Evliliği zehir olanlar...

zeytinse 'nin kayınvalidesi de o benim bebeğim senin değil, ben oğlumdan çocuk doğurdum diyodu
Allah sonunuzu hayır etsin kızlar ama ne kayınvalide ne eşleriniz normal değil
Bari siz sağlıklı kalında yavrularınızı koruyun

taşınırM maddi imkan var ama eşim asla çıkmam bu evden annem Gil in yüzünü yer eğdir mem hayırsız evlat olmam diyor ya bunun hayırsız evlat ile ne ilgisi var Dyrum kendi bildiğin ı okuyor
Hayırsız eş hayırsız baba olabiliyor ama pek hala
Hala hayırdan bahsetmesin

kaynananın silahıyla vuracaksın onu
en çok işe yarayan o ne yaparsan yap onun yalancılığını ikiyüzlülüğünü ispatlayamazsın, kime neyi ispatlayacaksın ayrıca bizde bir söz vardır annem hep der "köpek köpeği ısırmaz " oğluna anlatsan vay efendim sen benim anneme nasıl öyle dersin kayınpedere anlatsan sen ne terbiyesiz bir gelinsin vss.
ya kendi başının çaresine bakacaksın ya da bırakıp gideceksin ...

birden ay bunu yen mi yazdım dedirttin bana ..
Allahım yardımcın olsun ..

Katiliyorum teknoliji masallah oyle ilerledi ki haberi olmadan kayit yaparsin.Ben de sikayretciyim esimin ailesinden her soyledikleri dokunur insana canini ogle sikarlar ki neyse ben bi tarafa da esin 6 yilda hakkin yolunu nasil bulmamis orasi bilinmez

her sey kocada bitiyor.

sesini çıkartacaksın canım ama onun yaptığıyla,
herkes varken annecim annecim yanlızken zıkkım içesice, gelince seni şikayet mi etti oğlum böyle yaptı bunu dedi diye ay annecim rüyanda görmüşsündür ben seni severim olur mu öyle şey...
ben bunu yapamam diyordum hala yapamam ama bu işin yolu bu ....
onu onun yöntemiyle ezeceksin başbaşa iken ver zehrini birileri varken annecim annecim

Senin kocanda iş yok kaynana ne yapsın.Ne o benim eşimdir duygusunu yansıtıyor, ne gereken cevabı gerektiğinde veriyor belliki. Koca tırt. koca insan olsaydı kaynana mecburen durucak yeri bilirdi. Hoşgeldin bile diyemicek haldeysen, kaynana meydanı boş bulunca atı koşturur tabi.

birden ay bunu yen mi yazdım dedirttin bana ..
Allahım yardımcın olsun ..
Zaten ben sizin ikinizi ve yaşadıklarını çok benzeştirdiğimden seni etiketledim
İkinizin de eşleri ve anneleri çok anormal, ikinizde boşanmayacaksınız
Birbirinizle bari biraz dertleşirsiniz belki dedim

Şöyle en başa gidin ilk tanıştığınız güne mesela keşke hiç gitmeseydiniz.
Yada tanıştın annesini de tanıdın neden bu huylarını görmedin .

Zaten ben sizin ikinizi ve yaşadıklarını çok benzeştirdiğimden seni etiketledim
İkinizin de eşleri ve anneleri çok anormal, ikinizde boşanmayacaksınız
Birbirinizle bari biraz dertleşirsiniz belki dedim

teşekkür ederim evet aynen öyle,
boşanmak çözüm belki bir yerde kadar ama benim şuan içinde bulunduğum şartlarım buna elvermiyor,
birde kendime yediremiyorm hem bırakıp kaçmayı, hemde bir deli kaynana yüzünden ne hayaller ve umutlarla kurduğum yuvayı, eş ne kadar olgunlaşamasada gerçeği görmek istemese de gören bilen bi Mevlaya sığındık ..

Rica ederim
Keşke herkes eşlerini boşayacak maddi-manevi güçte olabilse
Değilim diyorsan değilsindir, o senin inisiyatifinde olan birşey
Niye boşanmıyorsun diye çemkiremeyeceğim sizin haliniz zaten size yetiyordur
Elimizden gelen bişey olsaydı keşke ama yok
Bari yazın çizin dertleşin, içinize ata ata hasta olursunuz yoksa

valla kardesim nedesek ne yapsak yaşamadıgım için çok empati yapamıyorum sanırım.ama benim çalıştıgım iş yerinde bi çaycı ablamız vardı cok sessiz sakin bi insan normalde yasıda 35-40 arası ilk evlendiginde kayınvalidesiyle oturmuş çok eziyet çekmiş eşide annesine uyup baya hırpalamış kadını .evleri ayıralım dediginde hayır burda annemlerle yaşıcaz diye diretmiş.kadın sonunda dayanamadım bigün evde tüfek vardı aldım tüfegi sizide öldürürüm kendimide öldürürüm kurtulurum 3 gün içinde taşındık taşındık yoksa hepimiz mezara gideriz demiş
kocası ertesi günü ev bulmuş bi sonraki günde taşınmışlar.
ben bunları duyunca şok.

tabi tüfekle müfekle olmaz bu işler ama insanın dişinide göstermesi gerekiyo galiba

gerçektende iş eşlerde bitiyo annesi ne kadar konuşsada boş erkek bi defa ağırlıgını koydumu kadınların haddine mi konuşmak!!!

Ya kesinlikle is erkekler de bitiyor eşim e diyorum bak güzellik le hallet bir şekilde söyle diyorum ben kimse nin kalbini Kırmam şu an yeri ve zaman ı deil diyor benim kalbim in kırılma si önemli değil ama

Kutsal kitaba yalan yere el basanlar çarpılıyo diye anlatılır hep,bilmiyorum ben de :)
En korkunçlu hikayeler annemin köyünden çıkma yalnız. Sırlar dünyası halt etmiş vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…