Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Çok rahatsız edici bir tarzınız var.
Başka bir konuya doktorla evli olan kadın için "vermek" gibi çirkin ötesi bir ifadeniz vardı, bu konuda da yine aynı seviyede cümleleriniz.
Şimdi klâsik kız taktiği falan diye yine birilerini yerip kendinizi övme derdine girmişsiniz.
Başkalarına laf etmeden kendinizi ifade edemiyor musunuz?

Eski konularıniza baktım da, yaşça sizden büyük iki çocuklu bir adam ve evlilikle ilgili açtığınız konular ve burada yaratmaya çalıştığınız profil arasında dağlar kadar fark var. Yüklü borç verip alamadığiniz bir eski sevgili de var ayrıca, sizi çok seven adamlar ne güzel sömürmüş böyle.

Hayaller ve hayatları yaşıyorsunuz muhtemelen.

Son düzenleme:
Bu da bana ait değil iş yerinden bi kız için yazmıştım

Neyse bi daha sadece kendim için yazayım yoksa bi soru sorunca hemen geçmişe bakılıyor ana ne fenasınız siz
HAYDAA ! Küsme cici kız eminim arkadaşın için açmışsındır hep öyle olurr

Konularina baktimda biraz su 40 li yaslarda bi sevgilin varmis 2 cocuklu aldatilmis vs. Yani tapan tipler bunlar mi birinede 50-60 borc vermissin filan. Yani bana biri o kadar para verse bende baya
Amcaları seviyor demek ki SUGAR DADY hahahah

Börek almadı diye yıldırım nikahı kıymasını iste. Çünkü Türk kızları bunu yapar
o artik bunu hak etti. bana fotograf atmis askim senin boregi unuttum ama ben yiyorum bak zuhahaha diye. yarin evleniyoruz o halde delikanli. anca boyle affederim.

oh iyi bahane oldu ha calci kacirmadan alayim adami

Siz Türk degil misiniz

Yaw bence bu ortalama kizlarimizin icinde bi kezban yatiyor, ne kadar desede ben soyle ozgurum boyle cinsellik yasarim beni bozdun sirf kendini ayristirmak icin yapmis belli
O kadar iğrenç ki, şu anda bu kelimeyi bir kadının yazmış olabileceğine inanmıyorum.Ya da inanmak istemiyorum. O yüzden bu saçmasapan konuya başka yorum bile yapma gereği duymuyorum. Şikayetlerimi yaptım. Tekrar kusacağım bi saniye

Yaw bence bu ortalama kizlarimizin icinde bi kezban yatiyor, ne kadar desede ben soyle ozgurum boyle cinsellik yasarim beni bozdun sirf kendini ayristirmak icin yapmis belli
Haddim değil ama konu sahibinin cinsel bir hayatı olmadığını düşünüyorum.

Olan bir insan bu kadar takmaz milletin cinsel bölgelerinin bozulup bozulmadığına

Haddim değil ama konu sahibinin cinsel bir hayatı olmadığını düşünüyorum.

Olan bir insan bu kadar takmaz milletin cinsel bölgelerinin bozulup bozulmadığına
Bi konusu var. Kizlik zari artik kanamiyo filan yazmis.. yani bi takintisi var belli..

Neyinizi kıskanabiliriz ki? Sevgiliniz için 50-60 bin ₺ kredi çektikten sonra terkedilmenizi veya 32 yaşında genç bir kadın olduğunuz halde sadece babanız yaşındaki çoluklu çocuklu adamlardan ilgi görmenizi kıskanacak halimiz yok.

Ayrıca ciddi bir üslup sorununuz var. Aklı başında herhangi bir insanın size beş dakikadan fazla tahammül edeceğini düşünmüyorum.

Bütün KK olarak sizi kıskanıyoruz . Hayallerin güzelde gerçeklere dönme vakti geldi

Iyi misin sen? Cidden objektif yorum yapmak istiyorum ama mumkun olmuyor.

Kimse kimseyi tanimiyor burda senin neyini kiskansinlar. Zaten kiskanilcak yonleri olan insanlarin tavri asla sen gibi olmaz ya komplekslisin ya da travmalarin var, sevgisiz kalmissin. Herkes sana heyran herkes sana asik olup bitiyor

O konular bana ait değil diyorum ama neyse tamam öyle inanın bari soğursun içiniz

o artik bunu hak etti. bana fotograf atmis askim senin boregi unuttum ama ben yiyorum bak zuhahaha diye. yarin evleniyoruz o halde delikanli. anca boyle affederim.

oh iyi bahane oldu ha calci kacirmadan alayim adami
Klasik Türk kızı işte

Diyorum ki ben sizden neden utanayım da konuları saptırayım :) beni tanımıyorsunuz ki. Tavsiye istedim sadece millet kompleks yaptı. Bizi de sevdiler yok şöyle böyle ben evliyim hahahaha şeklinde. Gerçekten psikolojisi bozuk insanlar çok bu sitede demek ki :)

Kezban demedim ama bu taktiklerle evlenen çok, yalansa yalan diyin
Valla senin soyledigin taktikleri ben 70lerin yesilcamindan biliyorum ama etrafimda hic boyle evlenen duymadim, cok kucuk ücra bi yerde mi yasiyosun? Geri kalmis falan? Cunku bu kafalar biteli cok oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…