evli ve çocuklu arkadaşlarım

Sizi çok iyi anlıyorum 35 yaşında evlenmiş biri olarak . İyi bir eş çok iyi geliyor hayata, benim çocuk şansızlığım oldu iki düşük yaşadım ama asla çocuk olsun diye evlilik düşüncem olmadı. Severek evlenin, başka biri ile hayatı paylaşmanın zor yanları da var. Bu durum ancak severek aşılır

Mesela onlar çocukların peşinde koşarken G greengirll sende rahat rahat oturup çayını içiyorsun
Tadını çıkar. Eş te çocukta olur zaten zamanı gelince ☺

Ya sormayın ama bunalıyorum geçen çocuğu kim wc ye götürecek tartışması yaptılar bunaldım tamam ben götürüyorum zaten gidecektim dedim

Çocuklu insanlarla gezmek de zor, oturup rahat rahat sohbet edemiyorsun e çocuğunu bırak da gel diyemiyorsun, çocukları da seviyorum üstelik ama bazen yapışıyorlar insan bir şey anlamıyor yaptığı aktiviteden

Belki sizle ayni degil ama bende mezun olalı Bayaaaaaa oluyor ne işim var ne aşkım . Ayni zaman mezun olduğum tüm arkadaşlarım çalışıyor. Ben de onların yanındayken çok mutsuz hissediyorum

Çalışmak hiç matah bir şey değil Şimdi evli arkadaşların bekarlara yazması gibi oldu ama , ben çalışmayı çok seviyorum ama sevdiğin işi yapacaksın yoksa sadece zorunluluk oluyor.

Reactions: 000
ben yalnız olmak istiyorum ya, evde pineklemek, cips yiyip yağlarını üzerime sürmek, bulaşıkları biriktirmek ve tv karşısında uyuyakalmak gibi şeyler
Eşle de yapılır bunlar ne bileyim eşimle son 3 buçuk yıldır yanlız geçirdiğimiz vakitler kısıtlı olunca

Hem ben pineklemek değil gezmek istiyorum, eşim olursa daha güzel olur

Bunu hiç düşünmemiştim..
Olabilir..
Ama bekarlık sultanlık değil yahu..
Burada çoğu evlinin de amann evlenip ne yapacaksın demesini komik buluyorum..

Lafım size değil.. öyle diyenlere..
Daha önce yaşadıkları duyguları özleyip böyle söylemeleri normal değil mi? İnsan bekarlık günlerini özlemiyor değil. Şimdi ki aklım olsa evlenirmiydim çok zor bunun cevabı

Özenen yok ama acıyan var.
Şahit oldum.
acımak mı ne alaka ya
kıskandığı için öyle yapmış olabilir mi
yani mutlu bir evliliği olsa, sanada güzel güzel tavsiyelerde filan bulunurdu
ama acımak ne demek ya kesin kendi çok mutsuz evliliğinde sende ne güzel yalnızsın oh mis gibi bence kesin kıskanmıştır

Kariyerim iyi, yani ideallerim var ama ülkemiz gerçeklerini de göz önünde bulundurursam olacak hayaller değil pek.

O doğumgünündeki evli ve çocuklu bir kişi olarak sana bakıyorum. Çok havalı ya. Kıskandım seni ...

Yılların üstüne bir cesaretle düzeninizi “bozmuş” insansınız.
Herkes bu cesareti bulamıyor. Bırakın onlar özensin size.
Siz mutlu olmak için ilk adımı attınız. Durun daha hayat yeni başlıyor.

Kendinizi rahatsız hissettiğiniz ortamlardan uzaklaşıp yeni çevre edinmeye bakın. Bence sizi kazandığınız tecrübeyi kullanabilirseniz çok güzel şeyler bekliyor :)

Nisan ayında boşandım resmi olarak da çok öncesinden bitmiş bir şeydi, konularımı bilenler biliyor yani kangren olmuş kolu kestim rahatladım :)

Ahahaha varmı şöyle yağuşuklu diyeyim

evlilerden uzak durun zorunluluklar dışında evli insanlarla görüşmemeye özen gösterin bence..
tercih meselesi..

kuzum şu sözü duymamış olabilirsin

bekarlık sultanlık
evlilik muhtarlık
dulluk imparatorluk
demişler

hatta bunu tvde görmüştüm, yanlış hatırlamıyorsam 60 küsür yaşında bir Ayşe teyze vardı, o yaşta mı ne boşanmış turlara seyahatlere katılmış onların birinde fotoğraf makinasını unutmuş, kadın o yaşta bir sürü ülkeye gitmişti, ordan haberlere çıkmış işte fotoğraf makinasını bulanlar tarafından haberlere çıkmıştı

nurtopu gibi bir boşanma, mutsuz bir evlilikten iyidir
böyle hissetmen de normal bence.
boşanma ardından, gelecek kaygısı. yeniden birini sevmek, güvenmek, bir yaşam kurmak..
ohoooo... enerjim yerinde, neşeliyim diyorsun iyisin yine
karşına güzel insanlar çıkacaktır.
her şey gönlünce olsun

Az önce evli bir çift geldi benden küçükler ve kucaklarında çok tatlış bir bebek (maşallah) yaaaaaaa gel de üzülme şimdi

Aynen işte yani hayat arkadaşı arıyoruz biz aslında...

Reactions: 000

Ben evliliği zaten tattım 6 sene evli kaldım zorluğunu biliyorum :)

Ama eğer iyi bir eşin olursa ne kadar güzel yanları olduğunu da biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…