Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Çok güzel alımlı biriymiş. Yolda yapımcılar çevirip film teklifine bulunuyormuş Erkekler sıra olmuş benimle evlen diye. Ama o narin kalbini bir erkeğe vermek istemediği için evlenmek istemiyormuş.

Çok güzel alımlı biriymiş. Yolda yapımcılar çevirim film teklifine bulunuyormuş Erkekler sıra olmuş benimle evlen diye. Ama o narin kalbini bir erkeğe vermek istemediği için evlenmek istemiyormuş.
Yurt disina cikmak istiyormus birde, ev araba almak istiyormus. 50-60 bin elin herifine yedirene kadar keske hayallerini gerceklestirseymis.

Allah askina oyle guzel kizlar var ki, kimmis buna teklif yagdiranlar

Bişi dicem ciddiyim hamile kalsama. Böylece alırlar seni de hem sende 100 erkek arasında zebil ziyan olmazsın hemde bebeğin olur hxhsjdjsjd çok sevdim senii

Güzel bir taktik gelmiş aslında. En kolay evlenme yolu bebe yapmak ama riskleri de var tabi...

Ben biraz taktik düşüneyim

Yurt disina cikmak istiyormus birde, ev araba almak istiyormus. 50-60 bin elin herifine yedirene kadar keske hayallerini gerceklestirseymis.

Allah askina oyle guzel kizlar var ki, kimmis buna teklif yagdiranlar
Ya yurtdisina cikip victoria's secret mankeni olsaydi, verilmis sadakamiz varmis, kk olarak topluca intaar etmek zorunda kalirdik da kimse anlamazdi niye böyle b.k yoluna gittigimizi

Allah tüm kk kadınlarına düz normal bir koca nasip etsin ozaman inşallah.

O kadar sorunlu adam çıkıyor ki forumda. Düz normal kocayı mumla arar olduk. Normali garip geliyor :)
Bu ne kız? Hani sen aramiyordun da millet kör sinek gibi sana carpiyordu surekli, ariyor da bulamiyormussun meger.
Di mi ama ?
Bence de samanyolu evlenmeli.
Çünkü onun bizden daha fazla mutlu olmaya hakkı yok
Evlenecek evlenecek de koca bulamiyor. Konuyu da millet bu taktikleri yapiyor ben yapmiyorum adi altinda acip , insanlar da evet evet bunlari bunlari da yapiyorlar desinler diye daha fazla taktik ogrenmek icin acmis.
Çok güzel alımlı biriymiş. Yolda yapımcılar çevirip film teklifine bulunuyormuş Erkekler sıra olmuş benimle evlen diye. Ama o narin kalbini bir erkeğe vermek istemediği için evlenmek istemiyormuş.
Ama sira olmamislarr kii , sirada kimse yokmuss , hiçmiş

Ya yurtdisina cikip victoria's secret mankeni olsaydi, verilmis sadakamiz varmis, kk olarak topluca intaar etmek zorunda kalirdik da kimse anlamazdi niye böyle b.k yoluna gittigimizi
Farkında mısın suan konu mankeni !
Yani eninde sonunda bir şeyin mankeni oldu.
Sen ben neyin mankeni olduk bugüne kadar, der misin ?

Kısmetin çıkıyor ama sana hitabetmiyorlar demek ki. Gözüne gönlüne hitabedeni, gülüşünü, sesini her şeyini çekici bulduğun, tutkuyu yakaladığın birini bulabilirsen evlenmek istersin. İyi biri olması, seni sevmesi; senin o kişiyle evlenmek istemen için bi kriter değil.

Ben çok uğraştım nikah masası için. ama bozma fikri aklıma gelmemisti neyse kocayı kaptım bundan sonrakilere örnek olsun

Siz çok yanlış biliyorsunuz... Klasik türk kadını nefes alan bir adam bulunca hemen taktik işlerine dalıp evlenmek için mesai harcamaya başlar.

Iste bi amca gelmis 2 cocuklu, bi de baska biri gelmis parasini pulunu hortumlamis, ama hepsi tapiiyii buğa

Doğru kişiler değillermiş demek ki
Doğru olması için onlar sizi severken sizin de onları sevmeniz gerekiyor.
Karşılık yoksa içinize sinmiyorsa evlenip ne yapacaksınız ?

Çocuk Sahibi olmak nasip olmakla birlikte 35 den sonra zorlaşıyor bu bir gerçek ancak sadece çocuk için evlenmekte mantıklı değil.

Ee sen de evlilik teklif edenleri degerlendirdigine gore sen de statu olarak goruyorsun demek ki sosyal - meslek olarak statu kazanamadin, burda baska bir basarin yok zaten yeeea dedigin insanlarin statusune özeniyorsun.
Ya boyle buyuk buyuk konusup sonra da cocuk yapmali miyim diye konu acmak beni benden aldi :))
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu konu sahibi? Vallahi 2 kase tursu yemis gibi içimi ekşittin.

Bu site olmasa çoğu kadın ( ben de dahil) erkeklerin elinde topaç olurdu. İyiki var KK
Zaten 50 bini kaptirip topaç olmuşun konu sahibi. Bari begenmedigin klasik turk zihniyetinde bi erkekle evlen de en azindan evinin kadini cocuklarin anasi olacaksin diye alsin seni o paklar. Yoksa bu modern zihniyetinle daha cok topac yaparlar seni

Çevrem tarafından hep begenildigimi güzel bulundugumu soyeldim beyim de başkası almadan ben alayım dedi
Ahahha süper taktik.

Dur benim de aklıma geldi. Erkekin kalbine giden yol midesinden geçer diyerekten kıymalı patates yemeği yaptım. Klasik bir türk hanfendisi olduğum için lazanya, risotto falan değil dümdüz kıymalı pattis. İlk evlenme teklifimi bu şekilde aldım. Yarışmacı arkadaşlara tavsiye ederim.

Çevrem tarafından hep begenildigimi güzel bulundugumu soyeldim beyim de başkası almadan ben alayım dedi
Bende evlenmeden olmaz dedim ,adam mecbur evlendi. Bebek işine girmek sakat ,aldır istemiyorum falanda diyebilirdi . O riske giremezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…