Evli adama aşik olan var mi

Bu konuyu açan yada onun gibi düşünenlerin yaşayanların mutlaka kocaman bi AMA sı vardır herzman güya aşklarını maceralarını artık adı neyse o saçmalığı kendi içlerinde çözebilmek adına aslında vicdanında verdiği bi eziklikle hep bi ama hep bi bahane..şu yüzden ayrılmıyo bu yüzden eşiyle arası kötü şöyle aşık oldum böyle çaba sarfettim ..hem kendi hem yasak ilişki yaşadığı adam evli olan kişi sana anlatıyorum; Benim ablam genç yaşta evlenmiş biri.gayetde güzeldir üstelik çokda sabırlı munis iyimser biriydi.biriydi diyorum çünkü çileden çıkardılar el birliğiyle..ablam aldatıldığını öğrendiğinde kucagında bebeği vardı ve evleneli bir yıl olmuştu.ilk öğrendiğimde beynimden vurulmuştm diyor.eniştem dmeye dilim varmıyor gününü gün ederken o kaynana kayınpeder evinde çocuğuyla çile dolduruyordu tabi biz bunları çok ama çok sonra öğrendik söylemedi kimselere.eniştem askerliğini evlendikten sonra yaptı kıbrısta ve tatil gibi.ordada devam etti tabi sefahat hayatına.tüm olanlara rağmen sabreden ablama o esnada evlerine girip çıkan bi aile dostu aşık oldu.ablam cvp verdimi hayır. Adamda gayet yakışıklı hali vakti yerinde ablama baya bi aşık olmuş bri.peki ablamda bazıları gibi düşünüp kocamda beni aldatıyo bu ona ders olsun diye böyle bişeye karşılık verseydi. Bu onu haklı yaparmıydı.onunda bi Ama sı olsaydı..birsürüde ama sı vardı halbuki..yapmadı.aslada yapmaz.edep şeref namus onun için canından önemilidir..hele helede çocuğu...eniştem ne çocuguyla ilgilenir ne karısıyla.süslenip püslenip gidermiş.ablam kaynana elinde çekerken çileyi maddi güçlüğü o maaşını hanımlara cep telefonu saat gibi pahalı hediyeler alarak yermiş.üstrlik ablamın ilk elini tuttuğu ilk görüşüp evlendiği kişi bu karaktersiz.ondan önce hiç bi erkekle görüşmemiş bile.okadar saf temiz umut dolu hislerle evlenmiştimki diyo.hayatımda hiç bir dileğim gerçekleşmedi kursagımda kaldı diyo. Ama hiç bizman bnde hayatımı yaşayacam AMA kocam beni aldattı bende onu oyüzden aldatırım AMA benimle ilgilenmedi AMA AMA AMA demedi demez...

Başkasına aşık olan şerefli erkek gider karısından boşanır sonra kime aşıksa onunla devam eder yoluna.
Bence....
Ayrıca..
Aşk medeni durum tanır.
Evli bir adamın başka bir kadınla aşk yaşaması hiçbirşeyin zorunluluğu değil nefisten ibarettir.
Her iki kadına da saygı duyulmuyor o durumda..
Birine yalan ve ihanet, diğeri de kullanılan..
Dinen ve hukuken insanların boşanmalarında mahzur yok ki.
Niye zoraki evliliğini devam ettirsin

AŞK,aşk deyince 2 adım gerileyip,ceketinin önünü ilikleyip 5 dakika saygı duruşunda duracaksın.eğer birileri de aşıksa ama onlar aşıııık deyip saygı duyacaksın,pehhhh
bir de bu yasak aşk hiç gidip de ameleye konmuyor,nasıl oluyorsa hep daha varlıklıları buluyor
evli birilerine duyulan aşk saygısızlıktır,günahtır,vebaldir.aklınızı başınıza alın gençler.

mahallemizde bir genç hanım var.evli 2 çocuklu ve evli 2 çocuklu bir adamla sözde aşk yaşıyor.bir ara gözünü kararttı,aldı çocuklarını baba evine gitti ama ne olduysa tıpış,tıpış koca evine geri döndü.her halde adam karımdan ayrılmam,dedi

Tabiki iki kadini birden hayatinda barindiracak demiyorum... kullanmasi tabikide yanlus ama sevmedigi bi kadinla alusagelimis bi evlilik halunde olan adamin kalbi bi baskasi icin atiyorsa ve hayatini onunla devam ettirmek istiyorsa bu da yasanilasi birseydir... bencs kalbin bi baskasina aitken sirf aptak toplumsal kurallar icin o eve mahkum olmak aptallik...

Çok üzüldüm anlattıklarına.. Ağlattın beni resmen.. Dilerim hepsinin bedelini öderler.

Egem abla komşumuz bu durumda eşinden boşattırıp evlendi. Peşpeşe 3 çocuk doğurdu genç yaşında çünkü kendi ağzıyla söylüyo böyle olursa terkedemez beni diye. Bu arada adam feci zengin ve ondan yaşça büyük. Olayın başlama evresi ise daha tiksinç.

Boşanma diye bir olay var umarım bilgin vardır. İnsanlar silah zoruyla evli kalmıyor hele ki bir erkek. Sevmezse çatır çatır boşanıyor, eşi o an hamile bile olsa... Kandırmayın o yüzden kendinizi. Yarın öbür gün kucağında yavrunla "mutluyum sanarken (bak bu kısım çok önemli)" eşin dışarda başka çiçeklere konuyorsa inşallah şu medeniyetini ozamanda gözyaşlarını akıtmadan gösterebilirsin. Zira aldatan evli erkekler senin bildiğinin aksine evlerinde gayet mutlu bir tablo çizerler.

Son düzenleme:

Adam toplumsal kurallar nedeniyle eve mahkum olmasın bu aptallık diyorsunuz da, peki hem evli hem sevgilisi olmak adilik değil mi?
İhaneti nasıl savunursunuz anlayamıyorum.
Adamın kalbi kimin için atıyorsa onun yanında olsun.
İhanet ettiğinin suçu ne?
Ya da diğer kadının.
Toplum ona metres diyor..

Bu cok ayri bisey bosanmaddan bi iliski yasamasini onaylamiyoruz zaten ki metres olsun

belkide destek vereni olmadı çaresiz kalıpda geri döndü ne biliyosunuz ki

evden giderken kendini haklı çıkarmak için büyük bir kavga çıkardı ve babasına gitti.babası anlaşamıyorsanız ayrıl kızım,arkandayım dedi.
kocası zaten ne olup bittiğini anlamadı.ev hanımı olduğu halde her işte eşine yardım eder.evi süpürür,siler.çocuklarla ilgilenir.durumu bilen bir kaç kişiyiz burada.eşine hatta böylesi daha iyi,sen para yardımı yaparsın,diyerek konuşma da yapıldı ama başka bir şey söyleyemedik tabii.

sonra bir gün bir taksiyle çıktı geldi.geldi ama hiç huzur vermiyor evine.şu anda bile bağrış,çağırış

peki sen niye boşanmıyorsun.çalışan,maddi gücü yerinde olan birisin..................neyse daha yazmayayım,çok yanlıştasın çünkü

herkesi aynı kefeye koymak doğru değil ama ailesi de destek vermiş altında başka bişey vardır mutlaka bilemiyorum ama herkes aynı değil

peki sen niye boşanmıyorsun.çalışan,maddi gücü yerinde olan birisin..................neyse daha yazmayayım,çok yanlıştasın çünkü
bende çıkıp kaç defa gittim ama ailemm kesinlikle destek vermedi onlara göre ortada boşanmam için neden yokmuş en son ki gitmem de abim hiç bi sebebin yok kesinlikle bizden destek bekleme evine dön dedi çalışıyorum maddi açıdan geçinmem problem değil ama yeni bi ev açmak için azda olsa bi birikime ihtiyaç var sonuçta

Arkadaşlar size vakti olanlar için 2002 yapımı Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez in başrollerinde oynadığı "SADAKATSİZ" filmini izlemenizi tavsiye ederim.
Filmde evli biriyle birlikte olan,ihanet eden ve aldatılan 3 karakterinde bakış açılarını hıssedeceksiniz.
İnternet üzerinde tamamen ücretsiz ve sıkıntısız izleyebileceğiniz bir film.

evet altında başka şey var,adam karısını bırakmadı,şu anda karısı hamile

Konuyu okudum, psikolojim bozuldu Insan anlayis gosterebilmeli belki diyorum ilk an, sonra ortalara ne kadar cok magdur ve zedelenmis hayatlar sacildigini gorunce.. Allah korusun boyle seylerden ne diyim..

kadının adı kötü kaldı adam aklandı ama dimi sanki bu haltı kadın tek başına yemiş gbi

adı kötümü bilemem.durumu bilen bir kaç kişiyiz ve adam da arkadaşının kocası,halen o eve girip çıkıyor.nasıl yüzüne bakıyor anlamadım.

off sabahtan beri çocuklarına bağırıp duruyor.yavrucaklar hiç susmadı.hırsını onlardan çıkarıyor.kapısına gitmemek için kendimi zor tutuyorum

bazı insanlar fazlasıyla arsızz hem o arkadaşının eşi hemde halaaa gidip geliyosa kadının da çok normal olduğu sölenemez.

bazı insanlar çok tuhaff

Egem çok haklısın canım, eşimin yeğeni şu anda adına aşk dedikleri şeyi yaşıyor ve bunun karşılığında son model lüks bir araba, bir ev ve ayrıca bir giyim mağazası sahibi oldu, 1 yıl öncesine kadar ailesi yiyecek ekmek bulamazken şu anda yaşadıkları lüksü kimse yaşamıyor, annesi gezdiği yerde Allah kızımdan razı olsun beni de kendi hayatınıda kurtardı diye övünüyor, adamın eşi kimsenin umurunda değil, adam karısını sevmiyormuş güya, tabi benimle konuşamıyorlar bu konuyu göstereceğim tepkiyi biliyorlar. Erkekler suçlu ama kadınlar daha suçlu bence. Allah kimseyi merhametten geri koymasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…