evlenirken herşeyim eksik evlenme teklifim bile...

bence bu yazdıklarınızdan tek kafaya takılmaması gereken şey evlilik teklifi..
sizin daha farklı sıkıntılarınız var gibi...

Asker izninde evlenmenin sebebi nedir? Atama falan mı yapılacak, lojman mı çıkacak, böyle bir sebebi mi var?
Onun dışında ben kıyaslama yapılmasından hiç hoşlanmam. Hayatınızdaki insandan ve ilişkinizden memnun değilseniz, beklentinizdeki hayalinizdekini bulun bence.
Karşınızdaki kişiyi ya olduğu gibi kabul etmek lazım ya da bırakmak çünkü kimse kimseyi pek de değiştiremez.
Ben nişanda da evlenirken de takı vs istemedim, gönüllerinden kopan bazı şeyler oldu kendi çevreleri için aldılar. Ama evlenir evlenmez hepsi altın hesabına gitti yani takmadım. Evlilik teklifi almadım, sebebi de zaten bizim evlenmek için görüşmemizdi. Başka bir niyetle görüşmemek benim için en güzel evlilik teklifidir.

Ben de hep dua ediyorum bir ev verseler isterlerse hiçbirşey takmasınlar gerisini biz hallederiz diye =) Ev almak kolay mı geliyor size acaba.. Keşke evimiz olsa diğerleri kolay..

CANIM KAFAN COK KARISIK
ASLINDA SEVIYOSUN AMA BASKALARINA YAPILANLARI HAKETMEDIGINI HEP ICINDE SORGULUYOSUN
NISANLIYKEN YAPMIYOSA EVLENINCE HIC YAPMAZ
BALAYINA GOTURMUYOSA ILERDE COLUK COCUK DERDINDEN HIC GOTUREMEZ
EVLILIK TEKLIFI BI YEMEGE CIKIP SOYLEMESI BILE SENIN ICIN YETERLI AMA ODUN BELLI KI
NE DE OLSA HERSEYIYLE KABULLENMISSIN
ASKERDEYKEN EVLENMEK BENC OLMAMALI
EV ARABA HERSEY DEGIL DE BUNU KENDIN DE IYI BILIYOSUN
ASLINDA MUTSUZSUN .. IKI GONUL BIR OLUNCA SAMANLIK SEYRAN OLUR LAFI ARTIK KALMADI
PARAN VARSA SANA DEGER VERIYOSA ASK AYAKTA KALIYO
KIMI KADINLAR KNA GECESINDE BILE ISINE GELMIYO VE ATIYO YUZUGU
KIMILERI BASTAN GORUYO AMA VAZGECEMIYO KIM NEDER DIYE DUSUNME ISTEMIYOSAN AT YUZUGU

Seni çok iyi anlıyorum aslında evlilik öncesinde insan bunları düşünebiliyor, ama şunu unutma kimsenin anlattığı gibi tozpembe değil hayatı. Bilezik nişan hiç bir önemi olmuyor evlendikten sonra.

Bende evlilik teklifi aldım, Ortaköy'de pırlanta tek taş almıştı eşim. Güzelmiydi çok güzeldi ama bir anı olarak kaldı, beni eşime sevdirmen şeyde bambaşkaydı bana olan samimiyeti sıcaklığı. Söz kestik nişan yapacaktık ben istemedim, eşimde istemiyordu güçte pişman olmadım. Banada sözde sadece yüzük takıldı ve birde bilezik. Düğünümüzde kendimiz yaptık eşyamızda kendimiz aldık, eşimin ailesi misafir gibi geldi düğüne. Hepsini çok seviyorum ve hiçbir sorunum yok ne arabamız vardı ne evimiz evlenince üstüne bir sürüde borcumuz vardı. Ama eşin seni sevsin sende onu sev yeter.

Uzun oldu ama bide balayı demişsin bizde gittik güzeldi ama bunlar geçiyor hissettiklerin kalıyor o kadar. Eşim bana söz vermişti yurt dışı tatili için götüremedi balayında. Sonra gittik ama hem de 10 gün harika bir tatildi, kısacası hisset yaşa gerisi olmasada olur.

Değeri evlenme teklifi yada bileziklerle mi alacak acaba.
tabı kı evet .. bu kız yenı gelın
herkese yapılıyoken yapılmaması uzuyo
deger bılezıkler mı sorusuna gelınce .. deger verdıgı ınsanı mutlu etmek ve herseyı yapmak ıster hıc bıseyı eksık olamalı calısır cabalar ama mtsuz etmez

Ben sizin gibi düşünmüyorum ne yazık ki =) O bilezikler yoktan yapılınca yani zoraki yapılınca düğünün ertesi günü aynen geri gidiyor.. Bu kız yeni gelin evet ama kuzenime öyle oldu böyle oldu diyerek ömür geçiremez.. Nişanlısı zaten mutlu etmeye çalışıyor onu ama o farkında değil o kadar kıyaslamaya rağmen benim elimden bu kadarı geliyor istemiyorsan hadi güle güle demiyorsa çok sevdiği ve değer verdiği içindir buda benim düşüncem.

canım beklentıler uzer.
cocuk benım durumum bu dıyo evet.ısımıze gelmıyosa yuzugu atmalıyız bıtmelı o ıs
sevıyosak kendımıze guvenmıyosak ılıskyı bıtırme gucumuz yoksa da , kabul etmelıyız herseyı ıle

Nisanima birgun kala evlenme teklifi aldim , hic umrumda degildi aslinda olmasada olurdu ben asla israr bile etmedim esimin halasi baska yapmis esime ilaki olmali diye oda yapmisti , gereksizdi bence...

Evlenme teklifi benim eger olacaksa ne benim.baskimla olmali nede bekledigim icin olmali en makulu suprizidir .. olabilir , ama olmasada olur hic takilmam boyle seylere...

Ayrica senin kuzenlerinle kendini kiyaslaman habire onlar boyle yapti Bende yapsam demen , sadece hayato sana zorlastirir ve moralin bozulur bosuna boyle seyleri takip durma...
asker izininde dugun olmasi cok entresan en azindan bitirsin gelsin sakin kafayla yapin dugunu.
Ve sana sunu soylemeden gecemicem , suanki aklim olsa asla dugun yapmazdim sende ilerde farkina varacaksin bos bir masraftan baska bisey degil , sahsen ben cok pisman dugun yaptigima.

bende 5 senelik bir birliktelikten sonra nişanlandım evlilik teklifi almadan. 2012 ağustos yılında ise evlendim. bizimde kimse yardımcımız olmadı ama evimiz vardı. bütün her şeyi borç yaptık mobilya perde vs vs. hepsini düğünden sonra takılarla ödedik hiç borcumuz kalmadı. takımda kalmadı ama hiç bir zaman bir eksiklik gibi hissetmedim yeter ki ağzımızın tadı bozulmasın mutlu huzurlu olalım diye. sen kendini etrafa çok fazla endekslemişsin. önemli olan huzurdur. bence sen biraz daha bekle askerlikte evlenmek ise ayrıca garip bir durum. beklentileri en aza indirmeye çalışırsan daha mutlu olursun inan bana.

arkadaşım huzurlu musun ?
Huzurun yerinde mi ?
Evleneceğin insanı seviyor musun ?
Asıl önemli olan şeyler bunlar..
Ne para ne pul ne kuru bilezik hiç bir şey önemli değil..
İster miydin sevmediğin bir insanla birliktelik kur ama birsürü bileziğin hayalini bile kuramayacağın bir evlilik teklifin olsun..
Öncelik temeliniz huzur aşk sevgi olsun..
Gerisi zamanla gelir..

Bende sözlüyüm bu durumların içindeyim beklentiler insanı üzer hemde çok.. ama ortada yeterince çaba varsa ona rağmen birşeylerden eksik kalıyorsam bunları sorun yapmam..

Şaka gibisiniz hekza, gerçekten.

Yapılanı da beğenmiyorsunuz.

Benim bey havai fişekle ismimi yazdırmıştı gökyüzüne sonra paraşütle denize atlayıp denizin altın da teklif etmişti de öyle kabul etmiştim.

Benimki de birden denizin icinden cıkmıştı recep ivedik gibi

Yani artık beş taş diye bişi var

Demek istediginizi anladım ama bu devirde ev araba lüks.Ki siz bunlara sahipsiniz az birikim yapar dilediginiz eşyayı da siz alırsınız.huzurunuz yerindeyse takmayın bu kadar

Araya girmiş gibi olacağım ama hanımefendi ne kadar tatlı bi teklif almışsınız ya yemin ediyorum imrendim Çok samimi, çok güzel; Allah mutluluğunuzu daim etsin

Araya girmiş gibi olacağım ama hanımefendi ne kadar tatlı bi teklif almışsınız ya yemin ediyorum imrendim Çok samimi, çok güzel; Allah mutluluğunuzu daim etsin

Dilerim daha güzelini siz yaşarsınız. Tektaşlar pırlantalar olmadan da oluyor işte zaten en büyük zenginlik sizi koşulsuz seven bir kalp değil mi ?

o istanbulda ben ankarada idik. o zamanlar cep telefonuyla saatlarce konuşmak çok külfetliydi.en iyisi gel biz evlenelim hem telefona verdiğimiz parayı kiraya veririz demişti.yoksa yollarda telef olacaktık.haa bir de işin başında ben bir kızla görüşüyorsam niyetim ciddidir demişti. hiç unutmam hatta bunu dediği tarih alyanslarımızda yazılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…