- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Prensescann
-
Kesinlikle Evladıma kıyamam benO da sizin fikriniz. Siz dediginiz gibi yaparsiniz madem.
Eşimle TartışmadımBaşlıktan kv hakkında yazacağınız belli . Çok merak ediyorum üslubunuz kendi ananızada böyle olurmuydu?? Kv kişisi haksızda olsa oğlu ile konuşuyor konuşabilirde bundan sizene ? Sizin "ananız " hiç birşey konuşmuyormu sizinle .
Olabilir,bu da sizin seciminiz. Ama itici duran bir durum var ki o da su,sizin anneniz size bir sey anlatirken esinizin buna karismasi. Hos degil. Anne sizin cunku esinizin degil,o karisamaz.Kesinlikle Evladıma kıyamam ben
Şuan bir evladım Yok ama olursa asla benim acılarımın her türlüsüne ortak olmasını istemiyorum
Doktorumuz ilk doğduğu günden beri her gün her saat ona derdinizi sırrınızı anlatın evet anlamaz ama ona çok iyi gelecek diye her kontrolünde söyler. Demekki kocaman profesörün bir bildiği var ki böyle söylüyor. Faydasını da çok görüyoruz. 3 aylıkken anne demeye başladı, bazı kelimeleri taklit edip söylüyor. Demekki işe yarıyor6 aylik bebege ne anlatiyorsunuz
Nasil sirdasiniz oluyor gercekten merak ettim
Kelimelerin cok etkili sihirli bi gucu vardir
Bebeklerin auralari aciktir
Herseyi derken derdinizi tasanizi anlatmiyorsunuz insallah
Anneniz arayıp size derdini anlattığında eşiniz sizin gibi olaya yaklaşsa ve bırakmasa? Bir de böyle düşünün bakalım!Eşimle Tartışmadım
Sadece şok oluyorum bunca ayrıntıyı yıllardır oğluna anlatmasına
Yazık değil mi ya ? Hangi evlat bunu hakeder ki ?
Ben evladıma bunu reva görmem
Resmen eşiyle olan her türlü sorununu oğluna küsüyor
yıllardır hem de
Tam anlatamıyorum somut örnek vererek
Anne olanlar bi r hayal etsin bakalım nasıl bir acımazsızlık bu
O çocuğu nasıl çaresiz bırakmak nasıl bir kaosa sürüklemek bu
Zaten kimseye karışmıyorumOlabilir,bu da sizin seciminiz. Ama itici duran bir durum var ki o da su,sizin anneniz size bir sey anlatirken esinizin buna karismasi. Hos degil. Anne sizin cunku esinizin degil,o karisamaz.
Çaresiz bir bebeğe dert anlatmak bana göre değilDoktorumuz ilk doğduğu günden beri her gün her saat ona derdinizi sırrınızı anlatın evet anlamaz ama ona çok iyi gelecek diye her kontrolünde söyler. Demekki kocaman profesörün bir bildiği var ki böyle söylüyor. Faydasını da çok görüyoruz. 3 aylıkken anne demeye başladı, bazı kelimeleri taklit edip söylüyor. Demekki işe yarıyor
Annem gergin binlerce ayrıntı ve geçimsizlikler beni boğarsa ve ben de bu sıkıntımı eşime yansıtırsam yorum yapma hakkı var , annem teli kapatıp rahatlayıp işine gücüne bakar , geriye eşiö vE ben kalırızAnneniz arayıp size derdini anlattığında eşiniz sizin gibi olaya yaklaşsa ve bırakmasa? Bir de böyle düşünün bakalım!
:)Çaresiz bir bebeğe dert anlatmak bana göre değil
Doktorumuz ilk doğduğu günden beri her gün her saat ona derdinizi sırrınızı anlatın evet anlamaz ama ona çok iyi gelecek diye her kontrolünde söyler. Demekki kocaman profesörün bir bildiği var ki böyle söylüyor. Faydasını da çok görüyoruz. 3 aylıkken anne demeye başladı, bazı kelimeleri taklit edip söylüyor. Demekki işe yarıyor
Valla benim annem her şeyden önemli olduğu için sizi anlayamayacağım maalesef! Eşim bu konuda bana laf edemez adamın feleğini şaşırtırım valla.Annem gergin binlerce ayrıntı ve geçimsizlikler beni boğarsa ve ben de bu sıkıntımı eşime yansıtırsam yorum yapma hakkı var , annem teli kapatıp rahatlayıp işine gücüne bakar , geriye eşiö vE ben kalırız
Kiymis olmuyor ki. Beraber dedikodu yapmis oluyorlar. Ben de annemi dinlerim hep, rahmetli babami hic anlatmadi anlatmaz ama kardeslerini anlatir mesela,o bunu yapti su sunu yapti diye. Bence basbayagi dedikodu yapiyoruz yani kimse kimseye kiymis olmaz bu sekilde.Zaten kimseye karışmıyorum
Eşim onlarca şey anlattı bana
Ben bile artık çok gerildim yani bir evlada bu derece yüklenilmesi çok iğreti
Ben ne desem de zaten kendi ilişlileri ama oğlu depresif ve üzgün olup bana da yansıtıyor ,
Benim asıl konum şu ki bi r evlada bu derece kıymak da neyin nesi
Bu sizin bakış açınız, siz yapmazsınız ama eşinizin "annesi " yapıyordur. Doğrumu yanlış kısmı kişilerin bakış acısına göre değişiyor. Burada absürt olan eşinizin değilde sizin bundan yakınmanız. Örn: benim kv de biz kapıdan girer girmez komaya giriyor gözler baygın ses seda yok ,oğlunu görünce değişiyor. Bazen eşim anne kalk doktora gidelim der küser ağlar sızlar çok değil 10 dakkaya dipçik gibi oluyor. Ee hastaydın hani ?? Beni ilgilendirmez geçmiş olsun der otururum . Bundan rahatsız olan eşim oda alışmış annesine kaba tabirle alan razı beren razı kendi ilişkileri beni bağlamazEşimle Tartışmadım
Sadece şok oluyorum bunca ayrıntıyı yıllardır oğluna anlatmasına
Yazık değil mi ya ? Hangi evlat bunu hakeder ki ?
Ben evladıma bunu reva görmem
Resmen eşiyle olan her türlü sorununu oğluna küsüyor
yıllardır hem de
Tam anlatamıyorum somut örnek vererek
Anne olanlar bi r hayal etsin bakalım nasıl bir acımazsızlık bu
O çocuğu nasıl çaresiz bırakmak nasıl bir kaosa sürüklemek bu
Peki babanızla ilgili anlatsaydı anneniz ?Kiymis olmuyor ki. Beraber dedikodu yapmis oluyorlar. Ben de annemi dinlerim hep, rahmetli babami hic anlatmadi anlatmaz ama kardeslerini anlatir mesela,o bunu yapti su sunu yapti diye. Bence basbayagi dedikodu yapiyoruz yani kimse kimseye kiymis olmaz bu sekilde.
Hem esiniz de belki gereken her seyi soyluyordur annesine. Akil veriyordur,ya da sizinle ilgili sorunlarini anlatiyordur,bilemezsiniz. Birlikte ne isterlerse onu yapsinlar kafaniza takmayin
Dert sır vs ne varsa anlat der doktorumuz. Şükür benim bir derdim yok fakat neden bu konuya bu kadar tepki gösterdiğimi söyleyeyim.Bir çoçukla sürekli konuşmak ayrı şey, sürekli dert anlatmak ayrı şey. Konuşmak vs tabi ki dil gelişimi için önemli. Ve evet sürekli dert anlatan anne epey can sıkıcı, sürekli negatiflik yüklüyor çünkü.
Niye bu kadar bu konuya tepki gösterdiğini de anlamadım açıkçası. Anneler iyi hoş da, çocuklar annenin dert küpü, psikoloğu falan değilki. Genelde konu baba ve babanın ailesini çekiştirmeye dönüyor. Ee anne ne kadar yakınsa çocuğa baba da o kadar yakın. Neden çocuk arada kalsın. Arada sıkıntıyı anlatmak ayrı şey, çocuğu aynı sorunlar ile sürekli kulak haline getirip, duygusal olarak istismar etmek ayrı şey.
Sirf erken konusmasi icinse bu kadar acele etmeye ne gerek varDoktorumuz ilk doğduğu günden beri her gün her saat ona derdinizi sırrınızı anlatın evet anlamaz ama ona çok iyi gelecek diye her kontrolünde söyler. Demekki kocaman profesörün bir bildiği var ki böyle söylüyor. Faydasını da çok görüyoruz. 3 aylıkken anne demeye başladı, bazı kelimeleri taklit edip söylüyor. Demekki işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?