- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Zamanında siz de durumdan memnunmuşsunuz ki samimiyet bu denli artmış .Derdim komsum.Kadin bizim evden cikmiyor,hergun 12-1 gibi gelip 4e kadar duruyor. 4te kizimi almaya krese gidiyorum,arasira benimle geliyordu hava almaya ama kizimin ondan hoslanmadigini anldigimdan beri tek gidiyorum. 6 gibi yine geliyor,ustte annemin ziline bir de bizim zile basiyor. Genelde 2.gelisi anneme oluyor cunku TV de bisey izliyorlar.Yaa kocasi 9da geliyor gelmese herhalde yatiya da kalacak.
Ben isteyken annemle nasillardi bilmiyorum ama ben isten ayrildiktan sonra tozuttu sanki.Ikimizde de 1 yasinda cocuk var. Kadinin kafa dengi yakini yok, benden 4 yas buyuk aramiz fena degil. Arasira gelse yada saatlerce durmasa neyse ama bardak tasti artik. Bu aksam da kahvaltiyi kacta yaptigimi sordu. Ben de yarin gelecegim evden biseyler getirecegim dedi. Tek olmuyormus. Ben de 'belli olmuyor 8de de yaptigim oluyor 11de de ama zaten yarin sabah asiya gidecegim' dedim,olsun dedi. Soguk davraniyorum anlamiyor,yememiz icmemiz beraber,ikram etmesem hem icim rahat etmez hem biz acikiyoruz. Kadin gürcü,acaba onlarda normal mi ya da laf sokmami anlamiyor mu? Bir de haftada 2 kere filan sen bize gelmiyorsun diyip,isim oldugunu soylememe ragmen ogle seansina evine cagiriyor. Camima tas atiyor. Birkere duymamazliga geldim cami kiracakti,sesleniyor da. Napacagimi sasirdim. Küstürmeden yapabilecegim cozum onerileriniz var mi?
Ben boyle icli disli olmaktan memnun olacak karakterde degilim,oncesinde calistigimi belirttim. Takdir edersiniz ki onun geldigi saatler iste oluyordum,anneme gidiyordu o zaman daZamanında siz de durumdan memnunmuşsunuz ki samimiyet bu denli artmış .
Tek fark siz artık sıkılmışsınız yoksa kadın kendi kendine bu kadar abartmadı herhalde samimiyeti .Hani öyle bi anlatmışsınız ki yazmadan geçemedim .
En mantıklı çözüm bu kesinlikle..Madem annenizlede arasi iyi anneniz konuşsun kendisiyle, eşi pek istemiyor gunduz misafiri ben bile gidemiyorum sık sık desin. Esinizin cocukla evle daha cok mesgul olmanizi istedigini soylesin. Belki anlar artik
Derdim komsum.Kadin bizim evden cikmiyor,hergun 12-1 gibi gelip 4e kadar duruyor. 4te kizimi almaya krese gidiyorum,arasira benimle geliyordu hava almaya ama kizimin ondan hoslanmadigini anldigimdan beri tek gidiyorum. 6 gibi yine geliyor,ustte annemin ziline bir de bizim zile basiyor. Genelde 2.gelisi anneme oluyor cunku TV de bisey izliyorlar.Yaa kocasi 9da geliyor gelmese herhalde yatiya da kalacak.
Ben isteyken annemle nasillardi bilmiyorum ama ben isten ayrildiktan sonra tozuttu sanki.Ikimizde de 1 yasinda cocuk var. Kadinin kafa dengi yakini yok, benden 4 yas buyuk aramiz fena degil. Arasira gelse yada saatlerce durmasa neyse ama bardak tasti artik. Bu aksam da kahvaltiyi kacta yaptigimi sordu. Ben de yarin gelecegim evden biseyler getirecegim dedi. Tek olmuyormus. Ben de 'belli olmuyor 8de de yaptigim oluyor 11de de ama zaten yarin sabah asiya gidecegim' dedim,olsun dedi. Soguk davraniyorum anlamiyor,yememiz icmemiz beraber,ikram etmesem hem icim rahat etmez hem biz acikiyoruz. Kadin gürcü,acaba onlarda normal mi ya da laf sokmami anlamiyor mu? Bir de haftada 2 kere filan sen bize gelmiyorsun diyip,isim oldugunu soylememe ragmen ogle seansina evine cagiriyor. Camima tas atiyor. Birkere duymamazliga geldim cami kiracakti,sesleniyor da. Napacagimi sasirdim. Küstürmeden yapabilecegim cozum onerileriniz var mi?
kız komşundan kurtuldun mu
yazdıgınmı diye aradım ama bulamadım
Gicik olunasi gelismeler var.Gecen gun bir is icin annemle komsum kizkardesimin arabaya dolusup gezmeye gitmislerdi ama isi halletmemisler direk gezmeye gitmisler. Yemegi kardesim odemis kadin elini cebine atmamis.Buyuk kizim da yanlarindaydi ona gicik davranmis,kardesim de kadini terslemis.Kisacasi bana arka cikmadiklari,'birak samimi olalim,hergun geliyorsa gelsin, iyi kadin' dedikleri kadina gicik olmus vaziyette eve geldiler. Dun de hava guzel diye biz ucumuz cocuklrla cikacaktik.Komsu 12 gibi kahve icmeye geldi. Nereye gittigimizi sordu ben de gelecegim sizle diyince kardesim direk 'biz uzaga gidecegiz cok gec doneriz 'diyip reddetti:) Surati 5 karis oldu daha da gelmez derken aksam 7 gibi cocugunu getirdi 1 saatligine.Tum gun temizlik yapmis,bahcedeki isi kalmis oglu durmuyormus vs. Sonuc olarak kadina yuz veren yok arti terslendi kac kere ama hala ayni.konuşabildiniz mi merak ettim
Gicik olunasi gelismeler var.Gecen gun bir is icin annemle komsum kizkardesimin arabaya dolusup gezmeye gitmislerdi ama isi halletmemisler direk gezmeye gitmisler. Yemegi kardesim odemis kadin elini cebine atmamis.Buyuk kizim da yanlarindaydi ona gicik davranmis,kardesim de kadini terslemis.Kisacasi bana arka cikmadiklari,'birak samimi olalim,hergun geliyorsa gelsin, iyi kadin' dedikleri kadina gicik olmus vaziyette eve geldiler. Dun de hava guzel diye biz ucumuz cocuklrla cikacaktik.Komsu 12 gibi kahve icmeye geldi. Nereye gittigimizi sordu ben de gelecegim sizle diyince kardesim direk 'biz uzaga gidecegiz cok gec doneriz 'diyip reddetti:) Surati 5 karis oldu daha da gelmez derken aksam 7 gibi cocugunu getirdi 1 saatligine.Tum gun temizlik yapmis,bahcedeki isi kalmis oglu durmuyormus vs. Sonuc olarak kadina yuz veren yok arti terslendi kac kere ama hala ayni.
Aynen oyleKomşu senin tepende ama hala..
Aynen oyle
Kesinlikle.Bizim pazar uzak bir mesafede. Simdi de bende araba oldugu icin pazara beraber gitmenin yolunu yapiyor.'Ben marketten aliyorum senin de kocan getirsin ne pazari' dedim 'Ya pazarlar cok uygun taze. Sen niye marketten aliyorsun bir kere beraber gidelim lutfen' dedi.Kadin herhalde tr de hic pazara gitmemis,o kalabalikta kucaginda bebekle poset tasiyabilecegini saniyorçok yüz vermişler sizinkiler illa anlamak için kazık yemeleri gerekiyormuş inan benim kocam dahil kazık yemeden anlamıyorlar.uyardın mı sen kötü oluyorsun.
Yok kuzum ben de ayni seyi derdim.Kizimi almaya krese gelmek istiyor,yarim saat arabada disariyi izleyip hava almak icin.Kizim onu sevmedigi icin goturmeyip, ayni kardesim gibi olumsuz cevap veriyorumBence biraz kardeşinin yolundan git.
Mesela ben de geleceğim dediğinde sen ne derdin? Kardeşin zamanında müdahale etmese sen susacaktın değil mi?
Hayır demeyi öğrenmen gerekiyor..
Allah korusungürcü demeseydin iyiydi
2011 de ki haberlerde üvey çocuğunu parçalayıp bovula koyan gürcü olayından sonra Gürcü lere önyargım oluştu
neyse konunuza gelirsek
açıkça seni seviyorum ama sürekli gelip gitmek hoş değil lütfen ben çağırınca gel de
küstürmeden olmaz
birde lütfen çocuklarını onunla yanlız bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?