Ne iğrenç olay ya. Yok arkadaş millet arsızlaştı artık. Ama bilmiyorlar ki hiçbir şey yanlarına kalmayacak.. Sefasını sürdükleri şeyin cefasını fena çekecekler.. Allah doğru yoldan şaşırtmasın
Kocalariniz musallat olmuyor kadinlar oluyor dimi arkadaslar
yok artık.. iğrençliğin daniskasıBide benden başka bi hikaye dinleyin.. Çocukluk arkadaşım diye evime aldığım bir insan ben işteyken ne oyunlar neler yapmış eşime yakınlaşmak için.. En sonda biz kavga etmiştik eşimle baya şiddetli ben yatak odasına kapanıp ağlarken eşimle ilişkiye girmeyi teklif etmiş!! 3 kuruşluk bedeniyle!
Var böyle insanlar malesef.. İçimde büyük bi nefret var. Allah mutlu bi yuva nasip etmesin ona bana yaşattıklarının aynısını yaşasın inşallah. Ahımı aldı karaktersiz bide arkadaşım olucaktı.
Maşallah size kimse büyük konuşmasın bende neler neler diyordum ama bi baktim ki artik olayin icindeyim ayrica kadinlara laf söylcgnezr birazda eslerinize ya da eslere söylemelisiniz ��
Aşk deniliyor sürekli, aşk bu engel olunmuyor vesaire... Madem bu "aşkınız" bu kadar güçlü neden boşanılmıyor. İnsan "Aşkı" uğruna herşeyi yapmaz mı. O aşık olduğunuz adamlar, o evli olduğu halde size aşık (!) olan adamlar madem ki "aşık" neden bu aşk uğruna ne pahasına olursa olsun eşlerinden boşanmıyo veya kendisi de evli olan bayan neden bu büyük aşkı, o engel olamadığı aşkı uğruna ne pahasına olursa olsun kocasından boşanmıyo ?..
Biraz mantıklı olun aşk bu değil.. Aşkı bu saçma duygularla kirletmeyin sizinki macera aramaktan başka bişey değil. Sıkıldıklarında hayatlarına renk katmak için saçma işlere girişip adını aşk koymuşlar.
işte evlenince bile yaptığın şey kocan tarsfından bile yüzüne vuruluyorsa artık bu tarz ilişki yaşayanlara bu ders olsun.Aynen ayrıldıktan sonra öğrendi eşi beni bende onu yani. Aslında mutluyum ama nasıl anlatsam çok uzun. Birincisi herkesin gözünde yuva yıkan kadınsın hatta erkek sıvışmak için işin içinden topu sana atıyor özelliklede kendi ailesine karşı
işte evlenince bile yaptığın şey kocan tarsfından bile yüzüne vuruluyorsa artık bu tarz ilişki yaşayanlara bu ders olsun.
Kocalariniz musallat olmuyor kadinlar oluyor dimi arkadaslar
Tepki alacak bir konu ama bir cok insan bu sekilde yasiyor sadce merak ediyorum
açıkça soruya açıkça cevap
bende ilgi kayması gibi bişiler oldu
ama elimde olmıyan sebep denebilir
hastalığımın uç noktası anında oldu
sonrasında da pişmanlık oldu tabiki
Birliktelikten sonrami pismanlik oldu nasil elinde olmyn sebepler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?