bipolarlıkta bazen oluyor bu durumlar
aşırı cinsel istek ve kontrolsüzlük
duygulara kapılma
mantığın devre dışı kalması gibi[/QUOTE hmm sonra ne oldu peki
bipolarlıkta bazen oluyor bu durumlar
aşırı cinsel istek ve kontrolsüzlük
duygulara kapılma
mantığın devre dışı kalması gibi[/QUOTE hmm sonra ne oldu peki
evlilik durumları yoktu ama
olmaması gereken bir durumdu
sonuçta olmuşla ölmüşle çare yok
gönül deniyor ya ota da pisliğide
onun gibi bişi
evli biri ile birlikte olmuş olanıda yargılayamam
fikir verebiliriz ama kimsenin de haddine değil burada
ahkam kesmek, kötülemek, tabiki benim düşüncem
Benim yazılarımı net okumamışsınız maalesef ben ders alınacak grup içerisinde değilim. Ama tekrarlayayım aşınmam sanırım
Ben eşimin evli olduğunu bilmiyor idim kendisi 1 yıllığına bulunduğum şehre gelmiş eski eşi memleketindeydi bu süreçte eşim boşanmış bile benim çok daha sonra haberim oldu... Ama çevre bu kadar ayrıntıyı bilmediği için kendi adıma üzüntü yaşıyordum . Ayrıca eşim tarafından yüzüme bir şeyler vurulduğunu da nerden çıkardınız doğrusu sadece çevreye karşı topu üstüme attı derken açıklamayı ben yapmak zorunda kaldığımı ifade etmek istemiştim
Bir daha alıntı yaparken dikkat ediniz
Farkinda olduktan snra asktan mi vazgecilir..gonul bu evli bekar tanimaz.zatwn karisina asik adam gidip baskasini sevemez eger olmussa mutlaka histir bu...zorla cekip alamazsin sibucta gonul bu... baskasina asikken sirf evli diye o kadinla mi omur gecirmeli insan.bu insanlara yazik degilmi..ask bu medeni durum taanimaz.herkes sevdigine sikica sarilirsa da kimsr kimseyi elinden alamaz..
Farkinda olduktan snra asktan mi vazgecilir..gonul bu evli bekar tanimaz.zatwn karisina asik adam gidip baskasini sevemez eger olmussa mutlaka histir bu...zorla cekip alamazsin sibucta gonul bu... baskasina asikken sirf evli diye o kadinla mi omur gecirmeli insan.bu insanlara yazik degilmi..ask bu medeni durum taanimaz.herkes sevdigine sikica sarilirsa da kimsr kimseyi elinden alamaz..
Zaten bi'sizin gibi düşünenler biliyo aşk denen duyguyu. Biz hiç yaşamadık sanki bi'de böyle pembeye bulayıp kuruyosunuz cümleleri.
Allah akıl ve irade vermiş insana. Aşktan da kimse ölmemiş.
Eğer dediğin şey bu kadar doğru ya da insani olsaydı aşkı tadan bu kadar dünyalı bu olayı namussuzluk olarak adlandırmazdı değil mi?
Zaten bi'sizin gibi düşünenler biliyo aşk denen duyguyu. Biz hiç yaşamadık sanki bi'de böyle pembeye bulayıp kuruyosunuz cümleleri.
Allah akıl ve irade vermiş insana. Aşktan da kimse ölmemiş.
Eğer dediğin şey bu kadar doğru ya da insani olsaydı aşkı tadan bu kadar dünyalı bu olayı namussuzluk olarak adlandırmazdı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?