Evine yaptığı alışverişi boğazınıza dizen koca?

Ne denir bilemedim ama tek bildiğim boşanın bebeğiniz doğduktan sonra ailenizin yanında çalışın ne bileyim çok zor bir hayatı seçiyorsunuz yapmadanız bunu kendinize de bebeğinize de.. Boşanın.. Ben de boşanmış anne baba çocuğuyum.. Anneme babam bir kere gözümün önünde vurmaya kalktı ağlamıştım çok küçüktüm 5 yaşındaydım bana ağlama kızım annenle şakalaşıyoruz korkma demişti inanmıştım küçücük kalbim pıt pıt atıyordu korkudan.. Babam annemi dövmemişti boşanma nedenleri babamın annemi artık sevmiyor olmasıydı boşandılar bundan 26 sene önce.. Anneannem dedem dayılarım teyzelerim kuzenler hep bir aradaydık.. Çok mutluyduk.. Mutlu büyüdük.. Babam anneme sözlü şiddet uygulardı evi temizlerdi annem babam eve ayakkabıyla girip sen bu evin hizmetçisisin ben pislicem sen temizliceksin derdi tüp biterdi yemek yapılacak zıkkım ye derdi.. O zaman anlamıyordum çocuktum ama şimdi hepsi tek tek geçiyor aklımdan ve babamdan nefret ediyorum.. Evlendi bir kızı var doktor olacak... Varın siz anlayın.. Kusura bakmayın arkadaşlar uzun oldu gözlerinizi kanattım ama böyleydi.. Konu sahibi arkadaşım boşanmaktan korkmayın inanın şimdi yaşadığınız hayattan daha zor olmayacak..

hay agziniz bal yesin yaa verem oldum kanser oldum burda yazma mecburiyetim yok tabi ama tutamiyorum kendimi
vede asrın yorumu ödülünü size veriyorum

Aslında hiç bahane üretmiyorum şu cümleyi 1 ay önce deseydin o kadar haklıydın ki ne diyeyim ben karşı tarafta olsam bende aynı düşünürdüm belki insanların yaşamadığı acılar üzerine yorum yapması öyle kolay ki. Ben saf yada akıllı olduğumu düşünmüyorum çünkü bu kadarı ancak gerizekalılık gözüm açıldı kendime geldim ama zamanlama öyle yanlış oldu ki. Kocamın zaten Baba olmak gibi bir derdi yok ki umurunda değiliz ne oğlum ne ben..

Baban gibi bir adamla yaşıyorum 1,5 senedir benim Babam Annemi hiç dövmedi ama çok yokluk çektirdi fakir olduğumuz için de terketti sanki fakirlik bizim suçumuz su çalışmayan kendisiydi şimdi evli 3 engelli çocuğu var.babam bizi bırakıp gittiğinde en küçük kardeşim 9 yaşında idi gelir dizime yatar ağlardı babam bizi neden sevmedi diye bende hep başımızda olsa da bizi dövse ama yanımızda olsa derdim. Baba dendiği zaman ağlardım ki bu konuda yeni yeni toparlıyorum bize sahip çıkan kimse olmadı senin anneannen dayıların teyzelerin gibi tam tersi istemediler bizi mutsuz büyüdük ezilerek. Oğlumda benin gibi baba dendiği zaman üzülmesin istiyordum ben. Baban gibi hep şikayet eden bir adamla evliyim Annen beni ne iyi anlar. Artık korkmuyorum boşanacağım öyle çok ödün verdim ki kendimden öyle çok üzüldüm ki. Oğlumu bu sağlıksız ortamda büyütmeye hakkım yok.

1 saattir okuyorum inanin bu kadarda olmaz esir kampımıdır evlilik mi yaşadıklarının acısını sizden çıkarmasına izin vermeyin daha sizi el üstünde tutup memnun edebilmek için çaba göstermesi gerekirken yani içimden hayırdııırrrrr deyip bağırmak geliyo git kardeşim bu adam omur boyu yedin içtin der fatura çıkarır bide ay çok sinirlendim üzüldüm Allah kolaylık versin

Sizin zamanla ilgili takıntınız yok ki sonuçta çocuk doğunca düzelecek diye düşünüyorsunuz. Evlendiğiniz ilk gün ne olduğunu belli etmiş bu adam daha ne yapsın yani ayrılmanız için.

inanın o adam size bir kerecik el kaldırsın o çocuğun yanında bakın görmesi bile yeter vurmasa da o çocuk onu unutmaz emin olun.. Evet öyle bşr ortamda bile bile büyütmeye hakkınız yok o yüzden yapmayın bunu kendinize de ona da boşanmak en doğru karar.. Kendinize güvenin..Annesiniz artık kocaman kanatlarınız var evladınızı korutun kollayın onu iyi bi birey olarak yetiştirin inşallah

Tipik el gördü desene size karşı tek bi iyi yanı yok .

Farketmene sevindim canım kendinden çok ödün verdin vermişsin bu çok doğru biz kadınların duygusallık ve anaç davranıp onca şeyi görmezden gelme huyumuz çok var bunun avantajları olduğu gibi dezavantajları da var avantajı şu evlilik konusunda eşinle anlaşamadığın yada kendini ispatlayamadığın bir durum olur sen haklısındır uzatmazsın ama eşin bunu görüp hatasını anlar ve düzeltir dezavantajı aynı konu içinde sen herşeyi gögüslersin ama eşin harbi sığırdır. Gene odun gibi devam eder iyi niyetini suistimal eder sen bunu göremezsin anlarım derim allah gözünü açsın ama sen bunu görüpde taviz verirsen ozaman bu acizliktir.

Biliyor musun az önce bir arkadaşa tam şu cümleyi kurdum biri gelse bana bunları anlatsa inanmazdım bu kadın abartıyor kimse bu kadarını da yapmaz derdim yaşamadan pek olabilirmiş gibi düşünmüyor insan. Ben özel güvenlik görevlisiyim bigün görevdeyken bir kadın geldi darp raporu almak için eşi avukat idi iki çocuğu vardı bunu eşime anlattığımda öyle tepkiler vermişti ki işte benim sevdiğim adam demiştim. İnsanlar çok güzel maskeliyor kendisini şimdi o kadıncağız dan hiç farkım yok..

Değişmez bu tür adamlar taviz tavizi getirir biz kadınlar bu hatayı yapıyoruz aslında etkenlerin dertlerini seviyoruz genelleme yapılırsa sonuç bu

Bugün ağlıyordum oğlum tekme attı birden sildim gözyaşlarımı Annem burdayım yok bişey Anne kimsenin seni ağlatmasına izin vermeyecek dedim söylediğin o kadar doğru ki ben Anneyim güçlü olmak zorundayım oğlum için.

hadi inşallah

Anane orf adet gelenek kadın susar saçını süpürge eder hep bastırılmış duygular şimdi bu adama ben ne diyeceğimi şaşırdım ya insan karısının yediğini sayarmi madem biliyosun k....nin huyunu niye içtin mercimeğin suyunu evlenme arkanda kimseyi surukleme

Bende bunu söylüyorum ben Annemin evinde daha rahattım çalışıyordum mis gibi kazanıyor harcıyordum yemin ederim tek derdim göreve geç kalır mıyımdı. Ne yediğimin hesabını soran oluyordu ne bişey diyen akşam geliyordum işten duş alıp ayaklarımı uzatıp oturuyordum madem kendine güvenmiyordun ne istedin benden

Sen dik dur ona hiç bir zaman fırsat verme sana ek kaldırmasına assssllaaa izin verme babalık kocalık bumudur seninde sağlam kv kp yokmuş ne mesuliyetsiz insanlar getir yiyelim ört yatalım karısı ne yaparsa yapsın

Evli değilim ama annemden bilirim. Babam herşeyi ister onu yap şunu yap bunu istiyorum der ama malzemeleri alınca neden bu kadar çok harcadın diye vidividi eder tam sinir olmalık...

umarım gerçekten kurtulmaya kararlısındır.
zira herkes gibi ben de pek inanamıyorum sana.
eşin psikopat ruh hastasının teki.
bugün nasıl senin can güvenliğin yoksa yarın da oğlunun da olmayacak.
evet ürkütücü bir tablo çizdim.
ama olacaklar şimdiden belli.
şu rapor nasıl alınıyorsa al da git ailenin yanına.
doğumdan sonra kucağında el kadar bebekle lohusa halinle nasıl gideceksin ki?
mümkün mü?
o yüzden ne yap et dr. unla içinde bulunduğun durumu da konuş o raporu almaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…