- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Yokmu ailede şuna bir dayak atacak evlenmeseymiş madem kızım boşanma her ay ödesin nafaka ye iç keyfine bakValla öyle olmuyor be canım öyle laflar ediyor ki boğazıma diziliyor yediğim her lokma söylemedim mi söyledim bu defa baban bırakmış gitmiş ananın evinde meyve sebze mi yedin benle evlenene kadar yoksuldun diyor. Ben hamileyim ve senin karınım bize bakmak zorundasın diyorum alay ediyor.
O senin hakkın çocuğunun rızkı bu adam ondan anlar devlet alır maaşı da varmış kanuna güvenNafaka tazminat istemiyorum vermezde zaten boşanalım dedim gidip noter de kağıt yapalım bişey istemediğine dair dedi avukatla konuşmuştuk ortalama 50-75. 000 tazminat hakkım olduğunu söylemişti. Aklı gider tazminat nafaka dersem ki tövbe istemem ah be gülüm karısına yediği lokmayı zehir eden adam nafaka mı verir.
Öldürür beni yine de para falan vermez istemem de sonra çıkıp laf edecek yüzü olacak öyle ağır konuşuyor ki bak ben bunu da yaptım alacağın tazminat arttı vs bide boşanmaz tazminat ve nafaka istiyorum dersem benim mesleğim var özel güvenlik görevlisiyim ortalama 1500-2000 arasında maaşım olur o yavruma bana yeter
1500 2000 bu devirde paramı ailene bile güvenme oturacağım bir evin olsun oğlunu iyi eğitim aldır çatır çatır al bişeymi yaptı hemen polise ara dava aç birliğine yaz amirlerine konuş mum gibi olurÖldürür beni yine de para falan vermez istemem de sonra çıkıp laf edecek yüzü olacak öyle ağır konuşuyor ki bak ben bunu da yaptım alacağın tazminat arttı vs bide boşanmaz tazminat ve nafaka istiyorum dersem benim mesleğim var özel güvenlik görevlisiyim ortalama 1500-2000 arasında maaşım olur o yavruma bana yeter
Eşiniz memur sanırım öyle anladım nafaka vermeme durumu olmaz ki o zaman maaşından kesilir her ay sizin hesaba yatar.Burdan kurtulayım ilk işim bir psikolojik destek almak olacak çok pasifize edildim. bunların hepsi o kadar normalmiş gibi hissettirildi ki. Psikolojik olarak çok yıprandım kimseyle konuşamıyorum yasak burayı bile silmemi söyledi geçen gün sil o üyeliği dedi ablası biliyordu sorunlarımı burda paylaştığımı kendisine de bak sen bunu yapıyorsun ve ben normal mi diye danıştım normal tepkiler almadım yanlış yapıyorsun dediğimde orda ki bütün kadınlar erkek düşmanı dedi çıktı. yaptıklarını yaşattıklarını ailesi ve kendisi öyle normalmiş gibi empoze ediyor ki. Ben suçluyum kesin dediğim oluyordu
Bu konu gerçek mi ya, bu adam size bildiğiniz düşman.
Neden böyle birine cocuk doğurursunuz ya çıldırıcam
Sırf çocuk doğursun diye almış kadını resmen.Bu adam bir de 4 cocuk istiyormus konu sahibinin baska bir yerde yazdigini gordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?