Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Çok mu seviyorlardı? Cidden? İnanma, öpecekler.

Eski sevgilinize verdiğiniz borcu geri alabildiniz mi? Dalga değil, ciddi soruyorum. Yazık çünkü, bu krizde az para değil.
Ben borç da almadım vermedim de tarzım değil öyle bi birikimim de yok, eski tayin olduğum yerde bi kız derdini paylaştı yaz benden tavsiye verirler dedim. Hata etmişim yüzüme vurdular işlemediğin şeyi. Neyse inş bana verirler o parayı da altına yatırırım :)

Bence milletin yazdigindan ziyade kendi yazdiklarina bi bak. Yani sen tutturdun konular benim degil, beni kiskaniyosunuz vs. Kisinin en hakli oldugu konularda bile negatif yorumlar geliyor.. yani konu actiysan boyle bir risk var zaten. Iste dedigin gibi kimse kimseyi tanimiyor, seni niye nasil kiskansin herkes kendi kendini curutuyorsun farkindaysan

Bana her şey deyin, kuzenim yazdı demeyin, ne olur demeyin.

İftira atma o konu amcasının kızının torununun sevgilisi içinmiş

Evlendigi tip de Cengiz Imren, sumugumu atmam bxhhxhx

Onlar saldırdılar napim. Yapılan taktikleri söyledim hoyorrrrrrrrrrr diye saldırdılar :) yoksa evet kendim diyorum herkes anonim. Neyse beyin fırtınası yapıyorum kötü yorumlarla. Geleni indiriyorum

seni insanların kıskandığını düşündüren nedir
insanlığa nasıl bir katkın var çok merak ettim konu sahibi yazdım cevap vermedin

2 çocuklu amcada başkasının konusu muydu?
Yemiyoruz bu saçma yalanları ya.
Ayrıca üslubundan o kadar belli ki neyin ne olduğu, boşa zorluyorsun.

Giydirmiyorum benim çevremdekiler hep bu taktikleri uyguladılar. Hatta gelin görümce aynı beni istiyorlar babam da seni duymuş diye evlendiler ondan dedim kimseye laf çarpmam
O zaman çevrenizde sıkıntı vardır.
Etrafınızdakiler de neyse siz de o’sunuzdur az çok.
İğrenç bir zihniyet
Ne biçim çevreniz var

Sugar dadylere 50 bin kaptırıyor marifeti o
cidden Özlem Türeci ve Uğur Şahin gibi bir ilişkisi yoksa onu niye kıskanayım adamlar paranın üstüne basıldılar meselaa ah kalbım kıskanıyorum bak onları
ama bu ablamızı neden kıskanacağız anlamadım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…