Evli adama aşik olan var mi

canım, boşver takma kafana neler neler derler
işin aslını bilmeden ahkam keserler
amma kendi dünyalarında ne hin likler vardır
kimbilrrr

Evli adamlara aşık olmakta mahzur görmeyenler yüzünden kaç tane kadın ne acılar yaşıyor, kaç tane çocuk eksik büyüyor bunları düşünmüyorlar işte.
Duygularına sınır koymamak da ne demekse...
O sınırsızlık yüzünden kaç tane legal yaşayan insan mahvoluyor.
Ama onların hakkı o aşkın sınır tanımadığı dediği insanlardan öyle feci çıkıyor ki..
Burda olmazsa hesap gününde..

öncelikle Allah korusun Allah kimsenin basına vermesin ... hic bir kadın aldatılmayı hak etmez. hic bir erkek de nikahı basana dek canım cicim deyip evlennce bi anlık hata diyerek baska kollara atlayamaz. öyle bisey yapacaksa hic hayatıma girmesin... evli erkege hayran olmak deseniz anlıcam da asık olmak icin fiziksel görüns yetmez. kisiligide iyi tanırsın öyle asık olursun... mumkunse kocamı benden baskası tam anlamıyla tanımasın kocam da o fırsatı kimselere vermesin.... ola ki bi bayan etkilendi...yapması gereken basıt... cekip gtmek. dunyada erkek cok baska kısı bulsun.. evli erkeklern zaten sahipleri var....

yani olaya iki taraftanda bakalım demek isterdim ama buna gösterecek musamam yok benim...sadece şöyle bir ikilem yapabilirim,adamın evli olduğunu bilmeden birlikteliğe başlamak ki burda adam şerefsizin dibi niteliğini taşır kiiiiii bunu aynen yarın sanada yapar...ikincisi bile bile ailesinin geniş yaptırımlarıyla yetişen kızlarımız vardır ki bunlar evli adamlarla birlikteliği bir zevk sanarlar çünkü aileside bu üçlemeleri stabil nitelikte yaşıyordur muhtemelen..baba baldızla anne kayınla vs. vs....çocuk napsın maalesef gördüğü gibi yetişir ..aramızda bu nitelikte insanlar varsa zaten sadece onlar bu yazıma gocunurlar...evli olduğunu bilmeden birlikteliğe başlayanlar empati sürecini oluşturabilirlerse bağırlarına taş basıp o adamı terkederler..çünkü eşimi sevmiyorum zaten boşanıcaz çocuk için biraradayız diyen adamların sadece %5 i doğruyu söylüyordur...bundan sonraki süreçte özgüveni sıfıra inmiş hayata yenilmiş kendinden geçmiş evladına bile hayrı olmayan psikolojik sorunlarıyla başbaşa kalmış bireylikten çıkmış kadınlar bırakırsınız sokağa..içiniz elveriyorsa buyrun ,,,kanıbozuk çok adam var bu hayatta karısına boynuzları takmak için an kollayan milyonlarca Allahsız var ortada..şimdi size gelelim bayanlar hepiniz günahtasınız demiyorum bir çoğunuz da saflığınızın kurbanı olmuş olabilirsiniz tabi ama hayalini kurduğunuz o yuva varya bile bile o adamla birlikteyken diğer bir kadının hayallerini lime lime ediyorsunuz farkında değilsiniz sanki...neden bu kadar mı bencillikte yetiştirildiniz...naçizane tavsiyem öğrendiğiniz an gidin kaçın ...o adam kendine sizden sonra emin olun başka kurbanlar bulacaktır....bu arada suç sadece adamlarda değil,dedim ya evli erkek meraklısı neoergen kadınlarda var,ısrarla o adamı elde etmek için yapmadıkları şey kalmaz takıntı hastalığı mevcuttur bunlarda...neyse toparlayamıyorum içim dolmuş bu konuya benim....Aldatılmadım ,iAllah göstermesin..Eşim bir birlikteliğe başlamak için hayatıma girmek için benden müsaade istediğinde kapsamlı bir şekilde araştırıldı,uygun olduğunu anladığımda tanımak için sürecimi başlattım...nitekim Allahtan korkarım...unutmayalım ayeti kerime de ne diyor,birbirine helal olmayan bir kadınla erkeğin üçüncüsü şeytandır..
saygılarımla

Bilmeden bekar zannedio asik olsam farzedelim ogrendigim an hersey biter nefret baslr migdem bulanir yaa otesi yok..bekarim allah korusun

allahım sen bizleri doğru yolundan şaşırtma.....ayağımızı kaydırma .....kendimize vede eşlerimze karşı utandıracak şeyler yaptırtma.....

Son düzenleme:
Yazilanlarn hepsini okumadm ama anladgm kadryla evlisin ve evli birine asiksin ve onunda seni sevdigini dusunuyosun ama sevseydi bosanma adina biseyler yapmaz miydi.. ben bi yerde okumustm evli erkekler evli bayanlarla olduklarnda eslernden ayrilmayi dusunmezlermis cunku kadinin aynisini onada yapcaklarni dusunurlermis bu arastrmalarla soylenmis bisey ve gozmn onunde 10 sene boynca evli bi kadnla beraber olup yinede ailesnden vazgecmeyen bir adam var.. sevmiyo diyosnya karisini hergun karisina daha yakin davraniyo vicdanini rahatlatiyo.. canm erkekler bizm gbi cok duygusal dusunmuyo seni sevse coktan birlikte olurdunz emin ol.. tabi suan ne desek sen yinede ama sunu yapmisti diye kendini avutcaksin.. Allahm biran once dogru yolu gosterir insallah

Allah'ım sen koru Yarabbim! hem beni şaşırtma hem şaşırtanı benim hayatıma sokma... tabi eşim olacak adam için geçerli asıl! sonuçta hangi kadın gelirse gelsin bana sadık olması, onları hayatına sokmaması gereken kişi eşim.
çok seviyosa beklersin boşanır öyle gelir. aslında olay bu kadar basit vazgeçemiyorsanız.
kabullenemem böyle bir şeyi, doğal karşılayamam... mantığı kullanmanın bu kadar zor olduğunu sanmıyorum.

Daha bekar bi adamla uğraşılamıyorken evlisini düşünemiyorum Allah korusun çocuklarımızı. Kendi karısını kandıran ikinci evliliğinde onu da aldatır gibi geliyor. Sadakat içte olması gereken bir duygu bence. İnsan eşini sevmiyorsa boşanır sonra kimle ne yapıyorsa yapar ama böyle bi heyecan severlilik durumu çok farklı. O yüzden gerçek aşk mıdır bilemiyorum. (Erkek tarafından bakıyorum olaya.) Bir evliliği ayakta tutan dürüstlük, saygı, sadakat, güvendir. Bunları daha önceden yıkmış biriyle tertemiz bi gelecek hayal edilemez bence. Herkes değişir ama binde bir. İnsanın fıtratı bellidir. Bence buu durumda aşkını kalbine gömeceksin başka çare yok.

Nerden buluyosunuz boyle konulari mübarek.

Son düzenleme:
Farkinda olduktan snra asktan mi vazgecilir..gonul bu evli bekar tanimaz.zatwn karisina asik adam gidip baskasini sevemez eger olmussa mutlaka histir bu...zorla cekip alamazsin sibucta gonul bu... baskasina asikken sirf evli diye o kadinla mi omur gecirmeli insan.bu insanlara yazik degilmi..ask bu medeni durum taanimaz.herkes sevdigine sikica sarilirsa da kimsr kimseyi elinden alamaz..

Zaten bi'sizin gibi düşünenler biliyo aşk denen duyguyu. Biz hiç yaşamadık sanki bi'de böyle pembeye bulayıp kuruyosunuz cümleleri.
Allah akıl ve irade vermiş insana. Aşktan da kimse ölmemiş.

Eğer dediğin şey bu kadar doğru ya da insani olsaydı aşkı tadan bu kadar dünyalı bu olayı namussuzluk olarak adlandırmazdı değil mi?

Merhaba ben dünyalı.

İmza...
Budur!

valla bu işler biraz karısık. aşık olunan evli kişi ile öncesinde bir tanısıklık bir yasanmıslık yoksa, aşk öyle filmlerde sandığınız gibi ilk görüşte olan bir sey olmadığı için, adamın/kadının evli olduğunu öğrenince beynine vereceğin tek bir emir var ''bu insan senin aşık olamayacağın bir insan.'' bunu idrak ettikten sonra kimse bana anlatmasın kalbime engel olamadım, aşk bu ne yapayım diye. yok cünkü öyle bir sey. bir insana aşık olmak için onu tanıman gerekir zaman geçirmen, bir seyler paylaşman yani bu anlamda bir adım atman gerekir ve bu dediklerimi evli bir insanla yapamazsın, öyle bir lüksün yok ! sen o adımı atmadığı sürece de aşk maşk başlamaz.

ha evlidir sana bekarım demiştir aylar sonra öğrenmişsindir, ''ama ayrılmıssındır'' uzaktan sevmeye devam ediyorsundur, kalbine hükmünün geçmediğini ancak o zaman anlarım. ya da eski aşkındır, araya çok büyük engeller girmiştir ayrılmak zorunda kalınmıştır, ama hiç unutamamışsınızdır, baskalarıyla evlendikten sonra kader sizi tekrar karsılastırmıstır, bu konuyu da başına gelen anlayabilir ancak, ya kalbine gömüp yoluna bakarsın, ya da eşine dürüst davranıp bir seçim yaparsın.
aşk cünkü aşk-ı memnu'da gördüğünüz seyden ibaret değil.

Ne güzel bir cevap. Allah böylelerini ıslah etsin. Aşkta oyuncak olmus diilerinde..

evli adama aşık olmak da sorun yok.. oturur ağlarsın.. o olur.. amaaa o kişiye gidip "aşığım sana" dediğin an karısını varsa çocuğunu çiğnedin demektir..

hele adam da karşılık veriyorsa ilişki yaşanıyorsa.. pesss.. "ALDATMA" bu ötesi yok.. adamın karısı isterse dünyanın en kötü insanı olsun isterse zerre sevmesinler karı koca birbirlerini.. boşanmıyorlarsa vardır bir ilişki..

başkasına mı aşıksın? aldatma boşan.. boşanamıyorsan aldatma.. bu kadar basit.. "ama aşığım" peki o zaman herşeye hakkın var.. eşi ile çocuklarının hayatını kararttığın erkekle/ kadınla mutlu mesut yaşa.. yastığa başını koyunca da hiç düşünme düşünürsen uyuyamazsın bu saatten sonra..

çocuğu var boşanmıyor inandırıcı değil.. çocuğunu düşünen aldatmaz.. hep eşler yakalamıyor kocalarını.. babasını başka kadınla gören çocuklar yok mu? nasıl risk alıyorsunuz anlamıyorum.. bir çocuğu babasına düşman etme riskini nasıl alır bir kadın.. bir baba nasıl alır bu riski karısını aldatarak.. anlamak mümkün değil.. anne olmayınca belki bu kısım anlamlı gelmeyebilir ama anneler anlayacaktır beni.. eş olamadığı yetmiyor bir de ana baba mı olamıyorlar aşık olunca..

AŞK çok şey yaptırır muhakkak ama dağları deldiren bir duygu ama boşanmayı sağlamıyor nedense.. dürüst güçlü durmayı da sağlamıyor.. ilginç..

Ask mis, ask nedir ya, cicim aylari gecince gorurum ben aski. Karsindakine guvenememek kadar aci bisey var mi? Beter olun bence tam birbirinize layiksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…