Evlenemedim diye işitmediğim laf kalmadı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şeyin hayırlısını diliyorum. Çünkü kaderinde olan ne varsa O oluyor deme ki kaderinde evlenmek varsa bile o bir yerde. Sen onu arıyorsun o da seni arıyor.
Kaderine razı ol ki rahat edesin
ailene de hak veriyorum çünkü onlarda artık arkasında beklemek istemiyorlar. Şöyle bir şey daha var. kararın tam olsun artık 1 hafta içinde kararını ver ki ailen rahat etsin. Eğer istersen konuşalım :)

Tahin isteyin ege ye hemde, anca öyle kurtulursunuz.bende öğretmenim uniden sonra sigamadim Ailemin yanına ve Ege ye yerleştim çok şükür bin şükür ki gelmişim buraya 6 yıl oldu geleli evlendim de seviyorum İzmir i

Gönder anneni, rahata ersinler. Neyin başını bekliyorsa beklemesin, gitsin evine çok yorulduysa. Evin ayrılmış yolun ayrılmış, bi höt deyip kapını kapatamıyor musun?

Abine ben olsam direk senide hemen yapmaya karar vermişler ama olmamışsın bu yüzden evliliğimde senin gibi enkaz olsun istemiyorum derdim. Babanada annemle ayrı kalmanızın sebebi ben değil sensin ben ne zaman istersem o zaman evlenirim kendi evliliğine bak diyin tayininizide isteyin

Yaşım gereği yaşlı insanlar beni istermis ki babam bize o kadar hata yapmıs biri. O kadar üzdüler ki beni
Tam sizin yaşınızda evlendim. Eşimde benden bir yaş büyük. Yaşlı insan istermiş falan palavra. Arkadaşım evlenip boşandı. 33 yaşında tekrar evlendi. Çokta güzel bir kızı oldu. Zaten evlilik yaşı 28 e çıkmış. Sizde 29 yaşındaymışsiniz. Gayet normal yaşınız. 29 unda olmaz; 30 da evlenirsiniz. Artık zaten normali bu.

Hiç haber vermeden tayininizi isteyin. Ne biçim bir zihniyet bu okurken ben sinirlendim. Bu zamanda görücü usulü olsa bile aileler tanıma hakkı veriyor, sizinkilerde o da yok. Umarım bir an önce bu saçmalıklardan kurtulursunuz

doğuda yasıyorum. Babamla sorunlarımız var. O hic bir cocuğunu sevmez de. Hic annem illa yanıma gelsin demedim. Zorla gönderip sonra evlenmedin diyor. Tayin isticem diyince de kendi basına karar veremezsin diyorlar bana bir de
Verirsin. Napacak, elinden telefonunu alıp odana mı kilitleyecek, 15 yaşında ergen kız mısın? Çok çok ajitasyon yaparlar, ay öldüm Ayyy bayılıyom diye.

umarım. Hic bir sekilde mutlu olmama izin vermiyorlar

umarım. Hic bir sekilde mutlu olmama izin vermiyorlar
Hayır, sen müsaade ediyorsun. 29 yaşındasın, işin gücün var, hala şöyle yapıyorlar, bunu diyorlar diye çizdikleri dairede dolanıp duruyorsun.

Memleketin en ücra köşesinde bir köy okuluna gitsen burda olduğundan daha rahat olursun inan bana

Baskı yok kafa dingin en azından kendine de öz güven gelmiş olur

Sevgili meslektaşım. Neden bu kadar pasifsin ? Abine ne oluyor ? Aileye saygıya evet , boyun eğmeye hayır. Hele ki evlilik gibi bir konu da asla. Şöyle bir silkelen kendine gel sonra ailene sağlam bir çıkış yap. Tayin isterken kimseden izin alacak değilsin hadlerine mi düşmüş ?

Birde istersen konuşalım yazmışsınız muhteşem fikirlerinizi kendinize saklayın siz en iyisi.

İnanın beni öyle bir hale soktular ki. Kardesimden para alıp calısmayıp o aldığı parayla 2 üvey ckardesime para gönderen bir babam var. Kardesim 200 lira eksik gönderdi diye etmediği laf kalmayan bir baba. Abim dha bu baba icin beni üzüyor. Aile yapımdan nefret ediyorum. Babamı hala korumalarından. Annemin ondan bosanmayıp bizim basımıza bela etmesinden, ben tayin isticem derken bile baban sorun cıkarır demelerinden. Ben de sırf birileri memnun olsun diye yasamısım bugüne kadar

Bu ne ya
Hem kader kısmet deyip hemde ailen haklı demek nedir

Arkadaşım sen iyimisin

Ne konuşan merak ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…