Evlenmek için acele eden sevgili

Ayrıldıkları gece çocuk kolunu kesmiş.Fotograf atmış kardeşime, beni affet yazmış.
Bu yüzden mi barismis?
Aşka bak. "Bugün kolunu kesen yarın benim boğazımı keser' diye düşünememiş mi??
Neyse, inşallah dediğiniz gibi olur. Annenize tam halini aktarmayın belki ama çocukla ilgili olumlu konuşmamasini,tam bir şerefsiz olduğunu anneye de söyleyin mutlaka. Meseleyi bilmediği için aile onla tatlı dille konuşursa kızı ikna etmeye calisabilir

Annem çocugun bu tavırlarının hiçbirini bilmiyor. Neden ayrıldın falan demiş, sonra sen bilirsin demiş.Aileside bir süre baskı yapıp, vazgeçer herhalde. İlk ayrıldıklarında barışırsınız demişler. Sonra durumu tam anlatınca, onlarda evet sinirli birisin, oturun konuşun, uzun zamandır birliktesiniz demişler.
Bu çocukla tanıştığında kardeşim 17, çocuk 18 yaşındaydı. Ufaktı aslında.Yaş ilerledikçe birşeylerin dahada farkına vardı.
Kardeşimin dedigi, ben böyle bir ilişki istemiyorum.

Neden anneden gizliyorsunuz annenin herşeyi bilmeye hakkı var evladı zarar görüyor

Bence mesele ne kardeşinizin yaşı, ne karakteri..
Mesele kardeşinizin şuan bunu istememesi ve sevgilisinin baskı uygulaması.
Burada iş kardeşinize düşüyor.
Net bir şekilde ‘ben şuan evlilik düşünmüyorum sana uymuyorsa ayrılabilirsin’ demesi lazım.
Evlilik öyle baskıyla olacak bir iş değil. Sizde madem kardeşiniz size derdini anlatıyor, yol gösterip cesaret verin bu konuda.

Kardeşinizi kurtarın resmen kafesi açmış kuşu bekliyor

Buldum ayol

Çocukta aşşalık kompleksi var kıskanç kızda genç özgüvenli güzelsede hemen kapım evede kapatıp birde çocuk ohhh amaç bu kızı kaybedeceğinden korkuyor çalışmasınıda istemiyormuş oldu suyundan da koy

Allah için kardeşim güzel ve kendine bakıyor. Çok kıskanç. Biryere gitse 10 kez arar. Görüntülü kesin arar.
Kardeşim kendine bikini almış. Ancak kapalı birşey. Onu giyince delirmiş bu, üstüne tişört giydirmiş.

Canım konu sahibi sana tavsiyem kardeşini kurtarman bu herif bu kıskançlıkla ona zarar da verir kardeşinle konuş

Kaçın kaçın kaçın çocuk net şekilde hasta ve manyak

Pardon çocuğun baş harfi E ile mi başlıyor anlattıklarınız çok tanıdık geldi de ?

Bu çocuğun hiçbir şekilde düzelme ihtimali yok, bu kafada biri en fazla evlenene kadar rol yapar. Umarım kardeşiniz boşluğa düşüp de geri barışmaz. Onunla evlenirse mutlu olma ihtimali %0.00001 bile değil direkt %0. Yarın bir gün evlenirse kardeşinize şiddet de uygular kim bilir belki öldürür de. Geri barışacak gibi olursa gelsin kardeşiniz burda konu açsın, eğer korktuğu bir şey varsa da (ne bileyim özel bir şey konuşmuşlardır ya da yaşamışlardır o yüzden evlenmek zorunda hisseder) bu konuda da içini rahatlatın bence.

Hay ben bu ailelerin ya.. Aileye göre hareket eden erkekten hayır gelmez daha bu evlilik konusunda kardeşinizin yanında duramıyor söz söyletiyorsa evlenince en ufak lafta kardeşinize dırdır edecek bunu da tasdiklemiş oldu. Aynısını kuzenimde yaşadı hatta kız kpss ye hazırlanacaktı izin vermediği gibi anında çocuk oldu. Zaten çocuk çocuk diye tutturuyordu. Bana büyük saygısızlık olarak geliyor bunlar çünkü erkek tamamen kendi isteğine ve çevresinin isteğine göre hayat kuruyor kadın evlenecek kadın doğuracak kadın hizmet edecek. Her iki tarafta evlilikte de çocuk konusunda da hazır olmadıktan sonra çok sıkıntı çıkar. Madem ailenin isteğine göre evleniyoruz beklemiyorsun başkasını bulun derdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…