Evliliği zehir olanlar...

Nedense bu konu bana inandırıcı gelmedi.. Hepsi sana kötülük yapıyor ve sen neden katlanıyorsun.Hem bu kaynananın yanında nasıl internete giriyorsun ??

Şu an annesi ne gitti ler çünkü karı koca normal de evet yaza mam ya ben ama sabırlı bir insanm sadece bu kadar sabırlı oldu mu bilmiyordum inanıp inanma mak sana kalmış birsey çünkü annem in evine gidemiyorum annem katlan bir şekilde sen istedin diyor Napim sokağa mi ata yım kendi mi hem ben boşanma dan önce ya eşim de bir ışık gördüğüm için onun gerçekleri görmesini yani daha doğrusu evler yıkılin ca bir müddet kira da otur caz belki o zaman ayrı oluruz ve ayrı olmanin güzelini anlar mi ki diye bekliyorum açıkçası

Eşim tatil e kendi başına gider kayinnam Gil de gider eşim gelince bir hafta da onlar yapar gelir ben hiç gitme dim istersen bunların hiç birine inanma ama bunlar gerçekten hayatta oluyor ya bunları nasıl uydura bilirim ellerim titriyor şu an

Paylaşamıyorlar ogullarını, senelerce ben baktım büyüttüm nasıl elin kızını sever benden üstte tutar diyorlar. Bundan gelinleri de pek sevmoyorlar bence. Eşlerimiz bizi ezse, bize kizsa iyi olurlar.

Yani Çelebi m de böyle imis ama ayrı eve çıkmış lar biz evlendi miz için aslında kayinnam ayırma k isteme mis onlari da ama ayrılmış lar eltim ayrılınca hayatı miz çok düzeldi diyor o da benim ki kadar olmasa da benzer şeyler yaşamış o da beş yıl sabret mis

Size yapılanlar hem suç hem boşanma nedeni
dayak olayı olduğu zaman çocuğu alıp gidin darp raporu alın
Sonra savcılığa gidin şikayette bulunun korunma tedbiri talep edin size yapılanları anlatın Ayrıca bir boşanma dilekçesi hazırlayın onunla da boşanmak için başvurun
Avukat tutacak durumunuz varsa tutun yoksa adliyedeki baronun adli yardım bürosuna uğrayıp avukat yardmı almak istediğinizi belirtin
Ama bunları yapacaksanız o eve bir daha hiç dönmeyeceksiniz hiç affetmeyeceksniz Bunu göze alıyorsanız tavsiyelerim bunlar

Evet Paylaşami yo lar dölu benim oğlan koydu bu çocuk da benim oğlum da benim diyor sen kimsin sen sonradan gelen birisin o çocuğu ananin evinden getirme din burda oldu o yüzden bizim diyor kaç kez dedi yanlız ken eşime anlattım güya o çok kibar eşim ne var bunda bişey deme mis ki diyor normal geliyo

bu konuda yalniz degilsin topu boyle .

Bir kere tırnagini geçirmiş ti eşim yüzü me darp raporuna onu da yazsam olur değil mi çok açıklayci konuştunuz teşekkür ederim hadi çocuğu mu bu canı lere verir ler se umarım ole birsey olmaz

Ayrı eve çık çalış vs derim normalde ama sen ayrı eve de çıksan olmaz o iş
Eşin adam değil en başta
Annesine gelen kadar
Kaç kurtul

Bir kere tırnagini geçirmiş ti eşim yüzü me darp raporuna onu da yazsam olur değil mi çok açıklayci konuştunuz teşekkür ederim hadi çocuğu mu bu canı lere verir ler se umarım ole birsey olmaz

Darp raporunda o an ki durumunuz hakkında tutanak tutarlar eski olayları yazmazlar
O an yüzünüzde ya da herhangi bir yerinizde morluk şişlik kızarık çizik var mı ona bakarlar

Madem öyle Evleri falan bekleme tepkini şimdi koy o zaman.Kiraya bile çıksanız yine beraber çıkarsınız öyle görünüyor.Kusura bakmayın hangi çağdayız diye düşündüm konunuzu okuduğumda.Kendin ve çoçuğun için tepkini şimdi koy annende ne derse desin bebeğini al ve annene git eşine ayrı ev konusunda diret kabul etmezse ayrılaçğını söyle ve kararlı ol canım çünkü böyjue hayat geçmez.Sen bu yaşlarında huzurlu ve mutlu olmalısın yoksa ömür çabuk geçiyor ipin ucu kaçtı mı yakalayamazsın...

Bir şekilde gitmem gerek annem in evine ya ikna etmem gerek yada boşanmak tek care eşimi çok seviyorum ama o da beni yeterince sev mis olsa idi bunlara göz Yummaz di

O raporda doktor gördüğünü yazar. Yüzünde duruyorsa anca öyle. . Şu an var mı herhangi bir yerinde bi şey??

Bir şekilde gitmem gerek annem in evine ya ikna etmem gerek yada boşanmak tek care eşimi çok seviyorum ama o da beni yeterince sev mis olsa idi bunlara göz Yummaz di

Bulaşığı annesi yıkadı diye sizi döven adam pek seviniyor görünmüyor buradan

Hepsini okuyamadım, keşke toplu halde konuda yazabilseydin
Ailen, maddiyatın, işin, çocuğun ne durumda
Boşanma fikrini düşün ciddi ciddi derim
Yaşadıkça normale indirgemişsin ama yaşadığın herşey anormal

Benim annemde kaynanasindan ve kaynatasindan cok cekmis. 18 yasinda kacmis babama. Babaannem o gunden sonra hic gun yuzu gostermemis anneme. Sizin hikayeniz bana annemin durumunu hatirlatti. O da hali idi, camasir idi hep elleriyle yikarmis. Tabi o zamanlar boyle camasir bulasik makinesi yok. Toplam 6 kardestik, 6 cocuk, bag, bahce, tarla bir de inekler. Annem dayakta yermis, kufurde. Yine de herseylerini yaparmis. Karni burnunda 8 9 aylik hamileyken calismis durmus. Altli ustlu oturuyorduk. Babam minubus soforuydu, eve oyle pek ugramazdi. Annesinin babasinin nasil insanlar oldugunu bildigi halde, anneme hic destek cikmadi. Babaannem cok doldururdu babami, o da saf gibi kanardi ya da kanmak isterdi. Bu durum biz buyuyunceye kadar devam etti. Tabi kufurlerden dayaklardan biz de nasibimizi aldik. Biz buyuyunce annemizi ezdirmedik. Maalesef annemde der gitsem nereye gidecektim 6 cocukla, ki annemin babasi da hic orali olmamis. Simdi annem sinir hastasi ve bunun haricinde bir suru hastalikla bogusuyor. Yine de basi dimdik, onceleri onu ezmis olsalar da sonradan o hic kimseden lafini esirgememis. Zavalli annem. Simdi olsa hic cekmezdim, gider calisirdim ama asla bu cileyi cekmezdim der. Cahillik ve sahipsiz kalmak cok kotu.

Isin garip yani babaannem de kendi kaynanasindan cok cekmis. Niye anneme eziyet ettin dedigimizde o zamanlar oyleydi der gecirtir lafi. Babaannemle selamimiz sabahimiz bayramdan bayrama. Simdi anneminde gelini var. Maalesef bizim gelinimiz asil kaynanalik taslayanlardan. Buna ragmen annem hicbir sekilde geline sesiniz yukseltmemistir, birseylerine karismamistir.

Sizin durumunuz da bu cileyi cekmeyin derim ama demesi kolay tabiki. 1 cocugunuz var, bir de hamilesiniz Allah yardimciniz olsun...Fakat yine de bu cileyi omur boyu cekmeye hazir misiniz bir sorun kendinize ve cocuklariniza cektirmeye. Inanin onlarda ilerde normal bir sekilde yetisemeyecekler. Biz yetisemedik. Psikolojimiz alt usttu. Dusunun iyi dusunun..

Hala eşinin düzelme ihtimalinden bahsediyorsun
Sence bu mümkün mü
Evler yıkılacak dediğinde kentsel dönüşüm sanırım, o zaman ayrı yere kiraya çıkacaz diyosunda sanmam ayrı kira ödeyeceğimize annemde bizle kalsın demesi daha muhtemel gibi
Annesi bi kere bulaşık yıkadı diye seni döven adam ne kadar düzelebilir sence
Sağlıklı düşünemiyorsun, onlar anne-oğul normal değil seni de sağlığından edecekler gibi

Bakın gerçekten kararlıysanız bu işlere kalkışın
Yolun yarısında vazgecerseniz annem ikna etti o ikna etti bu ikna etti die vazgecerseniz
Geri dönünce ya daha kötüsünü yaparlarsa size

Ay vallahi içim şişti..sen neler çekmişsin öyle ya..kusura bakmada bana bunları yapacaklar seninde oğlununda canı cehenneme der kızımıda alır çeker giderim..bu ne ya kölemisin sen.
Hadi çekip gidemiyorum diyorsun ozaman arkadaşım; bütün yapılanların ya ses kaydını yapcaksın yada kameraya çekeceksin..eşine göstereceksin ha eşin yine oralı olmadı ozaman o eşi ( ki ben ona eş demem koca demem ) burdan yazamıycam şimdi..senin hayatın senin kızın hepsinden önemli.hepsinin canı cehenneme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…