Evli biriyle birliktelik

Dun

senden yarışmacı olsa ne olur kaçak oynuyorsun

yaptığın kusmalık da ondan. haklı bir tarafı yok çünkü

Bunu ben de söyledim, herkes şaşırdı zaten dedi, bilinçli olmadı dedi. Yani söylediğim her şeye bir açıklaması elbet var. Bana beklememi söylüyor sadece izle bekle beni diyor
Hayır, adamın resmi nikahlı eşinden olan çocuguna şaşırmanız da beni şaşırttı. Bir de kendinizde o hakkı bulup çocuk nasıl oldu diye sordunuz! Adam ahlaksız,yalancı. Bu adam boşansa sizle evlenmek istese kendinize layık gördüğünüz eş adayı bu adam! Ne diyim...

insaalaaaaahhhhhh cok amin cigerden dedim valla aynen hergun yerin dibine sokup sokup cikarsin kesinlikle mukemmel bir tanimlama

Facebok şifresini vermişmiş güven kazanmak içinmiş ergen gibi te allam adamın karısı hamile hamile hemde sen onun hayatındayken kalmış bence adam boşansın ikiniz birbirinize layıksınız kadına yazık . yaşadığını yaşayan anlarmış madem evli olduğunu duydun okadar onurun gururun varsa heryerden engeller siler unuturdun en fazla 1 ay sürer unutmak onla mı doğdun ondan önce nası yaşıyodun? İnsanlar neleri unutuyor. seninde unutmaya gönlün yokmuş ki timsah gözyaşlarına aşkımlara inanıp dönmüşsün tencere kapak. Ayy nerden girdim bu konuya.

Benle birlikteyken hamile kalmadı !

e herhalde en zararlı çıkan sen olacaksın.
adamın evli olduğunu öğrendiğin anda bırakmadın madem zararı göğüsleyeceksin artık.
kandırdığını düşünmek istemiyorum derken? evli olduğunu bile başkasından öğrenmişsin karısının hamile olduğunu da hımm çok dürüst adam..
bu kadar akılsız olmak işine geliyor sanırım.

Dediğini yaptım söyle dedi ama bizim huzurumuz kaçar niye kendini deşifre ediyorsun niye bu boşanmayı zora çekiyorsun yeni Doğum yaptı zaten diyerek beni durdurdu

aynen öyle ya
ay cınım aşık mı oldun sen dememizi bekliyordu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…