- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.378
- 798
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Konular senin degilse,.niye bu yorumu yaptin?Benim değil konular, neyse öyle inanın bana bişi olduğu yok sonuçta :)
Yalniz tek başarısı olduğunu iddia ettiğin üyenin hayatını yaşamak için konu açtığın farkında mısın?Ne güzel tek başarınız tebrikler :)
Kendisinin basarisi ne onu bilmiyoruz henüzYalniz tek başarısı olduğunu iddia ettiğin üyenin hayatını yaşamak için konu açtığın farkında mısın?
Mankenlik teklifi aldı ve peşinde yüzlerce erkek var. O Piti piiitii diye seçecekKendisinin basarisi ne onu bilmiyoruz henüz
Hadi insallahMankenlik teklifi aldı ve peşinde yüzlerce erkek var. O Piti piiitii diye seçecek
Konuyu okumadım espriyse o yüzden anlamamış olabilirim ancak ben ikna etmedim o beni ikna ettiKudrAlobar gel buraya. Kocanı nasıl evliliğe ikna ettin , ne taktiler uyguladın anlat bakam. Kezban seni
Ay kusiciymmKonular senin degilse,.niye bu yorumu yaptin?
"Kadınlar klübü bu yüzden iyi biyer herkes tecrübesini paylaşıyor, beni de kandırıyordu biri buraya yazdım, herkes sakın yapma dedi dalga geçenler oldu ben de ayıktım iyiki varlar, yoksa şimdiye boşanırdım. Çocuklu beyler de bekar kadınları güzel kandırıyor ee tecrübeliler bi kadın nasıl tavlanır konusunda"
Giydirmiyorum benim çevremdekiler hep bu taktikleri uyguladılar. Hatta gelin görümce aynı beni istiyorlar babam da seni duymuş diye evlendiler ondan dedim kimseye laf çarpmam
Bence evlenme yaş mı . Peh bakma yaşa. Sal gitsin. Evliler çok mu mutlu sankiSelam bacılar, size bir şey danışmak istiyorum.
Şimdi benim hep düzenli ilişkilerim oluyor, adamlar da beni çok seviyorlar.
Benden kaynaklı değil tabi bu konuda kodum yok,ona bağlıyorum babam çok ilgili bir babaydı. Türk aile yapısında ana ilgili baba ilgisizdir genelde kızlar kendilerine kötü davranan adamları seçerler ,ben ise bana tapacak adamları seçiyorum.
100 tane erkek gelse algıda seçicilik beni en çok sevecek erkeği seçiyorum bilinçaltı olarak.
Sevgililerim çok ilgili çok sevecen oluyorlar, beni aileleriyle hemen tanıştırıyorlar, aileleri beni seviyor Hatta birinin babası bilezik almaya gitmişti.
Ama bi noktada bana bi haller oluyor, evlilik bana göre değil,ben bunla evlenemem diyorum sebepsiz yere.
Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)
Çevremdekiler ‘vakit kaybediyorsun,hemen evlenmen cocuk yazman lazım’ diyorlar, ama içimden gelmiyor, haklı da olabilirler yaşım da 32.
Sizce karar verip evlenmem mi lazım? İlerde cocuk yapmadığım evlenmediğim için pişman olur muyum?
Okuma bacım sağdan devam et iç huzurun içinKonuyu okumadım espriyse o yüzden anlamamış olabilirim ancak ben ikna etmedim o beni ikna etti
ya ahahagsjshsjss bi de uzun uzun dosedi burda beni tanimiyorsunuz neden yalan soyliyim size diyeEski konunu neden 33 dakika önce ARKADAŞIM diye düzelttin.
Baya baya eski sevgiline 50 bin verip alamamışsın işte.
Nedense hep arkadaşlar olur, ya da kuzenler.
Şimdi baktım.ya ahahagsjshsjss bi de uzun uzun dosedi burda beni tanimiyorsunuz neden yalan soyliyim size diyebari yalani devam ettirseydin be samanyolu
Akıllıca davranmışsınKonuyu okumadım espriyse o yüzden anlamamış olabilirim ancak ben ikna etmedim o beni ikna etti
Banlammicam sus
Aaa hani tapıyollaadı?Şimdi baktım.
Resmen eski sevgilisi bunu semirmiş :)
Hani ne diye düzenliyorsun, oradan salak mı görünüyoruz ayol ?
Evlenmek istemeyen insan kestirip atar.
-2 çocuklu boşanmış adamla beraberim vs vs diye sürekli konu açıp eleştirilince de ''ühü evlendim boşandım' temalı saçma bir konu da açarak güya alay etmeye çalışmış.
Ben bir şeyi istemiyorsam onun hakkında bir sürü konu açmam mesela.
İstemem yan cebime koy hesabı.
Hani bir de şunları sürekli yazması da çok saçma.
-Fiziğim manken gibi, suratımda çok güzel
-Çok telif geliyore ama istemiyore.
Dur gidip kk'ya yazam, az da onlar beni ikna etsin.
Sanki bizeneyse.
Sen git önce seni parasal olarak gondikleyen eski sevgilinden paranı al
Diyorum ya seren serengil vakası kk daŞimdi baktım.
Resmen eski sevgilisi bunu semirmiş :)
Hani ne diye düzenliyorsun, oradan salak mı görünüyoruz ayol ?
Evlenmek istemeyen insan kestirip atar.
-2 çocuklu boşanmış adamla beraberim vs vs diye sürekli konu açıp eleştirilince de ''ühü evlendim boşandım' temalı saçma bir konu da açarak güya alay etmeye çalışmış.
Ben bir şeyi istemiyorsam onun hakkında bir sürü konu açmam mesela.
İstemem yan cebime koy hesabı.
Hani bir de şunları sürekli yazması da çok saçma.
-Fiziğim manken gibi, suratımda çok güzel
-Çok telif geliyore ama istemiyore.
Dur gidip kk'ya yazam, az da onlar beni ikna etsin.
Sanki bizeneyse.
Sen git önce seni parasal olarak gondikleyen eski sevgilinden paranı al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?