- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.456
- 548
- 37
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Yaw bence bu ortalama kizlarimizin icinde bi kezban yatiyor, ne kadar desede ben soyle ozgurum boyle cinsellik yasarimTiksindim
HAYDAA ! Küsme cici kızBu da bana ait değil iş yerinden bi kız için yazmıştım
Neyse bi daha sadece kendim için yazayım yoksa bi soru sorunca hemen geçmişe bakılıyor ana ne fenasınız siz
Amcaları seviyor demek kiKonularina baktimda birazsu 40 li yaslarda bi sevgilin varmis 2 cocuklu aldatilmis vs. Yani tapan tipler bunlar mi birinede 50-60 borc vermissin filan. Yani bana biri o kadar para verse bende baya
o artik bunu hak etti. bana fotograf atmis askim senin boregi unuttum ama ben yiyorum bak zuhahaha diye. yarin evleniyoruz o halde delikanli. anca boyle affederim.Börek almadı diye yıldırım nikahı kıymasını iste. Çünkü Türk kızları bunu yapar
Siz Türk degil misinizSelam bacılar, size bir şey danışmak istiyorum.
Şimdi benim hep düzenli ilişkilerim oluyor, adamlar da beni çok seviyorlar.
Benden kaynaklı değil tabi bu konuda kodum yok,ona bağlıyorum babam çok ilgili bir babaydı. Türk aile yapısında ana ilgili baba ilgisizdir genelde kızlar kendilerine kötü davranan adamları seçerler ,ben ise bana tapacak adamları seçiyorum.
100 tane erkek gelse algıda seçicilik beni en çok sevecek erkeği seçiyorum bilinçaltı olarak.
Sevgililerim çok ilgili çok sevecen oluyorlar, beni aileleriyle hemen tanıştırıyorlar, aileleri beni seviyor Hatta birinin babası bilezik almaya gitmişti.
Ama bi noktada bana bi haller oluyor, evlilik bana göre değil,ben bunla evlenemem diyorum sebepsiz yere.
Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)
Çevremdekiler ‘vakit kaybediyorsun,hemen evlenmen cocuk yazman lazım’ diyorlar, ama içimden gelmiyor, haklı da olabilirler yaşım da 32.
Sizce karar verip evlenmem mi lazım? İlerde cocuk yapmadığım evlenmediğim için pişman olur muyum?
O kadar iğrenç ki, şu anda bu kelimeyi bir kadının yazmış olabileceğine inanmıyorum.Ya da inanmak istemiyorum. O yüzden bu saçmasapan konuya başka yorum bile yapma gereği duymuyorum. Şikayetlerimi yaptım. Tekrar kusacağım bi saniyeYaw bence bu ortalama kizlarimizin icinde bi kezban yatiyor, ne kadar desede ben soyle ozgurum boyle cinsellik yasarimbeni bozdun sirf kendini ayristirmak icin yapmis belli
Haddim değil ama konu sahibinin cinsel bir hayatı olmadığını düşünüyorum.Yaw bence bu ortalama kizlarimizin icinde bi kezban yatiyor, ne kadar desede ben soyle ozgurum boyle cinsellik yasarimbeni bozdun sirf kendini ayristirmak icin yapmis belli
Bi konusu var. Kizlik zari artik kanamiyo filan yazmis.. yani bi takintisi var belli..Haddim değil ama konu sahibinin cinsel bir hayatı olmadığını düşünüyorum.
Olan bir insan bu kadar takmaz milletin cinsel bölgelerinin bozulup bozulmadığına
Neyinizi kıskanabiliriz ki? Sevgiliniz için 50-60 bin ₺ kredi çektikten sonra terkedilmenizi veya 32 yaşında genç bir kadın olduğunuz halde sadece babanız yaşındaki çoluklu çocuklu adamlardan ilgi görmenizi kıskanacak halimiz yok.Neyse sizi harekete geçirdiysem ne mutlu :). Yaptıklarınızı yüzünüze vurdum, çıldırdınız. Küçükken de marketten sakız çalmıştım onu da ekleyelim anca soğursunuz :)
Beni etkilemiyorsunuz.Kıskançlığınızın boyutunu burda kusuyorsunuz :) daha da yazmayacağım kötü yorumlara cevap
Güzel tavsiye verenlere teşekkürler ama tavsiyelerinizi dinlicem
Ne demek istedin gram anlamadimGiydirmiyorum benim çevremdekiler hep bu taktikleri uyguladılar. Hatta gelin görümce aynı beni istiyorlar babam da seni duymuş diye evlendiler ondan dedim kimseye laf çarpmam
Neyse sizi harekete geçirdiysem ne mutlu :). Yaptıklarınızı yüzünüze vurdum, çıldırdınız. Küçükken de marketten sakız çalmıştım onu da ekleyelim anca soğursunuz :)
Beni etkilemiyorsunuz.Kıskançlığınızın boyutunu burda kusuyorsunuz :) daha da yazmayacağım kötü yorumlara cevap
Iyi misin sen? Cidden objektif yorum yapmak istiyorum ama mumkun olmuyor.Neyse sizi harekete geçirdiysem ne mutlu :). Yaptıklarınızı yüzünüze vurdum, çıldırdınız. Küçükken de marketten sakız çalmıştım onu da ekleyelim anca soğursunuz :)
O konular bana ait değil diyorum ama neyse tamam öyle inanın bari soğursun içinizNeyinizi kıskanabiliriz ki? Sevgiliniz için 50-60 bin ₺ kredi çektikten sonra terkedilmenizi veya 32 yaşında genç bir kadın olduğunuz halde sadece babanız yaşındaki çoluklu çocuklu adamlardan ilgi görmenizi kıskanacak halimiz yok.
Ayrıca ciddi bir üslup sorununuz var. Aklı başında herhangi bir insanın size beş dakikadan fazla tahammül edeceğini düşünmüyorum.
Klasik Türk kızı işteo artik bunu hak etti. bana fotograf atmis askim senin boregi unuttum ama ben yiyorum bak zuhahaha diye. yarin evleniyoruz o halde delikanli. anca boyle affederim.
oh iyi bahane oldu ha calci kacirmadan alayim adami
Diyorum ki ben sizden neden utanayım da konuları saptırayım :) beni tanımıyorsunuz ki. Tavsiye istedim sadece millet kompleks yaptı. Bizi de sevdiler yok şöyle böyle ben evliyim hahahaha şeklinde. Gerçekten psikolojisi bozuk insanlar çok bu sitede demek ki :)Iyi misin sen? Cidden objektif yorum yapmak istiyorum ama mumkun olmuyor.
Kimse kimseyi tanimiyor burda senin neyini kiskansinlar. Zaten kiskanilcak yonleri olan insanlarin tavri asla sen gibi olmazya komplekslisin ya da travmalarin var, sevgisiz kalmissin. Herkes sana heyran herkes sana asik olup bitiyor
Valla senin soyledigin taktikleri ben 70lerin yesilcamindan biliyorum ama etrafimda hic boyle evlenen duymadim, cok kucuk ücra bi yerde mi yasiyosun? Geri kalmis falan? Cunku bu kafalar biteli cok oldu.Kezban demedim ama bu taktiklerle evlenen çok, yalansa yalan diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?