- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Bence kadinlarin calismamasi, bir erkegi "oh be, rahat rahat yasayip onun maasimdan geciniriz" düsüncesinicin bir alet olarak görmek yalnis. Dünyanin binbirtürlü hali var. Burda kac konu var oku, kadin mutsuz fakat bosanamiyor. Niye? Calismiyor, parasi yok. Yada esi ölen, sakat kalanda var.
En önemlisi, gelinmis 20-30-40 yaslarina ve maddi olarak birine bagimli olmak nedir ya? Kendi maasini kazanip, istedigini alabilmek kadar güzel birsey yok.
Yani sonuc, ikinizinde yaptigida yalnis. Sen onun yaptiginin garip ve yalnis buluyorsun fakat o ayni sekilde senin düsüncenide garip bulabilir.
Leblebi mi1tl yani. Neyse yine dusunmus almis. Afiyet olsun. Sakin evlenme. 5yil sonra sinirden catlarsin yoksa
Her ikisiyle niye ayrılmış.Tuzak sorular sorarak öğren.İki evlilik kötüye işaret.29 yaşında da başka biriyle 2 ay evli kalmış. sonra tanıştıkları olmuş arada ama 39da başkasıyla tekrar evlenmiş.
Ben de 2 kez sözlenip ayrıldım geçmişte...
Sizden içinde bulunduğum tereddütler hakkında destek ve yorum bekliyorum.
8 ay önce evlilik amaçlı görüşmeye başladığım erkek arkadaşımla ilgili karar veremediğim noktalar var. Siz olsanız nasıl karar verirdiniz.
1) Aylık geliri, 6000 TL, benimki ise aylık 3500 sabit + 1000 ila 1500 arası ek gelir. Erkek arkadaşım bana 8 ay içinde hiçbir paraya kıyıp da hediye almadı. Aldıkları 1 kutu leblebi, yarım kilo çikolata, 1 gül. Bir de eski eşine aldığı boşanınca onun kullanamadığı 1 kutu vitamin tablet. Yani inanılmaz cimri. Sanırsınız ki asgari ücretli birisi. Ki nice asgari ücret alsa da isevgilisine eli açık olan kişiler çoktur.
2) Emekliliğine 10 yıl var ancak en baştan beri 5 yıl sonra çalışmayı bırakacağını, şimdiden her ay bu nedenle maaşının yarısını bir kenara biriktirdiğini belirtiyor. Nasıl geçineceksin dediğimde de birikimini söylüyor. Yani bence bana da ima etmek istediği evlenince de öyle rahat harcama değil de eli sıkı bir yaşama hazır ol mesajı veriyor.
Ben de yıllardır kendi işim + 10 yıldır da ek işte çalışıyorum ve bayan olarak öyle yıprandım ki iş hayatımı uzatmadan bırakmak istiyorum. Belki sadece daha kısa süre zamanımı alan ek işe devam etmek düşüncesindeyim. Ve bunu kendisine söylediğimde bana ise gelirin çok azalır ve ek işin garantisi yok diyor.
Bunlar beni iki türlü kırıyor. Birisi benim maaşımda gözü var sanki. İkincisi erkek olara 5 yıl sonra o yan gelip yatacak bir bayan olarak ben işe gelip gidicemBunu hazmedemiyorum. Ama bunları ona belirtemiyorum.
Diğer hususlarda çok beğendiğim birisi. Diğer her açıdan tam aradığım gibi birisi...Fikirlerini, mantığını ,ailesini çok beğeniyorum.Sizce ben abartıyor muyum bu detayları? Onu kırmadan nasıl isteklerimi belirteceğimi bilemiyorum.
Bu ara yüzünü görmek istemiyorum, görüşmeyi düşünmediğimi söyledim, benden vazgeçmeyeceğini belirtiyor. Acaba param için mi? Bunları ondan nasıl öğreneceğim bilemiyorum..
Valla böyle olunca hiç evlenesim gelmiyor erkeklerle filan. Otur hayatını yaşa diyorum kendi kendime. Çünkü ayrıca çocuk yapmak da istemiyor.
Yorum ve desteklerinizi bekliyorum.
Zerre suphen varsa evlenme. Bir kadin hislerinde yanilmaz. Sen bu adama guvenemiyosan var bi bildigin. Evlilik sorumlulugu alabilecek adam degil. Bu acik. Evlensen de sorunlu olur. Ha ben bu adamin bana yaratacagi sorun ve sorumsuzluklara da raziyim dersen okevliliğinin çok güzel geçtiğini söylemişti. çocuk anlaşmazlıgı olmuş... eşi ondan 13 yaş küçükmüş ve bu kişiye o da aşık olmuş ki, kendi yaşıtları varken 1,5 yıl çıkmış, 3,5 yıl da evli yaşamış.
İnanılmaz beyefendi birisi, kişiliği oturmuş vs. Beni de kendisine aşık etti. Şimdi ben eleştirirken diğer özelliklerini beğendiğimden bahsetmezsem eksik bilgi vermiş olurum. Kafama takılanlar ise küçük meseleler değil.
Şimdi diğer özelliklerini hiçe sayıp, artık görüşmemeli miyim tereddütü yaşıyorum..
böyle bir adamla hala evlenmeyi düşünüyosun ya pes yani beynini çıkartıp bir kenaramı attınSizden içinde bulunduğum tereddütler hakkında destek ve yorum bekliyorum.
8 ay önce evlilik amaçlı görüşmeye başladığım erkek arkadaşımla ilgili karar veremediğim noktalar var. Siz olsanız nasıl karar verirdiniz.
1) Aylık geliri, 6000 TL, benimki ise aylık 3500 sabit + 1000 ila 1500 arası ek gelir. Erkek arkadaşım bana 8 ay içinde hiçbir paraya kıyıp da hediye almadı. Aldıkları 1 kutu leblebi, yarım kilo çikolata, 1 gül. Bir de eski eşine aldığı boşanınca onun kullanamadığı 1 kutu vitamin tablet. Yani inanılmaz cimri. Sanırsınız ki asgari ücretli birisi. Ki nice asgari ücret alsa da isevgilisine eli açık olan kişiler çoktur.
2) Emekliliğine 10 yıl var ancak en baştan beri 5 yıl sonra çalışmayı bırakacağını, şimdiden her ay bu nedenle maaşının yarısını bir kenara biriktirdiğini belirtiyor. Nasıl geçineceksin dediğimde de birikimini söylüyor. Yani bence bana da ima etmek istediği evlenince de öyle rahat harcama değil de eli sıkı bir yaşama hazır ol mesajı veriyor.
Ben de yıllardır kendi işim + 10 yıldır da ek işte çalışıyorum ve bayan olarak öyle yıprandım ki iş hayatımı uzatmadan bırakmak istiyorum. Belki sadece daha kısa süre zamanımı alan ek işe devam etmek düşüncesindeyim. Ve bunu kendisine söylediğimde bana ise gelirin çok azalır ve ek işin garantisi yok diyor.
Bunlar beni iki türlü kırıyor. Birisi benim maaşımda gözü var sanki. İkincisi erkek olara 5 yıl sonra o yan gelip yatacak bir bayan olarak ben işe gelip gidicemBunu hazmedemiyorum. Ama bunları ona belirtemiyorum.
Diğer hususlarda çok beğendiğim birisi. Diğer her açıdan tam aradığım gibi birisi...Fikirlerini, mantığını ,ailesini çok beğeniyorum.Sizce ben abartıyor muyum bu detayları? Onu kırmadan nasıl isteklerimi belirteceğimi bilemiyorum.
Bu ara yüzünü görmek istemiyorum, görüşmeyi düşünmediğimi söyledim, benden vazgeçmeyeceğini belirtiyor. Acaba param için mi? Bunları ondan nasıl öğreneceğim bilemiyorum..
Valla böyle olunca hiç evlenesim gelmiyor erkeklerle filan. Otur hayatını yaşa diyorum kendi kendime. Çünkü ayrıca çocuk yapmak da istemiyor.
Yorum ve desteklerinizi bekliyorum.
Yalnız şunu söylemeyi unuttum: Diğer yönlerden inanılmaz uyumlu birisi. Dünya görüşlerimiz, sadakati, konuşması, bilgi, kültür ve nezaketi. Bana olan tripsiz sevgi ve ilgisi. Sorunlarımla ilgilenip sorması vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?