Evlenmek istemeyen sevgili

İşte onu anlatmaya çalışıyorum, çapkın biri olsa, sosyal biri olsa tamam gezip tozmak istiyor sorumluluk almak istemiyor diyip anlarım. Ama öyle biri de değil işte. Yaptığı tek sosyal aktivite kahveye gidip iş arkadaşlarıyla okey oynamak. Evine gittim, buzdolabı bomboş, fişini çekmiş. Nasıl yapıyorsun diyorum, hep dışarıdan yemek söylüyormuş. Böyle birinin evlilik istememesi bana çok garip geliyor. Maddi olarak da işi var, borcu harcı yok, ailesine maddi bir yardım durumu falan yok tamamen kendine kalıyor maaşı yani. Hakikaten anlayamıyorum çok değişik biri.
Ay kahvede okey oynayan, 2 yumurta kırmamak için sürekli dışarıdan yiyen hirboya da aşık olmazsın ya 😁 evlen evlen de gör bakalım nasıl oluyormuş 🤣

Erkek kardeşim yüzüğünü düşürdü diye ağladı düğünde karısının boynuna sarılıp affet beni diye djfjjffj Allah'ım o cool imaj o karizma falan çocuk bitti gözümüzde .🤣
Katip gelinden bunun sırrını öğrenir misin ? Bı arkadaşa lazım da

İşte onu anlatmaya çalışıyorum, çapkın biri olsa, sosyal biri olsa tamam gezip tozmak istiyor sorumluluk almak istemiyor diyip anlarım. Ama öyle biri de değil işte. Yaptığı tek sosyal aktivite kahveye gidip iş arkadaşlarıyla okey oynamak. Evine gittim, buzdolabı bomboş, fişini çekmiş. Nasıl yapıyorsun diyorum, hep dışarıdan yemek söylüyormuş. Böyle birinin evlilik istememesi bana çok garip geliyor. Maddi olarak da işi var, borcu harcı yok, ailesine maddi bir yardım durumu falan yok tamamen kendine kalıyor maaşı yani. Hakikaten anlayamıyorum çok değişik biri.
Şu bahsettigin adamin evlilik istememesi bence dünyanın en doğal şeyi.
Adamin tek hobisi iş çıkışı agalariyla okeye dönmek ve bunu dertsiz tasasiz, dırdırsiz yapıyor.
Evlense mesela hiç sorun çıkarmadan haftanın birkaç günü gitsin mahalle dayısı gibi geceye kadar okey oynasin hoşunuza gider mi? Bir süre sonra sizden/çocuğunuzdan çaldığı zaman kavga sebebi olmaz mı?
Adam aile evinden kurtulmuş, mutlu mutlu özgür özgür yaşıyor, ergenlikten bozma hayatında. Neden bir aile evine daha girmek istesin ki?
Neden düzenli alışveriş yapmak, kuralları olan evde yaşamak istesin? Neden çorabını çıkardıgi yere bıraktı diye birisi ona bağırsin?
Mis gibi tüm parası da ona kalıyor, parasıyla ister Lego alır, ister PlayStation, ister tatile gider, isterse de kıyafet. Neden asla umrunda olmayan Fissler düdüklü tencere alsın ki 😂
Bu adam kankalari evlenmeden asla evlenmez, evlense de ergen çocuk gibi 'bana ne yaaa' der der kiraathaneye kaçar

Buz dolabının boş olması mesleğinin maaşının olması evlenmesi için yeterli değil. Sorumluluk almak istemeyen biri ne şartlar altında olursa olsun evlenmez

Şu bahsettigin adamin evlilik istememesi bence dünyanın en doğal şeyi.
Adamin tek hobisi iş çıkışı agalariyla okeye dönmek ve bunu dertsiz tasasiz, dırdırsiz yapıyor.
Evlense mesela hiç sorun çıkarmadan haftanın birkaç günü gitsin mahalle dayısı gibi geceye kadar okey oynasin hoşunuza gider mi? Bir süre sonra sizden/çocuğunuzdan çaldığı zaman kavga sebebi olmaz mı?
Adam aile evinden kurtulmuş, mutlu mutlu özgür özgür yaşıyor, ergenlikten bozma hayatında. Neden bir aile evine daha girmek istesin ki?
Neden düzenli alışveriş yapmak, kuralları olan evde yaşamak istesin? Neden çorabını çıkardıgi yere bıraktı diye birisi ona bağırsin?
Mis gibi tüm parası da ona kalıyor, parasıyla ister Lego alır, ister PlayStation, ister tatile gider, isterse de kıyafet. Neden asla umrunda olmayan Fissler düdüklü tencere alsın ki 😂
Bu adam kankalari evlenmeden asla evlenmez, evlense de ergen çocuk gibi 'bana ne yaaa' der der kiraathaneye kaçar
Haklısınız ama, hep böyle nereye kadar gider? Tamam şu an istemiyor, yakın zamanda da istemiyor anlıyorum, çok normal. Ben de en azından okulum bitene kadar istemiyorum zaten. Ama sonra? İnsan belli bir durumdan sonra istemez mi bir yuvası olsun, evinde sıcak yemek pişsin. Bilmiyorum, anlayamıyorum gerçekten.

Haklısınız ama, hep böyle nereye kadar gider? Tamam şu an istemiyor, yakın zamanda da istemiyor anlıyorum, çok normal. Ben de en azından okulum bitene kadar istemiyorum zaten. Ama sonra? İnsan belli bir durumdan sonra istemez mi bir yuvası olsun, evinde sıcak yemek pişsin. Bilmiyorum, anlayamıyorum gerçekten.
Yemek mi?

Haydaaa
Sıcak yemek pişse ne pismese ne, adamın her aksam canının çektiğini sipariş edip sıcak sıcak yiyecek bütçesi var ki
Gencecik adam, Ergen gibi sıfır sorumluluk yasiyor. Başında ailesi de yok dırdır edecek, her akşam gitme diyecek .parası da var, sevgilisi de var.
Dunyada cennet onun yani 🤭🤭
Hayatta bozmaz bu düzenini.
Dediğim gibi belki 33-35ten sonra, artık arkadaşları evlenip onla avare avare dolaşmayı bırakınca, etrafında bir pazar gününü geçirecek arkadaşı olmayinca, hastalandığı zaman - mutsuz olduğu zaman - akşamları tek kalınca düşünmeye başlar, ha bir de saçı dökülüp artık genç kızların ilgisini cekmemeye başladığı zaman, dışarda yemekten gastronomik sorunlar yaşamaya başladığı zaman falan. O zaman kesin düşünür

Siz çalışmak için üniversite okumuyor musunuz? Yoksa hayaliniz kendine yemek yapamayan birisine sıcak yemek yapmak mı? Hizmetci alır memnun olmasa, neden evlenip her şeyine karışacak birisini alsın.

Şuan bunlar için kaygılanmak ne kadar doğru. Ayrıca bu düşüncelerden kurtulamazsınız eğitiminize de zarar verirsiniz. Ayrıca evlilik yuva kurmak bi kadın için amaç olmamalı. Bir kadının tek önceliği kariyeri olmalı evlilik gerçekten gelip geçici boş bir şey

Siz çalışmak için üniversite okumuyor musunuz? Yoksa hayaliniz kendine yemek yapamayan birisine sıcak yemek yapmak mı? Hizmetci alır memnun olmasa olsa, neden evlenip her şeyine karışacak birisini alsın.
Ben konu sahibini hata yapmaya meyilli görüyorum evlilik için her an kendi hayatını kaydırabilir

Pembiş gelin yükleniyor :KK70:

Neden size yazılan yorumları görmezden geliyosunuz? ciddi ciddi size yorum yazanlara yazık. Raporladım umarım en kısa sürede aksiyon alınır. Hayır daha önceden memurken şu an öğrenciyim demenizi geçtim şu yorumu yazan insanla bu konuyu açan, bu yorumları yapan kişi aynı olamaz. Bence sosyal deney falan yapmaya çalışıyosunuz kendi çapınızda veya canınız sıkıldı 🙄

Ne ben karşı cins birini sevdim, ne de onlardan sevgi aradım. 26 yaşındayım, her açıdan kendime yeten bir insan olmaya, maddi manevi kimseye muhtaç olmamaya gayret gösterdim göstermeye devam ediyorum. Ben buradakiler gibi "ihtiyacım var" deyip erkeklerden sevgi dilenen, anne olmak için, "yuva kurmak" için yana yakıla erkek arayıp da bulamayınca kendini değersiz ve mutsuz hissedenlerden değilim diye neden hırpalanmış olayım ki? Kimsenin beni hırpalamasına izin vermedim, şu saatten sonra vermem.

Neden size yazılan yorumları görmezden geliyosunuz? ciddi ciddi size yorum yazanlara yazık. Raporladım umarım en kısa sürede aksiyon alınır. Hayır daha önceden memurken şu an öğrenciyim demenizi geçtim şu yorumu yazan insanla bu konuyu açan, bu yorumları yapan kişi aynı olamaz. Bence sosyal deney falan yapmaya çalışıyosunuz kendi çapınızda veya canınız sıkıldı 🙄
Aklinca dalga geçmek için açmış konuyu bence.

Adamın kendi evi varmiş zaten mis gibi ne yuvası.😃
Evde yemek pişip pişmemiş cidden bazı erkeklerin umurunda da değil sandığınız gibi. Biri yemek pişirsin diye evlenip bir ton dertle uğraşmak istemeyebilir.
9 senelik evliyim evde yemek pişmiş pişmemiş eşimin cidden umurunda değil. 😃 Çocukta istemiyor. Böyle bir adam evlenmese evlenmez yani. Bir yaşayacağı cinsellik onun için de evlenmeye gerek yok zaten.

Ayrılmayı hiç istemiyorum. Onu seviyorum ve beni sevdiğini biliyorum, ona çok güveniyorum. Evleneceğimizi bilsem senelerce beklerim. Gerçekten iyi bir insan ve onun bu önyargısını anlıyorum. Bana karşı bir düşünce değil bu, genel olarak evliliğe karşı önyargılı.
önyargı değil, istemiyorum demiş. Nedeni niçini yok, bazı şeyleri istersin bazı şeyleri istemezsin. Zorla o yola girerse ilişki dinamiği bozulur. Evlenmeyeceğinizi bilerek senelerce birlikte kalabilirseniz kalacaksınız. Kim bilir belki de evli bile olabilir, onca kişiyle tanıştım kimse de bana “bak evlilik mevlilik işleri varsa kaç git” demedi. Zamanla konuşulacak işler bunlar ve garip.

Aklinca dalga geçmek için açmış konuyu bence.
Bence de. Yazdığı mesajlar çok cringe zaten. “Beni öteki yazdıklarımdan linç ettiniz ben de sizin istediğiniz gibi yazıp sizinle eğleneyim” dedi herhalde. Yuva, sıcak yemek, kahvehaneden çıkmayan manita falan geleneksel görünmek için tüm tuşlara basıyor 😄

ayy siz yazınca baktım cidden memurum diye konu bile açmış

Thread 'İnsanların laflarından çok bunaldım'
İnsanların laflarından çok bunaldım

Back
X