- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Özel değilse neden nişan attınız acaba? Ve o kişi şu an evlendi mi bi bilginiz var mı bişey hissettiniz mi duyuncaNişanı atalı 4 sene oluyor ve hayatımda biri olmadığı müddetçe ister istemez aklıma gelecek biliyorum , çünkü biriyle konuşurken düşünmüyorum aklıma gelmiyor umursamıyorum
Sağolun Allah razı olsunAllah daim eylesin
Size çok saygı duymuş ve değişmiş sanırım bu da size olan sevgisinden kaynaklı olmuş ne güzel
Canımın içiiiiiAaaaaaaaaaa
Vay anammmmmm
Olamaz
Yorumsuz
Bu da pastanin ustundeki visnecik
Hem tipi düzgün yakışıklı olsun,
Hem geliri iyi olsun, mal varlığı da olsun,
Hem iyi bir adam olsun, sadık olsun sevsin saysın düzgün bir kişilik olsun
Ve hem de ben de seveyim aşık olayım diyorsunuz. Amenna da..
Bu adam sizi neden alsın?
Bunu ben de merak ettimÖzel değilse neden nişan attınız acaba? Ve o kişi şu an evlendi mi bi bilginiz var mı bişey hissettiniz mi duyunca
Beni yarı yolda bıraktı atmam için başka seçenek bırakmadı diyelimÖzel değilse neden nişan attınız acaba? Ve o kişi şu an evlendi mi bi bilginiz var mı bişey hissettiniz mi duyunca
İkinci paragraftan itibaren manifestliyorummmmUzuuuun bir gece hayatı geçmişi olan, içkiyle arası iyi,büyük ölçüde ataerkil, Laz , asabi , boşanmış ve iki çocuklu:)))
Neye asla desem başıma gelmiştir, eşimde onlardan biri ama çok şükür iyi ki olmuş
Dışarıdan görünen bu asla olmaz adam benim hayatımı kökünden değiştirdi, ne yaram varsa sardı sağolsun. İkimizde değiştik tabi zamanla, olduğumuz gibi kalmadık , evliliğin güzel bir şey olduğuna ikna etti beni bunu yaparken asla incitmedi, sınırlarımı aşmadı, kurallarımı esnetmedi. Birbirimize sesimiz hiç yükselmedi
İkinci paragraftan itibaren manifestliyorummmmmaşallah
HaklısınÖyle ruh eşini muh esini herkes man8festler, yiyorsa 1. paragrafı manifestlersin panpaaaa
Siz hem mantık evliliği istiyorsunuz hem de aşk evliliği. İkisi de istenebilir ama mantık evliliği kriteriniz bence yüksek. Evi olsun, arabası olsun, en az 100- 200k aylık geliri olsun, yakışıklı olsun,romantik olsun..vs bunların hepsinin aynı kişide olduğunu ben hiç görmedim. Erkek kuzenim buna örnek. Bu örneğe kağıt üstünde yakın dersiniz ama değil. Adam avukat, kendi bürosu var, iştirak işyerleri var, dünya kadar mal mülk yaptı, ağzı laf yapar ama tam bir hödük. 2 evlilik yapti ikisinde de eşleri terk etti. Tüm maddi imkanlarına rağmen eşleri kaçtı. Bir de çok yüksek maddi mevkide olan çoğu erkeğin burnu çok havada oluyor. Yokluktan bu mevkiye çıkmışlarsa çoğu bu durumu sindiremiyor. 2.esinin annesini herkesin içinde kucumsuyordu kuzenim. Kendi annesi de ev hanımı ona rağmen eşinin annesine alanen sizi ben ihya ettim, siz benden önce neydiniz ki demeye getiriyordu.28 yaşındayım, evlenmeyi çok istiyorum . Birçok kişiyle görüştüm ama bir türlü nasip olmadı . Beğenemiyorum zorluyorum kendimi olmuyor . Birinin maddi durumu iyiyse tipi iyiolmuyor , diğerinin tipi iyiyse maddi durumu iyi olmuyor . Bir başkasında ikisi de varsa duygusal bir şey hissedemiyorum . O kadar bekledim diyorum tamamen her anlamda içime sinen birisiyle devam etmek istiyorum ama tam anlamıyla hiçkimse içime sinmiyor . Ne kadar zormuş evlilik kararı vermek . Kendimi genel anlamda şanslı hissediyorum , bugüne kadar istediğim şeyler oldu yolunda gitti ama ilişki anlamında gerçekten bir türlü yolumu bulamadım . İnşallah Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur . Bir kere nişan attım ve ondan sonra çok kişiyle görüştüm ama görüştüğüm herkeste o kişinin duruşunu konuşmasını aradım . Aslında ona Özlem duyduğumu düşünmüyorum sadece konuşma tarzı olarak meslek olarak yakınlık olarak öyle birini istiyorum olmayınca da kabul etmiyorum , bir yandan evlenememenin korkusu çok yer etti bende. Çocuk sahibi olmak istiyorum . Evet her durumun zorluğu var evlilik de çokzordur ama bekarlık da onun kadar zor . Benim durumumda olan var mı öyle dertleşmek istedim
Kız güzelse ve işi iyiyse seçmek hakkıdır bence. Neden yakışıklı, karakteri düzgün ve meslek sahibi birini istemek bir lüks veya dört dörtlükmüş gibi görünmek olsun ki? Evet Türkiye'de üçü bir arada bulmak zordur belki de. Ama bazen '' şöyle birini isterdim '' demek zor ve imkansız olmamalı. Erkekler gerçekten çok sorumsuz ve kaba. Bence genel olarak öyleler. Ama bu zoraki bi seçimde olmamalı. Tabi bi Kıvanç Tatlıtuğ istemiyordur konu sahibi ama kendisine yakışır birini istemesi bence normal.Siz dört dörtlük müsünüz de öyle birini arıyorsunuz? Hem zengin olacak hem yakışıklı olacak hem duygusal olarak nirvanaya ulaştıracak…
Eski nişanlı matah bişey olsaydı eski olmazdı.
Puahahaahhahahahaahhahhaha rainyy evlilik merakım yok dedi gözlerime inanamıyorum.. Sevgili, koca diye ağlayan sen değilmişsin gibi.. Rahat hissettiğine emin misin zira zorla erkek merakınla hafızalara kazıdın kendini. Kitap okumakla başlayabilirsin malum tarihimizi de hiç bilmiyorsun yeni doğmuş bir bebek gibi.. Seni istemeyen erkek gerçekten eğitimli olmalı.Bende 27 yasindayim ciddi bir iliskim bile olmadi ama oyle evlilik merakim yok cunku kendimi boyle rahat hissediyorum. Bu kadar gorusecek kisiyi nereden buluyorsun hem de evlilik niyetiyle cunku hemen evlenmek istemeyebilirler. Eskiyi de unutamamissin gibi geldi ona benzer birini ariyorsun belkide bu yuzden icine sinmiyor.
Dimi? Bizim yolumuzdan gitse ne kadar mutlu ve huzurlu olacak oysa kiKendini niye zorluyorsun onu anlamadım. Saçmasapan bir evlilik yapsan daha mı iyi ?
Evlilik başarıdırDimi? Bizim yolumuzdan gitse ne kadar mutlu ve huzurlu olacak oysa kiKonu sahibi sen bizim ekibe katıl evlileri gömelim asdf
Bekarlıksa başarıya giden yoldurEvlilik başarıdır
istesin de bulabiliyor mu?Kız güzelse ve işi iyiyse seçmek hakkıdır bence. Neden yakışıklı, karakteri düzgün ve meslek sahibi birini istemek bir lüks veya dört dörtlükmüş gibi görünmek olsun ki? Evet Türkiye'de üçü bir arada bulmak zordur belki de. Ama bazen '' şöyle birini isterdim '' demek zor ve imkansız olmamalı. Erkekler gerçekten çok sorumsuz ve kaba. Bence genel olarak öyleler. Ama bu zoraki bi seçimde olmamalı. Tabi bi Kıvanç Tatlıtuğ istemiyordur konu sahibi ama kendisine yakışır birini istemesi bence normal.
Heh işte tek sıkıntı o asdfghz
istesin de bulabiliyor mu?
Ben 35 yasındayım evlenmedim.Cevremde evliler ve evlenip boşanmışlar mulu ve mutsuz evliliği olan sayısı insan var.Karsınıza biri çıkar seversiniz o da sizi sever evlenmeye karar verirsiniz ve evlilik öyle olur.Yani önce eski nişanlınızı kafanızdan atmanız size göre iyi olur.Böyle gereksiz yere kendinizi yıpratırsınız.Çünkü o bitti.Dua edin hakkınızda hayırlısıysa olsun.Yakın bir arkadasım vardı çok istiyordu evlenmek kocası bagımlı ve dayakçı çıktı.Allah herkesin karsısına iyi eş insan çıkarsın geçim versin.Geçim yokken evlilik rezalet birşey28 yaşındayım, evlenmeyi çok istiyorum . Birçok kişiyle görüştüm ama bir türlü nasip olmadı . Beğenemiyorum zorluyorum kendimi olmuyor . Birinin maddi durumu iyiyse tipi iyiolmuyor , diğerinin tipi iyiyse maddi durumu iyi olmuyor . Bir başkasında ikisi de varsa duygusal bir şey hissedemiyorum . O kadar bekledim diyorum tamamen her anlamda içime sinen birisiyle devam etmek istiyorum ama tam anlamıyla hiçkimse içime sinmiyor . Ne kadar zormuş evlilik kararı vermek . Kendimi genel anlamda şanslı hissediyorum , bugüne kadar istediğim şeyler oldu yolunda gitti ama ilişki anlamında gerçekten bir türlü yolumu bulamadım . İnşallah Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur . Bir kere nişan attım ve ondan sonra çok kişiyle görüştüm ama görüştüğüm herkeste o kişinin duruşunu konuşmasını aradım . Aslında ona Özlem duyduğumu düşünmüyorum sadece konuşma tarzı olarak meslek olarak yakınlık olarak öyle birini istiyorum olmayınca da kabul etmiyorum , bir yandan evlenememenin korkusu çok yer etti bende. Çocuk sahibi olmak istiyorum . Evet her durumun zorluğu var evlilik de çokzordur ama bekarlık da onun kadar zor . Benim durumumda olan var mı öyle dertleşmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?