yasak bir konu. Bu tarz şeylere inanıyorsanız duaederekte kurtulacağınızı biliyorsunuzdur. 2 elinizi havaya kaldırıp Allaha yalvarıp tüm bu etkilerden kurtulmak istiyorum diye dua edin Hacı hocalara pek inanmam ama duanın gücüne çok inanırım siz kalpten bolca dua edin herşey zamanla düzelir
Hayır değildi ama evlendiğimde böyle biri asla değildi üniversiteden sınıf arkadaşım kendisi zaten el iyisi ev kötüsü ama günden güne çok daha kötü oldu kardeşini evlendirdi evini baştan aşağıya dizdi kızkardeşine araba aldı annesi günde 50 kez arar para ister bankamatik gibi bu da sürekli yollar bize gelince 0 açıklaması gerçekten olmayan biri
Eşinize neden söylüyorsunuz hemen, size inanmayacağını tahmin etmeniz lazımdı. Muhtemelen yapan kişiler kendilerine bağlamak, döndürmek için yapmışlar gibi.
Eşimin durumu çok iyi açık evleri var ofisi var heryerde kalabilir benim arabamı kendi arabamı bile altımdan aldı sadece trafik cezaları bana gelir hgs borçları gelir durumumum tarif ile açıklanır durumu inanın yok bende meslek sahibi bir insanım üniversite mezunuyum ama az ağzımı açsam çalışanlar orospu olur neyine yetmiyor otur çocuklarına bak der ama ben çocuğumun kreş ücretini bile bileziğimi satarak verdim ödemedi
Üniversite mezunu bir kadın olarak tüm bunları niye kabullendiniz? Bir de bu acayip aileye iki çocuk vermişsiniz, büyüden önce bunları sorgulayın. Büyğ olsa da olmasa da sizin bu insanlarla mutlu olma şansınız yok.