- 19 Mayıs 2020
- 47.838
- 215.053
- 598
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Çok şey diyecekler. Hepsini takarsan kendi hayatını yaşayamazsın, onların çizdiği kadere razı gelirsin. Sen de onlara konuş '' Yalnız kalırsam bütün şehirle sevişirim mi sanıyorsunuz, ben bu muyum gözünüzde '' diye ağla zırla.Çünkü dört bir yandan bu konusmalar oluyor. Artık kafamı toparlayamıyorum. Tayin isticem. Hep aklımdaydı zaten.
Aile sorunlu onu anladım. Ama sizde çok pasifsiniz. Annen o lafı dediğinde boşanmadigina göre çıkardığı sorunu sen çekersin ana diyecektiniz. Kendi kader mahkumu(!) sizi de peşinden sürükleyecek... Abinin numarasını engelle. Ya da açma aradığında. Ya da aç yarım akıllı hem kendini kullandiriyorsun hem benim hayatımı mahvedeceksin topunuz sünepesiniz de :) Biraz yırtık ol.İnanın beni öyle bir hale soktular ki. Kardesimden para alıp calısmayıp o aldığı parayla 2 üvey ckardesime para gönderen bir babam var. Kardesim 200 lira eksik gönderdi diye etmediği laf kalmayan bir baba. Abim dha bu baba icin beni üzüyor. Aile yapımdan nefret ediyorum. Babamı hala korumalarından. Annemin ondan bosanmayıp bizim basımıza bela etmesinden, ben tayin isticem derken bile baban sorun cıkarır demelerinden. Ben de sırf birileri memnun olsun diye yasamısım bugüne kadar
Bizim kıza kısmet çıktı galiba.Bu ne ya
Hem kader kısmet deyip hemde ailen haklı demek nedir
Arkadaşım sen iyimisin
Ne konuşan merak ettik
Diyor ki belki ben de karımla birbirimizi sevmiyoruz ama evliyiz. Yani amac evlenmis olmak. Dısarda birini tutup evlenelim desem bir sürü insan cıkar karsıma. Mutsuz olsan da kabul edeceksin diyor rsmen
Ailesinin yapamadığını bak burda halletikBizim kıza kısmet çıktı galiba.
Pardon hanımefendi yorumuzun alnını öpebilir miyimAbine ben olsam direk senide hemen yapmaya karar vermişler ama olmamışsın bu yüzden evliliğimde senin gibi enkaz olsun istemiyorum derdim. Babanada annemle ayrı kalmanızın sebebi ben değil sensin ben ne zaman istersem o zaman evlenirim kendi evliliğine bak diyin tayininizide isteyin
Konudan bağımsız olacak ama acaba anneniz biraz da olsa babanızdan uzaklasmak için mi yanınıza geliyor? Babanizla alakalı sıkıntılarınız büyük anladığım kadarıyla. Ve annem bosanmiyor dediğinize göre annenize de iyi davranmamış.İnanın beni öyle bir hale soktular ki. Kardesimden para alıp calısmayıp o aldığı parayla 2 üvey ckardesime para gönderen bir babam var. Kardesim 200 lira eksik gönderdi diye etmediği laf kalmayan bir baba. Abim dha bu baba icin beni üzüyor. Aile yapımdan nefret ediyorum. Babamı hala korumalarından. Annemin ondan bosanmayıp bizim basımıza bela etmesinden, ben tayin isticem derken bile baban sorun cıkarır demelerinden. Ben de sırf birileri memnun olsun diye yasamısım bugüne kadar
Sevinecekler çünkü kendileri mutsuz. Abisi babasının diğer iki çocuğuna para gönderiyormuş, göndermeyince azar işitiyormuş, karısını sevmiyormuş. Annesi hala böyle adamla evli kalıyormuş. Israrlı mutsuz bunlar. Bir kişi ordan kaçıp mutlu olsa hırslarından döner dötünü ısırır bunlar.evlenip mutsuz olsan daha mı çok sevinecekler
Karşına henüz “ o “ kişi çıkmadıysa evlenmek istemezsin.
Bundan doğal ne var
Bence acilen tayin isteyin.
İyi akşamlar canım herşey gönlünce olsun benim kuzenimde öğretmen o da düşünmüyor ona da çok söylerler sen üzülme bunlar çok normal çevreden bu baskıyı yaparlar evlenincede çocuk baskı oluyor doğuruyorsun ikindi diyorlar boşver yani. Sadece ailen yaş ilerledikçe insan seçmekte ve kurulu düzenini bozmkta zorlanıyor o yüzden yapmışlar. Görücü çıkarırlarsada konuşmadan tanışmadan tabi kabul etme illa evlen diyorlarsa bu şartı sun. Evlilik kolay birşey değil yeni evlendim daha 22 yaşındayım alışmakta zorlanıyorum eşimin ailesine görüşmeye türlü türlü şeyler çıkıyor:)Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Öyle üzgünüm ki, içim acıyor. Ben bir öğretmenim 29 yasındayım. Ailemin olduğu ilde ,yasıyorum ama onlar ilçede. Annem ben tek kalmıyım diye yanıma geliyor bazen. Babam istiyor bunu, tek kalmam kız olarak sorun olurmus. Hep evlen baskıları vardı, görücüler de geldi hep reddettim. Biriyle görüstüm sadece ama babam 5 gün icinde karar ver dedi. Ben de tanımadan yapamam diye hayır cevabını verdim. uzun yıllar süren bir ilişkim vardı, o da çeşitli sebeplerden bitti. Ayrıca ailem de istemiyordu.Annem yanımda zaten hasta da.Burdan hastaneye gidiyor. Babamla ceşitli sorunlarımız vardı. Bir haftadır konusmuyoruz. Abim bugün beni aradı. Ne zaman evleniyorsun diye. Sanki ha diye olacak bir seymis gibi..Ben de düsünmüyorum dedim. Artık evlen yaşın geçiyor dedi. ZAten üzüldüğüm bir konu. Yani evlenip bir yuva kurmayı herkes ister. Ben de istiyorum. Babam olacak adam, annen orda ben tek kalıyorum, o evlenseydi böyle olmazdı demis benim icin. Abim de üstüme geldi. Anneni babanı düsün evlen dedi bana. Ben de sırf babam yalnız kalmasın diye evlenemem, eğer koca alınıyorsa gidip parasını verip alayım dedim. Nasip bu işler dedim. Yok sen görücüleri gör birine evet de dedi. Bizimkiler görücü geldiğinde 1 haftada karar ver diyorlar bana. Böyle nasıl tanıyayım diyorum şans o da diyor. Ben simdi ne yapayım ? Çevreden aileden hep bu yaşn geçti mevzusu var. Kimse psikolojimi düsünmüyor. Üzüldüğümü görmüyorlar. Ne yaapcağım, basımı alıp gideyim kimseyi görmek istemiyorum artık.
Düzgün yazamamıs olabilirim simdiden kusura bakmayın.
Her şeyin hayırlısını diliyorum. Çünkü kaderinde olan ne varsa O oluyor deme ki kaderinde evlenmek varsa bile o bir yerde. Sen onu arıyorsun o da seni arıyor.
Kaderine razı ol ki rahat edesin
ailene de hak veriyorum çünkü onlarda artık arkasında beklemek istemiyorlar. Şöyle bir şey daha var. kararın tam olsun artık 1 hafta içinde kararını ver ki ailen rahat etsin. Eğer istersen konuşalım :)
ve hala koskoca atanmış öğretmenin bu girdaptan kurtulamaması ne acıSevinecekler çünkü kendileri mutsuz. Abisi babasının diğer iki çocuğuna para gönderiyormuş, göndermeyince azar işitiyormuş, karısını sevmiyormuş. Annesi hala böyle adamla evli kalıyormuş. Israrlı mutsuz bunlar. Bir kişi ordan kaçıp mutlu olsa hırslarından döner dötünü ısırır bunlar.
Abisi yazıyor herhaldeHer şeyin hayırlısını diliyorum. Çünkü kaderinde olan ne varsa O oluyor deme ki kaderinde evlenmek varsa bile o bir yerde. Sen onu arıyorsun o da seni arıyor.
ailene de hak veriyorum çünkü onlarda artık arkasında beklemek istemiyorlar. Şöyle bir şey daha var. kararın tam olsun artık 1 hafta içinde kararını ver ki ailen rahat etsin. Eğer istersen konuşalım :)
Ahhh tabi kiPardon hanımefendi yorumuzun alnını öpebilir miyim
yengesiHer şeyin hayırlısını diliyorum. Çünkü kaderinde olan ne varsa O oluyor deme ki kaderinde evlenmek varsa bile o bir yerde. Sen onu arıyorsun o da seni arıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?