Yeni dogan yogun bakim kadrolu hemsireydim cnm memleketimdeBen hemşire olcam da millete el açacam üstelik tapusu dahi benim olmayacak bir ev için, cevap alamadım ama devlete girmek için hiç çalıştın mı bir daha soruyorum ön lisans çıkışlı hemşire misin
mersine gitmeyi neden denemiyorsunuz.Ben mersinde kadrolu hemsiteydim zaten kaynanamin ev alicax ankarada oturun lafiyla ucrersiz izine cikip geldim kizim olunca kizimla baktik kucuk oldugu icin krese veremedim erken doğdu 7 aylik henuz cok kucuk yasitlarina gore bakiciya guvenemiyorim kendim bakiyorum oyuzden
Arkadaslar tamamiyle anlatmadigim icin farkli anlayip farkli yorumlar yapiyorsunuz para goz fln degiliz biz mersinde oturucaktik babamin evinde bir sure kira vermeden cocuk oluncada annem bakar ikimizde calisiriz diye dusunduk bizde bir sure kira vermezsek kendi evimizi aliriz diye dusunuyorduk ama k.v dem nisanliyken aileme iki ogluma ev verdik ev alicaz mersinde oturmasinlar ankarada otursunlar dedi ve ankaraya geldikbende ev versinler demedim ama butun planimiz bozulup oturcagimiz sehir biledegistirildi canimizin sıkintisi bu yuzden kayin validem veya kayin babamla hic bir sorun yasamadim kavga fln da etmedim.asla ev alin fln da demedim ogullari dedi ben degil aramizda gayet saygi var her hafta geliyolar 4 4luk agirliyorum hasta olunca gidip bakiyorum evini temizliyorum kucuk cocugum olmasina ramen haftada 4 kere cocugu getirin diyolar goturuyorum hic bir sikinti sorun yasamiyorum onlari sevmiyo degilim nefret flnda etmiyorum sadece kira odiyemiyoruz cocugun bir cok ihtiyacindan kemdi ihtiyacimizdan kisip gecinmeye calisiyoruz oyle cok fln da harciyan bi insan degilim para icin ölüp bitmiyoruz yani sadece alicaz diyip almamalari bizim planimizi bozmalari ve bu kadar sıkismamiza sebep olmalari canimizi sıkiyor esim 13 yasindan beri calisiyor kus askerde dahi bir kurus yollamamislar kendi aksine tazminatını alip yapmis askerlik ve eve bile o para yollamis 13 yasindan beri hep.sehir disinda calismis gece 12 de geliyor isinden sabah 7 de gidiyor cocuk babasını görmüyor bile ama kiramiz olmasa daha dusuk maasli bi is bula yine gecinir derdimiz mal mulk degil sadece
Prematüre dogdugu icin yani guvenemiyorumBen mersinde kadrolu hemsiteydim zaten kaynanamin ev alicax ankarada oturun lafiyla ucrersiz izine cikip geldim kizim olunca kizimla baktik kucuk oldugu icin krese veremedim erken doğdu 7 aylik henuz cok kucuk yasitlarina gore bakiciya guvenemiyorim kendim bakiyorum oyuzden
Keske insan kendini kandirilmis gibi hissediyoKeşke eşinizin ailesinin dediğine güvenip düzeninizi ona göre yapmasaydınız.
mersine gitmeyi neden denemiyorsunuz.[/QUOT esimin isi burda ordan is bulamiyor bakiyor bende esime sen otur cocuga bak ben calisim diyemiyorum mersine gidicez diyince ailesi kiyameti kopariyor ne olaylar cikiyor esimle aralarinla
Esime kalsa bugun resti cekip gorusmiycek zaten esim gorusmiyelim diyor benim annemde olmaz gunah diyor esime surekli tapular ogullarinin ustune yeni verdi hatta tapularini ogullari istedigi icinDiğer ev tapuları kimin üzerine. Bir de eşinin ailesiyle görüşüp görüşmemek onun kararı olmalı. Yapılan ayrımcılığı kendi oğullarına yapıyorlar nihayetinde.
Evlenmeden önce tapuları diğerlerine verdiyse siz de evlisiniz diye almak istemiyordur belki diyecektim yani boşanma durumunda senin de payın olacak diye (bizde aynı durum varda o yüzden) düşünüyor olabilir demiştim. Ancak diğerlerine de tapuyu yeni verdiyse diyecek bi şey bulamıyorumEsime kalsa bugun resti cekip gorusmiycek zaten esim gorusmiyelim diyor benim annemde olmaz gunah diyor esime surekli tapular ogullarinin ustune yeni verdi hatta tapularini ogullari istedigi icin
En basiti dun kapici cop alirken kapidan ses geldi kizim babasi sandi agladi ve saat 9 civaydi esim 12 de geliyor o saatte kizim uyuyor ama kira olmasa askeri ucrete bi yerde calissa yeter bize evinede erken gelir derdimiz tapu mal degil oyle olumcada esimde mesaf koymak istiyor ben kızımı goremiyorum orda 850 binlik ev duruyo satip dort ev alsa birinde ben otursam diyorEvet size de ev almak zorundalar bence. Lakin eğer bunu yapmazlarsa yaşlılıklarında da diğer çocuklarına giderler size gelmeye yüzleri olmaz. Ben olsam mesafe koyardım görüştüğümde de "Mersin'e dönmek istiyorum. Orda ev var burda kira ödüyoruz zorlanıyoruz. Eşim kira masrafını karşılamak için ağır işte çalışıyor çocuğu görmüyor filan derdim
Biz mersinde oturucaktik benim babamin evinde cocuk oluncada annem bakar ikimizde calisiriz diye dusunduk bizde bir sure kira vermezsek kendi evimizi aliriz diye dusunuyorduk ama k.v dem nisanliyken aileme ev alicaz mersinde oturmasinlar ankarada otursunlar dedi ve ankaraya geldik bende ev versinler demedim ama butun planimiz bozulup oturcagimiz segir bile degistirildi canimizin sıkintisi bu yuzden
Fakultededevlet hastanesinde çalışıyordunuz yani
Mersinde evini varsa neden esinizin ailesinden ev bekliyorsunuz ki 3 kere ankara icinde taşınacaginiza mersine tasinin planlarıniza aynen devam edin.esim ordan is bulamadan gitmek istemedi cesaret edemedi oyuzden yoksa coktan gitmistim
esim tapuyu istemiyor sadece sat istanbuldaki evi 850 milyara ankaradan 200 milyarlik 4 ev al biri dede ben oturim kiradan kurtulim diyor yine evler senin olsun diyor yanlis anlasilmasin evin kokunu istemiyor esim
orurdugu ev 1 trilyon dubleks ogullarina verdigi ev biri 900 bin digeri 700 bin istanbuldaki evi 850 bin sizce fakirmi
Esim calisiyor sadece be çalışmıyorum kizim küçük bir yasinda ona bakiyorum esim iki bin tl maas aliyor 700 kira veriyor 3 kere ev taşıdım esyam mahvoldu birde dugun zamani cektigi kredi var onu oduyor gecibmek cok zor oluyor esyalarida esim ve benim.ailem aldi dugu de takilanlari esim batirdi bi dukkan acip ev almamiz imkansiz bu durumda iki ogluna almis ve bize almiyor diger iki oglunun gerili cok iyi esime gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?