Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Ay bi tanesinin de ağzından duydum, 25 yaşına gelmiş kadına yaşlı diyorlarmış.
Benim Suriyeli arkadaşlarımın hepsi çok tatlı, çok okumuş etmiş insanlar aslinda. Gelir gelmez Türkçe öğrendiler, hepsinin üçüncü bir dili var Anadili gibi öğrendiği ingilizce-almanca falan.
Ama işte, içlerindeki sese engel olamıyorlar.
Arkadasimin güzel bir işi, hayatı vardı. Sonra bir anda panik oldu, "evlenmem lazım,yaşım geçti" diye,gitti bosanmis kuzeniyle evlendi ben de çok şaşırdım .

dedi tüm kimliğini evlilik ve çocuktan oluşturan üye :) aynen canım bi erkek gelse de evlensem hemen cocuğu koysam. Almıyorlar ama işte ühüüü :)
Senin ne kimliğin var acaba?
Evli ve çocuklu oluşu tek kimliği olsa sanane?
Milletin ne yaşadığını, ne yaşamadığıni kendine dert etmiyor en azından senin gibi.
Kuyruk acın bu olduğu o kadar belli ki.

dedi tüm kimliğini evlilik ve çocuktan oluşturan üye :) aynen canım bi erkek gelse de evlensem hemen cocuğu koysam. Almıyorlar ama işte ühüüü :)
Nickine bakarak empati yapabilirindiniz aslında. Yani o üyenin bebek için ne kadar uğraştığını düşünebilirdiniz ama empati yoksunu biri olduğunuz için umursamadınız

bu arada ben simdi hatirladim, bu uyenin birine nefret kusmasi icin sebebe ihtiyaci yok.

gecen de karisini doven doktor konusunda doktorlar evliliklerde umursamaz, dayakci, cani, manipulator oluyor yazmisti. kadinlara doktorla evlenmeyi marifet saniyorsunuz falan diye giydirmisti.

bu sekilde icinde kalan her seyi burada elestirerek bir seyler yapmaya calisiyor galiba. dene bakalim samanyolucum. belki iyilesirsin.

Nickine bakarak empati yapabilirindiniz aslında. Yani o üyenin bebek için ne kadar uğraştığını düşünebilirdiniz ama empati yoksunu biri olduğunuz için umursamadınız
neden bunu düşünsün ki
o gördü çocuğu olduğunu ve fakir ve işsiz olduğuna karar verdi
ben cidden çocuk istediği için bu kadar kin kustuğunu düşünmeye başladım ağustosta da açmış aynı konuyu kafasına tek taktığı şey bu

37 yaşında bekar abim var benim Merveciğim. Kariyer sahibi bir de. Baya büyük bir firmada herkesin bildiği, İnsan kaynakları sorumlusu
Evliyim ama mutsuzum . Umut lazımdı bana, seni burada ki herkesten ayrı severim… jxdjjdjdjdjjsjd

Nasıl bir evlenme aşkıysa profili gelinlik ve erkek
Az evvel birine diyordu ya , işte çocuğunu yazmış falan diye @Minikbirmucizemeselesi
Daha koca ortada yokkenee gelinlik profil yapmışsın, olsa bapıcan acaba seni ayrıcalıklı dünyaların kızı seni

Kezban demedim ama bu taktiklerle evlenen çok, yalansa yalan diyin
Ya siz nerden bileceksiniz kim nasıl evleniyor, aralarında mı oturdunuz? Diyelim ki böyle evlenen var sizin konunuzla ne ilgisi var? Bakın ben bunları yapmama rağmen erkekler evlenmek için sırada demek mi istiyorsunuz ? memurmuşsunuz şimdi gördüm. Yani size kötü bir haber vereyim, bunu da hemen tüm bekar kadın memurlar bilir. Atanınca biraz eliniz yüzünüz de düzgünse bi herrrrrkesler şansını dener. O 100 kişinin 99 u kurumdan mı?

Konun evlilik uzerine ve evlileri yeriyosun yani nerdeyse evli kadinlari evlendikleri icin suclyacaksin herkes demek dogru kisi olduguna inanmis evlenmis cocuk yapmis. Bunu bile kompleks yapman sacma

"Beni bozdun alacaksın" cümlesini kurarak evlenen bir çevreye sahip, elalem "yaşın geçiyor hemen evlen" dedi diye kafası karışan ve "bu yaştan sonra beni sadece dullar alır" kafasındaki birinin 'türk toplumu' başlıklı genellemeler yapması da ne bileyim...
Üzgünüm ama olduğunuzu sandığınız kişi değilsiniz.

Evlenmek istemiyorsanız evlenmeyin. Şu an aday da yok sanırım, zaten nasıl evleneceksiniz?
Yeterince sevdiğiniz biri karşınıza çıkarsa fikriniz değişir belki.

Genelleme işini seviyor anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…