Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Benim değil konular, neyse öyle inanın bana bişi olduğu yok sonuçta :)
Konular senin degilse,.niye bu yorumu yaptin?

"Kadınlar klübü bu yüzden iyi biyer herkes tecrübesini paylaşıyor, beni de kandırıyordu biri buraya yazdım, herkes sakın yapma dedi dalga geçenler oldu ben de ayıktım iyiki varlar, yoksa şimdiye boşanırdım. Çocuklu beyler de bekar kadınları güzel kandırıyor ee tecrübeliler bi kadın nasıl tavlanır konusunda"

Ay kusiciymm

Giydirmiyorum benim çevremdekiler hep bu taktikleri uyguladılar. Hatta gelin görümce aynı beni istiyorlar babam da seni duymuş diye evlendiler ondan dedim kimseye laf çarpmam

Şey mi yapsanız ya, çevrenizi mi değiştirseniz acaba?
"Beni bozdun evleneceksin" diyen insanların içinde kalınca kendinizi çok farklı bir yerde sanmışsınız ama çevreniz neredeyse siz de aşağı yukarı oradasınızdır ki öyle olduğunuz ortada.
O çevreyi acilen terk edin.

Bence evlenme yaş mı . Peh bakma yaşa. Sal gitsin. Evliler çok mu mutlu sanki

Eski konunu neden 33 dakika önce ARKADAŞIM diye düzelttin.
Baya baya eski sevgiline 50 bin verip alamamışsın işte.
Nedense hep arkadaşlar olur, ya da kuzenler.
ya ahahagsjshsjss bi de uzun uzun dosedi burda beni tanimiyorsunuz neden yalan soyliyim size diye bari yalani devam ettirseydin be samanyolu

Konuda o kadar itici detaylar var ki, böyle yazıp gelen tepkilere şaşırmak da enteresan. Bu konu şöyle de açılabilirdi: “32 yaşındayım. Flörtlerim oluyor. İkili ilişkilerimde sıkıntı yaşamıyorum. Ama evlilikten kaçınıyorum. Çevrem pişman olursun, çocuk istersin diyor. Sizce pişman olur muyum?”
Bunu böyle sormak varken, psikolojik-sosyolojik tespitler yapılmış, Türk kadınına da itinayla giydirilmiş. Özgüven adı altında övünülmüş. Sonra tepki verince biz kötü oluyoruz, ne mutsuzluğumuz kalıyor ne kıskançlığımız.
Özgüven çok güzel bir şey, özgüvenli olmak iyidir. Ama sizinki o kadar çiğ bir özgüven ki, şurda yüzünü bile görmediğiniz kadınlardan daha güzel, başarılı ve sevilebilir olduğunuza inanıyorsunuz.
O peşinizde olanlardan biriyle ciddi şekilde evlilik yoluna girin de bir bakın bakalım neler oluyor. Flört ederken herkes kraliçe.
Ya bir de şunu da yazmadan edemeyeceğim. Bu taktik yapıp zavallı erkekleri kandıran kadınlar kim? Başka platformlarda da çok görüyorum bunlardan şikayet edildiğini ama ben görmedim böyle kadınlar vallahi de billahi de görmedim. Nasıl bir çevreniz varsa artık, gerçeklik algınız değişmiş kendinizi eşsiz görmeye başlamışsınız.

ya ahahagsjshsjss bi de uzun uzun dosedi burda beni tanimiyorsunuz neden yalan soyliyim size diye bari yalani devam ettirseydin be samanyolu
Şimdi baktım.
Resmen eski sevgilisi bunu semirmiş :)
Hani ne diye düzenliyorsun, oradan salak mı görünüyoruz ayol ?
Evlenmek istemeyen insan kestirip atar.
-2 çocuklu boşanmış adamla beraberim vs vs diye sürekli konu açıp eleştirilince de ''ühü evlendim boşandım' temalı saçma bir konu da açarak güya alay etmeye çalışmış.
Ben bir şeyi istemiyorsam onun hakkında bir sürü konu açmam mesela.
İstemem yan cebime koy hesabı.
Hani bir de şunları sürekli yazması da çok saçma.
-Fiziğim manken gibi, yüzüm bebek gibi. Ajanslar bile peşimde kahretsin.
-Çok telif geliyore ama istemiyore.
Dur gidip kk'ya yazam, az da onlar beni ikna etsin.
Sanki bizeneyse.
Sen git önce seni parasal olarak gondikleyen eski sevgilinden paranı al

Son düzenleme:
Aaa hani tapıyollaadı?

Diyorum ya seren serengil vakası kk da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…