Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

+100 , Malesef ben de bu gaflete düştüm:) teşekkürler güzel yorumunuz için.

Ya birde evlenmek için taktik kullanılmaz ki. Karşılıklı sevgi ve saygı olur , mantığına yatar evlenirsin. Eğer öyle değilse doğru kişi değildir ya da zamanı gelmemiştir. Böyle ucuz numaralara küçük hesaplara gerek var mı?

En azından ekşide karşı cins bize nefretini kusuyor burada hemcinsimiz böyle şaka gibi. İnsanların evlenmek istemesi ayıp mı? Nasıl bir kafadır bu?
cidden benim de baya sinirimi bozuyor bu. kadinlar baska kadinlara evlilik meraklisi, evlilik icin yalan soyleyen, erkekleri maddi acidan kullanmaya calisan, prenses sendromlu falan diye genelleme yapiyorlar. referans da mahallelerindeki komsunun kizi. icten ice “o adami kandirarak evlendi, bak ben evlenmiyorum cunku durustum” gibi bir yarisa giriyorlar galiba. komik yani ben simdi bu zihniyette insanla dalga gecmeyip ne yapayim, ne desem anlar ki…

Seninde kısmetin yok, olsaydı evlenmiş olurdun. Buraya yazmak zorunda kalmazdin
dedi tüm kimliğini evlilik ve çocuktan oluşturan üye :) aynen canım bi erkek gelse de evlensem hemen cocuğu koysam. Almıyorlar ama işte ühüüü :)

dedi tüm kimliğini evlilik ve çocuktan oluşturan üye :) aynen canım bi erkek gelse de evlensem hemen cocuğu koysam. Almıyorlar ama işte ühüüü :)
nerden anladin tum kimligini evlilik ve cocuktan olusturdugunu?

Ay bi tanesinin de ağzından duydum, 25 yaşına gelmiş kadına yaşlı diyorlarmış.

Emin misiniz? sizin konularınızda size gayet düzgün cevaplar verildi hatta Mune bile yazdı size. Bu çıkışı size yakıştıramadım
Konu sahibini neden kıskanalım akıl var mantık var

Dedi, evlenmemi geciktiriyor muyum diye konu açan üye.

bak yaaa bak bu üçüncü sorusum etiketleyim hatta samanyolu11
kadınları evli ve çocuklu olduğu için başka bir işe yaramadıklarını düşünüyorsun ya
senin mesela ne artın var ne yaptın nasıl bir eğitim geçmişin var
insanlık için bir buluş mu yaptın devlette evrak kürek işleri ile uğraşmaktan başka mesela
çevreye mi katkın var iklimsel sorunlarla mı ilgilendin farkındalık mı yarattın ne yaptın neeee
bu kadar etnik gruplara ve kadınlara ön yargılı olacak kadar ne yaşadın nasıl bir komplex bu

Minik bir mucize meselesi (cocuk) ve hamile takviminden ve sözlerinden
ee ne var bunda? kadinlar kulubunu zaten kadinlarin cogu hamilelikte kesfediyor. sitenin ilk kurulusu da bu diye biliyorum, tup bebek tedavisi goren insanlar fikir alisverisi yapiyormus. yani uye buraya cocuguyla ilgili uye olmus daha sonra da bdv’de takilmaya baslamis olabilir? ne var bunda?

buraya uye olunca butun isini gucunu birakip kadrolu ana oldu her an her yerde cocugundan bahsediyor mu oluyor? o zaman sen de kimligini erkeklerden olusturan birisin. burada surekli erkekleri konusuyorsun. issiz gucsuzsun isin gucun erkekler ve evlilik olmus hayallerini anlatiyorsun bana tapiyorlar diye ama seni tapmayi birak takan yok.

Belki tek eşlilik, uzun ilişki, bağlanma size göre değildir yani anlatışınıza göre bu kadar mükemmel adaylar bile bu isteği uyandırmamış.
Çocuğun da illa biyolojik olmasi gerekmediğini düşündüğüm için bir yaş sınırı yok bence. Pişman olmayayım diye çocuk yapılmamalı çünkü ömür boyu maddi manevi sorumluluk. Emin olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…