Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
+1
aynen niye böyle yapiyorlar anlamiyorum.

burasi edebiyat Kulübü degil kadinlar Kulübü avukat hanimin yazisi gayet anlasilir.

Ben anlaşılır degil demedim ki. Hata dolu dedim.

Keşke herkes buradan ve her yerden bir şeyler alıp kendini geliştirebilse ama o kadar gelişime kapalı ki insanlar ne desek burası yeri değil diyorlar. Öğrenmenin yeri mi var?

Son düzenleme:
Ben 18 yillik avukatim galatasaray universitesi mezunuyum egitimimi fransızca aldim 7 dil biliyorum 3 ülkede vatandaşligim var amerikada hukuk master yaptim barodan 23 ödül aldim bugüne kadar sirf insanlara yardim olsun diye 89 davaya ucretsiz bizzat kendim katilmis bir avukatim 4 tane agir ceza avukati yetiştirdim şimdi sen kalkip bana nasil avukatsin diyosun ya boyle avukatim babasi cumhuriyet başsavcısı olan bir avukatim aile hukuk bürosu sahibi avukatim türkceyi sen veya senin tarzindakilermi bana ogretmeye kalkiyor edepsizce yorum yapan kendini bilmez hadsizlerin anlayacağı bir dil yok burda

Var çocuğum 28 aylıktan bu yana kreşe gidiyo
Senin cocugun 28 ayliktan beri gidiyomus bu kadininki daha bebek ya bi de erken dogmus ne kadar zordur bakımı ben anlayabiliyorum da sen anne oldugun halde anlayamiyosun bi turlu nasil biraksin minnacik cocugu kadinin dilinde tüy bitti resmen cok sinirlendim abuk subuk yorumlariniza uslubunuza

Ben bu tarz forumlar dan kac kisiye avukatlik yapip sıkıntisini çözdüm hicbir ucret talep etmeden siz ne yapıyorsunuz bura da insanlar bura da yardim icin bulunuyor sizler elestirin gönlünüzce keyfinizce ezin diye degil

Kadrolu hemşire iseniz tekrar Mersin'de kendi işinize geri dönün. Çocuğunuza anneniz baksın eşiniz de oradan iş bulsun. İki maaşlı olunca uygun bir ev alırsınız. Hiç kimsenin eline bakmayın.

Çok üzüldüm gerçekten çok mu sinirlendin tüh ne yapsak

Konu sahibine gelince bence de bi ayrim soz konusu ne olursa olsun evet esin zamaninda parayi iyi kullanamamis ama annelik babalik her zaman evladinin arkadinda durmaktir ben ailemden boyle gördüm evlat zor durumdaysa aile yardim eder kaldi ki digerlerinr edilmis yeterince. Bir ev vermeleri cok buyuk nimet. Vermek zorunda degiller evet ama ikisine verip birine vermemek olmaz. Anne baba zor durumda olunca da evlatlar etmeli tabiki. Bence simdilik sakin kalmaya devam edin. Bebeginizi biraz daha buyutun hemsireymissiniz ne guzel daha sonra calismaya baslarsiniz bi ev pesinati biriktirirsiniz girersiniz bir eve bu ne kadar zaman alir bilemem belki o arada ailesi evi alir belli olmaz. Ama iş başa dusmus gibi gorunuyor siz calismaya baslayinca cok rahatlarsiniz kendi evinizi alir kimsenin de lafini sözünü cekmezsiniz gorusmeme konusunda da bence cocugu gostermeme gibi seylere girmeyin kendiniz mesafe koyun tabiki haklisiniz alin evinizi cekin kapisini oturun en guzeli valla

Mune abla avukat Hanım alenen reklam yapıyo iş mi bağlamaya çalışıyo anlamadım yorumlar takdirinizde

Kreşlerde ne idüğü belirsiz yerler değildir ayrıca devlet kontrolündedir pekala burdan kreş sahibi biri çıkıp iddianı ispatla diyebilir

Sayfalar önce konuya yorumumu yaptım ve konu sahibiyle birbirimizi anladık şimdi olmaz 2 sene olur çalışırsın kimseye eyvallahın olmaz dedin onunda bana bi tepkisi olmadı, e o zaman size ne?

senin yapacağın bebek ele avuca gelince güvenilir bir kuruma vermek ve işe dönmek sonrasında maddi açıdan rahatlar kendi evinizi de inşallah alırsınız, mesafenizi koyar kendi yağınızda kavrulursunuz

En son yorumlarımda bunlar yani, dönüp baktım insan olacak ne demişim diye,aynı şeyleri söylemişiz

Cevap hakkını doğuran sensin ben konuya yorumumu yapmış geçmişim benden alıntı yapmak ne üstelik konu sahibi böyle bir tepki vermemisken
yazdığım herseye hem siz hem baskalari cevap verebilir ben neden verdiniz demedim ben kresleri de kotulemedim ki seneye ben de vericem kres gerekli biseydir ama bebegi daha cok ufakmis 9 aylik gibi gorunuyo premature dogmus zaten bakımları zor oluyo daha ozveri istiyo annesinin bakmasi daha iyi diye dusundugum konusunda bir yorum yaptim ben kresleri kotuledigimi sanmiyorum konu sahibinin konusunu isgal ediyoruz gibi

Kreş meselesini yazan avukatım diye zibilyon kere yazmış kişi, bize cahil cuhela falan demiş foruma da saymış onun muamelesi ayrı olacaktır heralde

Şimdi benim son yorumlarımla senin yazdıkların arasındaki fark ne? Ben konuyu başından takip ettim ve bazı çelişkiler gördüm kişiye sordum konuşma aktı gitti ve kendi mantığıma ne uygun geliyorsa onu yazdım çocuk ele avuca gelince güvenilir bir kuruma ver ise dön yağınızda kavrulun dedim evlat ayrımı günahtır onlar çeksin bu günahı sen kendini küçük duruma düşürme dedim, konu sahibinin haklısın dediği mesaj da duruyo zaten, eee sorun ne benimle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…