Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
Ben hemşire olcam da millete el açacam üstelik tapusu dahi benim olmayacak bir ev için, cevap alamadım ama devlete girmek için hiç çalıştın mı bir daha soruyorum ön lisans çıkışlı hemşire misin
Yeni dogan yogun bakim kadrolu hemsireydim cnm memleketimde

mersine gitmeyi neden denemiyorsunuz.

Keşke eşinizin ailesinin dediğine güvenip düzeninizi ona göre yapmasaydınız.

Prematüre dogdugu icin yani guvenemiyorum

Evet size de ev almak zorundalar bence. Lakin eğer bunu yapmazlarsa yaşlılıklarında da diğer çocuklarına giderler size gelmeye yüzleri olmaz. Ben olsam mesafe koyardım görüştüğümde de "Mersin'e dönmek istiyorum. Orda ev var burda kira ödüyoruz zorlanıyoruz. Eşim kira masrafını karşılamak için ağır işte çalışıyor çocuğu görmüyor filan derdim

Diğer ev tapuları kimin üzerine. Bir de eşinin ailesiyle görüşüp görüşmemek onun kararı olmalı. Yapılan ayrımcılığı kendi oğullarına yapıyorlar nihayetinde.

mersine gitmeyi neden denemiyorsunuz.[/QUOT esimin isi burda ordan is bulamiyor bakiyor bende esime sen otur cocuga bak ben calisim diyemiyorum mersine gidicez diyince ailesi kiyameti kopariyor ne olaylar cikiyor esimle aralarinla

Diğer ev tapuları kimin üzerine. Bir de eşinin ailesiyle görüşüp görüşmemek onun kararı olmalı. Yapılan ayrımcılığı kendi oğullarına yapıyorlar nihayetinde.
Esime kalsa bugun resti cekip gorusmiycek zaten esim gorusmiyelim diyor benim annemde olmaz gunah diyor esime surekli tapular ogullarinin ustune yeni verdi hatta tapularini ogullari istedigi icin

Esime kalsa bugun resti cekip gorusmiycek zaten esim gorusmiyelim diyor benim annemde olmaz gunah diyor esime surekli tapular ogullarinin ustune yeni verdi hatta tapularini ogullari istedigi icin
Evlenmeden önce tapuları diğerlerine verdiyse siz de evlisiniz diye almak istemiyordur belki diyecektim yani boşanma durumunda senin de payın olacak diye (bizde aynı durum varda o yüzden) düşünüyor olabilir demiştim. Ancak diğerlerine de tapuyu yeni verdiyse diyecek bi şey bulamıyorum

En basiti dun kapici cop alirken kapidan ses geldi kizim babasi sandi agladi ve saat 9 civaydi esim 12 de geliyor o saatte kizim uyuyor ama kira olmasa askeri ucrete bi yerde calissa yeter bize evinede erken gelir derdimiz tapu mal degil oyle olumcada esimde mesaf koymak istiyor ben kızımı goremiyorum orda 850 binlik ev duruyo satip dort ev alsa birinde ben otursam diyor

Mersinde evini varsa neden esinizin ailesinden ev bekliyorsunuz ki 3 kere ankara icinde taşınacaginiza mersine tasinin planlarıniza aynen devam edin.

devlet hastanesinde çalışıyordunuz yani

Bu formu zaten bi yol bulmak icin actim icinden cikamadigim bi durum oldugu icin yargilamak yerine yardimci olucu yazilar yazilsa cozum olucak bize belkide istememesi gerekiyor esimin dogru ama bu kadar zorluk cekerkende insan oturup diger ogullarinin bolluk icinde yasamalarini seyretmesi zoruna gidiyor durumlari olmada asla istemeyiz ama durumlari varkende bu kadar zorluk cekip hic birsey olmuyo gibi seyretmek insan yapamiyor en basiti kizimin babasini gorememesi benim isimden olup gelmem bunlara insan gozunu kulagini kapatip hic birsey yok gibi duramiyo

Mersinde evini varsa neden esinizin ailesinden ev bekliyorsunuz ki 3 kere ankara icinde taşınacaginiza mersine tasinin planlarıniza aynen devam edin.esim ordan is bulamadan gitmek istemedi cesaret edemedi oyuzden yoksa coktan gitmistim

Mersinde benim ailemin evi var onun degil

Bence eşinizin aile ilişkilerine hiç karışmayın. Onun kararlarında arkasında olun. Kendi yuvanıza bakın. Mazallah işin içine aileler girerse herşey daha karmaşık hale gelebilir.

esim tapuyu istemiyor sadece sat istanbuldaki evi 850 milyara ankaradan 200 milyarlik 4 ev al biri dede ben oturim kiradan kurtulim diyor yine evler senin olsun diyor yanlis anlasilmasin evin kokunu istemiyor esim

orurdugu ev 1 trilyon dubleks ogullarina verdigi ev biri 900 bin digeri 700 bin istanbuldaki evi 850 bin sizce fakirmi

Durum böyleyse eşin 200binlik evde de oturmazki. Anlatmadığın bişeyler var yada kocan en son evlendiği için biraz şanssızmış.

Evi vermemeleri eşinin dirayetsizliğinden, yaptığı işleri tutturamamasından olabilir mi. Sonuçta altınları batıran adam evi de satabilir, bu ayrımcılık değildir nasılsa bizden sonra çocuklarımıza kalacak bari o zamana kadar muhafaza edelim düşüncesinde olabilirler. Ayrıca vermek zorunda da değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…