Cocuguda para gider diye istemiyo olmasin?İlk eşiyle ayrılma sebebi, çocuk konusu. İlk başta net konuşmuşlar çocuk yapmak sitemediklerini. 3.5 yıl sonra ise eşi çocuk istemeye karar verince ayrılmışlar..
Takildim konuya.birakin allah askina.iki evlilik.cocuk istemiyor.cidden bosverin.uzulursunuz29 yaşında da başka biriyle 2 ay evli kalmış. sonra tanıştıkları olmuş arada ama 39da başkasıyla tekrar evlenmiş.
Ben de 2 kez sözlenip ayrıldım geçmişte...
Hediye almamasi birseyi ifade etmiyor. Iyi maasi var diye mecburen daha 8 aylik tanidigi birine pirlanta, ayfone almak zorunda degil. Calismak istememesi daha büyük bir sorun. Genc bir insan, erkegi, kadini farketmez, calismali. Hani bir ara verilebilir tabiki, fakat calismayip ne yapilcak?
Ve beni param icinmi istiyor diye soruyorsun. Evet olabilir. Senin ile evlenip, isi birakip senin paran ile gecinmek istiyor gibi görünüyor fakat isin ilginci, bunu sende yapmak istiyorsun. Tamamen mantik evliligi yapmak istiyorsun ve onun maasi ile gecinmek istiyorsun. Kusura bakmada, erkek yapinca kötü, kadin yapinca iyi diyemem.
Ikinizde ayni seyi istediginizden bu evlilik yürümez.
o değilde mesleklerinizi çok merak ettim? iyi para kazanıyorsunuz ikinizde adamın bu kadar cimri olması şaşırtıcı ki sizin onun parasına ihtiyacınız bile yokmus.
Sizden içinde bulunduğum tereddütler hakkında destek ve yorum bekliyorum.
8 ay önce evlilik amaçlı görüşmeye başladığım erkek arkadaşımla ilgili karar veremediğim noktalar var. Siz olsanız nasıl karar verirdiniz.
1) Aylık geliri, 6000 TL, benimki ise aylık 3500 sabit + 1000 ila 1500 arası ek gelir. Erkek arkadaşım bana 8 ay içinde hiçbir paraya kıyıp da hediye almadı. Aldıkları 1 kutu leblebi, yarım kilo çikolata, 1 gül. Bir de eski eşine aldığı boşanınca onun kullanamadığı 1 kutu vitamin tablet. Yani inanılmaz cimri. Sanırsınız ki asgari ücretli birisi. Ki nice asgari ücret alsa da isevgilisine eli açık olan kişiler çoktur.
2) Emekliliğine 10 yıl var ancak en baştan beri 5 yıl sonra çalışmayı bırakacağını, şimdiden her ay bu nedenle maaşının yarısını bir kenara biriktirdiğini belirtiyor. Nasıl geçineceksin dediğimde de birikimini söylüyor. Yani bence bana da ima etmek istediği evlenince de öyle rahat harcama değil de eli sıkı bir yaşama hazır ol mesajı veriyor.
Ben de yıllardır kendi işim + 10 yıldır da ek işte çalışıyorum ve bayan olarak öyle yıprandım ki iş hayatımı uzatmadan bırakmak istiyorum. Belki sadece daha kısa süre zamanımı alan ek işe devam etmek düşüncesindeyim. Ve bunu kendisine söylediğimde bana ise gelirin çok azalır ve ek işin garantisi yok diyor.
Bunlar beni iki türlü kırıyor. Birisi benim maaşımda gözü var sanki. İkincisi erkek olara 5 yıl sonra o yan gelip yatacak bir bayan olarak ben işe gelip gidicemBunu hazmedemiyorum. Ama bunları ona belirtemiyorum.
Diğer hususlarda çok beğendiğim birisi. Diğer her açıdan tam aradığım gibi birisi...Fikirlerini, mantığını ,ailesini çok beğeniyorum.Sizce ben abartıyor muyum bu detayları? Onu kırmadan nasıl isteklerimi belirteceğimi bilemiyorum.
Bu ara yüzünü görmek istemiyorum, görüşmeyi düşünmediğimi söyledim, benden vazgeçmeyeceğini belirtiyor. Acaba param için mi? Bunları ondan nasıl öğreneceğim bilemiyorum..
Valla böyle olunca hiç evlenesim gelmiyor erkeklerle filan. Otur hayatını yaşa diyorum kendi kendime. Çünkü ayrıca çocuk yapmak da istemiyor.
Yorum ve desteklerinizi bekliyorum.
Madem bu kadar mükemmeeeeel bir erkek ilk eşi neden vazgeçmiş?
Ben cimri adama hiç gelemem. Ama siz geriye kalanı iyi idare ederim derseniz durumu bu şekil kabullenin. Bu adam değişmez.
Bir kutu leblebiden hediye mi olur Allah aşkına? Yarısı dolu vitamin kutusundan???
Yanlış anlamadıysam 2 kere evlenmiş bu adam. Cimriliğinden bırakmıştır eşleri. Size bunu söyleyecek değilya çocuk olayını bahane ediyor. Peki buluştuğunuzda hesabı kim ödüyor bu çok önemli bence..
Canım sen buna ayrılık hediyesi olarak eşi benzeri olmayan dünyada tek olan bir şey yaptır öle ayrıl derim son jestin olsun.
Not: cepli kefen.
leblebi kısmına çok güldüm. Çocuk mu bu kadın ya leblebiye tav olsun.
:))) süpersiniz. gece gece çok güldüm...Arkadaşım...seni bununla evlenirsen mengene gibi bir hayat bekliyor. .
Bu abinin cebinde akrep var. .
Kendisine ayrılırken ünlü Fransız komedi yazarı Moliere'in Cimri adlı eserini hediye etmenizi salık veririm.
Kadınların çalışmaması tuhaf kaçmıyor da, erkeklerinki öyle. nasıl geçineceğiz sen işi bırakınca dediğimde her ay maaşının yarısını bir kenara biriktirdiğini söyledi. 5 yıl daha çalışacağım daha da birikecek, diğer 5 yıl bu birikimi kullanıp, sonrasında da emekli maaşı ve ikramiyesi imdadıma yetişir diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?