- 30 Aralık 2009
- 23.890
- 96.165
- 1.123
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Bir de neyini kıskanalım ayol ?Neyse sizi harekete geçirdiysem ne mutlu :). Yaptıklarınızı yüzünüze vurdum, çıldırdınız. Küçükken de marketten sakız çalmıştım onu da ekleyelim anca soğursunuz :)
Beni etkilemiyorsunuz.Kıskançlığınızın boyutunu burda kusuyorsunuz :) daha da yazmayacağım kötü yorumlara cevap
Güzel tavsiye verenlere teşekkürler ama tavsiyelerinizi dinlicem
Tapmışlar işte mervoş daha ne.Aaa hani tapıyollaadı?
Bi özet geçeydinOkuma bacım sağdan devam et iç huzurun için
Kimse evlenmek ya da evlendi diye de cocuk yapmak zorunda degil. Cevre baskisina aldiris etmeyin. Icinizden nasil geliyorsa oyle yaşayın. Evlenirsin, cocuk yap derler. Cocuk yaparsin, 2.yi yap derler. Yani elalem hep bir seyler der. Bazi insanlar gercekten anne ya da baba olmak istemiyor olabilirler. Bu onlari eksik ya da tuhaf yapmaz.Selam bacılar, size bir şey danışmak istiyorum.
Şimdi benim hep düzenli ilişkilerim oluyor, adamlar da beni çok seviyorlar.
Benden kaynaklı değil tabi bu konuda kodum yok,ona bağlıyorum babam çok ilgili bir babaydı. Türk aile yapısında ana ilgili baba ilgisizdir genelde kızlar kendilerine kötü davranan adamları seçerler ,ben ise bana tapacak adamları seçiyorum.
100 tane erkek gelse algıda seçicilik beni en çok sevecek erkeği seçiyorum bilinçaltı olarak.
Sevgililerim çok ilgili çok sevecen oluyorlar, beni aileleriyle hemen tanıştırıyorlar, aileleri beni seviyor Hatta birinin babası bilezik almaya gitmişti.
Ama bi noktada bana bi haller oluyor, evlilik bana göre değil,ben bunla evlenemem diyorum sebepsiz yere.
Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)
Çevremdekiler ‘vakit kaybediyorsun,hemen evlenmen cocuk yazman lazım’ diyorlar, ama içimden gelmiyor, haklı da olabilirler yaşım da 32.
Sizce karar verip evlenmem mi lazım? İlerde cocuk yapmadığım evlenmediğim için pişman olur muyum?
Bileziği kim almış ay onu da bi çözersekTapmışlar işte mervoş daha ne.
Parasına tapmış adamın biri :)
Konu sahibine tapıyomuşlar hep çünkü beni bozdun al demiyomuş kimseye bi de bilezik var ama ben o kadar odaklanamıyorum onu kim almış anlamadım.Bi özet geçeydinHerkesin tepkisini topladığına göre eğlenceli bir konu sahibi ile karşı karşıyayız.
ya ahahagsjshsjss bi de uzun uzun dosedi burda beni tanimiyorsunuz neden yalan soyliyim size diyebari yalani devam ettirseydin be samanyolu
Ay yazık yaa, evlenemiyor oluşunu taktik yapmamasına bağlamış.Bir de neyini kıskanalım ayol ?
Seni mi gördük :)
Oha ne güzel mi dedik ?
Neyini kıskanacagız bi de allasen ?
Evlenmiyore, evlenemiyore
Bunu mu ?
Eski sevgilisinin babişkosu.Bileziği kim almış ay onu da bi çözersek
Eder inşallah yaaEski sevgilisinin babişkosu.
50 bin eder mi kız acaba ?
Verdiği borcu almış olurdu aldahfhafaf
Ahahha çok iyi ya. Bütün kadınların bozulduğu için evlendiğini mi sanıyormuş, kıyamaaamKonu sahibine tapıyomuşlar hep çünkü beni bozdun al demiyomuş kimseye bi de bilezik var ama ben o kadar odaklanamıyorum onu kim almış anlamadım.
Kinilir irkidişiminya ahahagsjshsjss bi de uzun uzun dosedi burda beni tanimiyorsunuz neden yalan soyliyim size diyebari yalani devam ettirseydin be samanyolu
Global değil daha çok ulusal olduğunu söylüyor bu yöntemin.Ahahha çok iyi ya. Bütün kadınların bozulduğu için evlendiğini mi sanıyormuş, kıyamaaam
Tasviye isterseniz tasviye edilirsiniz bence siz tavsiye isteyinBurda akıl istedim, tasviye istedim. Akıl vermeyeceksiniz lütfen konuyu terkedin. Siz sanki çok mikemmelsiniz geçmişte
O değilmiş iş yerinde Kezban bir arkadaşı varmış oymuş meğerseBoşanmış cocuklu adamların sana tapması çok da şasilacak birsey değil bulmuşlar baktıracak insan taparlar tabineyse 32 geç değil bende 32 de evlendim ama 25 den beri sevgiliydik
O dediğiniz doktorla evli konuda çirkin sözler geçti ama başka bir üye uyarınca bu kez onun üzerine gidilmisti. Bu konuda da benzer çirkin ifadeler yer almış.Çok rahatsız edici bir tarzınız var.
Başka bir konuya doktorla evli olan kadın için "vermek" gibi çirkin ötesi bir ifadeniz vardı, bu konuda da yine aynı seviyede cümleleriniz.
Şimdi klâsik kız taktiği falan diye yine birilerini yerip kendinizi övme derdine girmişsiniz.
Başkalarına laf etmeden kendinizi ifade edemiyor musunuz?
Eski konularıniza baktım da, yaşça sizden büyük iki çocuklu bir adam ve evlilikle ilgili açtığınız konular ve burada yaratmaya çalıştığınız profil arasında dağlar kadar fark var. Yüklü borç verip alamadığiniz bir eski sevgili de var ayrıca, sizi çok seven adamlar ne güzel sömürmüş böyle.
Hayaller ve hayatları yaşıyorsunuz muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?