Evliliği zehir olanlar...

Ben de sizin gibi oturduğum yerden çıldırdım okurken Ama
Konu sahibi boşanmak istemiyor Bunun için bir şey yapmak da istemiyor
Sadece kuru şikayet
O zaman hiic sikayet etmeyecekler oturacaklar oturduklari yerde. Biz de bosuna akil veriyoruz bosuna sinirimizi bozuyoruz

Yine klasik esim aslinda iyi biridir... Esiniz iyi filan degil. Vicdansiz, merhametsiz, habis seytan gibi bir adam. Böyle anne babadan farkli birsey de cikmaz. Kendi babasi esinin arkasinda duruyor sizinki gözüyle bile görse annemin kötü niyeti yok yapacaksin edeceksin diye emirler yagdiriyor. Neyi niye bekliyorsunuz bu insan görünümlü vahsi aileden kurtulmak icin. Yarin cocuk büyüdügünde kayinvalidenizin hosuna gitmeyen bir sey yaptiginda onu da dövdürecek. Hic yapmaz kizina cok düskün falan demeyin. Doguma bir gün kala kanama olana kadar hali sildiren adamda zerre sevgi olamaz. Aileme gidemem cocuguma yazik deyip deyip oturun. O da görsün bilsin siddet vicdansizlik nasil bir sey. Agzim dilim basiretim baglandi kabul ettim diyorsunuz acin simdi hepsini gidin ailenizin yanina. Bir gün bu kölelik eziyet yüzünden ölür kalirsaniz da hemen yenisini koyarlar yerinize. Caniniza cocugunuza yazik. Bir cinnet gecirin söyle bir dellenin de korksunlar biraz.

Yok Abartmiyorum hepsi bütün yazdıklarm gerçek daha si da var eşim ı karşıma alıp konuşucam boşanmak care deil yani aslında çare ama bunlar beni öyle korkuttu ki önceden ayaklar min üstünde duran özgüveni biri idim ama su an hersey den korkar oldum rüya larm da sürekli bunları görüyorum her gece bağırarak kalıyorum eşim de sesi me kalkıyor kimi gordun diyor anlatıyorum umursamaz davranıyor

Yorumlarınızı şaşkınlıkla ve sinirle okudum. Kaynananız, eşiniz insanlıktan nasibini almamışlar malesef! Hamile kadını doğuma 1 gün kala halı sildiğini, bayıldığını, kanaması olduğunu gören adam (!) gıkını çıkarmıyor! Annesi bulaşık yıkıyor diye eşini dövüyor. İnsanlık göremedim ben!
Güya hayırlı evlat olma yolunda ama hayırlı eş olmanın yanından geçmiyor. Eşi insan değil mi yahu!! Kendi ailesini el üstünde tutuyor sizinde el üstünde tutmanızı istiyor ama senin ailenle kendisi konuşmuyor. Bu ne yaman çelişki?!
Kaynananızın bu kadar acımasız olmasının sebebi eşiniz. Ondan yüz bulmasa bu kadar ileri gidemezdi. Ama eşiniz ve siz ses çıkarmadığınız için yükleniyor da yükleniyor.
Sizin yerinizde olsam madem bir şey yapmıyorken sürekli eziyet çekiyorum gerçekten bir şey yapmam yan gelir yatarım öyle eziyet çekerim. Madem illaki eziyet çekeceğim bari kendimi yormayayım gereksiz insanlar için. Kaldı ki yerinizde olsam arkama bakmadan çocuğumu alır arkama bakmadan kaçarım o evden de işte siz malesef boşanma taraftarı gibi gözükmüyorsunuz.
Ama en çok neye şaşırdım biliyor musunuz? Hala eşimi seviyorum demenize... Bu nasıl bir sevgi? Size bunları çektiren bir insana nasıl sevgi besleyebiliyorsunuz? Anlayamıyorum ben bunu!
Siz bu adamdan asla boşanmayacaksınız ve bu kahrı çekeceksiniz. Çünkü sürekli bir bahane buluyorsunuz boşanmamak için. Lise terk olabilirsin ama şuan okumamış insanlar bile çalışıyor. Mesela benim annem. Okuma yazması var ama hiç okula gitmemiş, dedem göndermemiş. Ama kadın hala 50 küsür yaşında olmasına rağmen çalışıyor, temizliğe gidiyor evlere. Yapmayın lütfen bahane bulmayın kendinize. Aslan gibi ben boşanmak istemiyorum içimi dökmek istedim deyin. Boşanmak isteyen, bu durumdan kurtulmak isteyen bir şekilde kurtulur. Bunun için kendinize güven ve güç bulamıyorsanız da çektiğiniz eziyetler tak etmedi mi onlardan biraz ders alıp çekip gidin.
Kırıcı olabilir yorumum sizi kırdıysam özür dilerim. Sadece iyiliğinizi düşündüğüm için yazıyorum.
Bu adam düzelmez!..

Ya bana kızma yın boşuna dil döküyoruz deme yın bakin ben nisanlan digim günden beri asla vazgeçe miyorum sevgi değil bu ya büyü olduğunu bile düşündüm dışarıdan biri bana anlatmış olsa aynı tepki leri veririm ama beni tutan bir güç var yapamıyorum

O zaman Allah yardımcınız olsun ne diyelim. Mecbur çekeceksiniz bu eziyeti. Eşinizle ne kadar konuşursanız konuşun fayda vereceğini düşünmüyorum ben. Ama umarım bir şekilde ayrı ev tutmaya ikna edebilirsiniz.

Yok Özür dilemene gerek yok yasemincim Sağol allah razı olsun hersey için çok teşekkür ederim

Lütfen kendini daha fazla ezdirme ve gücünü, öz güvenini tekrar kazan! Çocuğunda seni görerek yetişiyor onun içinde kendin içinde kendine iyi davran, kendine değer ver. Her insan çok değerlidir, senden çok değerlisin, kendi değerini unutma. Yaşadıklarını hak etmiyorsun.

Kusura bakma da hic mi canına acimiyorsun.

taşınırM maddi imkan var ama eşim asla çıkmam bu evden annem Gil in yüzünü yer eğdir mem hayırsız evlat olmam diyor ya bunun hayırsız evlat ile ne ilgisi var Dyrum kendi bildiğin ı okuyor

Karın tokluğuna hizmetçi tutmus annesine seni. Hayirsiz olur tabi elinden geri alirsa. Geberirler insallahtan neleri varsa sana kalır.

Sinir basti bana aksam aksam. Kendi evine niye dönmüyorsun annene siginsana?

Sizin eşiniz adam değilmiş ya. Böyle erkeklerin var ya!!!

Galiba herkesin kaynanası aynı biraz, elalem yanında canım gelinim derler çok seviyorum derler de oğullarının ya da akraba yanında saç baş yolmaya çalışırlar

Edit: yazımı düzeltiyorum hemen seninki ile yarisamaz kimsenin kaynanası

Son düzenleyen: Moderatör:

Böyle yaratiklarin kildigi namazin Allah katinda degeri gecerliligi var mi? Sizin ailenizde de is yok. Hic gelmiyorlar mi sizi ziyarete, görmüyorlar mi evinize cikmanin yasak edildigini zorla tehditle o evde tutuldugunuzu. Benim basima böyle bir sey gelse annem önüne gelene kaplan gibi saldirir valla. 40 yasima geldim, yok ben kalmak istiyorum gelmiycem desem bile kolumuzdan tuttugu gibi hem beni hem iki cocugumu önüne katar götürür eve. Seni ben dogurdum son nefesime kadar evladimsin seni korumak benim vazifem der. Salon kadini görünümlüdür ama eminim ki o kaynananin kafasinda yolunmadik sac birakmaz.

Ya bir silkinin kendinize gelin. Hadi nisanliyken evlenmeden önce bu kadar olacagini tahmin edemediniz, simdi sizi tutan ne. Anam babam bile sahip cikmasa alir kizimi gider bir karakolun önünde eylem yapardim kurtarin beni diye. Ya bunlar sizi öldürür ya da kendi caniniza kiyarsiniz. En azili bosanma karsitlari bile kurtar kendini evliligi batsin der size.
Adam 5 vakit namaz kiliyor ama kafasi kölelik düzeninde kalmis. Ben böyle insanlarla ayni dine mensup olmayi yediremiyorum kendime. Anlattikca anlatiyorsunuz kan beynime cikiyor. Sizdeki bu ne sinmislik bu ne pasiflik bu ne kadercilik. Neyden niye korkuyorsunuz böyle. Sizi gelin diye almislar bosanirsiniz olur biter. Ya yemin ediyorum kendi ailem de sahip cikmasa gider bir gazetenin haber kanalinin önünde pankart acardim duyun sesimi yardim edin diye.

Esim dediginiz 5 vakit namazinda olan habis ruhlu yaratik sizi öldürmeden kacin gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…