Edebiyatcisin sanirim sendeHer şeyi geçtim de bir avukatın bu kadar kötü Türkçe ye sahip olması beni cidden üzdü. O kadar cok hata var ki yazınızda...
Edebiyatcisin sanirim sende
Keske Türkçe yazsaydınız.
burasi edebiyat Kulübü degil kadinlar Kulübü avukat hanimin yazisi gayet anlasilir.Her şeyi geçtim de bir avukatın bu kadar kötü Türkçe ye sahip olması beni cidden üzdü. O kadar cok hata var ki yazınızda...
+1Insanlar okuduklarini bile anlamiyorlar artik yedikleri gidalardan olsa gerek saniyorum konu sahibi hanımefendi neler yaziyor sizler neler diyorsunuz yazılan ile yapilan yorumlar tamamen bir birinden farkli kendinize gelin bayanlar konusu saptiriyorsunuz baska bir tarafa cekiliyor konu
burasi edebiyat Kulübü degil kadinlar Kulübü avukat hanimin yazisi gayet anlasilir.
Senin cocugun 28 ayliktan beri gidiyomus bu kadininki daha bebek ya bi de erken dogmus ne kadar zordur bakımı ben anlayabiliyorum da sen anne oldugun halde anlayamiyosun bi turlu nasil biraksin minnacik cocugu kadinin dilinde tüy bitti resmen cok sinirlendim abuk subuk yorumlariniza uslubunuzaVar çocuğum 28 aylıktan bu yana kreşe gidiyo
Kadrolu hemşire iseniz tekrar Mersin'de kendi işinize geri dönün. Çocuğunuza anneniz baksın eşiniz de oradan iş bulsun. İki maaşlı olunca uygun bir ev alırsınız. Hiç kimsenin eline bakmayın.Ben mersinde kadrolu hemsiteydim zaten kaynanamin ev alicax ankarada oturun lafiyla ucrersiz izine cikip geldim kizim olunca kizimla baktik kucuk oldugu icin krese veremedim erken doğdu 7 aylik henuz cok kucuk yasitlarina gore bakiciya guvenemiyorim kendim bakiyorum oyuzden
Senin cocugun 28 ayliktan beri gidiyomus bu kadininki daha bebek ya bi de erken dogmus ne kadar zordur bakımı ben anlayabiliyorum da sen anne oldugun halde anlayamiyosun bi turlu nasil biraksin minnacik cocugu kadinin dilinde tüy bitti resmen cok sinirlendim abuk subuk yorumlariniza uslubunuza
Bana bisey yapmaniza gerek yok insan olun yeterÇok üzüldüm gerçekten çok mu sinirlendin tüh ne yapsak
Bana bisey yapmaniza gerek yok insan olun yeter
Bir onceki mesajiniza yapmistim ben de hayirlisiBen konu sahibine yazdım ve cevapları da aldim o beni anladı sana ne oluyo pardon, reklam amaçlı üyelik yasak ayrıca insanlik çağrını hakaret saydım ve kibledim
Bir onceki mesajiniza yapmistim ben de hayirlisi
Aynen öyle okumuş meslek sahibi kadınsın sen niye bu duruma düşüneceksin kendini, bırak onlar versin hesabını günahsa onların günahı, ev verse ben verdim benim evim diyecek, eş dost akraba toplayıp toplayıp gelecekler evine ev bizim hesabına,ne gerek var, hayır görünen de şer şer görünende hayır vardır bunu unutma
senin yapacağın bebek ele avuca gelince güvenilir bir kuruma vermek ve işe dönmek sonrasında maddi açıdan rahatlar kendi evinizi de inşallah alırsınız, mesafenizi koyar kendi yağınızda kavrulursunuz
yazdığım herseye hem siz hem baskalari cevap verebilir ben neden verdiniz demedim ben kresleri de kotulemedim ki seneye ben de vericem kres gerekli biseydir ama bebegi daha cok ufakmis 9 aylik gibi gorunuyo premature dogmus zaten bakımları zor oluyo daha ozveri istiyo annesinin bakmasi daha iyi diye dusundugum konusunda bir yorum yaptim ben kresleri kotuledigimi sanmiyorum konu sahibinin konusunu isgal ediyoruz gibiCevap hakkını doğuran sensin ben konuya yorumumu yapmış geçmişim benden alıntı yapmak ne üstelik konu sahibi böyle bir tepki vermemisken
yazdığım herseye hem siz hem baskalari cevap verebilir ben neden verdiniz demedim ben kresleri de kotulemedim ki seneye ben de vericem kres gerekli biseydir ama bebegi daha cok ufakmis 9 aylik gibi gorunuyo premature dogmus zaten bakımları zor oluyo daha ozveri istiyo annesinin bakmasi daha iyi diye dusundugum konusunda bir yorum yaptim ben kresleri kotuledigimi sanmiyorum konu sahibinin konusunu isgal ediyoruz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?