- 18 Kasım 2015
- 72
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi mutlulukneydi
-
O zaman hiic sikayet etmeyecekler oturacaklar oturduklari yerde. Biz de bosuna akil veriyoruz bosuna sinirimizi bozuyoruzBen de sizin gibi oturduğum yerden çıldırdım okurken Ama
Konu sahibi boşanmak istemiyor Bunun için bir şey yapmak da istemiyor
Sadece kuru şikayet
doğru canm biz hiç aile olma dik bu gidişle de ola mi caz aslında annesi olmasa eşim çok iyi düşünceli özel günler. atla ma yan birisi ama bana inansa bile anne sinin yanında gidince 180 derece dönüyor akşam annem Gil den gelelim anne si Gil uyuyor bile olsa onlarla bir saat konuşur gelir ben sap gibi beklerim gerçi normal günler de de hizmet etme işlem im bitince sen git yukarı derler eşim onlar la kalır ben salak salak beklerim
Ya bana kızma yın boşuna dil döküyoruz deme yın bakin ben nisanlan digim günden beri asla vazgeçe miyorum sevgi değil bu ya büyü olduğunu bile düşündüm dışarıdan biri bana anlatmış olsa aynı tepki leri veririm ama beni tutan bir güç var yapamıyorum
Yok Özür dilemene gerek yok yasemincim Sağol allah razı olsun hersey için çok teşekkür ederim
Ya herseyi geçtim bir buçuk yaşında bir kızım var hamile ligim boyunca temizlik yaptırdı her gün ama her hafta perde hali cam köklü temizli yapıyorduk biri filan gelecek olsun ay gelin oturuyordu da bnde. Şuraları filan temizle dim derdi akşam da oğlum çok yoruldum hali filan silince kollarm acidı deyip masaj yaptırır di dokuzuncu ayin son günü ertesi gün doğum a gidicem gene köklü temizlik yaptır di hatta o gün eşim de gördu eve geldi öğlen anne si oturuyor du bende mutfak da hali siliyo dum öyle halsiz kaldım ki alt taraf dan kan geldi bebeğe kordon dolanmis ben bayıldım yorgunluk dan
taşınırM maddi imkan var ama eşim asla çıkmam bu evden annem Gil in yüzünü yer eğdir mem hayırsız evlat olmam diyor ya bunun hayırsız evlat ile ne ilgisi var Dyrum kendi bildiğin ı okuyor
Ya mecburen orda yiyoruz yukarda herseym var buzdolabı bulasik çamaşır makinası si hersey var ama kayinnam yukarı da ki buzdolabını çalıştırmak yasak haberin olsun ddi yemek pişir cem tüp yok eşim almıyor kayinna m Gil de almıyor ayrı yiyip içmeye lim diye
Ya kaç kez dene dim gidemiyorum kızım yokken kendi mi balkondan aşağı at ma yi düşündüm yapacak tim gerçekten ben sadece size basit olanları anlattım daha neler var
Ya herseyi geçtim bir buçuk yaşında bir kızım var hamile ligim boyunca temizlik yaptırdı her gün ama her hafta perde hali cam köklü temizli yapıyorduk biri filan gelecek olsun ay gelin oturuyordu da bnde. Şuraları filan temizle dim derdi akşam da oğlum çok yoruldum hali filan silince kollarm acidı deyip masaj yaptırır di dokuzuncu ayin son günü ertesi gün doğum a gidicem gene köklü temizlik yaptır di hatta o gün eşim de gördu eve geldi öğlen anne si oturuyor du bende mutfak da hali siliyo dum öyle halsiz kaldım ki alt taraf dan kan geldi bebeğe kordon dolanmis ben bayıldım yorgunluk dan
Eşim tabi ki de hak hukuk bilen biri değil namaz ini beş vakit kılar ama benim hakkı mı da bir güzel yer anne si ne geline her istedini alır benim çocuğu ma bile kıyafet almaz hep annem aldı bugüne dek bir duru yaptı o kadar çok tu ki. yok zamanin da bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?