Evli erkeğe gece mesaj atan çalışan

Mesajlar işle ilgili diyorsunuz? Sabah atabileceği mesajları insanın gece yarısı atmaması gerekir. Hani çok acil bir durum olur onu anlarım ben de daha önce bir sağlık kurumunda çalışıyordum gece bir hasta ile ilgili durum oldu doktoru gece 01.30da aradım ama o başka bir durum. Acil bir durum yoksa eşinizin o mesafeyi koyması ve gece belli bir saatten sonra rahatsız edilmek istemediğini belirtmesi gerekir çalışan akıl edemiyorsa. Eşiniz ne diyor bu işe? Bu çok düşüncesizce ve ayıp bir davranış bence. Siz yine de olayı büyütmeyin kavga etmeyin bunun için ama eşinizle nazikçe konuşun derim.

Bazi insanlar cahillikten de yapiyor bunu. Ben avukatim bir muvekkilim sabah 6bucukta mesaj atmisti, acil gorusmemiz lazim diye. Davasi da bosanma yani , sabah 6bucukta ne aciliyeti olabilir ki? Bazi insanlar cahil ve dusuncesiz

e ne var bunda mideniz bulanacak? işkoliktir, işleri yetiştirmeye oturtmaya çalışıyordur.adama nude atmamış sonuçta, sarkıntılık da yapmamış, ÇOK BÜYÜK kavgalar çıkarmaya bahane arıyorsunuz.O kadar rahatsız olunacak bir şey varsa eşiniz bir iş hattı çıkarsın geceleri de kapatsın onu.İşte sorun çıkarsa da sorumluluk sizin olsun mesela.

İşle ilgili bile olsa kesinlikle Eşinizin uyarması lazım madem amiri lütfen mesai saatleri içinde msj atın gece uygun bir saat değil diye . Hiç hoş ve doğru değil .profesyonel de değil zaten .

İşin içeriği nedir? Benim abimde ihracat bölümünde kadın iş arkadaşları var ve özel iş yeri valla saat olayı hiç yok her saat mesaj gelebiliyor. Sizin eşiniz amir ama orası kendi iş yeri değil sanırım. Ve özel iş yerleri insanlarda özel hayat bırakmıyor. Bence siz abartıyorsunuz. Mesajları atan erkek olsaydı yine iş için olsaydı rahatsız olurmuydunuz!? Cinsiyeti kadın diye mi rahatsız oldunuz? Her kadını aynı kategoriye koymayın. Ayrıca kocanızda gözü olsa bile kocanızın içinde yoksa bişey olmaz. İçinde varsa da zaten hiç mesajlaşmadan iş götürür merak etmeyin. Boşuna eşinizle de kavga edip kendinizden soğutmayın.

Saat 10dan sonra kimse aranmazdı eskiden. Ayıptı. Ki bence hala ayıp.

Gece evde oturmak yerine evde de iş yapmak zorunda bırakanlar utansın ne diyelim.

Mide bulandıracak ne var anlamadım. Dün gece 23:30da müdürüm okul grubuna mesaj atmış. Daha önce de müdür yardımcım gece 23:00de yarın 15:30da toplantı var demek için aramıştı. Benim de sabah telaştan unuturum ya da şimdi aklıma gelen fikirleri ve kelimeleri biraraya getiremeyebilirim düşüncesiyle saçma saatlerde mesaj atmışlığım çoktur. Evli kadın işle ilgili mesaj atmış. Bu kadar çiğ olmayın. Ha eşim özel sektörde ona da geliyor işle ilgili olduğu sürece sorun değil. Eşim okuyup kapatır cevap vermez.

Eşimde evli iş arkadaşlarını Akşam 11 civarı arar ben rahatsız olurlar belki diyorum ama olmuyolar herhalde, bazıları için normal oluyo böyle şeyler

işle ilgiliyse sıkıntı olmaz bence
kadın sadece düşüncesiz davranmış fazla büyütmeyin unutun gidin

Benim patronum gece 3 te ya da 5 te mail atıyordu. Kadın olduğum halde, mail hesabım telefonda kurulu olduğu ve bildirim geldiği halde; ne ben ne eşim hiçbir rahatsızlık duymadık. Elbette uyku arasında irkiliyorduk ama şu açıdan baktım hep: adamın yemek yemeye vakti yok zaten, o saatte bile çalışıyor.

Ne olursa olsun 12 buçukta öncesinde de saat gece 2 de atması normal mi?
Belki de eşiniz kadıncağızın gecenin bir yarısı çalışması ya da rapor vermesini gerektirecek kadar zorlayıcı bir yöneticidir bu ihtimali de düşündünüz mü? O da bayılmamıştır o saatte iş yapmaya ya da rapor vermeye belki de onun eşi de bu ne biçim adam diyordur eşiniz için. Olamaz mı? Sadece aklıma geldi öyledir diye demiyorum ama insanlar aç açıkta ne yazık ki işi olanlar da sömürülüyor dolayısıyla her an beğenmiyorsan senin yerine çalışmak isteyecek köle dolu anlayışıyla..

Sektöre göre değişir aslında...
Bazı sektörlerde gece mesajlaşmak çok normal...
Olmasa keşke tabii ama hemen endişelenmeyin derim.

Saat 10dan sonra kimse aranmazdı eskiden. Ayıptı. Ki bence hala ayıp.

Gece evde oturmak yerine evde de iş yapmak zorunda bırakanlar utansın ne diyelim.

Maalesef eskide kaldı o incelik, o nezaket.
Anneler bile gece 11'de arar oldular artık.
Keşke hala riayet edilseydi bu güzel alışkanlığa.

Ne olursa olsun 12 buçukta öncesinde de saat gece 2 de atması normal mi?
eger esinizin isi 7/24 esasina dayana bir ozellikteyse her saatte mesaj atilmasi normal karsilanir.ama boyle degil sabah 8 aksam 5 gibiyse en azindan aksam 22de ya da sabah7de maksimum atsa mesaji daha iyi olurdu.

ben de gece sunum hazırlayıp kaçta bitirdiysem o saatte ekibe mail atıyorum (grubun toplu mailine) amacım hiçbiriyle sevişmek değil
gece çok acil durumlar dışında arama yapılmasına şiddetle karşıyım ama mesaj atılmasının bir sakıncası yok bence, hele de mail için asla saat sınırı olmamalı.

Benm esiminde meslegi gereģi gecesi günduzü olmaz bazen.haberlesmede her an saģlanabilir cok sık olmasada mecbur olacak seyler söz konusu.
Hemen esinizle neden kavga ediyorsunuz
Sorun guzelce meraktaysaniz
Işleyisi degistirme sansi varsa talep edilir ama yoksa yapicak birsey yok..
Calistigi kuruma gore haber beslenmesi bazen gece saģlanir.bu herkese genel olarak o gece kime yazilacaksa gorev is durumu ona duyrulur yazilir vs.

Takipte ol hiç belli olmaz .isle de alakalı olsa dediginiz saatler çok geç vakit

Benim eski patronumda bende dahil bir çok çalışana mesaj atardı gece 12 de falan ve kendisi evliydi 2 çocuğu vardı. Isle ilgili yazardı. Cumartesi Pazar tatil günlerinde bile yazardı. Hatta kendisi haftaiçi tatile giderdi biz ona sürekli yazardik eşiyle çocuğuyla tatildeyken. Çünkü kendisi bir durum olduğunda saat kac olursa olsun haber verilmesini isterdi. Ben dahil diğer kadın çalışanlar da mide bulandirici miyiz ?
Yani herkesin eşinizde gözü yoktur hanımefendi.
Sirf isle ilgili bir yazışmaysa kavga anlamsız ama o saate eşinize naber ne yapıyorsun ya da daha başka şeyler yazdıysa sorun çıkarın.
Kimse gercekten meraklı değil zaten elin adamıyla mesai saatleri dışında ya da tatil günlerinde iş konuşmaya.

Geç saat erken saat farketmez. İş devam ediyor. Hele bazı işyerleri gerçekten saat tanımıyor. İş ile ilgili yazışıyorlar . Niye kavga çıkartıyorsunuz. Bu işler böyle.
iş yerlerinde artık kadınlar da var. Buna alışmanız lazım. Erkek olsaydı bu kavgayı çıkartacak mıydınız.
erkekleri de şımartmayın böyle yapa yapa Adamlar kendilerini bişey zannediyor. Gerçekten her kadının kendisi için potansiyel İhtimal olarak görmeye başlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…