- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Yok o konuyu da konustuk. Şükür öyle bişey yok dedi. Ancak olsa bile yol olmuş 2022, böyle bişey için evlenilecek zaman degil.Bu çocuğun hiçbir şekilde düzelme ihtimali yok, bu kafada biri en fazla evlenene kadar rol yapar. Umarım kardeşiniz boşluğa düşüp de geri barışmaz. Onunla evlenirse mutlu olma ihtimali %0.00001 bile değil direkt %0. Yarın bir gün evlenirse kardeşinize şiddet de uygular kim bilir belki öldürür de. Geri barışacak gibi olursa gelsin kardeşiniz burda konu açsın, eğer korktuğu bir şey varsa da (ne bileyim özel bir şey konuşmuşlardır ya da yaşamışlardır o yüzden evlenmek zorunda hisseder) bu konuda da içini rahatlatın bence.
Kardeşiniz en doğru kararı vermiş.Güncelleme: Çocuk ve kardeşim ayrıldı.Kardeşim zaten 1 senedir ayrılmayı düşünüyormuş.Benim babam herşeye bagıran biriydi. Kardeşim dogal olarak hayatında onu azarlayan birini istemiyor. Çocuk ilgi konusunda, sevgisini gösterme konusunda gayet iyi. Ancak gerçekten sinirli. Ben son zamanlarda denk gelmedim.Ancak kardeşimin anlattığına göre sinirli olması nedeniyle herşeyi çocuktan gizliyormuş.Kardeşimin arabası park yerindeyken alkollü birisi gelip aracına çarptı. Bunda bile kıza kulp bulup azarlamış. İş yerinde merdivenden düşmüş, kardeşime sakarsın diye kızmış.İş yerinde elini kesmiş, korkusuna buna söylememiş.Hastanede dikiş bile attırmayıp, parmağını yapıştırmış.Arkadaşlarının yanında da defalarca azarlamış.Vida bulamayıp bunlara küfür edip, tornovida fırlatmış.Arkadaşıyla buluşşa defalarca görüntülü arıyormuş. Çocugun maddi durumu iyi. Ancak 5 senede yaşadığımız yerin tarihi yerini bile görmeye gitmediler.Kardeşim defalarca teklif etmiş, çocuk reddetmiş. Denize gittiklerinde tişörtle denize sokmak istemiş. Kardeşim bikini ile girince bogulursa bogulsun demiş.Ayrılınca arkadaşı ve kardeşimi arayıp, kanınızı akıtacagım, hepinizin anne babasınızı, kardeşinizi... yapacagım diye küfür etmiş. Sinirlenince gözü birşey görmüyor. Sinirlenince aşırı küfür ediyor. Sonra sakinleşip, özür diliyor. Bu anlattıklarıma ben şahit olmadım hiç.Kardeşim ilk kez dün anlattı. Ondan korkuyorum diye ayrılamadım, ona da üzülüyorum dedi. Bu sefer geri dönersem evleniriz, bırakmaz diyor. Şu da var.Aileler tanışınca, kardeşimin arkadaşına bizde ölmek var dönmek yok, boşanmak yok evlenince demiş.Evlenince kesinlikle kardeşim boşanmak istese bırakmaz onu.
Kardeşim şuan üzülüyor. Ancak geri de dönmek istemiyor. Yemek yemiyor.Annem gibi olmak istemiyor.Para var ancak biz hayatımızı yaşamıyoruz. Evlenince eve kapatacak beni, böyle hayat istemiyorum ben dedi.Ben sürekli ona evlenince seni kısıtlar, sinirli falan diyordum.
Çocuk barışmak istiyor. Kendini düzeltmek istiyor. Ailesi aradı. 5 sene var, oturun konuşun dedi. Kardeşim yumuşarım diye kabul etmedi. Barışmayı düşünmüyor.
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Forum iyiki var
Aynı durumları yaşıyorum haklısınız aslında.Bence bu tehditi bile kardeşinin ayrılması için sebep. Hep bu kozu mu kullanacak evlenince ne yapacak ya istediğimi yaparsın ya da boşanırım diyecek bu sefer. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Bile bile lades demesine izin vermeyin kardeşinizin. En azından ertelensin ki huyunu suyunu iyi çözün. Aman kaybetmeyeyim diye evlilik yapılmaz. Ayrıca Bi erkeğin sinirli olması en kötüsü. Yani iyi biri demişsiniz ama neye göre iyi anlamadım. Sevgilisinin ablasını hadsizce tehdit eden, evlenelim diye bağırıp çağıran adamın her tarafı iyi olsa nolur.
Bu ne ya yangından mal mı kaçırıyor? Beğenmedim bu tavırlarını, kardeşiniz de daha çok küçük. Siz kardeşinizin tarafında olun ama kararı da ona bırakın bence. Yine de çalışmasın, hemen çocuk, hemen evlilik baskıları tek konuda olmaz bence, bunlarda baskı yapan her konuda baskı yapar. Rahat mutlu büyüyen kızlar da böyle baskıcı erkekleri fark etmeden evlenebiliyor. Baskı kötülük ne demek bilmiyorlar çünkü. Çocuk değer veriyor olabilir ama bu evlilik için bir kıstas değil. Saygı, hoşgörü, anlayış, destek, ortak karar alabilme, olgunluk… bunlar da lazım. Biraz daha düşünmesini telkin edinKız kardeşim 23 yaşında, sevgilisi de 24 yaşında.Genel olarak kardeşim çok rahat büyüdü.Şuan çalışıyor, geziyor, çevresi var, evde rahat. Bunu söyleme sebebim evlenince bu rahatlığın bozulması. Ve evlilik için erken olduğu. Sevgilisi kardeşime aşırı düşkün,gerçekten deger veriyor. Ancak kardeşime evlenmek için aşırı baskı yapıyor. Bu baskılar sonucu aileler tanıştı. Aileler bayramda yüzük takılsın denildi.Bayramda yüzük takılmadı. Kardeşim erken oldugunu söylüyor bana. Çocuga da elbisemi almadım falan, bu tarz şeyler söylüyor. Çocuk şimdi mesaj atmış. Çevredekiler, anne babası, akrabaları ne zaman yüzük takılacak diye soruymuş. Çocuk diyorki, büyüğümüz olarak bişey söyle, size 2gün müddet, yarın son gün, yoksa yarın herkese vazgeçtiğimi söyleyeceğim. Bidaha beni kimse o masaya oturamaz dedi. Bende kardeşim ile konuşmasını söyledim.Kardeşim hemen evlilik istemiyor, yani dügün hemen ıstemıyor. Ama çocuk hemen yüzük takıp dügün istiyor. En geç 1 sene sonra. Kardeşim 2 sene uzatmak istiyor. Ama ailesi ve çocuk bu kadar uzatmaz.
Şimdide kardeşim ona baskı yaptığını, sürekli bagırıp çagırdıgını söylüyor.
Bu durumda mantıklı olan ne sizce?
Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor
Güncelleme yapmak istiyorum. Kızlar kardeşim kesinlikle dönmek istemıyor. Çocuk şuan hergün mekanlarda takılıyor. Hatta bir fotoğraf atmış. Yan tarafında oturan kişinin kolu çıkmış, kız kolu. Son zamanlarda kardeşim bundan şüpheleniyordu.İş yeri arabasında prezervatif kutusu yakaladı. İş yerinden birinin demiş çocuk.İçinden biraz kullanılmış.Parçaları birleştirince bitmesi herşey ortaya çıkıyor. Şimdi kardeşimin içi çok daha rahat. İyiki bitmiş. Yorumlar için çok teşekkür ederim.
Kendisi mekanlarda geziyor. Ancak kardeşimle birkez mekana gitmedi. Şuan kardeşim daha iyi hissediyor.Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler. Bunca kıskançlık, zorbalık boşuna değildi. Kendi aldattığından kıza da güvenmiyordu bunca vakit.
Kardeşiniz adına çok sevindim şükür erkenden kurtuldu böyle bir pislikten.
Başta özet geçip sonra bu yazdıklarınızla birlikte yeni konu açın bence, bunları görmeyip ilk mesaja göre yorum yazanlar olabilirGüncelleme yapmak istiyorum.
Kardeşim ve çocuk kesin ayrıldılar. Ancak bu sürede, kardeşimin iş yerinden kız arkadaşı, sürekli çocuk ile iletişimde kaldı. Atıyorum, çocuk içmeye gidiyor, bak buradayım diye kıza söylüyor. Kızda kardeşime söylüyor.
Bu sürede çocugun takıldığı arkadaşı, kardeşime mesajlar attı.Kardeşimin sokagına gelmiş, tanıdık geldi mi diye mesaj atmış.
Kardeşimde 2 senedir araba var. Arabadaki ses sistemini çocuk verdi. Bugün kardeşimin arkadaşını arayıp, o ses sistemini bugün teslim etmezse, onu öldüreceğim demiş. Kardeşim biri aracılığıyla teslim etti.
Çocuk kardeşimin birinin evine girip çıktığını iddia ediyor.Kardeşime aldıgı telefonu istiyor. Ve arabaya bugüne kadar 30 bin TL masraf yapmış. 30 bin TL istiyor. Yoksa kardeşimi sakat bırakacakmış. Çocugun ailesine söylesek, çocuk laf dinlemez.Evi taşısak, işi herşeyi degiştirmesi gerek. Annemin ev kirası 500 TL. Yüksek miktarı annem veremez.
Kardeşimde bu kadar miktar yok. Kredi çekip verse, başka şeyler isteyecek durmaz o diyor.
Polise gidip uzaklaştırma falan mı alsın. Sürekli annemin evinin oralarda sanırım.Hukuk sisteminin nasıl adaletli oldugunu biliyorsunuz? Parayı verip, hattını mı degiştirsin. Ne yapsın sizce. Çocuk kafayı yemiş gibi.
Kardesiniz çok sevseydi hemen atlardi bence mevzuyaKız kardeşim 23 yaşında, sevgilisi de 24 yaşında.Genel olarak kardeşim çok rahat büyüdü.Şuan çalışıyor, geziyor, çevresi var, evde rahat. Bunu söyleme sebebim evlenince bu rahatlığın bozulması. Ve evlilik için erken olduğu. Sevgilisi kardeşime aşırı düşkün,gerçekten deger veriyor. Ancak kardeşime evlenmek için aşırı baskı yapıyor. Bu baskılar sonucu aileler tanıştı. Aileler bayramda yüzük takılsın denildi.Bayramda yüzük takılmadı. Kardeşim erken oldugunu söylüyor bana. Çocuga da elbisemi almadım falan, bu tarz şeyler söylüyor. Çocuk şimdi mesaj atmış. Çevredekiler, anne babası, akrabaları ne zaman yüzük takılacak diye soruymuş. Çocuk diyorki, büyüğümüz olarak bişey söyle, size 2gün müddet, yarın son gün, yoksa yarın herkese vazgeçtiğimi söyleyeceğim. Bidaha beni kimse o masaya oturamaz dedi. Bende kardeşim ile konuşmasını söyledim.Kardeşim hemen evlilik istemiyor, yani dügün hemen ıstemıyor. Ama çocuk hemen yüzük takıp dügün istiyor. En geç 1 sene sonra. Kardeşim 2 sene uzatmak istiyor. Ama ailesi ve çocuk bu kadar uzatmaz.
Şimdide kardeşim ona baskı yaptığını, sürekli bagırıp çagırdıgını söylüyor.
Bu durumda mantıklı olan ne sizce?
Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor
Sosyal medyada mini etekli fotoğraf atıyor. Sanırım iyice deliriyor. Dediginiz ileteceğim. Ayrıca hattını degiştirsin. Bu çocuktan kaçırmasın falanda beklıyorumKardesiniz fazla korkak davranmaya devam ederse daha cok pesini bırakmaz. Hicbir halt yapamaz korkmayın. Mesajlar, yazılar bunları arsivleyin, belgeleyin. Parayı verse bile öyle kolay kolay bırakacağını sanıyorsanız yanılıyosunuz.
Bu tiplemeler egoyla yasar. Asla yediremezler reddedilmisligi, terkedilmisligi tamamen kronik psikolojik vaka anlayacagınız. O yüzden kardesiniz simdilik sosyal medyada hayalete bürünsün. Savcılıga verin.
Hattı degistirmek yararına olmaz. Biseyleri degistirmek daha da çok kışkırtmasına sebep olur bu yüzden. Sadece sakin kalması gerekiyor. Karsıda bi antisosyal bi psikopat var cünkü. Bunların karsısında en ufak bi hareket bile riskli. O yüzden hayalet olması ve sakin kalması yararına olacaktır. Zaten böyle anlarda kendi kendine yok olacaktır. Özellikle sosyal medyada paylasım dozunu arttırmak etekli, ortamlı daha da beter eder. Canına susamıs kardesiniz.Sosyal medyada mini etekli fotoğraf atıyor. Sanırım iyice deliriyor. Dediginiz ileteceğim. Ayrıca hattını degiştirsin. Bu çocuktan kaçırmasın falanda beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?