Evine yaptığı alışverişi boğazınıza dizen koca?

Çok merhametsiz bir 'insana' denk gelmişsiniz maalesef, üstüne bir de çocuk geliyor artık ahlanmanın vahlanmanın zamanı değil. Şimdi güçlü olma zamanı doğuma kadar, şuan onun söylediği hiçbir sözü umursamayın, mümkün olduğunca yiyin için doğuma odaklanın. Çocuk doğduktan sonra bir an önce ailenizin yanına gidin, hiç yüz göz olmayın, belli ki çirkef biri. Bir süre toparlanırsınız sonra bir yol çizip önünüze bakarsınız artık.

Beni mazur görün ama çok pardon çok üzüldüm durumunuza ama bu adamla aynı yatağa nasil girdiniz nasil korunmadiniz nasil hamile kaldiniz

Bunlari yasadin ve evlilige devam ettin. Etmekle kalmadin bu erkek musveddesini bir de baba yapacaksin. Ama senin derdin yaptigi alisverisi yuzune vurmasi?
Benim derdim her defasında bu defa son dediğinde aşkım diye sarılıp ağlamam. benim derdim defalarca o buz gibi silahın namlusunu şakağımda, bıçağı boynumda hissedip gece aynı yatağa girip sarılıp ağlamam. benim derdim ben babasız büyüdüm beni dövse de sövse de öldürse de oğlum baba diyebilesin demem. Gerçekten benim tek derdim gerizekalı olmam.

Daha ilk günden beri aynı olan adama çocuk vermek niye

Hani siz gidiyordunuz? Siz unutuyorsunuz galiba açtığınız konuları.
Gidemiyorum doğuma kadar el mahkum burdayım mesajda anlattım görmedin sanırım uçuş ve seyahat yasağım var hiçbir yere kıpırdayamıyorum ailemi getiremiyorum doğuma kadar kendimi parçalasam da burdayım...

Erken doğum riski diyorsun da. O adamın yanında asıl risk. Bi otobüse binip gitmek o psikopattan daha tehlikeli olamaz. Sen kocanı bırakmamak için bahane arıyorsun. Adam yemek de vermiyor artık. Daha ne? Sancın başlasa ölüyorum desen gelmez. Asıl risk nerde bi tartabilsen keşke.

Bence sen doğumdan sonra da gitmeyeceksin bu son olayda ne var ki o ilk olaylarda gitmeyen şimdi hiç gitmez
yarım saattir ben de bunu soyluyorum konu sahibesine

Henuz bebeginiz yokken bile gitmediginize gore dogumdan sonra gideceginize asla inanmiyorum.

Beni mazur görün ama çok pardon çok üzüldüm durumunuza ama bu adamla aynı yatağa nasil girdiniz nasil korunmadiniz nasil hamile kaldiniz
Ben 18 yaşımdan beri çocuğumun olmayacağını biliyordum düştüğüm oldu oğlumdan önce Dr lar bi şekilde hamile kalmışsın ama sağlıklı bir gebelik yaşayamazsın dediler ve bebeğimi kaybettikten 10 gün sonra hamile kaldım af buyur ama adet bile olmadım üstüne ki Dr lar bunun imkansız olduğunu söyledi hatta tartışmalarım oldu bu yüzden raporlarım elimde adam yalan bu rapor tıbben imkanı yok dedi oğlum benim mucizem hiç gelmeyecek sandığım gerçekten mucizem yaşaması var olması imkansız görülen ki hala erken doğum riskim var 32 haftadır hiç sıkıntı yakamızı bırakmadı ama bana tutundu oğlum beni bırakmadı şimdi yaşayacaksam oğlum için yaşayacağım

Bence "cok ciddiyim" tedavi olmalisin. Sana yapilanlara karsi tepkilerin normal degil. Ayni seyleri cocuguna yapsa yine mi sarilip aglayacaksin? Ayrica sarilip aglamak ne demek seni aglatan birine? Normal degilsin.

Hamile kalmaniz mucize olabilir ama asil inanilmaz olan boyle biriyle evlilige devam edebilmeniz. Tek kelimeyle inanilmaz.

Bu nasıl bir insan. Devletin bizleri koruması için verdiği silahı size nasıl doğrultabilir. Bence o evde olduğunuz sürece huyuna gidin. Her şey beklenir böyle birinden.

İnsan değil ki baba olsun.. Bir insanda önce vicdan olacak. Tamam babasız büyümüş olmanız vs sizi etkilemiş ama bundan sonra artık öngörülü olmayı öğrenip yanlış insanlarla bu duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamamalısınız. Hepimizin bazı yanları eksik ve bu eksiklikleri tamamlamak isterken de hatalar yapıyoruz maalesef. Artık bundan sonrası önemli sizin için. Doğmamış çocuğuna p.. diyen bir babayla büyümesindense karakterli güçlü sağlam duran bir annesi olsun yeter ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…