- Konu Sahibi samanyolu11
-
Ben borç da almadım vermedim de tarzım değil öyle bi birikimim de yok, eski tayin olduğum yerde bi kız derdini paylaştı yaz benden tavsiye verirler dedim. Hata etmişim yüzüme vurdular işlemediğin şeyi. Neyse inş bana verirler o parayı da altına yatırırım :)Çok mu seviyorlardı? Cidden? İnanma, öpecekler.
Eski sevgilinize verdiğiniz borcu geri alabildiniz mi? Dalga değil, ciddi soruyorum. Yazık çünkü, bu krizde az para değil.
Bence milletin yazdigindan ziyade kendi yazdiklarina bi bak. Yani sen tutturdun konular benim degil, beni kiskaniyosunuz vs. Kisinin en hakli oldugu konularda bile negatif yorumlar geliyor.. yani konu actiysan boyle bir risk var zaten. Iste dedigin gibi kimse kimseyi tanimiyor, seni niye nasil kiskansin herkesDiyorum ki ben sizden neden utanayım da konuları saptırayım :) beni tanımıyorsunuz ki. Tavsiye istedim sadece millet kompleks yaptı. Bizi de sevdiler yok şöyle böyle ben evliyim hahahaha şeklinde. Gerçekten psikolojisi bozuk insanlar çok bu sitede demek ki :)
Bana her şey deyin, kuzenim yazdı demeyin, ne olur demeyin.Ben borç da almadım vermedim de tarzım değil öyle bi birikimim de yok, eski tayin olduğum yerde bi kız derdini paylaştı yaz benden tavsiye verirler dedim. Hata etmişim yüzüme vurdular işlemediğin şeyi. Neyse inş bana verirler o parayı da altına yatırırım :)
İftira atma o konu amcasının kızının torununun sevgilisi içinmişNeyinizi kıskanabiliriz ki? Sevgiliniz için 50-60 bin ₺ kredi çektikten sonra terkedilmenizi veya 32 yaşında genç bir kadın olduğunuz halde sadece babanız yaşındaki çoluklu çocuklu adamlardan ilgi görmenizi kıskanacak halimiz yok.
Ayrıca ciddi bir üslup sorununuz var. Aklı başında herhangi bir insanın size beş dakikadan fazla tahammül edeceğini düşünmüyorum.
Evlendigi tip de Cengiz Imren, sumugumu atmam bxhhxhxNe istediğini bilmiyorsun.
He birde 100 kısmet geliyor heaklıma ne geldi knk bilio musun ? Seren serengil de öyle diyordu erkekler benlenn çoook evlenmek istiyor diye hdjdjdj Sonunda adamlar kaçacak delik arıyordu. Senlen alakası yok öylesinee aklıma geldiiiiğ. Bu arada sen klasik türk kezbanı değilsin tamam cağnım. Ama o zaman nedir bu bebeğim olmazsa falan tribi ? Coolsan cooluğunu bilemelisin ::
Bence milletin yazdigindan ziyade kendi yazdiklarina bi bak. Yani sen tutturdun konular benim degil, beni kiskaniyosunuz vs. Kisinin en hakli oldugu konularda bile negatif yorumlar geliyor.. yani konu actiysan boyle bir risk var zaten. Iste dedigin gibi kimse kimseyi tanimiyor, seni niye nasil kiskansin herkeskendi kendini curutuyorsun farkindaysan
seni insanların kıskandığını düşündüren nedirNeyse sizi harekete geçirdiysem ne mutlu :). Yaptıklarınızı yüzünüze vurdum, çıldırdınız. Küçükken de marketten sakız çalmıştım onu da ekleyelim anca soğursunuz :)
Beni etkilemiyorsunuz.Kıskançlığınızın boyutunu burda kusuyorsunuz :) daha da yazmayacağım kötü yorumlara cevap
Güzel tavsiye verenlere teşekkürler ama tavsiyelerinizi dinlicem
2 çocuklu amcada başkasının konusu muydu?Ben borç da almadım vermedim de tarzım değil öyle bi birikimim de yok, eski tayin olduğum yerde bi kız derdini paylaştı yaz benden tavsiye verirler dedim. Hata etmişim yüzüme vurdular işlemediğin şeyi. Neyse inş bana verirler o parayı da altına yatırırım :)
ahaahahahEvlendigi tip de Cengiz Imren, sumugumu atmam bxhhxhx
Ona acımış ondan evlenmişş hahahEvlendigi tip de Cengiz Imren, sumugumu atmam bxhhxhx
Ya neden öyle bişi diyeyim evet aldı derim :) sanki ne olacak ismimi cismimi kim biliyor kimden utanayımBana her şey deyin, kuzenim yazdı demeyin, ne olur demeyin.
Konser dediği yer bildiğin varoş bi yerahaahahahkıro seviyor o da piyano çalıyor tam bir piremses
Ya ben zar zor siliyorum şu melodiyi beynimden, atmayın şu taşıAmcaları seviyor demek kiSUGAR DADY hahahah
Sugar dadylere 50 bin kaptırıyorseni insanların kıskandığını düşündüren nedir
insanlığa nasıl bir katkın var çok merak ettim konu sahibi yazdım cevap vermedin
ahahaha seren dedikodusu bile yaptıkKonser dediği yer bildiğin varoş bi yerevimin salonu sahneden büyük. 40 kişi toplayıp götürmüş djjejjd zaten 70 kişilikmiş mekan
Kendi zekasını baz alarak yalan söylüyorsa demek kiİftira atma o konu amcasının kızının torununun sevgilisi içinmiş
O zaman çevrenizde sıkıntı vardır.Giydirmiyorum benim çevremdekiler hep bu taktikleri uyguladılar. Hatta gelin görümce aynı beni istiyorlar babam da seni duymuş diye evlendiler ondan dedim kimseye laf çarpmam
Yalan beybisi, senin etrafında fazla kezban var, ondan kendini ultra modern falan saniyosunKezban demedim ama bu taktiklerle evlenen çok, yalansa yalan diyin
cidden Özlem Türeci ve Uğur Şahin gibi bir ilişkisi yoksa onu niye kıskanayım adamlar paranın üstüne basıldılar meselaa ah kalbım kıskanıyorum bak onlarıSugar dadylere 50 bin kaptırıyormarifeti o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?