Evlenmek için acele eden sevgili

Bunu ekran olarak kardeşime atacagım. Kardeşimin hatası iş yerinden arkadaşları çocukla mesajlaşıyor. Onlar ne alaka yani

Sosyal medyada mini etekli fotoğraf atıyor. Sanırım iyice deliriyor. Dediginiz ileteceğim. Ayrıca hattını degiştirsin. Bu çocuktan kaçırmasın falanda beklıyorum
Yangına körükle gitmek bu olsa gerek. Kendini unutturması gereken yerde iyice delirtiyor. Kardeşinizin aklı bir karış havada, yazık arada siz üzülüyorsunuz.

Bunu ekran olarak kardeşime atacagım. Kardeşimin hatası iş yerinden arkadaşları çocukla mesajlaşıyor. Onlar ne alaka yani
İletisimin kesilmemesi daha da cok umutlandırıyor cünkü. Hemen kesilemez ama yavas yavas sinsi sinsi uzaklıgı koyup ortadan kaybolmak gerekiyor. Pat diye her sey son bulmamalı. Çünkü delinin teki çocuk.

Yangına körükle gitmek bu olsa gerek. Kendini unutturması gereken yerde iyice delirtiyor. Kardeşinizin aklı bir karış havada, yazık arada siz üzülüyorsunuz.
Öyle, çocuğun delireceğini biliyordu. Bence çocuga bu fotografları ileten biri var.Çocukta aşırı sinirli. Sürekli öldüreceğim, sakat bırakacağım dıye tehdıt savuruyor

İletisimin kesilmemesi daha da cok umutlandırıyor cünkü. Hemen kesilemez ama yavas yavas sinsi sinsi uzaklıgı koyup ortadan kaybolmak gerekiyor. Pat diye her sey son bulmamalı. Çünkü delinin teki çocuk.
Birde ili manyak arkadaşı var. Bu arada çocukla ayrılık sonrası, bu arkadaşın biri kardeşime yazdı.Digeriyle kardeşim, çocugun görüşmesini istemıyordu. O yüzden diger çocukta kardeşime sinir oluyor

Öyle, çocuğun delireceğini biliyordu. Bence çocuga bu fotografları ileten biri var.Çocukta aşırı sinirli. Sürekli öldüreceğim, sakat bırakacağım dıye tehdıt savuruyor
Artık gizli hesapları gösteren uygulamalar var illa birinin iletmesine gerek bile yok. Hayır çok mu zor şu adamdan kurtulana kadar sabretmek, adam öldürücem sakat bırakıcam diyor sizinki hala kıskandırma peşinde. Yukarda başka birinin dediği gibi yavaş yavaş bağlantıyı kesmesi kendini unutturması lazım, karşınızdaki adam normal değil psikopat.

Biri sagında biri solunda biri de önünde. Resmen kardesiniz kendi etrafını kusatmıs bu bebelerle. Artık nasıl bi canına susamıssa. Bir seyler büyüdükçe uzadıkca dahada zorlasır. Sanki kardeşinizde pek istemiyor gibi bitirmeyi burdan onu görüyorum.

Adam zaten kafayı takmış. Bu mini etekli fotograflar atıyor. Wpa falan da koydu o fotograf. İyice delirdi adam. Onu aldattığını, aynı anda 3 kişiyi idare ettiğini söylüyor. Yarın kardeşim ile konuşacağım.

Bitirmeyi istiyor. Ama nedense iş yerindeki kız, yakın arkadaşı sürekli çocuk ile iletişimde. Çocuk mesela çeşmeye gidiyor. Kıza, bak çeşmedeyim yazıyor. Kız ne alaka yani. Ben yanlış oldugunu söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…