- 4 Mart 2012
- 15.739
- 36.501
- 798
- Konu Sahibi mutlulukneydi
-
Nedense bu konu bana inandırıcı gelmedi.. Hepsi sana kötülük yapıyor ve sen neden katlanıyorsun.Hem bu kaynananın yanında nasıl internete giriyorsun ??Eşim ne yapsın hiç birşey olma mis gibi davrandi doğum yaptım hastane den ilk gün kaldır di beni gene temizlik yaptırdı annem vardı onun yanında seslenme di onları resmen kovdu gidin gidi ben kızınıza bakarım ddi annem de çalışıyor o yüzden gitti yani gitmek zorunda kaldı neyse kayınPeder de gitmişti o yüzden hemen eziyet e başladı
Eşim tatil e kendi başına gider kayinnam Gil de gider eşim gelince bir hafta da onlar yapar gelir ben hiç gitme dim istersen bunların hiç birine inanma ama bunlar gerçekten hayatta oluyor ya bunları nasıl uydura bilirim ellerim titriyor şu an
bu konuda yalniz degilsin topu boyle .AnlatyıM ama nerden başlayacağım bilmiyorum çok oyunlu bir insan kendisi iki buçuk yıllık evliyim her gün gözyaşı döktüm biz altli ustlu oturuyoruz ama birlikte yiyip içiyoruz sadece yatmak için evimiz e çıkıyoruz ya kayınValidem benim yanmda farklı oğlu gelince canm gelinm oluyo ya bu evde hapis gibiym kayınPeder de akşama kadar evde karı koca birbirlerine sürekli iltifat ederler böyle micmic ama eşim asla annemGil in yanında benimle konuşma saygılı ol der daha annesi Gil in yanında hosgeldin bile deme dim ya kayinnam sürekli yalan konuşuyor ve eziyet ediyor sonra yalan yere yemin edip kuran a el basip sıyrılıp çıkıyo eşim de ise defasin da ona inanyo
Bir kere tırnagini geçirmiş ti eşim yüzü me darp raporuna onu da yazsam olur değil mi çok açıklayci konuştunuz teşekkür ederim hadi çocuğu mu bu canı lere verir ler se umarım ole birsey olmaz
Madem öyle Evleri falan bekleme tepkini şimdi koy o zaman.Kiraya bile çıksanız yine beraber çıkarsınız öyle görünüyor.Kusura bakmayın hangi çağdayız diye düşündüm konunuzu okuduğumda.Kendin ve çoçuğun için tepkini şimdi koy annende ne derse desin bebeğini al ve annene git eşine ayrı ev konusunda diret kabul etmezse ayrılaçğını söyle ve kararlı ol canım çünkü böyjue hayat geçmez.Sen bu yaşlarında huzurlu ve mutlu olmalısın yoksa ömür çabuk geçiyor ipin ucu kaçtı mı yakalayamazsın...Şu an annesi ne gitti ler çünkü karı koca normal de evet yaza mam ya ben ama sabırlı bir insanm sadece bu kadar sabırlı oldu mu bilmiyordum inanıp inanma mak sana kalmış birsey çünkü annem in evine gidemiyorum annem katlan bir şekilde sen istedin diyor Napim sokağa mi ata yım kendi mi hem ben boşanma dan önce ya eşim de bir ışık gördüğüm için onun gerçekleri görmesini yani daha doğrusu evler yıkılin ca bir müddet kira da otur caz belki o zaman ayrı oluruz ve ayrı olmanin güzelini anlar mi ki diye bekliyorum açıkçası
Bir kere tırnagini geçirmiş ti eşim yüzü me darp raporuna onu da yazsam olur değil mi çok açıklayci konuştunuz teşekkür ederim hadi çocuğu mu bu canı lere verir ler se umarım ole birsey olmaz
Bir şekilde gitmem gerek annem in evine ya ikna etmem gerek yada boşanmak tek care eşimi çok seviyorum ama o da beni yeterince sev mis olsa idi bunlara göz Yummaz di
Hepsini okuyamadım, keşke toplu halde konuda yazabilseydinBir şekilde gitmem gerek annem in evine ya ikna etmem gerek yada boşanmak tek care eşimi çok seviyorum ama o da beni yeterince sev mis olsa idi bunlara göz Yummaz di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?