- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi sonsuzakadars
-
erkekler kadınlar gibi geç cevap vereyim de üzülsün meraklansın gibi saçma triplere girmez. seninle yazıştıkça ümitlendiğini anlamış ve bunun önüne geçmek için seni görmezden geliyor. seni istemiyor yani. istese arkadaşına değil sana cevap yazardı. bırak ne hali varsa görsün.Biraz daha kırmadan konuşursanız sevinirim..herşeyin üslubu var
Zaten yeterince canım yanıyor
Bak her zaman arayan değil aranan kadın ol.Teşekkür ederim ama tüm ayrıntıları bilmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz
Gurursuz biri değilim
Bundan sonra rahatsız olmayacak zaten
Olaya en olumlu yaklaşan siz oldunuz teşekkürlerAllah allah acaba onun telefonundamı problem var msj yolladığını sanır msj gitmez bu bna çok oldu...
Yada böyle güzel konuşmadan sonra bi anda kestirip attıysa bile bile cvp vermiyorsa aklıyla sorunları var diyorum
Kendine macera aramışta olabilir,sen yüz vermeseydin belki arayan msj atan üsteleyen o olucaktı .. Bilemedim ki
ToplasamS sonsuzakadars , burada bazı üyeler deşarj olmak adına vururlar da vururlar. Altı üstü yazışmışsınız, mesajınıza cevap gelmediği için merak edip birkaç kere sormuşsunuz. Ben bir terslik göremedim ama bunun adını bizim kontesler "yapışma","taciz", "yüzsüzlük" falan koymuşlar. Pireyi deve etmişler yine.
Rahatlattınız beni sağolunS sonsuzakadars , burada bazı üyeler deşarj olmak adına vururlar da vururlar. Altı üstü yazışmışsınız, mesajınıza cevap gelmediği için merak edip birkaç kere sormuşsunuz. Ben bir terslik göremedim ama bunun adını bizim kontesler "yapışma","taciz", "yüzsüzlük" falan koymuşlar. Pireyi deve etmişler yine.
ama arkadaşınıza da yoluna baksın demiş.. bence telefonda sorun yok sorun karşındaki adamdaOlaya en olumlu yaklaşan siz oldunuz teşekkürler
Ama cidden çok sabrettim arada o kadar anlatılacak şeyler varki bu sadece bir haftalık olay
Aylarca yazışmadığımız konuşmadığımız zamanlarımızda oldu..yıllar sonra iletişime geçmemiz bi büyük bi gelişmeydi
Ama seni merak eden düşünen ne yapar eder iletişime geçerdi değilmi? Yazdım sana Mesajım gelmiyormu Mesajımı okumuyormusun deyip arayabilirdi de..Olaya en olumlu yaklaşan siz oldunuz teşekkürler
Ama cidden çok sabrettim arada o kadar anlatılacak şeyler varki bu sadece bir haftalık olay
Aylarca yazışmadığımız konuşmadığımız zamanlarımızda oldu..yıllar sonra iletişime geçmemiz bi büyük bi gelişmeydi
Büyük konuşmam ama Allah karşılaştırmasın bile onunlaBak her zaman arayan değil aranan kadın ol.
Belki de çok sıktın ve senden kaçtı bu da olabilir.
Ben sevgilimi bile o aramadan aramam mesaj atmadan mesaj atmam bırak o peşinden koşsun.
Bırak o seni merak etsin.
Sessiz kal senden haber alamasın ki o özlesin.
Rahatlattınız beni sağolun
Toplasan 6 kere yazmadım herkes yapışmış muamelesi yaptı..bu yorumlar ağlattı beni
Adam yokmuş meğerse karşımda anlamamişimama arkadaşınıza da yoluna baksın demiş.. bence telefonda sorun yok sorun karşındaki adamda
Cidden durumumdan daha çok yorumlara üzüldümTahmin edebiliyorum. Takılmayın bu tip yorumlara. Bazen yapılan yorumlar yaşanan şeyden daha sinir bozucu olabiliyor ama işte herkesin hassasiyeti farklı. Halden anlayan var, anlamayan var.
kesinlikle canını sıkmana değmez boşa zaman kaybı salla gitsin yaAdam yokmuş meğerse karşımda anlamamişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?