Evlenmek isteyen kişiye karşı tereddütlerim.

mutlu olacaksınız demişim pardon mutsuz olabilirsiniz şeklindeydi o kısım

E siz sevmiyorsunuz ki.ask yok ortada.neyin hesabi kitabi bu.tabikide vazgecin.daha simdiden tahammulunuz yok.evlenince hic olmaz

Esinden bosanma sebebi sadece cocuk meselesi olmakla kalmamistir.ustu kapali anlatmasi gerektigi kadarini anlatmis. Tabiki kibar davranicak simdi peki ya evlendikten sonra hicmi sorun olmicak. Siz hic evlenmediniz sozlenmek ayni seyler degil evlendikten sonra birdaha tanirsin en mukemmell dediklerini. Bukadar hayatin yukunu tasimissin omzunda,hayatini doya doya yasamayi sec.hayat cok kisa. Cimrilik bir yana yapilan ileriki hesaplara ortak olmak uzeresin. Ama secim senin.mutlu olurmusun?bunu yasamadan ogrenemezsin...

o değilde mesleklerinizi çok merak ettim? iyi para kazanıyorsunuz ikinizde adamın bu kadar cimri olması şaşırtıcı ki sizin onun parasına ihtiyacınız bile yokmus.

Her şeyi anlarım da neden çocuk istemiyor . Adamın aklındaki safi mantık evliliği gibi duruyor olumsuz, pass geç gitsin

Kadınların çalışmaması tuhaf kaçmıyor da, erkeklerinki öyle. nasıl geçineceğiz sen işi bırakınca dediğimde her ay maaşının yarısını bir kenara biriktirdiğini söyledi. 5 yıl daha çalışacağım daha da birikecek, diğer 5 yıl bu birikimi kullanıp, sonrasında da emekli maaşı ve ikramiyesi imdadıma yetişir diyor.

Yanlış anlamadıysam 2 kere evlenmiş bu adam. Cimriliğinden bırakmıştır eşleri. Size bunu söyleyecek değilya çocuk olayını bahane ediyor. Peki buluştuğunuzda hesabı kim ödüyor bu çok önemli bence..

o değilde mesleklerinizi çok merak ettim? iyi para kazanıyorsunuz ikinizde adamın bu kadar cimri olması şaşırtıcı ki sizin onun parasına ihtiyacınız bile yokmus.

canım kamudayız. ben normal kamuda, o da iyi bir kurumda.

Canım sen buna ayrılık hediyesi olarak eşi benzeri olmayan dünyada tek olan bir şey yaptır öle ayrıl derim son jestin olsun.
Not: cepli kefen.

Aboovv kısa ve net kacardim olmaz yanı bu tur insanla

leblebi kısmına çok güldüm. Çocuk mu bu kadın ya leblebiye tav olsun.

ben çok cömert birisiyim. o cimri olunca ben de ona cömert davranmıyorum. o bana eli açık davransa idi, ben onun altında kalmamaya çalışırdım. ama yok. hesabı o ödüyor. bir kaç kez ödediğimde nasıl mutlu oldu anlatamam::) o bana hediye alsa kafamda ona inanılmaz hediyeler vardı, ama asla almıcam bu haliyle...

Canım sen buna ayrılık hediyesi olarak eşi benzeri olmayan dünyada tek olan bir şey yaptır öle ayrıl derim son jestin olsun.
Not: cepli kefen.

:)))

Düzgün bir adam olsa ilk eşi boşamazdı, aptal mı o kadın?
Cimri erkek çekilmez birşeydir. Parasına kıyıp bir hediye bile almamış.
Ayrıca sizin maaşınızda gözü var evet. O kadar kazanan erkek normalde tok gözlü olur kadının üç beş lirasının hesabını tutmaz.

leblebi kısmına çok güldüm. Çocuk mu bu kadın ya leblebiye tav olsun.
Arkadaşım...seni bununla evlenirsen mengene gibi bir hayat bekliyor. .

Bu abinin cebinde akrep var. .

Kendisine ayrılırken ünlü Fransız komedi yazarı Moliere'in Cimri adlı eserini hediye etmenizi salık veririm.

:))) süpersiniz. gece gece çok güldüm...

Bence kadinlarin calismamasi, bir erkegi "oh be, rahat rahat yasayip onun maasimdan geciniriz" düsüncesinicin bir alet olarak görmek yalnis. Dünyanin binbirtürlü hali var. Burda kac konu var oku, kadin mutsuz fakat bosanamiyor. Niye? Calismiyor, parasi yok. Yada esi ölen, sakat kalanda var.

En önemlisi, gelinmis 20-30-40 yaslarina ve maddi olarak birine bagimli olmak nedir ya? Kendi maasini kazanip, istedigini alabilmek kadar güzel birsey yok.

Yani sonuc, ikinizinde yaptigida yalnis. Sen onun yaptiginin garip ve yalnis buluyorsun fakat o ayni sekilde senin düsüncenide garip bulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…