Evet Aptalım :(

Bence bakim hala yedektemisin diye merak etmistir acaba bu saatten sonra senn ne dusundugun onemli

Valla canım erkekler böyle bayanlardan belli bir süre sora soğuyorlar.sende kendi elinle soğutmuşsun adamı.yani bi kelime var yukarda arkadaş kullandı diye kızmışsın ama durum gerçektende öyle.adam canı sıkıldıkca senle zaman doldurmuş.yazdığı zaman sende cevap verme bakalım nolcak.

Evet bazen Cvp vermediğimde üst üste yazardı..bi insan 2günde bu kadar değişemez diye düşündüm hep iyi taraftan baktım

Bakın ben az çok bişeyleri farkediyorum fakat istemiyorum diye Cvp yazması benim için yeterli
Arada kötü bi konuşma yada kötü hiç bişey olmadığı içindi bu ısrarım
Tabi bu saatten sonra arkama bile bakmam

İyi ama neden bana değil arkadaşlarıma söylüyorsun derken
komik duruma düşmüşsün.
Arkadaşların neden ona yazıp sorguluyor mesela.
Neyse üzülme yinede.

Evet aptalsın.

Yorumlara niye aglıyorsun ki ?
Yani adamın bildigin totosu kalkmış.
Dışarıdan okuyan biri olsan kendini inan sen de öyle düşünürdün.
Konumda nerde olumsuz bi cümle var onun hakkında yorum yapılmış ama
Istemeyen bi insan hiç bi şekilde yazmazdı yine Cvp vermezdi
Benim takıldığım orası yoksa niye yazayım
Önceden sustuğum gibi yine susarım hiç problem değil

Bak arkadasım senin yazdıgın kısıma kadar evet ama arkadasın adama yazmakla çok saçmalamış..
Resmen çocuk senin yazdırdıgını düşünüyor bile olabilir
Onu geçtim senin arkadasın ona yazmış çocuk yoluna baksın demiş buna sinirlenip bir daha yazmışsın neden arkadasıma yazıyorsun diye.
İyi de zaten cevap vermek istememiş neden üsteledin ki ?
Tamam hadi hiç cevap yazmadı arkadasına dedigi laftan sonra senin ona neden bana degil de arkadasıma yazıyorsun demeye hakkın var mı sence ?

Bunu anlatamam ama çok kırıldım o an
Yani ona yazarak aslında cesaretin varsa yüzüme söyle demek istemeye çalıştım ben
Yine ayaklar altına alınan ben oldum

Cidden durumumdan daha çok yorumlara üzüldüm

Siz gerçeklerden ziyade duymak istediğiniz şeyler yazılmadı diye üzüldünüz bu yüzden erkek egosundan daha çook çekeceğiniz var.
Her şeyin bir usulü var ki üyeler de yol yordam için yazmışlar. Bariz tecrübe yani.

Ben evleneceğim adama sayılı günaydın veya iyi geceler mesajı yazmışımdır. Kaç kere 'hep ben arıyorum' diye sitem etmiştir bana nişanlıyken.

Erkek milletini şişirmeyin hanımlar sonra sizin başınız ağrır.

Baya bildiğin canı sıkılmış ağzını yoklamış. Evlilik konusu açılıp birbirimize kalacağız dediğinde ne münasebet deseydin bak gör oluyor muydu böyle. Resmen beni hala seviyor imajı oluşturmuşsun adama o da sıkıntısı geçene kadar yazışmış. Bi tarafları kalkmış...

Senin suçun fazla duygusal olman. Erkekler çok çok hain olabiliyorlar. Bu olay kulağına küpe olsun. Bundan sonra aşkından ölsen de bu kadar gösterme.

Evet fazlasıyla duygusalım ve bunun için kaybettim
Kurtulduğuma sayayım artık
Ama çok fazla duygusal olduğum için nasıl toparlanırım bilemiyorum

Uzgunum ama bostayken gururu oksansin diye mesajlasmis, o modu gecince de haydi yoluna demis, neyini anlamadiniz?
Daha fazla akliniza takmayin, bir daha da muhatap olmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…