Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Bence her yolu denemiş ama evlenme işine gelince ikna edememissiniz. Sizin deyisinizle Acaba Türk kızı taktiklerini uygularsak nikah masasına gidebilir miyim diye merak etmiş burda da yaa bende bu taktikler ile evlendim diye size tavsiye de bulunanlar çıkar diye dusunmussunuz.

Yer mi kk kadınları bu taktikleri.

Samanyolucum şimdi inkar ediyorsun konunun kendinin olduğunu ama geçenlerde sevgilisi tarafından dolandırılan bir kadın konu açmıştı. Herkes hayret etmişti dolandırılmasına. Sen de hayret edenleri kendini zeki sanmakla ve fakir olmakla suçlamıştın. Arkadaşının(!) konusunu çok mu içselleştirdin acaba? Bir de sana oyunculuk ve mankenlik teklifleri gelmiyo muydu ya niye memurluk yapıyosun ki?

Bak yazdığını bıraktım şuraya:

Evlilik şart değil ki. Gerçekten, "ben bununla evlenirim ve mutlu olurum" dediğin bir adam olursa evlenirsin zaten. Yaşım geçiyor, çocuk yapmak istiyorum, herkes evlendi gibi gerekçelerle evlenenlerin sonu bdv oluyor zaten. Hiç takma yani kafana. Bana da herkes evlenmez gözüyle bakıyordu. Hiç de niyetim yoktu. Aynı senin gibi armudun sapı üzümün çöpü 34 yaşına kadar bekardım. 34 yaşında "ben bununla mutlu olurum" dediğim adamla birlikte olmaya başladım. 36 yaşında evlendim. 38de ilk çocuğumu 42de ikinci çocuğumu doğurdum. Çok da mutluyum. Herşeyi de doya doya yaşadım. Ha eşim çıkmasaydı karşıma yine evlenmezdim.

Ya neden öyle bişi diyeyim evet aldı derim :) sanki ne olacak ismimi cismimi kim biliyor kimden utanayım
Valla hiç kuzeniniz yazmış gibi durmuyor. Millet madem bu kadar iyi ilişkileriniz var, bunlar ne deyince kuzenim yazdı oldu. Dün de teşekkür ediyordunuz kk ya, nelerden döndüm sayesinde diye.

Canim evlilik nasip işi.cocuk için ise 35 den sonra kalite ve sayı düşüyor. Yumurta toplama yaptırabilirsiniz.yumurtalari saklayıp evlenince kullanirsin

Neye göre kime göre lazım bu evlilik? İstemiyorsanız hiç bir şey için geç değildir zaten. Olabilir evlenmek herkese göre değil bence. Belki 40 yaşında oturacak belki 50 belki de hiç evlenmek istemiyorum ya diyeceksiniz. Kendinizi dinleyin sadece.

merhaba
konuyu okudugunuza emin misiniz? buna ne yazalim?

herkes toplanip “herkesin evliligine kimse karisamaz” yazabilir mi hanimlar?

Düzgün fikir alan bir sürü üye var. Ama siz demek ki bir kadının başkasını hor görmesini normal karşılıyorsunuz. Ya da siz de bu tarz konu açtınız ve sizide topa tuttular. Kusura bakmayın ama bu şekil yazana kimse iyi bir şey yazmaz. 1/2 kişi değil herkes karşı. Yoksa sizde cidden kıskanıldığınızı mı düşünüyorsunuz

Seninde kısmetin yok, olsaydı evlenmiş olurdun. Buraya yazmak zorunda kalmazdin

Başkasını gömmeden kendini ifade edemiyor galiba, enteresan.

siz düzgün fikir almadınız mı
herkes sizi cesaretlendirdi kendinden örnekler verdi hatta??
konunuzu gayet net hatırlıyorum

Kizlar yazınca eski konulara baktım da gerçekten klasik türk kızı değilsiniz.
Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum.
Benim Suriyeli arkadaşlarımın zihniyeti tam da bu.
Hatta 29 olup bekar olan tam bu sebepten boşanmış kuzeniyle evlendi geçen sene

En azından ekşide karşı cins bize nefretini kusuyor burada hemcinsimiz böyle şaka gibi. İnsanların evlenmek istemesi ayıp mı? Nasıl bir kafadır bu?

Öf ortamı beğenmeyen de tee 2013ten beri üye kalmasın bence.
Kimsenin de sivrilmeye ihtiyacı yok. Herkes sivri zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…