Ne olursa olsun 12 buçukta öncesinde de saat gece 2 de atması normal mi?
Şu "BROD POTT" cevaplarından gına geldi. Bi kadının bi adama yapışması için veya bi adamın bi kadına göz koyması için illa süper yakışıklı über güzel olmasına gerek yok!
İnsanlar kimlere bakıyor kimler kimleri götürüyor az gerçek dünyaya bakınız lütfen!
Gece 2 de 12 de falan işle ilgili konuşma da olsa ne alaka yani günler torbaya mı girdi adam uyuyodur diye bi düşünce de mi yok ayrıca?
Nerden baksan sinir oldum. Lütfen Brad Pitt olmayan sıradan kocanıza işin işte konuşulması gerektiğini hatırlatınız veya daha makul zamanlarda bu tür konuşmalar yapılmalı diye ekleyiniz sevgiler :)
Sıkıntı. Aranıyor belli ki. Mesai bitince iş telefonu harici cok zorda kalinmadikca yazilmamali aranmamaliYa aslında öncesinde yani 3 hafta önce gece 2 de haftasonu için 5 dakika görüşme istemiş mesajla. Sonra ertesi gün tekrar bana 5 dakika ayırır mısınız diye mesaj atmış. Ve ben bundan rahatsız olduğumu söylemiştim. Üzerine bunu ve esiminde mesajlarına cevap verdiğini görünce iyice sinirlendim
Dusuncesiz olabilir. Ve bazi isler uyutmayip gece de olsa yazdiriyor ama surekli olmasi normal degil tabiki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?