Evine yaptığı alışverişi boğazınıza dizen koca?

Aynen öyle..

bilmiyorum belki fazla tepki yaptım ama bu dertlesme falan değil bayanın kocası şu an yanımda olsa ufff yani eski konularını bi okuyun bence
Haklısın ama ne yapalım,karşımızda doğumu yakın bir kadın var.Biraz yumuşatmalıyız ifadelerimizi,erken doğan bebeğin çektiklerini yeğenimde gördüğümden beri,hamile kadınları pamuklara sarasım geliyor.

aslında ben de tam da bu yüzden o evden derhal gitmesini öneriyorum

Valla adam bulmuş senin gibi gariban dövsede sövsede ses çıkarmayan birini eski paylaşımını paylaşan arkadaşa ben hak veriyorum çünkü tahammül edilmez bişey yargılama değil ama insanın aklı almıyor mantık hatasıı kuruyor gelecek o silahı bana tutacak uyuduğunda kafasına sıkarım öyle adamın bide yanına yatıp uyucam yeri gelip kadınlık yapcam öyle mi her insanda görüş farklıdır ama canım herkesde can aynıdır canına acı hem kendinin hem karnındakinin Lütfen!!!!

Zaman icinde bu hale getirilmis olabilirsin ama daha evlenir evlenmez baslamis. Yani daha aklin basindayken? Bu kadar mi asktan gozun kordu?

Kasım 2016 da açmış olduğunuz bir konuya baktım ve ne kadar etkilendim Ya Rabbim yardımcınız olsun.. Neden kendizine bunu reva gördünüz neden boşanmadınız size bunları yapan adamla aynı yatağa nasıl girdiniz.. Bebeğiniz olacakmış Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ama lütfen o adam size bu şekilde davranıyorsa bebeğinizi öyle bşr ortamda yetiştirmeyin yapmayın ona bunu.. Anne baba olmaya herkesin hakkı elbet var ama o çocuğu sağlıksız şiddet dolu bir evde kafalara silahların dayandığı bir evde yaşatmaya annesi babası da olsa buna kimsenin hakkı yok.. Hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim.. Boşanın siz ya valla alun bebeğiniz doğunca gidin ailenizin yanına...

Arkadaşlar özür dilerim yemek yedim o yüzden cevap veremedim kusura bakmayın . Ben çok zor bir hayat yaşadım çok küçükken babasız kaldık abim erkek kardeşim pervasızdır evin babası olmak görevi bana kaldı 12 yaşımda başladım çalışmaya çok ezildim arkanızda hesabınızı soracak kimse olmayınca daha çok eziyor insanlar. Eşim benim arkadaşımdı o yüzden herşeyimi bilirdi başta çok direndim evlenmemek için öyle mükemmel bir adamdı ki ve bana öyle sahip çıktı ki kapıldım sırılsıklam aşık oldum. bazı sıkıntılarımız oldu nişablıyken ailesi yüzünden ama hep evlenince geçecek dedi. Evlendik ilk gece başladı herşey bana yardımcı ol beni anla sinir hastasıyım dedi bu arada görev yaptığı yerlere sık sık saldırılar oldu kaç kez ölümden döndüler kurbanlar kesildi Rabbim hepsini esirgesin sahip çıktım hep daha önce hiç uzun süren bir ilişkisi olmamıştı gariban ailelerin çocuklarıyız psikolojik olarak zor zamanlar geçirdik elini tutmak zorunda hissettim kendimi. ailesinin dolduruşuna geliyor ve ciddi saplantıları var birde dediğim gibi ailesi öyle şeyleri normalmiş gibi empoze etmeye başladı ki. Vuruyor arıyorum yahu biri desin ki oğlum sen ne yapıyorsun bu kadın hamile yazık günah annesi o senin küçük Allah ın diyor sövüyor diyorum kp için babanda benim annemin mezarına sövüyor diyor babasını arıyorum adam konuyu av balık muhabbetine getiriyor Baba silah çekti diyorum o seni seviyor korkutmak istemiştir diyor sonra da bugün ava gittim de vs diyor kendi aileme anlatamıyorum ikiz kardeşim Annemin yanında ve evliliği sıkıntılı Annem de rahatsız birde beni düşünsün istemiyorum. Aldatmaya teşebbüs etti millete araba paramızı kaptırdı dün bana sormadan birine borç vermiş bende üç gündür 50 lira harçlık versin diye dil döküyorum oğluma bişey alacağım. öyle giyinme kuşanma lüksüm yok ayağımda bir pantolon var senelerdir ha bu konuda hakkını yiyemem onunda öyle sadece birer pantolonumuz var kazancı ortalamalara göre çok iyi gel görelim hep yok babamda yok diye diye Allah elinden komple aldı herşeyini. Annesi abisi geldi 2500 lira harcadık 20 gün içinde biletlerine kadar aldık ama oğlumuza harcarken hep bi sitem ona gerek varmı vs biz yoklukla büyüdük. Ben yoklukla büyüdüm aç yattım diye oğluma nasıl yokluğu tattırayım yada oğlum senin baban bu kadar kazanıyor ama biz aç yatalım diyeyim. Ailenle konuşma arana mesafe koy ben sana istediğin gibi olurum diyor. Annem kardeşlerim yeğenim başka tek bir kimsem yok benim nasıl mesafe koyayım. Öyle şeyler yaşattılar ki bana ailece Rabbim diyorum bana yeryüzünde cehennemi yaşatanlara layığını ver.

20 gün önce 1,5 gün hastanede yattım erken doğum riskim vardı ama o söylediğin raporu ben bilmiyorum 72 saat dediğini canım Dr a gittiğimde muhakkak soracağım bana verdikleri raporun 7 gün geçerli olduğunu söylemişlerdi ama şimdi rapor veremiyor bebek doğum pozisyonunu alıyor dedi iğne tedavisi verdi hastanede kalmam gerekti kalamadım ben köy gibi bi yerde yaşıyorum il merkezine çok uzağım eşimin işi sebebiyle erken çıktık hastaneden burda yaptırdık iğneleri

Yargılamak haddim değil ama ailesi varken 2000Tl para harcayan nasıl ola ki bi pantolonla kalabiliyor bi tutarsızlık varda hadi hayırlısı.

uçağa binebilmen için alman gereken raporda 72 saat içerisinde doğum riski yoktur yazması gerekiyor

Yargılamak haddim değil ama ailesi varken 2000Tl para harcayan nasıl ola ki bi pantolonla kalabiliyor bi tutarsızlık varda hadi hayırlısı.
Ailesine çok düşkün bilhassa Annesine abisi ile beraber geldi Annesi gecekondu da yaşıyorlar ve fakir bi semtteler Annesi burdayken biraz varlık görsün diye bankada ki hali hazırda parayı yedi abisi de yan geldi yattı biletlerine varana kadar herşeyini biz aldık onlar keyif sürsün isi derdi. Kamuflaj giyiyor zaten eşim pantolonu sabah 5 akşam 5 dakika giyiyorum der almaz üstüne başına bi kaç arkadaşı ile bu felsefeyi edinmişler millete yedirmek varken de neden üstümüze başımıza alsın ki birilerine bişey ısmarlar hep hediye alır arabasını yıkatır

uçağa binebilmen için alman gereken raporda 72 saat içerisinde doğum riski yoktur yazması gerekiyor
Sorcam bunu önümüzde ki hafta içi kontrolüm var inşallah dediğin gibi bişey vardır ve bana verirler artık çok yoruldum ağlamaktan üzülmekten Rabbim yardımcımız olsun oğlumla bana kurtuluş olsun söylediğin

aynı doktora değil farklı doktora git raporu almak eğer GERÇEKTEN o evi terk etmek istiyorsan esin de zaten gitmeni istiyormuş söyle seni iyi bir doktora gotursun

İnsanların duygularıyla oynanıyor gibi hissediyorum bu kadarı fazla geldi bana, her şeye bir bahaneniz var ya çok safsınız ya da çok akıllısınız bilemiyorum.
Böyle bir adamı baba yapacağıma ölürüm daha iyi siz iyi anne olabilirsiniz fakat kocanız babalık için uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…