- 17 Temmuz 2021
- 8.792
- 27.264
- 498
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Tavuğun kesimi helal de tavuğun zina geçmişi var o kısmı sorun olmaz senin için umarım denebilirdi sfgjhjkAhahah valla biz de cok tehlikeli bulmustuk
Cekip vursalardi daha az sasirirdim
Bir de yakinimizin dugunune gelen baska bir misafir de pilav tavuk ikramini yedikten sonra donuste arayip bu tavuk helal kesim mi diye sormustu sgffj
Yememis olsa neyse yani ama hani tavuk bile sindirim sistemine elveda demisken ben ne diyeyim
Ne bileyim ben, sen yerken besmele cektiysen yeter herhalde dedim
O zaman tamamen misafir agirlamayi bilmiyo konusu bu, eve yemege misafir davet edip cocuk mönüsüyle doyurmaya calismazsin koca insanlari.Hayır çok iyiydi
Ben yedim. Hazır evde pilav var 3 yemek kasıgı koydum önüme bakısıyoruz. Saka mı bu?Siz yazdınız gittiniz, konuştukça biz de acıktık baya, geç olmasa kalkıp birseyler yiyecektim
Hazır evde pilav var oturdum koydum şu an pilav tanelerini sayıyorum resmen.Arkadaşlar bir kısmınızi alıntı yaptım hemen cevap vermek için servis kaşığı değil
Normal bildiğimiz yemek kaşığı yemek yediğimizabartmiyorum gerçekten 3 yk sulu yemek
2 yk pilav 2 köfte ve köfteler minikti.
Ev sahibi zayıf ama eşi epey kilolu oda nasıl doydu bilmiyorum
Bana gelince ben zayıf sayılmam ama arkadaşlar zayıf da olsam eve gelen misafir e hele hele de ilk gelen misafir e bu yemek normal mi?
Acaba görüşmek mi istemedi? Daha önce pikniğe gitmiştik orda normal di herşeyi ortak almıştk
Yemekten sonra kuru yemiş verdi yemin ederim oda minik bir kasenin içindeydu kase değil de sosluk gibi nasıl desem kasenin dört de biri gibi.
Açlıktan kadinin yüzüne bakamamışlar bence.Peki kadin suratsiz mutsuz mu agirladi sizi?
Asil yemek ne zaman yenicek demis olabilirEşiniz ne dedi
Yazmıştım, diyetteyken 4kasik pilav yazmış. Doymam mümkün değil. Normalde yemek yanında 1porsiyon ki oda yaklaşık 8-10yemek kaşığı pilav yiyen insanım.Ben yedim. Hazır evde pilav var 3 yemek kasıgı koydum önüme bakısıyoruz. Saka mı bu?
Hazır evde pilav var oturdum koydum şu an pilav tanelerini sayıyorum resmen.
Hanım evde yeriz artık demiştirEşiniz ne dedi
4 yemek kasıgı pilav mıYazmıştım, diyetteyken 4kasik pilav yazmış. Doymam mümkün değil. Normalde yemek yanında 1porsiyon ki oda yaklaşık 8-10yemek kaşığı pilav yiyen insanım.
Ayıp denen birsey varsa o da budur
Bi keresinde misafirlikte ev sahibi poğaça ve pasta yapmıştıPeki kadin suratsiz mutsuz mu agirladi sizi?
Yine benim bir öğünümden fazla ama normal insana az tabi. Niye öyle yapmış ki acaba?Arkadaşlar bir kısmınızi alıntı yaptım hemen cevap vermek için servis kaşığı değil
Normal bildiğimiz yemek kaşığı yemek yediğimizabartmiyorum gerçekten 3 yk sulu yemek
2 yk pilav 2 köfte ve köfteler minikti.
Ev sahibi zayıf ama eşi epey kilolu oda nasıl doydu bilmiyorum
Bana gelince ben zayıf sayılmam ama arkadaşlar zayıf da olsam eve gelen misafir e hele hele de ilk gelen misafir e bu yemek normal mi?
Acaba görüşmek mi istemedi? Daha önce pikniğe gitmiştik orda normal di herşeyi ortak almıştk
Yemekten sonra kuru yemiş verdi yemin ederim oda minik bir kasenin içindeydu kase değil de sosluk gibi nasıl desem kasenin dört de biri gibi.
Ama benim dediğim kaşıkla lütfennBence sen de bunlari yemege cagir 1 tane kofte 2 yemek kasigi pilav koy, gecen sefer sizde cok yedik, fenalastik, bu aksam dikkat edelim diye dusunduk de
Yerken bende böyle bakmıştım tabağa4 yemek kasıgı pilav mıokurken midemde kurtlar halay cekiyo su an
Evet var oyle pastayi milim hesabiyla kesip bi dilimi 20 kisiye pay edenler, ben de denk geldim, hediye pasta alip gitmisim, tabagimda pasta var, tabagin desenini goruyorum altta, ne mana iceriyo buBi keresinde misafirlikte ev sahibi poğaça ve pasta yapmıştı
Poğaçalardan 3 tane koydu pastayı kantincinin kaşar kesişi gibi incecik koydu
Güleryüzlüydü ama pastayı hayalet gibi koyması bitirdi bendeki karizmasını
Güleryüzle doymayanlardanım ben
Mantıyla ekmek mi yiyosun sennnn damakdaslarımı görmek ne güzelYerken bende böyle bakmıştım tabağahemen bitmesin diye yarım kaşık yarım kaşık yiyiyordum.
Diyemedim ki ben mantiyla ekmek yiyen insanım, bana bunu nasıl yaparsınız diyemedim tabi ki.
Zaten diyet 2hafta mi 10gun mu ne o kadar sürmüştü
Bahsedilen miktardan daha az yiyorum, yaşamsal faaliyetlerim sürüyor 35 yıldırKonu gerçek mi ya? Kim evine gelen misafire yemek kaşığıyla üç kaşık pilav verir ki? Hanımlar kaçınız böyle servis yapar?
Acaba durumları mı yoktu? Evde olan malzemeden o kadar mı yemek çıktı? Hep o kadar yiyorlarsa yağ biriktirmeleri normal ama ölürler bir süre sonra. Yaşamsal faaliyetlerin devam etmesi için günlük alınması gereken kalori miktarı diye birşey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?