- Konu Sahibi mutlulukneydi
-
kayinnam çocuğu ma yemek yedirme me filan da izin vermiyor bu çocuk benim sen sadece doğurdn o kadar diyo bende olur mu öyle şey o benim kızm sen babannesi sin dedim günler ce kustu kustugu zaman karı koca küser ler ya benim kaşığım çata lim sofra dan çekilir işte eziyet eziyet
Hayırsız eş hayırsız baba olabiliyor ama pek halataşınırM maddi imkan var ama eşim asla çıkmam bu evden annem Gil in yüzünü yer eğdir mem hayırsız evlat olmam diyor ya bunun hayırsız evlat ile ne ilgisi var Dyrum kendi bildiğin ı okuyor
kaynananın silahıyla vuracaksın onuAnlatyıM ama nerden başlayacağım bilmiyorum çok oyunlu bir insan kendisi iki buçuk yıllık evliyim her gün gözyaşı döktüm biz altli ustlu oturuyoruz ama birlikte yiyip içiyoruz sadece yatmak için evimiz e çıkıyoruz ya kayınValidem benim yanmda farklı oğlu gelince canm gelinm oluyo ya bu evde hapis gibiym kayınPeder de akşama kadar evde karı koca birbirlerine sürekli iltifat ederler böyle micmic ama eşim asla annemGil in yanında benimle konuşma saygılı ol der daha annesi Gil in yanında hosgeldin bile deme dim ya kayinnam sürekli yalan konuşuyor ve eziyet ediyor sonra yalan yere yemin edip kuran a el basip sıyrılıp çıkıyo eşim de ise defasin da ona inanyo
eşiniz hak hukuk bilen birimi ?Ya bnde meraklı değilm onlar ile oturma ya ama ana lik hakkımi sütü mu helal etmem oğlum ayrılır saniz diyor ben geline is yaptırmam oğlum sadece sizi cok seviyorum da ondan gitmeyi diyorum diyor
eşiniz hak hukuk bilen birimi ?
birden ay bunu yen mi yazdım dedirttin bana ..Ya annem den nefret ediyor eşimi de dolduruyor eşim annem Gil le konuşmuyor hiç suçları olmadığı halde annem bu eve sadece iki kez geldi biri doğum da biri ameliyat olduğum da kadını acıtip gönderiyor ha görseniz de inanmazsiniz ay yalan söylüyor sun dersiniz o kadar tatlı dilli ver güler yüzlü ki başkalarının yanında dersini z ya bu kadın melek diye ama işte altında öyle bir şeytan varki böyle si daha zor en azından oyunlu olmasa kötü olsa her kez der evet bu kötü diye ama farklı farklı yüzü olduğu için kimse bana kolay kolay inanmıyor
Katiliyorum teknoliji masallah oyle ilerledi ki haberi olmadan kayit yaparsin.Ben de sikayretciyim esimin ailesinden her soyledikleri dokunur insana canini ogle sikarlar ki neyse ben bi tarafa da esin 6 yilda hakkin yolunu nasil bulmamis orasi bilinmezAy vallahi içim şişti..sen neler çekmişsin öyle ya..kusura bakmada bana bunları yapacaklar seninde oğlununda canı cehenneme der kızımıda alır çeker giderim..bu ne ya kölemisin sen.
Hadi çekip gidemiyorum diyorsun ozaman arkadaşım; bütün yapılanların ya ses kaydını yapcaksın yada kameraya çekeceksin..eşine göstereceksin ha eşin yine oralı olmadı ozaman o eşi ( ki ben ona eş demem koca demem ) burdan yazamıycam şimdi..senin hayatın senin kızın hepsinden önemli.hepsinin canı cehenneme..
AnlatyıM ama nerden başlayacağım bilmiyorum çok oyunlu bir insan kendisi iki buçuk yıllık evliyim her gün gözyaşı döktüm biz altli ustlu oturuyoruz ama birlikte yiyip içiyoruz sadece yatmak için evimiz e çıkıyoruz ya kayınValidem benim yanmda farklı oğlu gelince canm gelinm oluyo ya bu evde hapis gibiym kayınPeder de akşama kadar evde karı koca birbirlerine sürekli iltifat ederler böyle micmic ama eşim asla annemGil in yanında benimle konuşma saygılı ol der daha annesi Gil in yanında hosgeldin bile deme dim ya kayinnam sürekli yalan konuşuyor ve eziyet ediyor sonra yalan yere yemin edip kuran a el basip sıyrılıp çıkıyo eşim de ise defasin da ona inanyo
sesini çıkartacaksın canım ama onun yaptığıyla,Ya bir de size bişey daha daniscam şimdi bizim bu evler yıkılacak mütahit ler ev yapacak bize de dört daire veriyor lar herkez e bir tane düşüyor o zaman ayrılma imkanmız var ama kayinnam tabiki kurdu senaryo yu gene sizı karsimda ki daire. d oturt cam ömür boyu ayırma ya cam sızı gene birlikte yiyip içecez diyor öyle olursa burda kin den bir farkı olmaz ki sırf o evler içi sabrettm ben biraz da ya aslında kura ile çıkacak ama karşım da ki ev sahibi kim e çıkarsa ona para veri cem sein evin ile değişecek sen gene karsim da olcaksin dyo eltim de var ama kayinnam ben sessiz oldum için beni istiyor
AnlatyıM ama nerden başlayacağım bilmiyorum çok oyunlu bir insan kendisi iki buçuk yıllık evliyim her gün gözyaşı döktüm biz altli ustlu oturuyoruz ama birlikte yiyip içiyoruz sadece yatmak için evimiz e çıkıyoruz ya kayınValidem benim yanmda farklı oğlu gelince canm gelinm oluyo ya bu evde hapis gibiym kayınPeder de akşama kadar evde karı koca birbirlerine sürekli iltifat ederler böyle micmic ama eşim asla annemGil in yanında benimle konuşma saygılı ol der daha annesi Gil in yanında hosgeldin bile deme dim ya kayinnam sürekli yalan konuşuyor ve eziyet ediyor sonra yalan yere yemin edip kuran a el basip sıyrılıp çıkıyo eşim de ise defasin da ona inanyo
Zaten ben sizin ikinizi ve yaşadıklarını çok benzeştirdiğimden seni etiketledimbirden ay bunu yen mi yazdım dedirttin bana ..
Allahım yardımcın olsun ..
Zaten ben sizin ikinizi ve yaşadıklarını çok benzeştirdiğimden seni etiketledim
İkinizin de eşleri ve anneleri çok anormal, ikinizde boşanmayacaksınız
Birbirinizle bari biraz dertleşirsiniz belki dedim
Rica ederimteşekkür ederim evet aynen öyle,
boşanmak çözüm belki bir yerde kadar ama benim şuan içinde bulunduğum şartlarım buna elvermiyor,
birde kendime yediremiyorm hem bırakıp kaçmayı, hemde bir deli kaynana yüzünden ne hayaller ve umutlarla kurduğum yuvayı, eş ne kadar olgunlaşamasada gerçeği görmek istemese de gören bilen bi Mevlaya sığındık ..
Kutsal kitaba yalan yere el basanlar çarpılıyo diye anlatılır hep,bilmiyorum ben de :)Hahah, hain kaynananin carpik sonu az sonra sazantv de :)
Konu sahibi arkadas, kendi evinizde neden yemiyorsunuz?
Eviniz var madem, tamamen ayrilin.
Ya da kayinvalidenizi kameraya cekin sana boyle bana boyle diye, esinize izletin.
Daha n'apilabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?