala samimi olmaya çalışır ama yüz vermem selam dahi vermiyorum. Açıkça söyleyin küserse küssün çekilecek dert değil

Zamanında siz de durumdan memnunmuşsunuz ki samimiyet bu denli artmış .

Tek fark siz artık sıkılmışsınız yoksa kadın kendi kendine bu kadar abartmadı herhalde samimiyeti .Hani öyle bi anlatmışsınız ki yazmadan geçemedim .

Ben boyle icli disli olmaktan memnun olacak karakterde degilim,oncesinde calistigimi belirttim. Takdir edersiniz ki onun geldigi saatler iste oluyordum,anneme gidiyordu o zaman da

Biz iki kisi oldugumuz halde o saatler benim kahvaltimi yapip varsa temizlik yoksa market ya da camasir en kotusu yemek hazirladigim saatler sizin hic mi isiniz yoktu? Kapidan geldiginde kusura bakma temizlik yapiyorum musait degilim deseydiniz keske... ya da esim evde uyuyor suan vs seyler... biz izin verdigimiz surece insanlar bizim hayatimiza mudahale edebiliyorlar. Ben zaten cok iyi tanimadigim kimseyi evime almam yillar gecmesi gerek.

Madem annenizlede arasi iyi anneniz konuşsun kendisiyle, eşi pek istemiyor gunduz misafiri ben bile gidemiyorum sık sık desin. Esinizin cocukla evle daha cok mesgul olmanizi istedigini soylesin. Belki anlar artik
En mantıklı çözüm bu kesinlikle..

konuşabildiniz mi merak ettim

Anneninden yuz bulmus bu kadin..sendende ayni alakayi bekliyor..cama tas atmak nedir ya..cevap vermesen evini yikar..yuz verme sert çık

kız komşundan kurtuldun mu

yazdıgınmı diye aradım ama bulamadım

konuşabildiniz mi merak ettim
Gicik olunasi gelismeler var.Gecen gun bir is icin annemle komsum kizkardesimin arabaya dolusup gezmeye gitmislerdi ama isi halletmemisler direk gezmeye gitmisler. Yemegi kardesim odemis kadin elini cebine atmamis.Buyuk kizim da yanlarindaydi ona gicik davranmis,kardesim de kadini terslemis.Kisacasi bana arka cikmadiklari,'birak samimi olalim,hergun geliyorsa gelsin, iyi kadin' dedikleri kadina gicik olmus vaziyette eve geldiler. Dun de hava guzel diye biz ucumuz cocuklrla cikacaktik.Komsu 12 gibi kahve icmeye geldi. Nereye gittigimizi sordu ben de gelecegim sizle diyince kardesim direk 'biz uzaga gidecegiz cok gec doneriz 'diyip reddetti:) Surati 5 karis oldu daha da gelmez derken aksam 7 gibi cocugunu getirdi 1 saatligine.Tum gun temizlik yapmis,bahcedeki isi kalmis oglu durmuyormus vs. Sonuc olarak kadina yuz veren yok arti terslendi kac kere ama hala ayni.

Komşu senin tepende ama hala..

çok yüz vermişler sizinkiler illa anlamak için kazık yemeleri gerekiyormuş inan benim kocam dahil kazık yemeden anlamıyorlar.uyardın mı sen kötü oluyorsun.

Bence biraz kardeşinin yolundan git.
Mesela ben de geleceğim dediğinde sen ne derdin? Kardeşin zamanında müdahale etmese sen susacaktın değil mi?
Hayır demeyi öğrenmen gerekiyor..

çok yüz vermişler sizinkiler illa anlamak için kazık yemeleri gerekiyormuş inan benim kocam dahil kazık yemeden anlamıyorlar.uyardın mı sen kötü oluyorsun.
Kesinlikle.Bizim pazar uzak bir mesafede. Simdi de bende araba oldugu icin pazara beraber gitmenin yolunu yapiyor.'Ben marketten aliyorum senin de kocan getirsin ne pazari' dedim 'Ya pazarlar cok uygun taze. Sen niye marketten aliyorsun bir kere beraber gidelim lutfen' dedi.Kadin herhalde tr de hic pazara gitmemis,o kalabalikta kucaginda bebekle poset tasiyabilecegini saniyor

gürcü demeseydin iyiydi
2011 de ki haberlerde üvey çocuğunu parçalayıp bovula koyan gürcü olayından sonra Gürcü lere önyargım oluştu

neyse konunuza gelirsek
açıkça seni seviyorum ama sürekli gelip gitmek hoş değil lütfen ben çağırınca gel de
küstürmeden olmaz
birde lütfen çocuklarını onunla yanlız bırakma

Bence biraz kardeşinin yolundan git.
Mesela ben de geleceğim dediğinde sen ne derdin? Kardeşin zamanında müdahale etmese sen susacaktın değil mi?
Hayır demeyi öğrenmen gerekiyor..
Yok kuzum ben de ayni seyi derdim.Kizimi almaya krese gelmek istiyor,yarim saat arabada disariyi izleyip hava almak icin.Kizim onu sevmedigi icin goturmeyip, ayni kardesim gibi olumsuz cevap veriyorum

Allah korusun Bir kere bebegime bakti saglik ocagina gitmistim annem de yoktu mecbur kaldim.Bizim evde yarim saat bakti.Esim gunlerce kavga etti benimle ve cok cok hakli.Sanirim o gun basiretim baglanmis alip bebegi de goturmemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…