Evli adama aşik olan var mi

Amin canımm. Allah dağılan her yuvanın hesabını er yada geç sorar ..

Allahh sizin gibilerin tez zamanda belasını versinnnn !!! şu an sizin gibi arsız yüzsüz insanlar yüzünden 6 yıllık ilşikim bitiyor birde kendide evliymiş kocana yazık nasıl bir vicdan sendeki

allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun.
yargılamıyorum.. yargıladıgımız seylerı bı sekılde yasatıyor allah.
kınamıyorum ama ıgrenıyorum kızıyorum suan bagırmak gelıyo ıcımden mesela.
ama yapmıyorum
ALLAH HEPIMIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. NE EVLI OLANA NEDE İŞTE BI SEKILDE BIRLIKTELIGI OLANA BASKALARINI MUSALLAT ETMESIN RABBIMIZ.AMİN... ESENLIKLE

Okudukça midem bulandı.ya siz sanıyo mısnz ki adam seni seviyo evdeki karısını sevmiyo.idare edebilse 3. Yü de bulur.ben size üzülüyorum kullandırtmayın kendinizi yazıkkkkk cok yazıkk.cok şey var size söylenicek de neyde siz anladınız.................

Son düzenleme:
Bir de konu açmış dertleşiyorlar. Allah sizi ıslah etsin. Düzgün insanlar evli insana o gözle bakmazlar. Hadi aşık oldu diyelim, bağrına taş basmayı bilirler. Siz işinize geleni yapıyorsunuz. Açık ve net. Vazgeçmek yerine yuva yıkmak size daha cazip geliyor. Allah akıl fikir versin, vicdan versin.

Rabbim ıslah etsin, ıslahı yok ise de böylelerine mutluluğu tattırmasın...

Kocalariniz musallat olmuyor kadinlar oluyor dimi arkadaslar

Musallat olan karaktersiz erkege musallat olarak mi dengeliyorsun durumu?!!!
Hadi asik oldun, hadi aklin kaydi, hadi etkilendin, nerde senin otokontrolun?
Nerede etik degerlerin?
Nerede dogrun, yanlisin, karakterin, sinirlarin?!
Bir seyler hissetmek cok baska ama atilacak olan adimlar, verilecek kararlar insana ait...
Hayatta her caninin istedigini yapamazsin...
Olmasi gereken vardir, olmasi gerekenede insan karakteri ve zekasi ile karar verir...
Kendine hakli gosterecek taraflar arama, bu tercihleri yumusatmaz...
Kendine don bak, ben ne yapiyorum diye...
Ucuz bir hayat da, kaliteli bir hayat da senin elinde...

yok artık.. iğrençliğin daniskası

Maşallah size kimse büyük konuşmasın bende neler neler diyordum ama bi baktim ki artik olayin icindeyim ayrica kadinlara laf söylcgnezr birazda eslerinize ya da eslere söylemelisiniz ��

Aşk deniliyor sürekli, aşk bu engel olunmuyor vesaire... Madem bu "aşkınız" bu kadar güçlü neden boşanılmıyor. İnsan "Aşkı" uğruna herşeyi yapmaz mı. O aşık olduğunuz adamlar, o evli olduğu halde size aşık (!) olan adamlar madem ki "aşık" neden bu aşk uğruna ne pahasına olursa olsun eşlerinden boşanmıyo veya kendisi de evli olan bayan neden bu büyük aşkı, o engel olamadığı aşkı uğruna ne pahasına olursa olsun kocasından boşanmıyo ?..
Biraz mantıklı olun aşk bu değil.. Aşkı bu saçma duygularla kirletmeyin sizinki macera aramaktan başka bişey değil. Sıkıldıklarında hayatlarına renk katmak için saçma işlere girişip adını aşk koymuşlar.

Son düzenleme:

Birde eklemek istediğim bişey daha var.. Böyle insanlar güvenilmez insanlardır ya. Herkese ama herkese yalan söyleyen sahtekarların tekidir bu insanlar ya. Karısını ya karısını aldatan adam seni mi aldatmiycak.

Şu forumdaa o aşık olduğunuz evli adamların karısı da var belki değil mi, hatta belki siz onlarla dertleşiyorsunuzdur burda. Kadın konu açmıştır eşim benden uzaklaştı diye sizde ona orda akıl vermişsinizdir mesela. Yaparsınız yani yapılır. Hatta siz ilerleyen zamanlarda en yakın arkadaşınızın eşine de aşık olursunuz. Hayat size sıkıcı geldikçe daha büyük heyecanlar ararsınız git gide en yakınlarınızın eşlerine göz koyarsınız. Yaparsınız gerçekten.. Allah ıslah etsin, uzak etsin evimden eşimden, Allah saptırmasın kimseyi ya...

işte evlenince bile yaptığın şey kocan tarsfından bile yüzüne vuruluyorsa artık bu tarz ilişki yaşayanlara bu ders olsun.

işte evlenince bile yaptığın şey kocan tarsfından bile yüzüne vuruluyorsa artık bu tarz ilişki yaşayanlara bu ders olsun.

Benim yazılarımı net okumamışsınız maalesef ben ders alınacak grup içerisinde değilim. Ama tekrarlayayım aşınmam sanırım
Ben eşimin evli olduğunu bilmiyor idim kendisi 1 yıllığına bulunduğum şehre gelmiş eski eşi memleketindeydi bu süreçte eşim boşanmış bile benim çok daha sonra haberim oldu... Ama çevre bu kadar ayrıntıyı bilmediği için kendi adıma üzüntü yaşıyordum . Ayrıca eşim tarafından yüzüme bir şeyler vurulduğunu da nerden çıkardınız doğrusu sadece çevreye karşı topu üstüme attı derken açıklamayı ben yapmak zorunda kaldığımı ifade etmek istemiştim
Bir daha alıntı yaparken dikkat ediniz

Kocalariniz musallat olmuyor kadinlar oluyor dimi arkadaslar

kocam yok istediğime laf söylerim bu durumda. Nasıl bir his biraz bahsetsene ölene kadar herkesin seni hani o malum sıfatla bilecek olması?Sanane ben istediğime hak veririm eşitlik,empati,adalet kavramlarını bize öğretmek sana mı kaldı? hahah mükemmel ironi.Adamın hiç suçu yok tamamen siz ayartıyorsunuz kime ne istediğim gibi düşünürüm.Adam melek gibi benim görüşüm böyle hadi bakalım ne olacak ? Elimden gelse gider adamla karısını barıştırırım o derece söyleyeyim.Ben tek taraflı bakınca da objektif bakınca da senin sıfatın değişmiyor ama uyandırayım. Aklıma getirdin yine ananemi babannemi kim varsa örgütleyim bir kaç beddua edelim

Bütün yorumları okuyamadım çünkü bir yerden sonra elim ayağım titredi. Biraz edep yahu!! Bu nasıl bir ahlaksızlıktır? Hiç mi onur, gurur yok? Bugün karısına yapan, sana mı sadık kalacak be kadın? Ben hamileyken aldatıldığımı bir zamanlar arkadaş sıfatını kullandığım bir ahlaksızdan düşük yaptıktan sonra öğrendim. Neymiş efendim yaşadıkları aşkmış! Burada bir arkadaşın da yazdığı gibi umarım bir ömür yaşattığınızı yaşarsınız. Kendinize yaptığınız saygısızlığı bıraktım bir kenara. Bir kadın başka bir kadına, hemcinsine bunu nasıl reva görür??
Aklım, mantığım almıyor benim. Ben boşandım kurtuldum, çocuğumda yoktu bereket. Ya aşık oldum zırvası yüzünden babasız bıraktığınız çocuklar ne olacak?
Depresyonda bir anne, aşığım diye dolanan bir baba, yıkılmış bir yuva. Bu durumun arkasında duranlara da yazıklar olsun! O eş bunu yaşatan kadın da olabilir. Allah ıslah etsin bunu normal karşılayanları. Kimse kimseyi zincirlemiyor, o kadar aşıksanız boşanıp ne haliniz varsa görürsünüz bu kadar basit. Çok doluyum çok.

Bu tür insanlar yüzünden neler çektim...neler söykemek isterdimde dilim varmıuor. ...en güzel cevap ilahi adalet olacaktır...

Tepki alacak bir konu ama bir cok insan bu sekilde yasiyor sadce merak ediyorum

açıkça soruya açıkça cevap
bende ilgi kayması gibi bişiler oldu
ama elimde olmıyan sebep denebilir
hastalığımın uç noktası anında oldu
sonrasında da pişmanlık oldu tabiki

açıkça soruya açıkça cevap
bende ilgi kayması gibi bişiler oldu
ama elimde olmıyan sebep denebilir
hastalığımın uç noktası anında oldu
sonrasında da pişmanlık oldu tabiki

Birliktelikten sonrami pismanlik oldu nasil elinde olmyn sebepler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…