- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Bence her yolu denemiş ama evlenme işine gelince ikna edememissiniz. Sizin deyisinizle Acaba Türk kızı taktiklerini uygularsak nikah masasına gidebilir miyim diye merak etmiş burda da yaa bende bu taktikler ile evlendim diye size tavsiye de bulunanlar çıkar diye dusunmussunuz.Selam bacılar, size bir şey danışmak istiyorum.
Şimdi benim hep düzenli ilişkilerim oluyor, adamlar da beni çok seviyorlar.
Benden kaynaklı değil tabi bu konuda kodum yok,ona bağlıyorum babam çok ilgili bir babaydı. Türk aile yapısında ana ilgili baba ilgisizdir genelde kızlar kendilerine kötü davranan adamları seçerler ,ben ise bana tapacak adamları seçiyorum.
100 tane erkek gelse algıda seçicilik beni en çok sevecek erkeği seçiyorum bilinçaltı olarak.
Sevgililerim çok ilgili çok sevecen oluyorlar, beni aileleriyle hemen tanıştırıyorlar, aileleri beni seviyor Hatta birinin babası bilezik almaya gitmişti.
Ama bi noktada bana bi haller oluyor, evlilik bana göre değil,ben bunla evlenemem diyorum sebepsiz yere.
Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)
Çevremdekiler ‘vakit kaybediyorsun,hemen evlenmen cocuk yazman lazım’ diyorlar, ama içimden gelmiyor, haklı da olabilirler yaşım da 32.
Sizce karar verip evlenmem mi lazım? İlerde cocuk yapmadığım evlenmediğim için pişman olur muyum?
Bence her yolu denemiş ama evlenme işine gelince ikna edememissiniz. Sizin deyisinizle Acaba Türk kızı taktiklerini uygularsak nikah masasına gidebilir miyim diye merak etmiş burda da yaa bende bu taktikler ile evlendim diye size tavsiye de bulunanlar çıkar diye dusunmussunuz.
Samanyolucum şimdi inkar ediyorsun konunun kendinin olduğunu ama geçenlerde sevgilisi tarafından dolandırılan bir kadın konu açmıştı. Herkes hayret etmişti dolandırılmasına. Sen de hayret edenleri kendini zeki sanmakla ve fakir olmakla suçlamıştın. Arkadaşının(!) konusunu çok mu içselleştirdin acaba? Bir de sana oyunculuk ve mankenlik teklifleri gelmiyo muydu ya niye memurluk yapıyosun ki?Ben borç da almadım vermedim de tarzım değil öyle bi birikimim de yok, eski tayin olduğum yerde bi kız derdini paylaştı yaz benden tavsiye verirler dedim. Hata etmişim yüzüme vurdular işlemediğin şeyi. Neyse inş bana verirler o parayı da altına yatırırım :)
Konu sahibi sizi ancak çalışan bekar kadınlar anlar, burda kendini Zeki zanneden kadınlara bakmayın paraları olmadığı için böyle insanlarla muhatap olmamışlar haliyle, çok dolandırılan çalışan bekar kadın var, bi erkek cinsi var çalışan kadın bulunca yapışıyor ve aşk adı altında dolandırıyor, kendinizi üzmeyin sizin hatanız değil onun şerefsizliği
Herkes deli divaneymis de öyle ki adamların aileleri bile peşinde koşuyor. Eski konulari da başkaları için açmış zaten
Yer mi kk kadınları bu taktikleri.
Valla hiç kuzeniniz yazmış gibi durmuyor.Ya neden öyle bişi diyeyim evet aldı derim :) sanki ne olacak ismimi cismimi kim biliyor kimden utanayım
Canim evlilik nasip işi.cocuk için ise 35 den sonra kalite ve sayı düşüyor. Yumurta toplama yaptırabilirsiniz.yumurtalari saklayıp evlenince kullanirsinSelam bacılar, size bir şey danışmak istiyorum.
Şimdi benim hep düzenli ilişkilerim oluyor, adamlar da beni çok seviyorlar.
Benden kaynaklı değil tabi bu konuda kodum yok,ona bağlıyorum babam çok ilgili bir babaydı. Türk aile yapısında ana ilgili baba ilgisizdir genelde kızlar kendilerine kötü davranan adamları seçerler ,ben ise bana tapacak adamları seçiyorum.
100 tane erkek gelse algıda seçicilik beni en çok sevecek erkeği seçiyorum bilinçaltı olarak.
Sevgililerim çok ilgili çok sevecen oluyorlar, beni aileleriyle hemen tanıştırıyorlar, aileleri beni seviyor Hatta birinin babası bilezik almaya gitmişti.
Ama bi noktada bana bi haller oluyor, evlilik bana göre değil,ben bunla evlenemem diyorum sebepsiz yere.
Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)
Çevremdekiler ‘vakit kaybediyorsun,hemen evlenmen cocuk yazman lazım’ diyorlar, ama içimden gelmiyor, haklı da olabilirler yaşım da 32.
Sizce karar verip evlenmem mi lazım? İlerde cocuk yapmadığım evlenmediğim için pişman olur muyum?
Dışarıya çıkıp kosmalisinAşırı harekete geçtim ben şu an ne yapsam?
Ban yememeye bakalım MerviAşırı harekete geçtim ben şu an ne yapsam?
merhabaMerhaba
Burda bir kınu açıpta düzgün fikir almak neredeyse imkansız
Mutlaka her konuda sivrilmeye çalışıp olayı küçümsemeye ve hakarete çevirenler oluyor
Benim fikrime gelince çocuk düşünmüyorsanız
Evlilik için her yaş uygun
Düzgün fikir alan bir sürü üye var. Ama siz demek ki bir kadının başkasını hor görmesini normal karşılıyorsunuz. Ya da siz de bu tarz konu açtınız ve sizide topa tuttular. Kusura bakmayın ama bu şekil yazana kimse iyi bir şey yazmaz. 1/2 kişi değil herkes karşı. Yoksa sizde cidden kıskanıldığınızı mı düşünüyorsunuzMerhaba
Mutlaka her konuda sivrilmeye çalışıp olayı küçümsemeye ve hakarete çevirenler oluyor
Seninde kısmetin yok, olsaydı evlenmiş olurdun. Buraya yazmak zorunda kalmazdinYok asla övmedim hatta benlik bi durum değil yazdımonu şundan yazdım genelde kısmetim yok düzgün biri çıkmıyor evlenemiyorum diye başlık açıyor bekarlar. Benim kısmetim oluyor ama bende bişi var demek için yazdım lütfen yanlış anlamayalım
Başkasını gömmeden kendini ifade edemiyor galiba, enteresan.Samanyolucum şimdi inkar ediyorsun konunun kendinin olduğunu ama geçenlerde sevgilisi tarafından dolandırılan bir kadın konu açmıştı. Herkes hayret etmişti dolandırılmasına. Sen de hayret edenleri kendini zeki sanmakla ve fakir olmakla suçlamıştın. Arkadaşının(!) konusunu çok mu içselleştirdin acaba? Bir de sana oyunculuk ve mankenlik teklifleri gelmiyo muydu ya niye memurluk yapıyosun ki?
Bak yazdığını bıraktım şuraya:
siz düzgün fikir almadınız mıMerhaba
Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Benim Suriyeli arkadaşlarımın zihniyeti tam da bu.Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum.
En azından ekşide karşı cins bize nefretini kusuyor burada hemcinsimiz böyle şaka gibi. İnsanların evlenmek istemesi ayıp mı? Nasıl bir kafadır bu?abi cildiricam iki gundur neden kadinlar forumda birbirlerine boyle erkek konusuyla ilgili alttan alttan giydiriyor ya? ne demek klasik turk kizi taktikleri uygulamiyorum? hangi insanin ne sartlarda yasadigini, yetistigini her seyi biliyor musunuz da insanlari hareketleri yuzunden bu sekilde ayristiriyorsunuz siz? birakin ya su kadin dusmani eksici agzini gercekten birkac gundur midem kalkti bu zihniyetten.
konuya da yorumum su, adamlar sizi seviyor siz sevmiyorsunuz demek ki. seveceginiz birini bulunca evlenirsiniz. dert etmeyin. devam.
Öf ortamı beğenmeyen de tee 2013ten beri üye kalmasın bence.Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?