- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Çok güzel alımlı biriymiş. Yolda yapımcılar çevirip film teklifine bulunuyormuş Erkekler sıra olmuş benimle evlen diye. Ama o narin kalbini bir erkeğe vermek istemediği için evlenmek istemiyormuş.Daha agustosta acmissin benzer konu.. yani sanki millet sana silah dayiyor zorla evlen cocuk yap diyor. Emin ol kimsenin umrunda degilsindir.
Birde yazmissin evlenmem icin karsidakinin hadi evleniyoruz demesi gerekirmisvalla konularina girdikce dahada sacmalasiyo hersey.
Yurt disina cikmak istiyormus birde, ev araba almak istiyormus. 50-60 bin elin herifine yedirene kadar keske hayallerini gerceklestirseymis.Çok güzel alımlı biriymiş. Yolda yapımcılar çevirim film teklifine bulunuyormuş Erkekler sıra olmuş benimle evlen diye. Ama o narin kalbini bir erkeğe vermek istemediği için evlenmek istemiyormuş.
Aslında tek ve biricik kalsa daha iyiDi mi ama ?
Bence de samanyolu evlenmeli.
Çünkü onun bizden daha fazla mutlu olmaya hakkı yok
Şurada bi kişi de çıkıp "evet canım yaşın geçiyor, hemen evlen. Ben de taktikle evlendim." deyip taktik vermedi ya vicdansızlar.
Kadıncağız taktik için bir sürü yeşilçam filmi izlemek zorunda kalmış. Onlardan da bula bula "bubam beni başkasına vereceğğ. Yarın hemen gel iste" ve "namusumu kirlettin beni almak zorundasın" taktiklerini bulabilmiş.
Bunun vebali hepinizin boynuna!!!
Bişi dicem ciddiyim hamile kalsama. Böylece alırlar seni de hem sende 100 erkek arasında zebil ziyan olmazsın hemde bebeğin olurhxhsjdjsjd çok sevdim senii
Ya yurtdisina cikip victoria's secret mankeni olsaydi, verilmis sadakamiz varmis, kk olarak topluca intaar etmek zorunda kalirdik da kimse anlamazdi niye böyle b.k yoluna gittigimiziYurt disina cikmak istiyormus birde, ev araba almak istiyormus. 50-60 bin elin herifine yedirene kadar keske hayallerini gerceklestirseymis.
Allah askina oyle guzel kizlar var ki, kimmis buna teklif yagdiranlar
Bu ne kız? Hani sen aramiyordun da millet kör sinek gibi sana carpiyordu surekli, ariyor da bulamiyormussun meger.Allah tüm kk kadınlarına düz normal bir koca nasip etsin ozaman inşallah.
O kadar sorunlu adam çıkıyor ki forumda. Düz normal kocayı mumla arar olduk. Normali garip geliyor :)
Evlenecek evlenecek de koca bulamiyor. Konuyu da millet bu taktikleri yapiyor ben yapmiyorum adi altinda acip , insanlar da evet evet bunlari bunlari da yapiyorlar desinler diye daha fazla taktik ogrenmek icin acmis.Di mi ama ?
Bence de samanyolu evlenmeli.
Çünkü onun bizden daha fazla mutlu olmaya hakkı yok
Ama sira olmamislarr kii , sirada kimse yokmuss , hiçmişÇok güzel alımlı biriymiş. Yolda yapımcılar çevirip film teklifine bulunuyormuş Erkekler sıra olmuş benimle evlen diye. Ama o narin kalbini bir erkeğe vermek istemediği için evlenmek istemiyormuş.
Farkında mısın suan konu mankeni !Ya yurtdisina cikip victoria's secret mankeni olsaydi, verilmis sadakamiz varmis, kk olarak topluca intaar etmek zorunda kalirdik da kimse anlamazdi niye böyle b.k yoluna gittigimizi
Kısmetin çıkıyor ama sana hitabetmiyorlar demek ki. Gözüne gönlüne hitabedeni, gülüşünü, sesini her şeyini çekici bulduğun, tutkuyu yakaladığın birini bulabilirsen evlenmek istersin. İyi biri olması, seni sevmesi; senin o kişiyle evlenmek istemen için bi kriter değil.Yok asla övmedim hatta benlik bi durum değil yazdımonu şundan yazdım genelde kısmetim yok düzgün biri çıkmıyor evlenemiyorum diye başlık açıyor bekarlar. Benim kısmetim oluyor ama bende bişi var demek için yazdım lütfen yanlış anlamayalım
Ben çok uğraştım nikah masası için. ama bozma fikri aklıma gelmemistiBenim bey de aslında samanyoluylan evlenmek istiyordu. Ben zorla taktikle falan nikah masasına oturttum. Beyim mutsuz, ben mutsuz, samanyolu mutlu. Kimden çıkaracam acısını tabiyki mutlu olandan
Siz de beylerinizi bi kontrol edin, onlar da aslında samanyoluynan evlenmek istemiş olabilirler. Mutsuzluklar hep bundan.
Siz çok yanlış biliyorsunuz... Klasik türk kadını nefes alan bir adam bulunca hemen taktik işlerine dalıp evlenmek için mesai harcamaya başlar.Kısmetin çıkıyor ama sana hitabetmiyorlar demek ki. Gözüne gönlüne hitabedeni, gülüşünü, sesini her şeyini çekici bulduğun, tutkuyu yakaladığın birini bulabilirsen evlenmek istersin. İyi biri olması, seni sevmesi; senin o kişiyle evlenmek istemen için bi kriter değil.
Iste bi amca gelmis 2 cocuklu, bi de baska biri gelmis parasini pulunu hortumlamis, ama hepsi tapiiyii buğaKısmetin çıkıyor ama sana hitabetmiyorlar demek ki. Gözüne gönlüne hitabedeni, gülüşünü, sesini her şeyini çekici bulduğun, tutkuyu yakaladığın birini bulabilirsen evlenmek istersin. İyi biri olması, seni sevmesi; senin o kişiyle evlenmek istemen için bi kriter değil.
Nasıl kaptın neler yaptın onu anlat hemen. Çok uğraştım demekle olmaz.Ben çok uğraştım nikah masası için. ama bozma fikri aklıma gelmemistineyse kocayı kaptım bundan sonrakilere örnek olsun
Beyaz leblebiler yine iyi, ya sarı tuzsuz bayat hatta birinin çiğneyip tükürdüğü leblebiler kalırsa
Ee sen de evlilik teklif edenleri degerlendirdigine gore sen de statu olarak goruyorsun demek ki sosyal - meslek olarak statu kazanamadin, burda baska bir basarin yok zaten yeeea dedigin insanlarin statusune özeniyorsun.Zamanında İclal aydın ın bi kitabında şunu diyordu ; ‘kadınlara sordum; en beğenmediğim adam bile evlenme teklifi etse düşünürüm diyorlar, evlilik kadınlar için sosyal bir statü olarak görüyorlar.
Ya boyle buyuk buyuk konusup sonra da cocuk yapmali miyim diye konu acmak beni benden aldi :))Ay hanımlar hamile de bazılarınız kalmasın ya. Siz anne olacaksınız diye bi canlıyı bile isteye acıya kedere sürüklüyorsunuz. Yapmayın yahu.
Anne baba olmak tamamen bencillik. Ölümü görecek hastalığı görecek derdi çileyi görecek.
Keşke korunma yöntemleri firmam olsa sloganı şu olurdu: ‘yaptığınız çocukların Türkiye’ye geldiğini unutmayın ‘
Zaten 50 bini kaptirip topaç olmuşun konu sahibi. Bari begenmedigin klasik turk zihniyetinde bi erkekle evlen de en azindan evinin kadini cocuklarin anasi olacaksin diye alsin seni o paklar. Yoksa bu modern zihniyetinle daha cok topac yaparlar seniBu site olmasa çoğu kadın ( ben de dahil) erkeklerin elinde topaç olurdu. İyiki var KK
Çevrem tarafından hep begenildigimi güzel bulundugumu soyeldim beyim de başkası almadan ben alayım dediNasıl kaptın neler yaptın onu anlat hemen. Çok uğraştım demekle olmaz.
Ahahha süper taktik.Çevrem tarafından hep begenildigimi güzel bulundugumu soyeldim beyim de başkası almadan ben alayım dedi
Güzel bir taktik gelmiş aslında. En kolay evlenme yolu bebe yapmak ama riskleri de var tabi...
Ben biraz taktik düşüneyim
Bende evlenmeden olmaz dedim ,adam mecbur evlendi. Bebek işine girmek sakat ,aldır istemiyorum falanda diyebilirdi . O riske giremezdimÇevrem tarafından hep begenildigimi güzel bulundugumu soyeldim beyim de başkası almadan ben alayım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?