Evli erkeğe gece mesaj atan çalışan

Zemzem72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
150
87
28
37
NOT2: Yazdığım mesaja baktım tekrar bir okudum. Eksik ve yazdığımı düşündüğüm şeyleri yazmadığımı gördüm o yüzden beni bazı arkadaşların anlamamasını anlıyorum.
Eşimle konuştuk haklı olduğumu ve bir daha böyle birseyin olmayacağını ayni şeyi bende yaşaydim oda benim vereceğim tepkiyi vereceğini söyledi. Çok şükür sorun yok ❤
NOT1: Arkadaşlar yani özellikle yoğun ve stresli geçeli gündüzlü işlerde çalışan arkadaşlar bir gaza gelmiş yazıyor da yazıyor. Atılan mesaj öyle istenilen acil bilgisi beklenilen bir durum değil. Öyle bir durum olsa bende sorun etmezdim ben rahatlığa kızıyorum yani bende çalışıyorum şimdi is ile ilgili aklıma gelen ya da gün içinde halletmeye çalıştığım bir durumu gece 1 de watsaptan mesaj atarak versem normal mi? Bu bahsettiğim mesaj Sabahta atılabilir. Gecenin o saatinde talep edilmediği ve acil olmayan bir mesajı atmanın alemi ne. Ve en çok beni en rahatsız edeni ise bu olaydan 3 - 4 hafta önce gece saat 2 de haftasonu için 5 dakika görüşme istiyor ofiste. Yani şimdi bu normal mi? Sizin hayalinizi kurduğunuz gibi ya da yaşadığıniz gibi aciliyeti olan bir durum değil. Kendinizden yola çıkarak cevap atmayın
Merhaba hanımlar.. Eşime çalıştığı yerdeki bir kadın(evli) gece bir kere mesaj atmışti. Saat 2 civarıydı. İş ile ilgili görüşmesi gerektiği ile alakalı. Dün gece tekrar kadının birkaç gün önce is ile ilgili mesaj attığını gördüm watsaptan. Saat gece 12 30 civarı. 4-5 mesaj arka arkaya gelmiş yapmaya çalıştığı bir iş için bilgilemdirme gibi. Eşimde cevap atmış sonra kadında bişeyler yazmış. O kadar kızgınım ki kavga ettik. Eşim amiri. Ama kadın eşimden de 4 5 yaş büyük. Yani gece mesaj atmak ve aynı iş yerinde çalışıyorlar çok rahatsız oldum midem bulandı. Sabah yazabilecegi şeyleri neden gece söylemek işteki insan. Yazismalar hep iş ile ilgili. Ama gece evli bir kadın hemde evli bir amirine mesaj atma cesaretini nasıl bulabiliyor. Sizce bu kadının başka bir amacı olabilir mi?

Son düzenleme:
Yazışmalarda bir sorun yok anladığım kadarıyla yalnız ben de hoşlanmazdım bu durumdan sanırım

Neresi mide bulandırıcı? İşle ilgili konuşmuşlar işte evet o saatte mesaj atılması hoş değil etik olarak bakıldığında ama bundan rahatsız olması gereken ve bu konuda karşı tarafla konuşması gereken kişi eşiniz. Sizlik bir durum yok. Ortada mide bulandırıcı gibi ağır bir kelime kullanmalık bir durum ben göremedim. Gidip kocanızla kavga etmeniz o kadar gereksiz ki. Sanki nude atmış gibi bir tavır içindesiniz. Ayrıca kadının kocanızın başına silah dayadığı veya içkisine ilaç attığı yok. Kocanız aklı başında bir birey ise hiç kimse ona istemediği bir şeyi yaptıramaz.

Herşeyin bir vakti zamanı var ,gece o saat iş için yazılacak bir saat asla değil .. Kadının saygısızlığı ve eşinizin buna müsade etmesi çok yanlış .. Gece yerine sabah iş yerinde durum belirtebilir .. İş yada hangi durum olursa olsun o saat iletişim kurulacak bir saat değil ..

Şu "BROD POTT" cevaplarından gına geldi. Bi kadının bi adama yapışması için veya bi adamın bi kadına göz koyması için illa süper yakışıklı über güzel olmasına gerek yok!

İnsanlar kimlere bakıyor kimler kimleri götürüyor az gerçek dünyaya bakınız lütfen!

Gece 2 de 12 de falan işle ilgili konuşma da olsa ne alaka yani günler torbaya mı girdi adam uyuyodur diye bi düşünce de mi yok ayrıca?

Nerden baksan sinir oldum. Lütfen Brad Pitt olmayan sıradan kocanıza işin işte konuşulması gerektiğini hatırlatınız veya daha makul zamanlarda bu tür konuşmalar yapılmalı diye ekleyiniz sevgiler :)

Eşim işi gereği bazen bi sorunu çözmek için sabahlar iş başında. Ekibi de kendisi gibi iş kolik olduğundan heyecanla onlarda beklerler birbirlerinden mesaj. Bazen eşime söylerim bu saatte yazmasan mı saat çok geç insanlar korkabilir bu saate noluyo diye uyanabilir uyuyorsa diye. Eşim sabaha bekleyemem der atar mesaj. Düşüncesizlik bu iş heyecanı belki de ama mide bulandırmaz yapmayın.

Ne olursa olsun 12 buçukta öncesinde de saat gece 2 de atması normal mi?
Acikcasi bazen benimde basima geliyor gece 11 de felan yazdigim oluyor. Yeri geliyor patronumu aramak zorunda da kaliyorum. Benim meslegim muhasebe ve son gunu olan vergiler vs oldugu zaman genelde bu durumu yasiyorum. Bu is yerine bagli bir durum. Kimi is yeride mesai saati disinda is yapilmasinda hoslanmaz. Belki kotu niyetli degildir ama esinize Madem rahatsiz oldugunuzu aciklamissiniz esiniz kadini uyarsin messi saati disinda yapmamaya ozen gostermesi icin. Yine yazarsa zaten yuzsuzdur

Size bisey söyliyim mi.. kadınlar da en az erkekler kadar pislik olabiliyor.. hatta cok cok daha fenası.. gece vakti rüyasındamı görmüş terbiyesiz.! Benim huzurumu ne münasebet kacırabiliyo??! Eşimin uyarmasını isterdim valla gündüzler cuvala mı girdi? Esinizden buluyordur bu yüzü baska bisey değil..

Ya aslında öncesinde yani 3 hafta önce gece 2 de haftasonu için 5 dakika görüşme istemiş mesajla. Sonra ertesi gün tekrar bana 5 dakika ayırır mısınız diye mesaj atmış. Ve ben bundan rahatsız olduğumu söylemiştim. Üzerine bunu ve esiminde mesajlarına cevap verdiğini görünce iyice sinirlendim

Haftasonu için 5 dk da ne yapacakmış ? İşke ilgili olmadığına aha şimdi emin oldum. Lütfen sessizce takipte kalın

Olsun gene de bu tip konularda kocan Brad mi diye sormaya devam edecegim ben, en sevdıgım

Garip bir şey yok iş akışı içerisinde olabilir. Dun gece 3'te çalışıp ardından mail gonderdim mesela. Bazen saati olmuyor işlerin. O da o an listesinden silip atmak için mesaj gondermiştir. Aramamıs sonucta. Mesaj dediğin, görünce veya müsait olunca geri dönülen bir şey. Saatinin çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Kadının kocanıza meraklı olduğunu da düşünmüyorum. Olsaydı gece 2'de işle ilgili mesaj atmaktan çok daha başka metodlar güderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…