- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
+100 , Malesef ben de bu gaflete düştüm:)Burda bir kınu açıpta düzgün fikir almak neredeyse imkansız
Mutlaka her konuda sivrilmeye çalışıp olayı küçümsemeye ve hakarete çevirenler oluyor
Benim fikrime gelince çocuk düşünmüyorsanız
Evlilik için her yaş uygun
sanane arkadaşım site senden ve senin gibilerden mi ibaretÖf ortamı beğenmeyen de tee 2013ten beri üye kalmasın bence.
Kimsenin de sivrilmeye ihtiyacı yok. Herkes sivri zaten.
cidden benim de baya sinirimi bozuyor bu. kadinlar baska kadinlara evlilik meraklisi, evlilik icin yalan soyleyen, erkekleri maddi acidan kullanmaya calisan, prenses sendromlu falan diye genelleme yapiyorlar. referans da mahallelerindeki komsunun kizi. icten ice “o adami kandirarak evlendi, bak ben evlenmiyorum cunku durustum” gibi bir yarisa giriyorlar galiba. komik yani ben simdi bu zihniyette insanla dalga gecmeyip ne yapayim, ne desem anlar ki…En azından ekşide karşı cins bize nefretini kusuyor burada hemcinsimiz böyle şaka gibi. İnsanların evlenmek istemesi ayıp mı? Nasıl bir kafadır bu?
Kardeşini ayarla konu sahibineAşırı harekete geçtim ben şu an ne yapsam?
dedi tüm kimliğini evlilik ve çocuktan oluşturan üye :) aynen canım bi erkek gelse de evlensem hemen cocuğu koysam. Almıyorlar ama işte ühüüü :)Seninde kısmetin yok, olsaydı evlenmiş olurdun. Buraya yazmak zorunda kalmazdin
Yüzde yüz değilse bile yüzde yetmişi var bencesanane arkadaşım site senden ve senin gibilerden mi ibaret
nerden anladin tum kimligini evlilik ve cocuktan olusturdugunu?dedi tüm kimliğini evlilik ve çocuktan oluşturan üye :) aynen canım bi erkek gelse de evlensem hemen cocuğu koysam. Almıyorlar ama işte ühüüü :)
Senin de var kapı gibi reşit olacağı günü bekliyorum.Kardeşini ayarla konu sahibine
Ay bi tanesinin de ağzından duydum, 25 yaşına gelmiş kadına yaşlı diyorlarmış.Kizlar yazınca eski konulara baktım da gerçekten klasik türk kızı değilsiniz.
Benim Suriyeli arkadaşlarımın zihniyeti tam da bu.
Hatta 29 olup bekar olan tam bu sebepten boşanmış kuzeniyle evlendi geçen sene
Minik bir mucize meselesi (cocuk) ve hamile takviminden ve sözlerindenYüzde yüz değilse bile yüzde yetmişi var bence
Emin misiniz? sizin konularınızda size gayet düzgün cevaplar verildi hattaMerhaba
Burda bir kınu açıpta düzgün fikir almak neredeyse imkansız
Mutlaka her konuda sivrilmeye çalışıp olayı küçümsemeye ve hakarete çevirenler oluyor
Benim fikrime gelince çocuk düşünmüyorsanız
Evlilik için her yaş uygun
Dedi, evlenmemi geciktiriyor muyum diye konu açan üye.dedi tüm kimliğini evlilik ve çocuktan oluşturan üye :) aynen canım bi erkek gelse de evlensem hemen cocuğu koysam. Almıyorlar ama işte ühüüü :)
Kız beni niye alıntıladın?Minik bir mucize meselesi (cocuk) ve hamile takviminden ve sözlerinden
37 yaşında bekar abim var benim Merveciğim. Kariyer sahibi bir de. Baya büyük bir firmada herkesin bildiği, İnsan kaynakları sorumlusuSenin de var kapı gibi reşit olacağı günü bekliyorum.
Hadi bakalım, kim kimin kardeşinin başını önce yakacak.Senin de var kapı gibi reşit olacağı günü bekliyorum.
bak yaaa bak bu üçüncü sorusum etiketleyim hattadedi tüm kimliğini evlilik ve çocuktan oluşturan üye :) aynen canım bi erkek gelse de evlensem hemen cocuğu koysam. Almıyorlar ama işte ühüüü :)
ee ne var bunda? kadinlar kulubunu zaten kadinlarin cogu hamilelikte kesfediyor. sitenin ilk kurulusu da bu diye biliyorum, tup bebek tedavisi goren insanlar fikir alisverisi yapiyormus. yani uye buraya cocuguyla ilgili uye olmus daha sonra da bdv’de takilmaya baslamis olabilir? ne var bunda?Minik bir mucize meselesi (cocuk) ve hamile takviminden ve sözlerinden
Bunu demeyecektin.37 yaşında bekar abim var benim Merveciğim. Kariyer sahibi bir de. Baya büyük bir firmada herkesin bildiği İnsan kaynakları sorumlusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?