- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
ekonomik özgürlüğünüz iyi bir mesleğiniz var aile baskısını niye bu kadar dert ediyorsunuz. 5 günde karar verip tanınmayan insanla evlenilir mi ya? şans ne demek? adam hırsız mı, katil mi, manyak mı, sapık mı, cinsel sorunları var mı ne bileceksiniz. bim bile gelecek ürünleri 10 gün önceden broşür bastırıp tanıtıyor. bu şekilde evlilik yapılır mı?Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Öyle üzgünüm ki, içim acıyor. Ben bir öğretmenim 29 yasındayım. Ailemin olduğu ilde ,yasıyorum ama onlar ilçede. Annem ben tek kalmıyım diye yanıma geliyor bazen. Babam istiyor bunu, tek kalmam kız olarak sorun olurmus. Hep evlen baskıları vardı, görücüler de geldi hep reddettim. Biriyle görüstüm sadece ama babam 5 gün icinde karar ver dedi. Ben de tanımadan yapamam diye hayır cevabını verdim. uzun yıllar süren bir ilişkim vardı, o da çeşitli sebeplerden bitti. Ayrıca ailem de istemiyordu.Annem yanımda zaten hasta da.Burdan hastaneye gidiyor. Babamla ceşitli sorunlarımız vardı. Bir haftadır konusmuyoruz. Abim bugün beni aradı. Ne zaman evleniyorsun diye. Sanki ha diye olacak bir seymis gibi..Ben de düsünmüyorum dedim. Artık evlen yaşın geçiyor dedi. ZAten üzüldüğüm bir konu. Yani evlenip bir yuva kurmayı herkes ister. Ben de istiyorum. Babam olacak adam, annen orda ben tek kalıyorum, o evlenseydi böyle olmazdı demis benim icin. Abim de üstüme geldi. Anneni babanı düsün evlen dedi bana. Ben de sırf babam yalnız kalmasın diye evlenemem, eğer koca alınıyorsa gidip parasını verip alayım dedim. Nasip bu işler dedim. Yok sen görücüleri gör birine evet de dedi. Bizimkiler görücü geldiğinde 1 haftada karar ver diyorlar bana. Böyle nasıl tanıyayım diyorum şans o da diyor. Ben simdi ne yapayım ? Çevreden aileden hep bu yaşn geçti mevzusu var. Kimse psikolojimi düsünmüyor. Üzüldüğümü görmüyorlar. Ne yaapcağım, basımı alıp gideyim kimseyi görmek istemiyorum artık.
Düzgün yazamamıs olabilirim simdiden kusura bakmayın.
ne alakasi varmis?Yaşım gereği yaşlı insanlar beni istermiski babam bize o kadar hata yapmıs biri. O kadar üzdüler ki beni
hatta arada 24 saat yol olsun bu aile ile ne kadar uzak olsa iyiBu nasıl zihniyet nerede yaşıyorsunuz ki.
Öğretmenmişsiniz. Ailenizin zırt diye gelemeyeceği bir ilçeye tayin alsanız.
Mesela mis gibi bir Ege şehrine?
Meslektaşım bu hayat senin.Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Öyle üzgünüm ki, içim acıyor. Ben bir öğretmenim 29 yasındayım. Ailemin olduğu ilde ,yasıyorum ama onlar ilçede. Annem ben tek kalmıyım diye yanıma geliyor bazen. Babam istiyor bunu, tek kalmam kız olarak sorun olurmus. Hep evlen baskıları vardı, görücüler de geldi hep reddettim. Biriyle görüstüm sadece ama babam 5 gün icinde karar ver dedi. Ben de tanımadan yapamam diye hayır cevabını verdim. uzun yıllar süren bir ilişkim vardı, o da çeşitli sebeplerden bitti. Ayrıca ailem de istemiyordu.Annem yanımda zaten hasta da.Burdan hastaneye gidiyor. Babamla ceşitli sorunlarımız vardı. Bir haftadır konusmuyoruz. Abim bugün beni aradı. Ne zaman evleniyorsun diye. Sanki ha diye olacak bir seymis gibi..Ben de düsünmüyorum dedim. Artık evlen yaşın geçiyor dedi. ZAten üzüldüğüm bir konu. Yani evlenip bir yuva kurmayı herkes ister. Ben de istiyorum. Babam olacak adam, annen orda ben tek kalıyorum, o evlenseydi böyle olmazdı demis benim icin. Abim de üstüme geldi. Anneni babanı düsün evlen dedi bana. Ben de sırf babam yalnız kalmasın diye evlenemem, eğer koca alınıyorsa gidip parasını verip alayım dedim. Nasip bu işler dedim. Yok sen görücüleri gör birine evet de dedi. Bizimkiler görücü geldiğinde 1 haftada karar ver diyorlar bana. Böyle nasıl tanıyayım diyorum şans o da diyor. Ben simdi ne yapayım ? Çevreden aileden hep bu yaşn geçti mevzusu var. Kimse psikolojimi düsünmüyor. Üzüldüğümü görmüyorlar. Ne yaapcağım, basımı alıp gideyim kimseyi görmek istemiyorum artık.
Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Öyle üzgünüm ki, içim acıyor. Ben bir öğretmenim 29 yasındayım. Ailemin olduğu ilde ,yasıyorum ama onlar ilçede. Annem ben tek kalmıyım diye yanıma geliyor bazen. Babam istiyor bunu, tek kalmam kız olarak sorun olurmus. Hep evlen baskıları vardı, görücüler de geldi hep reddettim. Biriyle görüstüm sadece ama babam 5 gün icinde karar ver dedi. Ben de tanımadan yapamam diye hayır cevabını verdim. uzun yıllar süren bir ilişkim vardı, o da çeşitli sebeplerden bitti. Ayrıca ailem de istemiyordu.Annem yanımda zaten hasta da.Burdan hastaneye gidiyor. Babamla ceşitli sorunlarımız vardı. Bir haftadır konusmuyoruz. Abim bugün beni aradı. Ne zaman evleniyorsun diye. Sanki ha diye olacak bir seymis gibi..Ben de düsünmüyorum dedim. Artık evlen yaşın geçiyor dedi. ZAten üzüldüğüm bir konu. Yani evlenip bir yuva kurmayı herkes ister. Ben de istiyorum. Babam olacak adam, annen orda ben tek kalıyorum, o evlenseydi böyle olmazdı demis benim icin. Abim de üstüme geldi. Anneni babanı düsün evlen dedi bana. Ben de sırf babam yalnız kalmasın diye evlenemem, eğer koca alınıyorsa gidip parasını verip alayım dedim. Nasip bu işler dedim. Yok sen görücüleri gör birine evet de dedi. Bizimkiler görücü geldiğinde 1 haftada karar ver diyorlar bana. Böyle nasıl tanıyayım diyorum şans o da diyor. Ben simdi ne yapayım ? Çevreden aileden hep bu yaşn geçti mevzusu var. Kimse psikolojimi düsünmüyor. Üzüldüğümü görmüyorlar. Ne yaapcağım, basımı alıp gideyim kimseyi görmek istemiyorum artık.
Soylemeyin tayin oldugunuzu o zaman. Insan bu baskilara maruz kalmamak icin okuyor didiniyor. Analik babalik bir yere kadar. Boyle zorbaliklara aldirmayin.doğuda yasıyorum. Babamla sorunlarımız var. O hic bir cocuğunu sevmez de. Hic annem illa yanıma gelsin demedim. Zorla gönderip sonra evlenmedin diyor. Tayin isticem diyince de kendi basına karar veremezsin diyorlar bana bir de
Ironidir insallah. Degilse pes diyorum. Kisitli dunya gorusunuzle uzak durun bence kadinlara fikir vermekten.Her şeyin hayırlısını diliyorum. Çünkü kaderinde olan ne varsa O oluyor deme ki kaderinde evlenmek varsa bile o bir yerde. Sen onu arıyorsun o da seni arıyor.
Kaderine razı ol ki rahat edesin
ailene de hak veriyorum çünkü onlarda artık arkasında beklemek istemiyorlar. Şöyle bir şey daha var. kararın tam olsun artık 1 hafta içinde kararını ver ki ailen rahat etsin. Eğer istersen konuşalım :)
Ailen sen yalniz kalma diye evlenmeni istigor olabilir yuvan olsun diye ama herkes evlenmek zorunda da degil hele soyle bi donemde 1 haftada kime ne kadar guvenebilirsin.Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Öyle üzgünüm ki, içim acıyor. Ben bir öğretmenim 29 yasındayım. Ailemin olduğu ilde ,yasıyorum ama onlar ilçede. Annem ben tek kalmıyım diye yanıma geliyor bazen. Babam istiyor bunu, tek kalmam kız olarak sorun olurmus. Hep evlen baskıları vardı, görücüler de geldi hep reddettim. Biriyle görüstüm sadece ama babam 5 gün icinde karar ver dedi. Ben de tanımadan yapamam diye hayır cevabını verdim. uzun yıllar süren bir ilişkim vardı, o da çeşitli sebeplerden bitti. Ayrıca ailem de istemiyordu.Annem yanımda zaten hasta da.Burdan hastaneye gidiyor. Babamla ceşitli sorunlarımız vardı. Bir haftadır konusmuyoruz. Abim bugün beni aradı. Ne zaman evleniyorsun diye. Sanki ha diye olacak bir seymis gibi..Ben de düsünmüyorum dedim. Artık evlen yaşın geçiyor dedi. ZAten üzüldüğüm bir konu. Yani evlenip bir yuva kurmayı herkes ister. Ben de istiyorum. Babam olacak adam, annen orda ben tek kalıyorum, o evlenseydi böyle olmazdı demis benim icin. Abim de üstüme geldi. Anneni babanı düsün evlen dedi bana. Ben de sırf babam yalnız kalmasın diye evlenemem, eğer koca alınıyorsa gidip parasını verip alayım dedim. Nasip bu işler dedim. Yok sen görücüleri gör birine evet de dedi. Bizimkiler görücü geldiğinde 1 haftada karar ver diyorlar bana. Böyle nasıl tanıyayım diyorum şans o da diyor. Ben simdi ne yapayım ? Çevreden aileden hep bu yaşn geçti mevzusu var. Kimse psikolojimi düsünmüyor. Üzüldüğümü görmüyorlar. Ne yaapcağım, basımı alıp gideyim kimseyi görmek istemiyorum artık.
mesleğini eline almış, kendi ayaklarının üzerinde duran mis gibi insansın. dediğin gibi ha diye olacak şeyler değil, hayatına umarım en doğru, senin gibi meslek sahibi sevebileceğin biri çıkar. belki de de tayinini isteyip başka bir şehre gitme fikri güzel olabilir.Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Öyle üzgünüm ki, içim acıyor. Ben bir öğretmenim 29 yasındayım. Ailemin olduğu ilde ,yasıyorum ama onlar ilçede. Annem ben tek kalmıyım diye yanıma geliyor bazen. Babam istiyor bunu, tek kalmam kız olarak sorun olurmus. Hep evlen baskıları vardı, görücüler de geldi hep reddettim. Biriyle görüstüm sadece ama babam 5 gün icinde karar ver dedi. Ben de tanımadan yapamam diye hayır cevabını verdim. uzun yıllar süren bir ilişkim vardı, o da çeşitli sebeplerden bitti. Ayrıca ailem de istemiyordu.Annem yanımda zaten hasta da.Burdan hastaneye gidiyor. Babamla ceşitli sorunlarımız vardı. Bir haftadır konusmuyoruz. Abim bugün beni aradı. Ne zaman evleniyorsun diye. Sanki ha diye olacak bir seymis gibi..Ben de düsünmüyorum dedim. Artık evlen yaşın geçiyor dedi. ZAten üzüldüğüm bir konu. Yani evlenip bir yuva kurmayı herkes ister. Ben de istiyorum. Babam olacak adam, annen orda ben tek kalıyorum, o evlenseydi böyle olmazdı demis benim icin. Abim de üstüme geldi. Anneni babanı düsün evlen dedi bana. Ben de sırf babam yalnız kalmasın diye evlenemem, eğer koca alınıyorsa gidip parasını verip alayım dedim. Nasip bu işler dedim. Yok sen görücüleri gör birine evet de dedi. Bizimkiler görücü geldiğinde 1 haftada karar ver diyorlar bana. Böyle nasıl tanıyayım diyorum şans o da diyor. Ben simdi ne yapayım ? Çevreden aileden hep bu yaşn geçti mevzusu var. Kimse psikolojimi düsünmüyor. Üzüldüğümü görmüyorlar. Ne yaapcağım, basımı alıp gideyim kimseyi görmek istemiyorum artık.
KAvun değilsiniz, belli bir yaştan sonra çürüyüp yok olacak.Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Öyle üzgünüm ki, içim acıyor. Ben bir öğretmenim 29 yasındayım. Ailemin olduğu ilde ,yasıyorum ama onlar ilçede. Annem ben tek kalmıyım diye yanıma geliyor bazen. Babam istiyor bunu, tek kalmam kız olarak sorun olurmus. Hep evlen baskıları vardı, görücüler de geldi hep reddettim. Biriyle görüstüm sadece ama babam 5 gün icinde karar ver dedi. Ben de tanımadan yapamam diye hayır cevabını verdim. uzun yıllar süren bir ilişkim vardı, o da çeşitli sebeplerden bitti. Ayrıca ailem de istemiyordu.Annem yanımda zaten hasta da.Burdan hastaneye gidiyor. Babamla ceşitli sorunlarımız vardı. Bir haftadır konusmuyoruz. Abim bugün beni aradı. Ne zaman evleniyorsun diye. Sanki ha diye olacak bir seymis gibi..Ben de düsünmüyorum dedim. Artık evlen yaşın geçiyor dedi. ZAten üzüldüğüm bir konu. Yani evlenip bir yuva kurmayı herkes ister. Ben de istiyorum. Babam olacak adam, annen orda ben tek kalıyorum, o evlenseydi böyle olmazdı demis benim icin. Abim de üstüme geldi. Anneni babanı düsün evlen dedi bana. Ben de sırf babam yalnız kalmasın diye evlenemem, eğer koca alınıyorsa gidip parasını verip alayım dedim. Nasip bu işler dedim. Yok sen görücüleri gör birine evet de dedi. Bizimkiler görücü geldiğinde 1 haftada karar ver diyorlar bana. Böyle nasıl tanıyayım diyorum şans o da diyor. Ben simdi ne yapayım ? Çevreden aileden hep bu yaşn geçti mevzusu var. Kimse psikolojimi düsünmüyor. Üzüldüğümü görmüyorlar. Ne yaapcağım, basımı alıp gideyim kimseyi görmek istemiyorum artık.
Ne demeye getiren getirsin. Siz tepkinizi net olarak belirtin hatta onlara evlenmeyi düşünmüyorum deyin. İyi bir ev arkadaşı bulun yanınıza gelip durmalarına engel olursunuz. Devamında söylensin dursunlar umursamayın.Onu ben de söyledim. Kimseyi ilgilendirmyor diye. Kalkıp bizi de ilgilendirir demeye getiriyorlar. Psikolojimi bozdular. Dört bir yandan üstüme geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?