Ay o kadar ve o kadr haksiz buldumki sizi.
Kadin napmis ya??
Kombiyi kismis, iyilikte yaramiyor.
Kocanizdan bin kere ozur dilemelisiniz.
Naptin adamin anasi size??
Bide gelmis " cocuk olunca o zmn baska" diyosunz. Ne baska be? Acik acik diyosunuzki : ay bedavadan etinden sutunden yararlanicam kvnin bebek olunca, basina aticam cocugu, buda benim hakkimdir, o baska bi konu" demeye getiriyosun. Uff sinirlendim ya.
Sizde haksiz oldugunuzu biliyosunz aslinda.
Ama neden burya konu actiniz bizden ne duymak istiyosunz hic anlamadim.
Burya konu yazicagina git anasini gomerken size hala askim bebegim diyen o erkege kendini affetirmeye calisin. Allttan altttanda kv dende ozur dileyin, bu kadin bunu hic ama hic haketmiyor.
O SEVİYEDE BİR İHLAL DEĞİL SON BAHSETTİĞİ KONU SAHİBİNİN.Mesele ev veya eşyanın eskimesi değil. Düzene karışılması. Şahsen ben kabul etmezdim. Ben yatak odamı her dakka toplu tutmam. Benim herseyimi görmek zorunda mi kv.
Bu durum benim kardeşimin başına gelmişti. Kv gorumcesi anahtarla eve giriyordu. Yaptığı yemeklere kadar dolapta bakıp ona patates koyulur mu vs karisiyolardi. Gorumcesi gelip oturma odasında kalıyordu kendi evleri olduğu halde. Bir gün iç çamaşırıyla yakalandı. Son noktası oldu. Anahtarlar herkesten alındı. K bakmayın da ev özel yaşam alanıdır.
"Acik acik diyosunuzki : ay bedavadan etinden sutunden yararlanicam kvnin bebek olunca, basina aticam cocugu, buda benim hakkimdir, o baska bi konu" demeye getiriyosun. Uff sinirlendim ya."
Boşa sinirlenmeyin, konu sahibi öyle demiyor; parasıyla bakacakmış kaynana torununa üstelik kendi isteği de bu yöndeymiş.
Olay kombiyi kısması değil, uyarılmasına rağmen sürekli eve girip bir şeylere müdahale etmesi. Kombi denk gelmiş sadece, o günün bahanesi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?