Evlenmek istemeyen erkek arkadaş..

Kaybetme korkusu yok adamda ben bilerek/bilmeyerek yaşattım ama yeter tükendim bu yaşta.. boşa geçen, geçecek zamanıma yazık

Tabii doğru zamanı herkes beklemeli değil mi ama kendi ağzınızla dediniz. İstemese siz de rahatsız olursunuz, değersiz hisseder çöküşe geçersiniz. Toparladım kendimi açıkça resti çekicem.

Ben aynı anlattiginiz gibi birini tanıyorum. Arkadaşım değil ama arkadaşımın arkadaşı.
40 kusur yaşına geldi hala dağ bayır geziyor.
Tabi ki insanlar hayatlarını istediği gibi yaşar ama hem evlenmek istemeyip hemde hayatında evlilik bekleyen birini tutamazsın.
Dünya da herşey bizler için belki sizb yumurtalık rezerviniz az olgun yaşta evlenince gebelik sizin için sorun olucak, ya da ne bilim rahimle ilgili bı sorununuz olucak. Bizler kadınız ve fizyolojimiz erkekler gibi değil...
Ben 33 yaşında evlendim evlat sahibi olabilmek neler çektim. Rahim ve yumurtalık ile ilgili sorunum olmadığı halde...
Ne ameliyatlar neler neler, nasıl zor bı doğum yaptım vs vs.
Eğer ben daha erken eşimle karşılaşıp evlenseydim hiç bu sorunlar olmayacaktı.
O yüzden gözünüzü 4 açın akıllı davranın, erkeklere göre hava hoş konular bize göre öyle değil...
Ayrıca erkek arkadaşınız bence cok sorunlu hem evlenmicem diyor, siz bende istemiyorum gezicem vs deyince beni bırakıncakmısın diyor.
Ya ağır vaka ya da sadece kendini düşünen bı insan...

Sorun ona denk eğitiminiz olup olmaması değil.
Ki denklik kişisel görüştür. Sonuçta eğitimsiz biri değilsiniz.
Sevdiğim bir laf vardır: "Size sıradan biriymiş gibi davranan kimseyi sevmeyin." Der.
Yanı siz sevilmeye, değer verilmeye layık olduğunuzu sevgilinize ikna etmek durumunda kalmamalısınız. Tamam umarım atanırsınız.Ama diyelim devlete atanamadiniz o zamanda sevilmeye layıksınız. Tek iş kapısı devlet değildir. Yani makam mevki = Sevilmeye layık olmak değildir.
Tahminen aynı mevkide biriyle evlenecek.
Çok aşk meşk insanı değil. Özverili degil..

Bu tipler ben evlenmek istemiyorum derler. Bir bakarsın ki 1 2 ay içinde evlenmiş. Bu sizle alakalı değil.. çok makam mevki aşığı adam ben bile buradan anladim..devam edecekseniz işiniz zor..

Allah sizi evladınıza bağışlasın öncelikle. Rabbim hayırlı yetiştirmeyi nasip etsin.
Herkes gezebilir ama evlenince de olacak şey sonuçta maddi olarak her türlü rahat bir insan. Boşa kürek çektim, o kadar benmerkezci biri ki.. dayanamıyorum artık netleştirdim bitirmem gerekli.

Ya kızım cinsellik yaşadın diye değerin nasıl düşsün? Sen kendini degerlestiriyorsun asıl kendin hakkında böyle düşünüp durursan. Degerini bir erkege baglama. Diger yorumum da dediğim gibi bunun toplumumuzda empoze edilen durumlara bağlıyorum. Kızlara kötü gözle bakılır, erkeklere bir b** olmaz. Siz bu oyuna gelmeyin.

Mevki makam aşığı da ne demek.. küçümsemek için kesinlikle demiyorum ama kendisi küçük bir köyden bugünlere çıkmış, çocukken aşağılanmış hor görülmüş sevgi nedir görmemiş. Şimdi makam sahibi olunca arşa kalktı her yeri. Evlensin bakalım kendi mesleğinden biriyle. Kendine katlanacak birini bulsun da evlensin umrumda değil artık

O kültürle büyüyünce ister istemez bilinçaltımıza yerleşmiş bu düşünce maalesef elimizde değil..

Daha yaşı çok küçük.Zamanla düzelir ama büyük ihtimalle siz hayatında olmazsınız.Sizden ayrılmak için bahane uyduruyor da olabilir

Her şey makam mevki değil.
Evet kendini toplumda gerçekleştirmek çok güzel bir şey. Ama adamın istediği ne sizsiniz ne başkası.. yaninda sırf adında unvan olan birisini dolaştırmak istiyor. Bu sizle alakalı değil. Çocukluktan kalan travmaları var muhtemelen. O yüzden aşağılık kompleksi var. Ne kadar yükselse de geçmez..
Siz hedefinize yoğunlaşın.. atanın..
Sizi hak eden biri umarım karşınıza çıkar.

Bu kişi sizi hak etmiyor.

Zamanla düzelir de beni senelerce oyalayıp yıprattıktan sonra cehennemin dibine gitsin
Ben sanki öyle hissettim.Bence deyin ki madem evlenmek istemiyorsun ben yapamam ayrılalım.Bakalim tepkisi ne olacak dünden razı mı yoksa kurtarmaya çalışacak mi.Eger sizi kaybetmek istemezse hala bir umutvar demektir

Aşırı derecede aşağılık kompleksi var. Bunu defalarca gördüm. Düşünmeme yardımcı oldunuz, yorumlarınız için çok teşekkür ederim size

Reactions: 000
Aşırı derecede aşağılık kompleksi var. Bunu defalarca gördüm. Düşünmeme yardımcı oldunuz, yorumlarınız için çok teşekkür ederim size
Rica ederim..
Hayatta en kıymetli şey sırf sen olduğun için sana değer verecek insan bulmak..
Bu kişi karşısına kim gelirse gelsin makamı varsa değer verecek.
Siz duygusal birisiniz. Bu sizi çok yıpratır.
Gerçekten değmez..
Size gerçekten değer verecek birini hayatınızda tutun..
Her şey gönlünüzce olsun:)

Amin amin çok teşekkür ederim.
Rabbim sana da bu duygusu sana da hayırlı eş ve yuvanda nasip eylesin inşallah.
Boşa kürek çeken kendisi siz değilsiniz, siz lütfen tecrübe olarak ve Allah'ın bı sınavı olarak bakın olaya.
Erkekler eğer bu kadar vurdum duymaz karşısındakini bu kadar kolay red edip ben ben diyorsa siz ya da ben ya da bı başkası neden demiyecek.
Hayata bir kere geliyorlarsa bizde on kere gelmiyoruz.
Aslında bu olayın para yada parasızlikla ilgisi yok, sorumluluk almak istemeyen, hep bana rabbena, sırtını dayayacak insan arayan, hayat bugün oda bugün vs vs arayan tipler...
Ama yaş kemale erdiğinde de işlerin hiç de öyle olmadığını anlayıp bu seferde kendilerinden bı on yaş küçük aday aralar ki hep bı ben ben benler ya, mutlaka biri onlara sağlam durmalı.
Ben sizin hayatınıza çok iyi, merhametli, adam gibi adam vs vs birinin çıkacağına canı gönülden inanıyorum.
Siz hamuru iyi bı insansınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…