Evlenmek isteyen kişiye karşı tereddütlerim.

canım benim de birikimim var. ve emekliliği garantileyip de ayrılma hususu... yani ömür boyu emekli maaşım ve artı yüklü emekli ikramiyem olacak. ben de birisinin eline bakmak istemeyen bi yapıdayım. yani boşansam maddi gelir olacak ve dilesem tekrar ek işlere devam edecek yollar var...Yaş tahtaya basmayı ben de sevmiyorum.

Leblebi mi 1tl yani. Neyse yine dusunmus almis. Afiyet olsun. Sakin evlenme. 5yil sonra sinirden catlarsin yoksa

Kısacık sürede güzel fikirler ve düşünceler edindim sizden. Hepinize teşekkür ediyorum.
Yeni yorumlar olursa yine değerlendirmeye devam edeceğim.

29 yaşında da başka biriyle 2 ay evli kalmış. sonra tanıştıkları olmuş arada ama 39da başkasıyla tekrar evlenmiş.
Ben de 2 kez sözlenip ayrıldım geçmişte...
Her ikisiyle niye ayrılmış.Tuzak sorular sorarak öğren.İki evlilik kötüye işaret.

Benim de yakın arkadaşım buna benzer bir adamla ayrıldı.Adam eski karısına tazminat için borçlanmış ve bu borç için iyi tutardaki evini satmıyormuş.Bir evi daha varmış ödüyormuş arabasını ödüyormuş.Kredi çekeyim.Beni üç beş yıl çalışmamış say demiş.Arkadaşım ayrıldı.O da ucuz hediyeler peşindeydi.Yüzük imitasyıon çıkmış.Maaş kartını evlenince el koyma beklentisi olmuştu.

Cimri kısmından sonra düşünmeye gerek yok.
Çekerim derseniz ne ala ama arkadaşımdan biliyorum çekilir gibi değil.
Çocuk da istemiyormuş. Ben olsam düşünmem artık bu evliliği.

Cimriliği ve çocuk istememesi, beğendiğiniz tüm yönlerini negatife çeviriyor. Bu ikisi de evliliğin temelini oluşturan konulardır. Evlenmek için çok çok yanlış bir insan.

Zerre suphen varsa evlenme. Bir kadin hislerinde yanilmaz. Sen bu adama guvenemiyosan var bi bildigin. Evlilik sorumlulugu alabilecek adam degil. Bu acik. Evlensen de sorunlu olur. Ha ben bu adamin bana yaratacagi sorun ve sorumsuzluklara da raziyim dersen ok

böyle bir adamla hala evlenmeyi düşünüyosun ya pes yani beynini çıkartıp bir kenaramı attın

Yazdiklarinizdan mantiginizi devredisi birakmadiginiz anlasiliyor. Ailesinin iyi insanlar olmasi,begenmeniz ve fikirlerinizin uyusmasi gayet guzel fakat cimrilik ve cocuk sahibi olmak istememe buyuk sorunlara sebep olabilir.Sizde cocuk sahibi olmak istemiyorsaniz sorun yok fakat az da olsa icinizde anneligi tatma istedigi varsa tekrar dusunun derim.Gorustugunuz bey size acikca cocuk istemedigini ifade etmis,ileride fikri degisir diye dusunmeyin.
Cimrilik,paraya fazla onem vermede dusunulmesi gereken seyler..
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bnce sadece bu konu icin bir adamdan vazgeçilmez mağdem bu mesele dışında iyi anlaşıyorsunuz bu meseleyide iyi konuşun açıkca goruşlerinizi tartışın ozaman bir karar verirsin, ama birde herşey planlı olmuyor bu hayatta herkesin her an fikri değişebilir, 5 yıl sonra işi bırakırım diyorsa bu demek değildir ki bırakır belkide bi 20yıl daha calışır belki işsiz duramaz alışkındır belki paraya ihtiyacı olur devam eder ne biliyim, hediye konusuna da gelince belki cimri olabilir belkide ilk eşiyle biraz fazla eli açık davranmıştır hata yapmıştır ayni şeyi tekrar etmek istememiştir sonucta 41 yaşında geçmişi yaşantısı olan bir adam belkide hediye yapmak icin evlenmenizi bekliyordur vallah bilemiycem

Biz bayanlarda ki gelinik merakı olmazı oldurur. Bü adamla evlenilmez.

6 bin lira maasi var ve yarim kilo cikolata mi aldigi hediye? leblebi falan... cimri insana hic gelemem, ben ogrenciyken bile o zamanlar sevgilim olan esime bursumu harcamaz yuzlerce liralik pahali parfumler vs alirdim.pinti hediyelere tahammulum sifir.ayrica onca paranin icinde ac birakir sizi oyle bi potansiyel gordum ayril kac kurtul bence.

of ya adam net olarak bu ystan sonra çocuk zırıltısı çekemem evi çekip çevircek yemek memek temizlik yapcak biri lazım çokda yoruldum 5 yıl çalışıp dinlencem sende bana bak diyo .... 5 sene niye 5 sene peki??? evlilik rayına otursun sizi para harcamamaya alıştırsın vs diye gelmeyin bu abinin oyununa rica ediyorum...

bu erkeklerin çoğu evlenmeden önce nazik kibar saygılı görgülü kültürlü oluyolar evlendikten sonra çıkıyo ne varsa leblebi nedir ya bir gül nedir ?????? bu yaşa kadar kazanmış harcamış size gelince sen leblebi ye git temizlik yap çalış bana bak ...... yapmayın bence yazık etmeyin kendinize

bide belli yaştan sonra insanlar mumkun değil değişmiyolar huyları artarak devam ediyo ve ınsanın tahammul gucu azalıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…