- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Tahin isteyin ege ye hemde, anca öyle kurtulursunuz.bende öğretmenim uniden sonra sigamadim Ailemin yanına ve Ege ye yerleştim çok şükür bin şükür ki gelmişim buraya 6 yıl oldu geleli evlendim de seviyorum İzmir iŞuan ağlayarak yazıyorum bunları. Öyle üzgünüm ki, içim acıyor. Ben bir öğretmenim 29 yasındayım. Ailemin olduğu ilde ,yasıyorum ama onlar ilçede. Annem ben tek kalmıyım diye yanıma geliyor bazen. Babam istiyor bunu, tek kalmam kız olarak sorun olurmus. Hep evlen baskıları vardı, görücüler de geldi hep reddettim. Biriyle görüstüm sadece ama babam 5 gün icinde karar ver dedi. Ben de tanımadan yapamam diye hayır cevabını verdim. uzun yıllar süren bir ilişkim vardı, o da çeşitli sebeplerden bitti. Ayrıca ailem de istemiyordu.Annem yanımda zaten hasta da.Burdan hastaneye gidiyor. Babamla ceşitli sorunlarımız vardı. Bir haftadır konusmuyoruz. Abim bugün beni aradı. Ne zaman evleniyorsun diye. Sanki ha diye olacak bir seymis gibi..Ben de düsünmüyorum dedim. Artık evlen yaşın geçiyor dedi. ZAten üzüldüğüm bir konu. Yani evlenip bir yuva kurmayı herkes ister. Ben de istiyorum. Babam olacak adam, annen orda ben tek kalıyorum, o evlenseydi böyle olmazdı demis benim icin. Abim de üstüme geldi. Anneni babanı düsün evlen dedi bana. Ben de sırf babam yalnız kalmasın diye evlenemem, eğer koca alınıyorsa gidip parasını verip alayım dedim. Nasip bu işler dedim. Yok sen görücüleri gör birine evet de dedi. Bizimkiler görücü geldiğinde 1 haftada karar ver diyorlar bana. Böyle nasıl tanıyayım diyorum şans o da diyor. Ben simdi ne yapayım ? Çevreden aileden hep bu yaşn geçti mevzusu var. Kimse psikolojimi düsünmüyor. Üzüldüğümü görmüyorlar. Ne yaapcağım, basımı alıp gideyim kimseyi görmek istemiyorum artık.
Düzgün yazamamıs olabilirim simdiden kusura bakmayın.
Gönder anneni, rahata ersinler. Neyin başını bekliyorsa beklemesin, gitsin evine çok yorulduysa. Evin ayrılmış yolun ayrılmış, bi höt deyip kapını kapatamıyor musun?Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Öyle üzgünüm ki, içim acıyor. Ben bir öğretmenim 29 yasındayım. Ailemin olduğu ilde ,yasıyorum ama onlar ilçede. Annem ben tek kalmıyım diye yanıma geliyor bazen. Babam istiyor bunu, tek kalmam kız olarak sorun olurmus. Hep evlen baskıları vardı, görücüler de geldi hep reddettim. Biriyle görüstüm sadece ama babam 5 gün icinde karar ver dedi. Ben de tanımadan yapamam diye hayır cevabını verdim. uzun yıllar süren bir ilişkim vardı, o da çeşitli sebeplerden bitti. Ayrıca ailem de istemiyordu.Annem yanımda zaten hasta da.Burdan hastaneye gidiyor. Babamla ceşitli sorunlarımız vardı. Bir haftadır konusmuyoruz. Abim bugün beni aradı. Ne zaman evleniyorsun diye. Sanki ha diye olacak bir seymis gibi..Ben de düsünmüyorum dedim. Artık evlen yaşın geçiyor dedi. ZAten üzüldüğüm bir konu. Yani evlenip bir yuva kurmayı herkes ister. Ben de istiyorum. Babam olacak adam, annen orda ben tek kalıyorum, o evlenseydi böyle olmazdı demis benim icin. Abim de üstüme geldi. Anneni babanı düsün evlen dedi bana. Ben de sırf babam yalnız kalmasın diye evlenemem, eğer koca alınıyorsa gidip parasını verip alayım dedim. Nasip bu işler dedim. Yok sen görücüleri gör birine evet de dedi. Bizimkiler görücü geldiğinde 1 haftada karar ver diyorlar bana. Böyle nasıl tanıyayım diyorum şans o da diyor. Ben simdi ne yapayım ? Çevreden aileden hep bu yaşn geçti mevzusu var. Kimse psikolojimi düsünmüyor. Üzüldüğümü görmüyorlar. Ne yaapcağım, basımı alıp gideyim kimseyi görmek istemiyorum artık.
Düzgün yazamamıs olabilirim simdiden kusura bakmayın.
Yaşım gereği yaşlı insanlar beni istermiski babam bize o kadar hata yapmıs biri. O kadar üzdüler ki beni
Verirsin. Napacak, elinden telefonunu alıp odana mı kilitleyecek, 15 yaşında ergen kız mısın? Çok çok ajitasyon yaparlar, ay öldüm Ayyy bayılıyom diye.doğuda yasıyorum. Babamla sorunlarımız var. O hic bir cocuğunu sevmez de. Hic annem illa yanıma gelsin demedim. Zorla gönderip sonra evlenmedin diyor. Tayin isticem diyince de kendi basına karar veremezsin diyorlar bana bir de
umarım. Hic bir sekilde mutlu olmama izin vermiyorlarHiç haber vermeden tayininizi isteyin. Ne biçim bir zihniyet bu okurken ben sinirlendim. Bu zamanda görücü usulü olsa bile aileler tanıma hakkı veriyor, sizinkilerde o da yok. Umarım bir an önce bu saçmalıklardan kurtulursunuz
Haberleri olmadan tayin isteyip eşyalarınızı toplayıp gideceksiniz bu kadar basit. Sizi manipüle etmelerine daha fazla izin vermeyinTayin isticem diyince de kendi basına karar veremezsin diyorlar bana bir de
Hayır, sen müsaade ediyorsun. 29 yaşındasın, işin gücün var, hala şöyle yapıyorlar, bunu diyorlar diye çizdikleri dairede dolanıp duruyorsun.umarım. Hic bir sekilde mutlu olmama izin vermiyorlar
tayin isticem kesinlikleHaberleri olmadan tayin isteyip eşyalarınızı toplayıp gideceksiniz bu kadar basit. Sizi manipüle etmelerine daha fazla izin vermeyin
Birde istersen konuşalım yazmışsınızHer şeyin hayırlısını diliyorum. Çünkü kaderinde olan ne varsa O oluyor deme ki kaderinde evlenmek varsa bile o bir yerde. Sen onu arıyorsun o da seni arıyor.
Kaderine razı ol ki rahat edesin
ailene de hak veriyorum çünkü onlarda artık arkasında beklemek istemiyorlar. Şöyle bir şey daha var. kararın tam olsun artık 1 hafta içinde kararını ver ki ailen rahat etsin. Eğer istersen konuşalım :)
Keske öyle bir yerde yasıyor olsaydım. KEskeMemleketin en ücra köşesinde bir köy okuluna gitsen burda olduğundan daha rahat olursun inan bana
Baskı yok kafa dingin en azından kendine de öz güven gelmiş olur
Çünkü dört bir yandan bu konusmalar oluyor. Artık kafamı toparlayamıyorum. Tayin isticem. Hep aklımdaydı zaten.Hayır, sen müsaade ediyorsun. 29 yaşındasın, işin gücün var, hala şöyle yapıyorlar, bunu diyorlar diye çizdikleri dairede dolanıp duruyorsun.
Ama bumu yapabilirsin bu senin elindeKeske öyle bir yerde yasıyor olsaydım. KEske
İnanın beni öyle bir hale soktular ki. Kardesimden para alıp calısmayıp o aldığı parayla 2 üvey ckardesime para gönderen bir babam var. Kardesim 200 lira eksik gönderdi diye etmediği laf kalmayan bir baba. Abim dha bu baba icin beni üzüyor. Aile yapımdan nefret ediyorum. Babamı hala korumalarından. Annemin ondan bosanmayıp bizim basımıza bela etmesinden, ben tayin isticem derken bile baban sorun cıkarır demelerinden. Ben de sırf birileri memnun olsun diye yasamısım bugüne kadarSevgili meslektaşım. Neden bu kadar pasifsin ? Abine ne oluyor ? Aileye saygıya evet , boyun eğmeye hayır. Hele ki evlilik gibi bir konu da asla. Şöyle bir silkelen kendine gel sonra ailene sağlam bir çıkış yap. Tayin isterken kimseden izin alacak değilsin hadlerine mi düşmüş ?
Bu ne yaHer şeyin hayırlısını diliyorum. Çünkü kaderinde olan ne varsa O oluyor deme ki kaderinde evlenmek varsa bile o bir yerde. Sen onu arıyorsun o da seni arıyor.
Kaderine razı ol ki rahat edesin
ailene de hak veriyorum çünkü onlarda artık arkasında beklemek istemiyorlar. Şöyle bir şey daha var. kararın tam olsun artık 1 hafta içinde kararını ver ki ailen rahat etsin. Eğer istersen konuşalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?