- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi greengirll
-
başarmışlık hissi var evet, artık yalnız değilim bak benim de yanımda biri var hissi
ama bunun yanında çok da fazla fedakarlık var, boğuşma var, kavga var
aman ne bileyim yaa tek diyeceğim bekar olduğun günlerin tadını çıkart, nasılsa bir gün biri gelecek karşına.
bol bol film izle kitap oku
bir daha asla olabilir
Bana da çocukluk arkadaşım boşanmamdan sonra yeni kurduğum evime geldiğinde, yaa mihailcim yatak odası takımı çift kişilik yatak falan almışsın, aa mikrodalgan var bende bile yok ayol gibi şeyler demişti
İşte beraber bile büyüsen bilinçaltını gösteriyor insanlar. Oluyor işte şaşırmıyorum veya çok görmüyorum.Düpedüz salak diyesim geldi o kişiye..
İngiltere'de yeni yapılan bir araştırmada mutluluk için erkeklere evlilik, kadınlara bekarlık denmiş..
Yani erkeklerin bekarlık sultanlık lafı yalanmış. Kadınların da evlilik merakı toplum baskısından.
Zira bu eş dost meclislerinde çok hissedilir.
Evliyim, çocukluyum, mutluyum. Şükür sebebim çok. Ama bunlar bekar veya çocuksuz zamanlarımı özlemeyeceğim anlamına gelmez.
Ve bu da ancak yaşanınca anlaşılıyor.
Kalkıp da bunun için boşanmayacağım tabi ki ama çocuğumu büyütüp kocamla rahatça gezeceğim zamanı bekliyorum.
ben iki şekilde de yaşamak isterdim. hafta içi evli ve çocuklu, hafta sonu bekar ve yalnız
Çok tuttum bu fikri haftasonu bekar ve yanlız değilde , çocuksuz olmak yeterliben iki şekilde de yaşamak isterdim. hafta içi evli ve çocuklu, hafta sonu bekar ve yalnız
Bide evli ,cocuklu olup hayattan bezmişler varevli olup bide çocuk hasreti çekenleri o ailelerin yanına girdiğini düşün its me .en azından boşanmışsın çocuk olmuyo niye olmuyo bakışı yok .farzetti hiç evlenmedin nasıbın yoktu .bundan sonrası için nasip de .bi tane genç yakısıklı sevgili yapp şöyle dalyan italyan tarzı hiç sıkılmazsın hatta herkes size bakar
uyumakk en güzeli değil miBide evli ,cocuklu olup hayattan bezmişler var
Hatta ara ara keske bekar kalsaydım dedigide oluyor
Canım böyle hissetmen çok normal.
Mutlu hadiseleri gördükçe özeniyorsun.
Bende senin gibiyim. Bir tek çocuk olayına çok özenmiyorum. Ama bir eşim olsa güzel olurdu diyorum.
Özellikle evli ve çocuklu arkadaşlarının ilk önceliği haliyle çekirdek aileleri.Her zaman senin yanında sana destek veremiyorlar. Yanında bir hayat arkadaşı istiyorsun.
Umutsuz olma..
Benim bir komşumun kızı 33 yaşında 2.evliliğini yaptı. Şimdi 34 yaşında ve hamile. Bir oğlu olacak. Evlendiği kişi de 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriydi.
Bu işler nasip kısmet..
Bol bol bugün dua et..
Bende sana edeceğim..
Inşallah olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?