Evlenememek

Nişanı atalı 4 sene oluyor ve hayatımda biri olmadığı müddetçe ister istemez aklıma gelecek biliyorum , çünkü biriyle konuşurken düşünmüyorum aklıma gelmiyor umursamıyorum
Özel değilse neden nişan attınız acaba? Ve o kişi şu an evlendi mi bi bilginiz var mı bişey hissettiniz mi duyunca

Katılıyorum, bence de o adam konu sahibesini değil ben, alsın

Özel değilse neden nişan attınız acaba? Ve o kişi şu an evlendi mi bi bilginiz var mı bişey hissettiniz mi duyunca
Beni yarı yolda bıraktı atmam için başka seçenek bırakmadı diyelim
Hayır evlendiğini sanmıyorum yoksa görürdüm . Ama ondan önce evlenmek için dua ediyorum

İkinci paragraftan itibaren manifestliyorummmmmaşallah

Ben kriter sahibi olmayı doğru buluyorum. Ama kriterler kendi hayatımızla uyum içinde olmalı. Öncelikle olmazsa olmazları belirleyin. Direk eleyin. Sonra esnek olacağınız konulari. Biraz da akışa bırakın.
Bu konudaki eleştirilere katılmıyorum. Saçma sapan evliliklerde ilk cümle nerden buldun bu adamı oluyor, bir insanın hayatının en önemli kararlarından birinde kriterlerlerinin olması çok önemli.
Mesela benim az ve cok net kriterlerim vardı. Bu kriterler çok avantaj sağladı. Daha çok da olabilirdi. Hatta olmalıydı birkaç konuda daha.

Öyle ruh eşini muh esini herkes man8festler, yiyorsa 1. paragrafı manifestlersin panpaaaa
Haklısın o da manifestlenir ya doğru insan gerçekten karşı taraftakine tüm dezavantajlı durumları ve özellikleri unutturuyor . Bı bulaydik doğru adamı

Siz hem mantık evliliği istiyorsunuz hem de aşk evliliği. İkisi de istenebilir ama mantık evliliği kriteriniz bence yüksek. Evi olsun, arabası olsun, en az 100- 200k aylık geliri olsun, yakışıklı olsun,romantik olsun..vs bunların hepsinin aynı kişide olduğunu ben hiç görmedim. Erkek kuzenim buna örnek. Bu örneğe kağıt üstünde yakın dersiniz ama değil. Adam avukat, kendi bürosu var, iştirak işyerleri var, dünya kadar mal mülk yaptı, ağzı laf yapar ama tam bir hödük. 2 evlilik yapti ikisinde de eşleri terk etti. Tüm maddi imkanlarına rağmen eşleri kaçtı. Bir de çok yüksek maddi mevkide olan çoğu erkeğin burnu çok havada oluyor. Yokluktan bu mevkiye çıkmışlarsa çoğu bu durumu sindiremiyor. 2.esinin annesini herkesin içinde kucumsuyordu kuzenim. Kendi annesi de ev hanımı ona rağmen eşinin annesine alanen sizi ben ihya ettim, siz benden önce neydiniz ki demeye getiriyordu.

Ben eşler arası hem maddi hem eğitimsel denkliğe önem veriyorum. Ailesi zengin olabilir bunu birkaç kuşak veya zamanda sindirmislerdir bu durumda amenna. Ama benim kuzen gibi yokluktan çok yüksek duruma çıkınca erkeklerin çoğu buldumcuk oluyor. Bir de ben şunu anlamıyorum. Ailesi zengin olan veya bekarken mal mülk edinmiş biri toplumda da isteniyor evet ama bu mallarda hiç hakkınız olmayacak ki. Evet evi, yazlığı, yat,kat vs olacak ama bekarken bunları yapınca ileride evli de olsanız bunların hiçbiri üstünde hakkınız yok. Sadece onunla evli kaldığınız süre zarfında kullanabilirsiniz o kadar. Çocuğunuz mirasçı olur, o faydası olur sadece. Ailesi karun kadar zengin olsun, eşinizin miras malında hiçbir hakkınız gene yok. Boşansanız Allah korusun hiçbir hak talep edemezsiniz. Sadece beraber mal mülk edinirseniz hakkiniz var. O yüzden el ele verip evlilik birliğinde mal mülk edinmek hem daha mantıklı hem çok daha garanti. O yüzden kriteriniz bence çalışkan, meslek sahibi olmuş, size değer verip kadrinizi kıymetinizi bilen biri olmalı.. beraber el ele verip mal mülk yapmak daha garanti. İleride o mallarda tasarruf hakkınız olur. O yüzden miras malı veya bekarken edinilmiş mal yerine beraber edinilen mal her ne olursa olsun kadınlar için çok daha garantidir.

Son düzenleme:
Siz dört dörtlük müsünüz de öyle birini arıyorsunuz? Hem zengin olacak hem yakışıklı olacak hem duygusal olarak nirvanaya ulaştıracak…

Eski nişanlı matah bişey olsaydı eski olmazdı.
Kız güzelse ve işi iyiyse seçmek hakkıdır bence. Neden yakışıklı, karakteri düzgün ve meslek sahibi birini istemek bir lüks veya dört dörtlükmüş gibi görünmek olsun ki? Evet Türkiye'de üçü bir arada bulmak zordur belki de. Ama bazen '' şöyle birini isterdim '' demek zor ve imkansız olmamalı. Erkekler gerçekten çok sorumsuz ve kaba. Bence genel olarak öyleler. Ama bu zoraki bi seçimde olmamalı. Tabi bi Kıvanç Tatlıtuğ istemiyordur konu sahibi ama kendisine yakışır birini istemesi bence normal.

Puahahaahhahahahaahhahhaha rainyy evlilik merakım yok dedi gözlerime inanamıyorum.. Sevgili, koca diye ağlayan sen değilmişsin gibi.. Rahat hissettiğine emin misin zira zorla erkek merakınla hafızalara kazıdın kendini. Kitap okumakla başlayabilirsin malum tarihimizi de hiç bilmiyorsun yeni doğmuş bir bebek gibi.. Seni istemeyen erkek gerçekten eğitimli olmalı.

z
istesin de bulabiliyor mu?

Bu dediğiniz tipteki adamlar asla bir arkadaş var tanıştıralım sizi konumundaki adam olmayacak. İnternetten de kız düşürmeye uğraşmayacak.. Ya çoktan kapılmış olur ya da birinin ayarlamasına gerek kalmadan kafasına koyduğunda seçimini rahatlıkla yapar zaten. Öncelikle eş adaylarınızda tanışma yönteminiz değişmeli büyük ölçüde. Böyle bir adamla daha o çok gençken ve mesleği ve parası yokken tanışıp sevgili olmadıysanız ancak bundan sonra spontane gelişirse şansınız var.

Ben 35 yasındayım evlenmedim.Cevremde evliler ve evlenip boşanmışlar mulu ve mutsuz evliliği olan sayısı insan var.Karsınıza biri çıkar seversiniz o da sizi sever evlenmeye karar verirsiniz ve evlilik öyle olur.Yani önce eski nişanlınızı kafanızdan atmanız size göre iyi olur.Böyle gereksiz yere kendinizi yıpratırsınız.Çünkü o bitti.Dua edin hakkınızda hayırlısıysa olsun.Yakın bir arkadasım vardı çok istiyordu evlenmek kocası bagımlı ve dayakçı çıktı.Allah herkesin karsısına iyi eş insan çıkarsın geçim versin.Geçim yokken evlilik rezalet birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…