Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Ayrıca classic turkish girls'lerimiz kimseye 50 bin kayme verip üzerine bir bardak su içmeeezzzzzzz.
Olsa olsa zengo turkish girls'lerdir onlar.
Ruhumuz bile fakir olunca 50 bini yazarken bi titremedim değil.
İşte onu özel ve modern yapan o
çok "cool" biri

Bi özet geçeydin Herkesin tepkisini topladığına göre eğlenceli bir konu sahibi ile karşı karşıyayız.
Konu sahibinin taliplisi çokmuş. Çevresindeki kadınlar hep taktikle evlenmiş ama o yapmıyormuş. Ama görüşütğü erkekler hep evlenmek istiyormuş hatta bilezikleri bile hazırmış. Konu sahibi evlenmek istemiyormuş. Daddy issue da yokmuş, harika baba kız ilişkileri varmış. O yüzden diğer kadınlar gibi köpek çekenle değil kendisine tapanla oluyormuş. Çünkü kodu böyleymiş. Bir de aşırı arkadaş canlısı, arkadaşlarının dertleri için konular açmış.
Ve tabi bir kk klasiği olarak hepimiz mutsuz ve kıskanç kadınlarmışız.

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
Eski sevgililerinden birinin babişkosu bilezik almak istemiş ona.

Tasviye isterseniz tasviye edilirsiniz bence siz tavsiye isteyin yine de siz bilirsiniz.

Sevmezseniz istemezsiniz anlarim da daha iyisi olur diye beklerseniz herkes kajulari yer beyaz leblebiler size kalır
Beyaz leblebiler yine iyi, ya sarı tuzsuz bayat hatta birinin çiğneyip tükürdüğü leblebiler kalırsa

"Geçmişimden utanmıyorum" demişti bir de.
"Kk hesabımı arkadaşıma kullandırmaktan utanmıyorum" demek istemiş demek ki
Birde sanki parayla üyelik alınıyor. İki kişi kurbana girer gibi hesap açmışlar ya da pardon 3 kişi

Evlenmek istemiyormuşsa neden taktik yapanların taktiklerini takip ediyormuş...

Doğru demiş ben mutsuz ve kıskanç bir kadınım

Ben yapmayayım da herkesten bir farkım olsun diye herhalde.
Tabi ki hepimiz mutsuzuz. Zaten kk kinini kusanlar değil mi?

Profil fotolarında bıyıklı erkeklerin bile gelinlik giydiği dünyada sen niye harcanıyorsun samanyolu çözemedim.
Bir gelinliği bile sana çok gördüler bacımsu.

Not: kır papatyası yanlış alıntıladım seni jnafjhbh

Birde sanki parayla üyelik alınıyor. İki kişi kurbana girer gibi hesap açmışlar ya da pardon 3 kişi

Arkadaşı yardım istemiş çünkü. Konu sahibi de hemen "piki " demiş.
Ama keşke gerçek hayatta da buradaki kadar gerçekçi, lafını sakınmayan bir insan olsaymış da arkadaşını sarsarak "canım sen aklını peynir ekmekle mi yedin? Evlenmek için elin adamına para mı yedirdin? Bu kadar koca meraklısı olma ya" deseymiş.
Arkadaşının babasıyla sorunları vardı belki kim bilir

Eski konunu silmişsin. böyle şeylere önem vermeyen biri olarak yapman çok da saçma değil mi. Şimdi hem konun geri gelecek hem de ban yiyeceksin
Ay edit yapti olmadi, konuyu sildi olmadi, ne yapsa olmadi, yabisti kaldi o konularda eline, butun kk ogrendi samanyolu, ugrasman guzum bosver

Şurada bi kişi de çıkıp "evet canım yaşın geçiyor, hemen evlen. Ben de taktikle evlendim." deyip taktik vermedi ya vicdansızlar.
Kadıncağız taktik için bir sürü yeşilçam filmi izlemek zorunda kalmış. Onlardan da bula bula "bubam beni başkasına vereceğğ. Yarın hemen gel iste" ve "namusumu kirlettin beni almak zorundasın" taktiklerini bulabilmiş.
Bunun vebali hepinizin boynuna!!!

Daha agustosta acmissin benzer konu.. yani sanki millet sana silah dayiyor zorla evlen cocuk yap diyor. Emin ol kimsenin umrunda degilsindir.

Birde yazmissin evlenmem icin karsidakinin hadi evleniyoruz demesi gerekirmis valla konularina girdikce dahada sacmalasiyo hersey.

Hepimiz mutsuzluğumuzun acısını senden almalıyız. Çünkü bir tek sen mutlusun. Herkes seni istiyor evlenmek istiyor. 100 erkek ne demek ya
Benim bey de aslında samanyoluylan evlenmek istiyordu. Ben zorla taktikle falan nikah masasına oturttum. Beyim mutsuz, ben mutsuz, samanyolu mutlu. Kimden çıkaracam acısını tabiyki mutlu olandan

Siz de beylerinizi bi kontrol edin, onlar da aslında samanyoluynan evlenmek istemiş olabilirler. Mutsuzluklar hep bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…