Evlenmek istemeyen erkek arkadaş..

Allah razı olsun güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için sizden

Çok teşekkür ediyorum size

Bu hikaye bana da örnek oluşturdu çünkü benim durumuma aşırı benzer. Ben de gururumu kurtaracağım inşallah

Ben de anlamıyorum kendi ağzıyla hiçbir sorununun olmadığını çok mutlu olduğunu söylüyor ama yalansa bilemiyorum
Bunu söylemesini bekleme işte sen önce davran. Zaten gerçekten istemıyorsa ses etmez bitişi kabul eder , ama dedigi gibi seviyorsa senin bitirmeni kabul etmez . Dene bence böyle kendini yiyecegine..

Evlenecek erkek belli eder kendini kuzu. Eşim bana tanıştığımızin ilk haftasında evlenme teklifi etti boşuna zaman kaybetme. Yeni is sahibi olmuşsun, paranın, özgürlüğün ve gençliğinin tadını çıkar.

Bunu söylemesini bekleme işte sen önce davran. Zaten gerçekten istemıyorsa ses etmez bitişi kabul eder , ama dedigi gibi seviyorsa senin bitirmeni kabul etmez . Dene bence böyle kendini yiyecegine..
Söyledim. Dedi ki haklısın ama ben evlenmeye henüz korkuyorum yeni çalışmaya başladım ve ilk defa param oldu biraz tadını çıkartmak istiyorum vs vs. Ayrılalım o zaman dedim düşünmek istiyorum dedi

Birak bosuna zaman kaybetme.o kendini asmis

Söyledim. Dedi ki haklısın ama ben evlenmeye henüz korkuyorum yeni çalışmaya başladım ve ilk defa param oldu biraz tadını çıkartmak istiyorum vs vs. Ayrılalım o zaman dedim düşünmek istiyorum dedi
Adam gayet mantikli bir aciklama yapmis .
Daha gencecik yasta ve cok hakli .
Ayrilmaniz iyi olmus ama siz hic bir vizyonu olmayan okulu bitirdiği gibi sizle evlenecek birini bulun.

Adam gayet mantikli bir aciklama yapmis .
Daha gencecik yasta ve cok hakli .
Ayrilmaniz iyi olmus ama siz hic bir vizyonu olmayan okulu bitirdiği gibi sizle evlenecek birini bulun.
Umarım sizi oyalayan bir adamla sevgili olmazsınız, benim ne hissettiğimi yaşamanızı istemem. Evlenip yuva kurmayı istemek vizyonsuzluk sanki, bu kadar evlenen insanlar gerizekalı o zaman. Gayet de kariyer hedeflerim var, önyargılarınızı başkasına saklayın lütfen

Oyalanmam çünkü ben evliliğe hazir olmamak nedir anlıyorum , dunyanin benim etrafimda donmediginin karsimdaki insaninda hislerinin olduğunun farkindayim. 24 yasinda evlenmeyen adamda oyalamis oluyor ya ne diyeyim bilmiyorum.

Yaşlarınız evlilik için genç
Ancak ben evlilik insanı değilim demenin başka bir anlamı var ; insanın kendisini bilmesi güzeldir, böyle bir adam evlenince sorun yaşar bence vaktini harcama boşuna

Bir söyledigi öbürünü tutmayan bir adama bel baglama
Gençsin pisman olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…