Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Bir de neyini kıskanalım ayol ?
Seni mi gördük :)
Oha ne güzel mi dedik ?
Neyini kıskanacagız bi de allasen ?
Evlenmiyore, evlenemiyore
Bunu mu ?

Kimse evlenmek ya da evlendi diye de cocuk yapmak zorunda degil. Cevre baskisina aldiris etmeyin. Icinizden nasil geliyorsa oyle yaşayın. Evlenirsin, cocuk yap derler. Cocuk yaparsin, 2.yi yap derler. Yani elalem hep bir seyler der. Bazi insanlar gercekten anne ya da baba olmak istemiyor olabilirler. Bu onlari eksik ya da tuhaf yapmaz.

Bi özet geçeydin Herkesin tepkisini topladığına göre eğlenceli bir konu sahibi ile karşı karşıyayız.
Konu sahibine tapıyomuşlar hep çünkü beni bozdun al demiyomuş kimseye bi de bilezik var ama ben o kadar odaklanamıyorum onu kim almış anlamadım.

ya ahahagsjshsjss bi de uzun uzun dosedi burda beni tanimiyorsunuz neden yalan soyliyim size diye bari yalani devam ettirseydin be samanyolu

"Geçmişimden utanmıyorum" demişti bir de.
"Kk hesabımı arkadaşıma kullandırmaktan utanmıyorum" demek istemiş demek ki

Bir de neyini kıskanalım ayol ?
Seni mi gördük :)
Oha ne güzel mi dedik ?
Neyini kıskanacagız bi de allasen ?
Evlenmiyore, evlenemiyore
Bunu mu ?
Ay yazık yaa, evlenemiyor oluşunu taktik yapmamasına bağlamış.

Burda akıl istedim, tasviye istedim. Akıl vermeyeceksiniz lütfen konuyu terkedin. Siz sanki çok mikemmelsiniz geçmişte
Tasviye isterseniz tasviye edilirsiniz bence siz tavsiye isteyin yine de siz bilirsiniz.

Sevmezseniz istemezsiniz anlarim da daha iyisi olur diye beklerseniz herkes kajulari yer beyaz leblebiler size kalır

sizin hayatınız sizi sizden başka kimse bilemez. Nasıl mutlu olacaksanız onu yaşayın. Hayat kısa pişman olur muyum? diye düşünmenin çok da bir anlamı yok. Evlenip mutsuz olup pişman olmaktansa sevdiğiniz biriyle zamanı gelince evlenip mutlu olmak en iyisi

Boşanmış cocuklu adamların sana tapması çok da şasilacak birsey değil bulmuşlar baktıracak insan taparlar tabi neyse 32 geç değil bende 32 de evlendim ama 25 den beri sevgiliydik
O değilmiş iş yerinde Kezban bir arkadaşı varmış oymuş meğerse

O dediğiniz doktorla evli konuda çirkin sözler geçti ama başka bir üye uyarınca bu kez onun üzerine gidilmisti. Bu konuda da benzer çirkin ifadeler yer almış.

Ben de o konuda (yazdigimi anlamak için çok muhakeme yeteneği gerektirmeyen) gayet normal ve makul bir yorum yazmama rağmen bunun tersini anlayıp alakasız şeyler yazmıştı. Yazdıklarını da yanlış cümlelerle yazmıştı yani kendisiyle celismisti :)
Konu sahibinin o gün eski konularına göz atmaya üsenmistim, bugün de bakmadım ama yorumlardan anladığım kadarıyla kendisiyle çelişen bir üye. Konu sahibi keşke bu konuyu daha önceden acsaydiniz, o gün kendimi böyle mükemmel(!) birine anlatmak için yormazdim.
Dipnot:Şimdi o günkü konuya yorumları da ben yazmadım veya arkadaşım adına düşünerek yazdım falan derseniz benim bu yazdıklarımı çürütmüş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…