Evli adama aşik olan var mi

Artık kocalarımızı evden dışarı salmayalım.baksanıza bekarlarda iş yok diyenler.evlilere yanaşıyor.evli olduğunu bilmezsin tamam.ama birde bile bile yapanlar var ne onursuLuk bu.namus bu bilmem farkındamısınız?nasıl bor ahlaksızlıktır bu tobe yarrabım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne bu şimdi konu mu yani evli adama aşık oluyorsan yapacağın tek sey kendine bile itiraf edemeden bu işi bitirmek. biraz empati yaparsak iyi olur. kadının en büyük düşmanı yine kadın ........ ilahi adaleti duyan var mı?

işte görmek istediğim hemcisim.... evet irade denen birşey var ve sen çok güzel kullanmışsın iradesizlere duyrulur.......buyrun işte isteyince oluyormuş siz yeter ki insanların hayatlarına girip eşlerini hayat arkadaşsız çocuklarını babasız bırakma fikrinden vazgeçin vaalla alkışlayacam duramıyorum

Yanlış alıntı yaptın herhalde evlıyız adama aşığım ama benım kocam o daha oncede kimseyle evli degıldı

Yanlış alıntı yaptın herhalde evlıyız adama aşığım ama benım kocam o daha oncede kimseyle evli degıldı

canım sen yanlış anladın konuyu açana tepkim .seninle hemfikiriz sadece konuşman hoşuma gitti

canım sen yanlış anladın konuyu açana tepkim .seninle hemfikiriz sadece konuşman hoşuma gitti

Anladım bende dedım.ne alaka.valla kocama güveniyorum.sürekli alyansınıda takar.ama aklıma bazen sırf böyle kadınlar yüzünden benım aldatıyomudur acaba diye getiriyorum

hiç takıntı yapma kocana güveniyorsan sorun yok bakma sen iş kocada bitiyor aslında iarade önemli ... bende 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var eşime bende çok güveniyorum ama böyle insanları duyunca sinirleniyorum ...... allah korusun bunlardan..

böyle bayanlara en güzel dua: sizde evlenin eşinize aşık olsunlar ve elinizden alsınlar :))

Bizde 12 yıldır beraberiZ 6 yıldırda evliyiz.2 yaşında kızım var.çok şükür evden işe işten eve gelir.h.sonuda hep bizimledir gezdirir.

benim evlendiğimde yaşım küçüktü(17) eşimin de öyle kaçarak evlendim çok sıkıntı yaşadım kendi ailem eşimin ailesi maddi sıkıntılar falan ama eşim bir gün olsun çalışmaktan kaçmadı 40 yaşında adam olgunluğuyla davrandı birgün aldattığından şüphe etmedim allah razı olsun bana öyle bir sıkıntı yaşatmadı.. yemez yedirir giymez giydirir cinstenallah akıllı fikirli adam nasip etsin.. konu eşlere geldi yeni toppic açmalı ideal kocası olanlar

Ben çok kızıyorum.evli bir adama insan o gözle bile bakmamali.dün müğe anlında dedı böyle birşeyden bahsedılmesı bile namusuzluk.zaten aklı başında insanlar yapmaz böyle bişey.aklını,fikrin namusunu kaybetmişler tobe yarrabim.biz kaçmadık babam işi yokuşa sürdü ama sabrettik.bende 17 yaşındaydım

Son düzenleme:
@petunya8i8

Harikasın tatlım güçlü irade ve mantığı kullanma budur. Diğer kadınlar ya zevk için ya para için takılıyor aşkmış felan kılıf sadece lafım evliler ile takılan herkese

Son düzenleme:
Benim sevgilim de evli. Dinden imandan bahsetmişsiniz fakat atladığınız bi konu var Rabbim sizin kocalarınıza 4 eşe kadar izin vermiş. Her zaman hatayı öteki kadınlarda aramayın asıl suçlu kocalarınızın ta kendisidir. Kimse kalkıpta evli bi erkek bulsam diye aranmaz. Arananlar zaten çok farklı bi konumdadır. Herkese aynı yaftayı yapıştırmayın lütfen.

sana katılıyorum adını da aşk koymuşlar arkada gözü yaşlı insanlar yıkılan hayaller bırakmanın adı ask olmuş....hımm seninle ortak yanımız çok sanırı kendinden biraz bahseder misin

Allah 4 eşe kadar izin vermiş lafına ben sadece gülerim.

ee gülün o zaman ne diyim yalnız kimse büyük konuşmasın zamanında çok büyük konuştum şimdi kendim o durumdayım. Gerçekten olayın iç yüzünü bilmeden kimseyi yargılamayın. Hatayı ilk başta kocalarınızda sonra da öteki kadının ailesinde arayın...

O dört eş için kişinin yeterlilikleri olması gerekli ee şimdi ikinci eşi senmisin ?

O kadının kocası sevgilin yani suçu nedir ? Hım karısı ilgilenmiyor felan mı ?

Sen niye evli bir erkeklesin ne diye aradın evliyi ?

O sevgilinde karaktersiz zate tencere kapak uyumu... Zevk para eğlence keyfine bak ha yarın öbür gün eşi yakana yapışırsa o... diye burda yazdıklarını o kadına da dersin. yada yarın öbürgün biri ile evlendin kocan yapsa dinimiz dört kadına izin veriyor suçlu benim felanda dersin.

Evli değilim ama evlenirsem sen gibilere kocamdan daha çok dikkat etmem gerek bunu iyi anladım

ay hergün hergün aynı konu meğer ne çok evli adam meraklısı varmış bdv sizden geçilmiyor maşallah

senin de atladığın ZİNA var canım 4 eşe kadar musaade derken evli oluyor madem meraklısı alsın adam o zaman seni sende ikinci eşi ol neden buna layık görememiş acaba seni o SEVGİLİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…