- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
boynumda oturmuş kaplanmış bıçak izi ile gezdim
otobusle kaç saat suruyor uolUçaklar almıyor be canım alsa raporsuz uçağa binemiyorum bileti al güvenlikten geç valiz tesliminde rapor yoksa uçakta size de yer yok deniyor paşa paşa dönüyorsun daha önce yaşadım
+900000000000000000000Bunlari yasadin ve evlilige devam ettin. Etmekle kalmadin bu erkek musveddesini bir de baba yapacaksin. Ama senin derdin yaptigi alisverisi yuzune vurmasi?
Beni mazur görün ama çok pardon çok üzüldüm durumunuza ama bu adamla aynı yatağa nasil girdiniz nasil korunmadiniz nasil hamile kaldinizBen hariç herkese karşı iyi dün arkadaşına 2.000 lira borç vermiş bi önceki hafta birine yemek ısmarlamış birine hediye aldı bir devresi var ona hep harcar zaten kadının biri ile konuşmuş 17.000 lira harcamış ama bana 20 liraya meyve almaz ananın evinde meyve sebze mi yedin der vs vs bir arkadaşı var onun çocuğunun fotoğrafını saklar ama benim yeğenimi oğlumu sevmez ailesi herşeyi yapar ama sesi çıkmaz maddi ve manevi ben hariç herkese çok iyi.
Hani siz gidiyordunuz? Siz unutuyorsunuz galiba açtığınız konuları.Anası geldiğinde 2500 lira harcayan ve sonrasında 1 ay boyunca tam takır bir mutfak ve maaşta 500 liralık mutfak alışverişi sonrası surat yapan başa kakan koca?
Benim derdim her defasında bu defa son dediğinde aşkım diye sarılıp ağlamam. benim derdim defalarca o buz gibi silahın namlusunu şakağımda, bıçağı boynumda hissedip gece aynı yatağa girip sarılıp ağlamam. benim derdim ben babasız büyüdüm beni dövse de sövse de öldürse de oğlum baba diyebilesin demem. Gerçekten benim tek derdim gerizekalı olmam.Bunlari yasadin ve evlilige devam ettin. Etmekle kalmadin bu erkek musveddesini bir de baba yapacaksin. Ama senin derdin yaptigi alisverisi yuzune vurmasi?
Agzina terlikle vurun. Bitane mümkünse allah yardimcin olsun erkek milleti iste hepsi ayniAnası geldiğinde 2500 lira harcayan ve sonrasında 1 ay boyunca tam takır bir mutfak ve maaşta 500 liralık mutfak alışverişi sonrası surat yapan başa kakan koca?
Daha ilk günden beri aynı olan adama çocuk vermek niyeBenim derdim her defasında bu defa son dediğinde aşkım diye sarılıp ağlamam. benim derdim defalarca o buz gibi silahın namlusunu şakağımda, bıçağı boynumda hissedip gece aynı yatağa girip sarılıp ağlamam. benim derdim ben babasız büyüdüm beni dövse de sövse de öldürse de oğlum baba diyebilesin demem. Gerçekten benim tek derdim gerizekalı olmam.
Gidemiyorum doğuma kadar el mahkum burdayım mesajda anlattım görmedin sanırım uçuş ve seyahat yasağım var hiçbir yere kıpırdayamıyorum ailemi getiremiyorum doğuma kadar kendimi parçalasam da burdayım...Hani siz gidiyordunuz? Siz unutuyorsunuz galiba açtığınız konuları.
yarım saattir ben de bunu soyluyorum konu sahibesineErken doğum riski diyorsun da. O adamın yanında asıl risk. Bi otobüse binip gitmek o psikopattan daha tehlikeli olamaz. Sen kocanı bırakmamak için bahane arıyorsun. Adam yemek de vermiyor artık. Daha ne? Sancın başlasa ölüyorum desen gelmez. Asıl risk nerde bi tartabilsen keşke.
Gidemiyorum doğuma kadar el mahkum burdayım mesajda anlattım görmedin sanırım uçuş ve seyahat yasağım var hiçbir yere kıpırdayamıyorum ailemi getiremiyorum doğuma kadar kendimi parçalasam da burdayım...
Ben 18 yaşımdan beri çocuğumun olmayacağını biliyordum düştüğüm oldu oğlumdan önce Dr lar bi şekilde hamile kalmışsın ama sağlıklı bir gebelik yaşayamazsın dediler ve bebeğimi kaybettikten 10 gün sonra hamile kaldım af buyur ama adet bile olmadım üstüne ki Dr lar bunun imkansız olduğunu söyledi hatta tartışmalarım oldu bu yüzden raporlarım elimde adam yalan bu rapor tıbben imkanı yok dedi oğlum benim mucizem hiç gelmeyecek sandığım gerçekten mucizem yaşaması var olması imkansız görülen ki hala erken doğum riskim var 32 haftadır hiç sıkıntı yakamızı bırakmadı ama bana tutundu oğlum beni bırakmadı şimdi yaşayacaksam oğlum için yaşayacağımBeni mazur görün ama çok pardon çok üzüldüm durumunuza ama bu adamla aynı yatağa nasil girdiniz nasil korunmadiniz nasil hamile kaldiniz
Benim derdim her defasında bu defa son dediğinde aşkım diye sarılıp ağlamam. benim derdim defalarca o buz gibi silahın namlusunu şakağımda, bıçağı boynumda hissedip gece aynı yatağa girip sarılıp ağlamam. benim derdim ben babasız büyüdüm beni dövse de sövse de öldürse de oğlum baba diyebilesin demem. Gerçekten benim tek derdim gerizekalı olmam.
Ben 18 yaşımdan beri çocuğumun olmayacağını biliyordum düştüğüm oldu oğlumdan önce Dr lar bi şekilde hamile kalmışsın ama sağlıklı bir gebelik yaşayamazsın dediler ve bebeğimi kaybettikten 10 gün sonra hamile kaldım af buyur ama adet bile olmadım üstüne ki Dr lar bunun imkansız olduğunu söyledi hatta tartışmalarım oldu bu yüzden raporlarım elimde adam yalan bu rapor tıbben imkanı yok dedi oğlum benim mucizem hiç gelmeyecek sandığım gerçekten mucizem yaşaması var olması imkansız görülen ki hala erken doğum riskim var 32 haftadır hiç sıkıntı yakamızı bırakmadı ama bana tutundu oğlum beni bırakmadı şimdi yaşayacaksam oğlum için yaşayacağım
Bu nasıl bir insan. Devletin bizleri koruması için verdiği silahı size nasıl doğrultabilir. Bence o evde olduğunuz sürece huyuna gidin. Her şey beklenir böyle birinden.Benim derdim her defasında bu defa son dediğinde aşkım diye sarılıp ağlamam. benim derdim defalarca o buz gibi silahın namlusunu şakağımda, bıçağı boynumda hissedip gece aynı yatağa girip sarılıp ağlamam. benim derdim ben babasız büyüdüm beni dövse de sövse de öldürse de oğlum baba diyebilesin demem. Gerçekten benim tek derdim gerizekalı olmam.
Benim derdim her defasında bu defa son dediğinde aşkım diye sarılıp ağlamam. benim derdim defalarca o buz gibi silahın namlusunu şakağımda, bıçağı boynumda hissedip gece aynı yatağa girip sarılıp ağlamam. benim derdim ben babasız büyüdüm beni dövse de sövse de öldürse de oğlum baba diyebilesin demem. Gerçekten benim tek derdim gerizekalı olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?