- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Bence çok haklı. Ben de o yöntemle evlendimGlobal değil daha çok ulusal olduğunu söylüyor bu yöntemin.
İşte onu özel ve modern yapan oAyrıca classic turkish girls'lerimiz kimseye 50 bin kayme verip üzerine bir bardak su içmeeezzzzzzz.
Olsa olsa zengo turkish girls'lerdir onlar.
Ruhumuz bile fakir olunca 50 bini yazarken bi titremedim değil.
Seni gidi classic turkish baby'si seni.Bence çok haklı. Ben de o yöntemle evlendimEvliliğe giden her yol mübah
Konu sahibinin taliplisi çokmuş. Çevresindeki kadınlar hep taktikle evlenmiş ama o yapmıyormuş. Ama görüşütğü erkekler hep evlenmek istiyormuş hatta bilezikleri bile hazırmış. Konu sahibi evlenmek istemiyormuş. Daddy issue da yokmuş, harika baba kız ilişkileri varmış. O yüzden diğer kadınlar gibi köpek çekenle değil kendisine tapanla oluyormuş. Çünkü kodu böyleymiş. Bir de aşırı arkadaş canlısı, arkadaşlarının dertleri için konular açmış.Bi özet geçeydinHerkesin tepkisini topladığına göre eğlenceli bir konu sahibi ile karşı karşıyayız.
Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.Konu sahibinin taliplisi çokmuş. Çevresindeki kadınlar hep taktikle evlenmiş ama o yapmıyormuş. Ama görüşütğü erkekler hep evlenmek istiyormuş hatta bilezikleri bile hazırmış. Konu sahibi evlenmek istemiyormuş. Daddy issue da yokmuş, harika baba kız ilişkileri varmış. O yüzden diğer kadınlar gibi köpek çekenle değil kendisine tapanla oluyormuş. Çünkü kodu böyleymiş. Bir de aşırı arkadaş canlısı, arkadaşlarının dertleri için konular açmış.
Ve tabi bir kk klasiği olarak hepimiz mutsuz ve kıskanç kadınlarmışız.
Beyaz leblebiler yine iyi, ya sarı tuzsuz bayat hatta birinin çiğneyip tükürdüğü leblebiler kalırsaTasviye isterseniz tasviye edilirsiniz bence siz tavsiye isteyinyine de siz bilirsiniz.
Sevmezseniz istemezsiniz anlarim da daha iyisi olur diye beklerseniz herkes kajulari yer beyaz leblebiler size kalır
Birde sanki parayla üyelik alınıyor. İki kişi kurbana girer gibi hesap açmışlar"Geçmişimden utanmıyorum" demişti bir de.
"Kk hesabımı arkadaşıma kullandırmaktan utanmıyorum" demek istemiş demek ki
Evlenmek istemiyormuşsa neden taktik yapanların taktiklerini takip ediyormuş...Konu sahibinin taliplisi çokmuş. Çevresindeki kadınlar hep taktikle evlenmiş ama o yapmıyormuş. Ama görüşütğü erkekler hep evlenmek istiyormuş hatta bilezikleri bile hazırmış. Konu sahibi evlenmek istemiyormuş. Daddy issue da yokmuş, harika baba kız ilişkileri varmış. O yüzden diğer kadınlar gibi köpek çekenle değil kendisine tapanla oluyormuş. Çünkü kodu böyleymiş. Bir de aşırı arkadaş canlısı, arkadaşlarının dertleri için konular açmış.
Ve tabi bir kk klasiği olarak hepimiz mutsuz ve kıskanç kadınlarmışız.
Ben yapmayayım da herkesten bir farkım olsun diye herhalde.Evlenmek istemiyormuşsa neden taktik yapanların taktiklerini takip ediyormuş...
Doğru demiş ben mutsuz ve kıskanç bir kadınım
bak yaaa bak bu üçüncü sorusum etiketleyim hattasamanyolu11
kadınları evli ve çocuklu olduğu için başka bir işe yaramadıklarını düşünüyorsun ya
senin mesela ne artın var ne yaptın nasıl bir eğitim geçmişin var
insanlık için bir buluş mu yaptın devlette evrak kürek işleri ile uğraşmaktan başka mesela
çevreye mi katkın var iklimsel sorunlarla mı ilgilendin farkındalık mı yarattın ne yaptın neeee
bu kadar etnik gruplara ve kadınlara ön yargılı olacak kadar ne yaşadın nasıl bir komplex bu
Çok mantıklıBen yapmayayım da herkesten bir farkım olsun diye herhalde.
Tabi ki hepimiz mutsuzuz. Zaten kk kinini kusanlar değil mi?
Birde sanki parayla üyelik alınıyor. İki kişi kurbana girer gibi hesap açmışlarya da pardon 3 kişi
Ay edit yapti olmadi, konuyu sildi olmadi, ne yapsa olmadi, yabisti kaldi o konularda eline, butun kk ogrendi samanyolu, ugrasman guzum bosverEski konunu silmişsin. böyle şeylere önem vermeyen biri olarak yapman çok da saçma değil mi. Şimdi hem konun geri gelecek hem de ban yiyeceksin
Di mi ama ?Hepimiz mutsuzluğumuzun acısını senden almalıyız. Çünkü bir tek sen mutlusun. Herkes seni istiyor evlenmek istiyor. 100 erkek ne demek ya
Manken acanslari pesinde mi? Degilse kenara geciverDi mi ama ?
Bence de samanyolu evlenmeli.
Çünkü onun bizden daha fazla mutlu olmaya hakkı yok
Evlenmek istemiyormuşsa neden taktik yapanların taktiklerini takip ediyormuş...
Doğru demiş ben mutsuz ve kıskanç bir kadınım
Klasik Türk Kadınlarının gazabına uğradıAy edit yapti olmadi, konuyu sildi olmadi, ne yapsa olmadi, yabisti kaldi o konularda eline, butun kk ogrendi samanyolu, ugrasman guzum bosver
Benim bey de aslında samanyoluylan evlenmek istiyordu. Ben zorla taktikle falan nikah masasına oturttum. Beyim mutsuz, ben mutsuz, samanyolu mutlu. Kimden çıkaracam acısını tabiyki mutlu olandanHepimiz mutsuzluğumuzun acısını senden almalıyız. Çünkü bir tek sen mutlusun. Herkes seni istiyor evlenmek istiyor. 100 erkek ne demek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?