- 17 Ağustos 2011
- 25.644
- 163.289
- 798
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Benim Suriyeli arkadaşlarımın hepsi çok tatlı, çok okumuş etmiş insanlar aslinda. Gelir gelmez Türkçe öğrendiler, hepsinin üçüncü bir dili var Anadili gibi öğrendiği ingilizce-almanca falan.Ay bi tanesinin de ağzından duydum, 25 yaşına gelmiş kadına yaşlı diyorlarmış.
hirslandi bana soyleyecekti aslindaKız beni niye alıntıladın?
Aaa di mi abin de bekârdı. O da kapı gibi bak.37 yaşında bekar abim var benim Merveciğim. Kariyer sahibi bir de. Baya büyük bir firmada herkesin bildiği İnsan kaynakları sorumlusu
Üzülme kiz, her topalin bi kör alıcısı vardir der eskilerdedi tüm kimliğini evlilik ve çocuktan oluşturan üye :) aynen canım bi erkek gelse de evlensem hemen cocuğu koysam. Almıyorlar ama işte ühüüü :)
Senin ne kimliğin var acaba?dedi tüm kimliğini evlilik ve çocuktan oluşturan üye :) aynen canım bi erkek gelse de evlensem hemen cocuğu koysam. Almıyorlar ama işte ühüüü :)
Neden olmasın. Gençler anlaşırlarsa evlenirler. ama tek sorun Klasik türk erkeği abimBunu demeyecektin.
Nickine bakarak empati yapabilirindiniz aslında. Yani o üyenin bebek için ne kadar uğraştığını düşünebilirdiniz ama empati yoksunu biri olduğunuz için umursamadınızdedi tüm kimliğini evlilik ve çocuktan oluşturan üye :) aynen canım bi erkek gelse de evlensem hemen cocuğu koysam. Almıyorlar ama işte ühüüü :)
Olsun bi koca kolay bulunmuyorNeden olmasın. Gençler anlaşırlarsa evlenirler. ama tek sorun Klasik türk erkeği abim
neden bunu düşünsün kiNickine bakarak empati yapabilirindiniz aslında. Yani o üyenin bebek için ne kadar uğraştığını düşünebilirdiniz ama empati yoksunu biri olduğunuz için umursamadınız
Evliyim ama mutsuzum . Umut lazımdı bana, seni burada ki herkesten ayrı severim… jxdjjdjdjdjjsjd37 yaşında bekar abim var benim Merveciğim. Kariyer sahibi bir de. Baya büyük bir firmada herkesin bildiği, İnsan kaynakları sorumlusu
Nasıl bir evlenme aşkıysa profili gelinlik ve erkekbu arada ben simdi hatirladim, bu uyenin birine nefret kusmasi icin sebebe ihtiyaci yok.
gecen de karisini doven doktor konusunda doktorlar evliliklerde umursamaz, dayakci, cani, manipulator oluyor yazmisti. kadinlara doktorla evlenmeyi marifet saniyorsunuz falan diye giydirmisti.
bu sekilde icinde kalan her seyi burada elestirerek bir seyler yapmaya calisiyor galiba. dene bakalim samanyolucum. belki iyilesirsin.
Ya siz nerden bileceksiniz kim nasıl evleniyor, aralarında mı oturdunuz? Diyelim ki böyle evlenen var sizin konunuzla ne ilgisi var? Bakın ben bunları yapmama rağmen erkekler evlenmek için sırada demek mi istiyorsunuz ?Kezban demedim ama bu taktiklerle evlenen çok, yalansa yalan diyin
Konun evlilik uzerine ve evlileri yeriyosundedi tüm kimliğini evlilik ve çocuktan oluşturan üye :) aynen canım bi erkek gelse de evlensem hemen cocuğu koysam. Almıyorlar ama işte ühüüü :)
insallah bdv girisinde lokma falan dagitir yaDaha koca ortada yokkenee gelinlik profil yapmışsın, olsa bapıcan acaba
Saçmaladın yine ? Lokma sizin Türkler yapıyor, nasıl diyor siz avam onlar.insallah bdv girisinde lokma falan dagitir ya
Genelleme işini seviyor anlaşılanbu arada ben simdi hatirladim, bu uyenin birine nefret kusmasi icin sebebe ihtiyaci yok.
gecen de karisini doven doktor konusunda doktorlar evliliklerde umursamaz, dayakci, cani, manipulator oluyor yazmisti. kadinlara doktorla evlenmeyi marifet saniyorsunuz falan diye giydirmisti.
bu sekilde icinde kalan her seyi burada elestirerek bir seyler yapmaya calisiyor galiba. dene bakalim samanyolucum. belki iyilesirsin.
"Beni bozdun alacaksın" cümlesini kurarak evlenen bir çevreye sahip, elalem "yaşın geçiyor hemen evlen" dedi diye kafası karışan ve "bu yaştan sonra beni sadece dullar alır" kafasındaki birinin 'türk toplumu' başlıklı genellemeler yapması da ne bileyim...
Üzgünüm ama olduğunuzu sandığınız kişi değilsiniz.
Evlenmek istemiyorsanız evlenmeyin. Şu an aday da yok sanırım, zaten nasıl evleneceksiniz?
Yeterince sevdiğiniz biri karşınıza çıkarsa fikriniz değişir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?